2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın Ağustos böcekleri ve anneleri
Kabus gibi bir gece geçirdim bende uyuyamıyorum, sıcak bi yandan huzursuz bacak sendromunun verdiği ayak gerilmesi bi yandan , 2 saat uykuyla işe geldim. Şaka gibi
Sancıları olanlara çok geçmiş olsun.
Görüş günü olanlar güzel haberlerle gelirler inşAllah.
Baya sayfa birikmiş atlaya atlaya bakınayım kim ne almış, kim ne demiş
Öpüyorum hepinizi.

Kan sulandirici konusu gecmis.
35+5 e kadar aspirin 38+1 e kadar igneyi kullandim. 38+3 te dogurdum oglumu.
Aspirinin dogumu tetikledigini hic duymamistim. Sadece ani dogum olursa anne kan kaybini cok yasamasin diye birde 35 haftadan sonraki kullanimda bebegin kalbine zarar verdigini soylemisti o zamanki dr.
Simdi en basta aspirin kanam alanina srbep oldugu icin dirrk kestiler sadece igne ile drvam ediyorum. Planli sezeryanda 36 saat kala igne kesiliyor. Eger igneyi yapali 8 saat gecmemisse ve acil dogum olacaksa epidural degil genel anestezi yapilbiliyor.

Selam canım, merak ettik seni. İyi düşünelim, biraz olsun hava alabileceksin bu iyi bir haber. Ve her şeye rağmen 35e kadar geldin; sana da söyledikleri gibi 37ye kadar duracak o bebis bak görürsün. Moralini bozma lütfen, sen kendini kastıkça bebeğin de içerde geriliyor. Her şey güzel ilerleyecek

Bacım sen hala çalışıyor musun yeter artık

Canım ya gerçekten çok uğraştın, emek verdin Allah’ın izniyle en azından 36 iyi görsen süper olur. Biz bile bu halimizle darlanıp, bunalıyorsak sürekli yatan sen için durum daha vahimdir.. 6 yaşında oğlum sürekli gezmek istiyor. Çok zorlanıyorum ama Ayak uydurmaya gönlünü yapmaya çalışıyorum. En zoruna eşin dışındaki insanlara muhtaç olmak. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Dua ediyorum Umarım daha güzel günler görürsün. Rabbim durumunu kolaylaştırsın

Rabbim sabrını artırsın ins cnm yoruldun sıkıldın ama az kaldı Allahın izniyle minik cimcimeyi sağlıkla kucağına alacaksın güzel şeyler duşun minigi kucaklayacağın anı hayal et biraz olsun rahatlatır belki seni geçici bir süreçteyiz sayılı gün gelip geçip gidecek ins öyle duşun HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

Bacım sen hala çalışıyor musun yeter artık
dur kız daha 1 hafta oldu çalışabilir alalı. Napim yaa herşey bebişle daha fazla vakit geçireyim diye
Bu arada ben gebelik öncesi başka birimde çalışıyordum, sonra beni daha hafif bir işe vermişlerdi. Eski sorumlum ile karşılaştık
Ne zaman gidiyorsun dedi. Az kaldı dedim. Ne zaman döneceksin dedi. Ki biliyorum dönünce vuracak kırbacı çünkü benden 9 Aydır iş verimi alamadı uykuları kaçmıştır. bugün yarın odama uğra konuşalım dönünce çalışma şartları için dedi hemen başlarsan çok iyi olur, farklı bir pozisyona da düşünüyorum diye söylemişti zaten. 4 ay yarım gün çalışıp bir süre ücretsiz alarak çocuklarımla vakit geçirmek istiyorum, inşAllah gönlüme göre olur...

saol canim sana da gecmis olsun.. yururken mi baski oluyor, doktor ciger ignesi falan verdi mi.. sancin var mi

Tesekkur ederim :)
Toparlarim ruhumu kisa surede insallah.

Dilerim korktugunu yasamazsin cnm. Bol bol dinleneceksin sen de artik. 34 bitti senin de. Bu haftadan sonra ciger ignesi yapmiyiorlar artik gelisimini tamamladi diye. En azindan dr.un bana verdigi bilgi o sekilde. Artik tutabildigimiz kadar tutacagiz canim.

İnşallah canım, ücretsiz izin almak istediğini bilmiyorlar galiba. Daha çocuk doğmamış “hemen başlarsan çok iyi olur” nedir allah aşkına

Canım sen iyi bile dayandın cevrende sana iyi gelen dostların arkadaşların vardir mutlaka, çağır gelsinler, kafan dağılsın biraz 37 ye bişey kalmadı, zilliyi kucağına aldığın an bunların hepsini unutacaksın biliyorsun

Anladm cnm sende bu haftaya kadr geldin Allahn izniyle bi saglkla kucgna alırsın hiç dert etme

Günaydın, gerçekten çok iyi dayandın bugüne getirdin kızını. Umarım 2 hafta sakin durur seni üzmez annesi

Günaydın, gerçekten çok iyi dayandın bugüne getirdin kızını. Umarım 2 hafta sakin durur seni üzmez annesi
Amin guzeller insallah.

Ya sabır ya Allah R Rzg14 dayan az daha

Günaydın Ağustos böcekleri ve tatili anneleri ben de geri sayım yapanlardanım son 4 çalışma günü iş değilde bu sıcakta gelip gitmesi beni mahvediyor

Bu gün kontrol var bir taraftan oğlumuzu göreceğiz heyecanlıyız

Sancısı olan arkadaşlar rabbim dayanma gücü versin bebişlerimiz vakti ile sağlık gelsin inşallah

R Rzg14 canım sen ne kadar dayandın o sancılara bak 2 hafta bişi kaldı miniğine anlatacaksın bol bol sen bana ne çektirdin diye Allah ım dayanma gücünü daim etsin zor çok zor ama sonrası çok güzel olucak

Herkese sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…