2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya sabır ya Allah R Rzg14 dayan az daha

Amin cok tesekkur ederim. İnsallah az kaldi.

saol canim sana da gecmis olsun.. yururken mi baski oluyor, doktor ciger ignesi falan verdi mi.. sancin var mi
Yürürken ve çok oturduğum zaman sanki aşağıdan çıkacakmış gibi ağrı hissediyorum. Cuma bıraktım işi iki üç gündür evdeyim o kadar baskı hissetmiyorum. Ama tabi sürekli yatış. Sancım yok, kasilmalarim çok ama. Nst de ise herşey yolunda çok güzel diyor. Kasilmalara da normal bu zamanlar artık diyor. Bugün nst günüm öğleden sonra gideceğim. Ama artık araba sürmek bile zoruma gidiyor. Bu arada ciğer iğnesi de yapmadı. Iki üç hafta riskli çok dikkat et dedi.

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. anneler nelere katlanıyor değilmi. sadece onun bir gülüşü için neler yapmayız.
benimde oğlum 2 yaşında daha tam oyun zamanı çocuğu eve kapattım resmen bazen çok suçluluk duyuyorum. komşular gelince çocuk sevincinden ne yapacağını şaşırıyor.
iş yapmam yasak normalde ama boş boş oturmak çok yorucu seni çok iyi anlıyorum az kaldı ama pozitifliğini yitirme Rabbim sabrını arttırsın inşallah canım

CaNım hala bebisi tuttuğuna çok sevindim. Tabi bu süreç senin için çok zor ağrı sancı. Birde sana muhtaç bir çocuğun daha var. Allah yardımcın olsun. Benim senin aksine hiç sancım yok, sadece vajina tarafıma kuvvetli baskı hissediyorum orada çıktı çıkacak gibi. Nst de gayet güzel çıkıyor. Ama kasılma olayım çok tabi. Onada normal diyor, hiç üstünde durmuyor doktor. Aynen ciğer ignesinin hiç lafını etmedi. Sürekli yatacaksın dedi.

R Rzg14 Valla yüzdün yüzdün sonuna geldn canım. Elinizden geleni yaptınız. Artık Allah'a kalmış. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de kanamam olduğu dönemde 1 ay tuvalet harici hiç kalkmamıştım. Allah yar ve yardımcın olsun. Evlat gerçekten kolay bulunmuyor. Anaların da hakkı ödenmez diye boşuna demiyorlar. Bozma moralini bak azıcık olsa kalkmışsın. Bi kaç hafta da daha sabır. Snrası cennetlik inşallah

Kızlar oğlumu gördüm bugun 2800 50cm olmuşuz bile. Doktor bebek haftasına değil büyüklüğüne göre doğar dedi ben şok Ağustosun ilk haftası doğarmış. Haftada 1kontrole gideceğim artık
Yaaa masallah resmen adam olmuş normalde 24 ağustos görünüyor bizimkiler ama ilk hafta olursa yirttin kaç günden şanslısn

saol cnm. suan evde cocugu olan gebeler biraz daha iyi anlayabilir beni zor bir cocukla bu durumda olmak.
saol cnm. sen de rahatlikla tamamla insallah.
Kızlar oğlumu gördüm bugun 2800 50cm olmuşuz bile. Doktor bebek haftasına değil büyüklüğüne göre doğar dedi ben şok Ağustosun ilk haftası doğarmış. Haftada 1kontrole gideceğim artık
masallah guzel haberler.

amin kuzum amin

I ikuayko şimdi kahve koyup sohbet etmeyi teklif edecek bebişe
Maşallah ya , geçen de birisi önden gitmesi önemli değil sat'a göre doğarmış bebek dedi doktorum yazmıştı.
Böyleyse önden giden bebişler erkenden gelecekler

G gujan çok geçmiş olsun canım. Artık bedeni fazla yoruyorlar. İşi bırakman iyi olmuş. Araba kullanırken dikkat et. Sana da sabırlar diliyorum.
Yorsun inan razıyım. Yeter ki zamanından önce gelmesin. Açılma yok diyor doktor birazda ona güveniyorum ya bakalım.

Onden gerıden onemlı degıl saata gore dogar ama tabı 4 kıloyu asarsa sezeryan yapabılır o da on gun once olur. Benım ıkı hafta gerı kılosu doktor sata gore dogum olur dedı yanı uc hafta gerı olan bırı uc hafta gec dogursa mıyadını doldurmus olur 43 haftalık fılan olur. Bebekler ne zaman hazır hıssederse o zaman gelıyor ama mudahale gerekırse doktor yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…