Günaydın Ağustos böcekleri ve tatili anneleriben de geri sayım yapanlardanım son 4 çalışma günü iş değilde bu sıcakta gelip gitmesi beni mahvediyor
Bu gün kontrol var bir taraftan oğlumuzu göreceğiz heyecanlıyız ♥
Sancısı olan arkadaşlar rabbim dayanma gücü versin bebişlerimiz vakti ile sağlık gelsin inşallah
R Rzg14 canım sen ne kadar dayandın o sancılara bak 2 hafta bişi kaldı miniğine anlatacaksın bol bol sen bana ne çektirdin diyeAllah ım dayanma gücünü daim etsin zor çok zor ama sonrası çok güzel olucak
Herkese sevgiler
Vallahi ya, döne döne çocuk içerde sersem gibi olmuştur diyorum. Ne tarafımı dönsem o tarafa bi tekme geliyorGünaydın hatunlar.. İki gecedir uyku haram. Sürekli soldan sağa sağdan sola dönmekle geciriyorum saatleri
Ayy aslanciklarimiz umarım sağlıklı olur ve babalarına benzerlerGünaydın canım, alıyorum. Birazdan gireceğim doktorun yanına
Yürürken ve çok oturduğum zaman sanki aşağıdan çıkacakmış gibi ağrı hissediyorum. Cuma bıraktım işi iki üç gündür evdeyim o kadar baskı hissetmiyorum. Ama tabi sürekli yatış. Sancım yok, kasilmalarim çok ama. Nst de ise herşey yolunda çok güzel diyor. Kasilmalara da normal bu zamanlar artık diyor. Bugün nst günüm öğleden sonra gideceğim. Ama artık araba sürmek bile zoruma gidiyor. Bu arada ciğer iğnesi de yapmadı. Iki üç hafta riskli çok dikkat et dedi.saol canim sana da gecmis olsun.. yururken mi baski oluyor, doktor ciger ignesi falan verdi mi.. sancin var mi
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. anneler nelere katlanıyor değilmi. sadece onun bir gülüşü için neler yapmayız.Gunaydin. Yazilari okudum ama alintilamadim. Haftasonu duzenli sancilarla kotu gecti popomdan bicak gibi girip belime giriyordu. Oradanda karnimi kasip alt karna gecip kasiklarimi agritiyordu. Benim kasilmalarim hicbir zaman karnimin toplayip birakmasi seklinde olmadi. Ya popomdan, ya belimden ya da alt karindan reglmis gibi girerek basladi.
Artik isyan modundaydim. Surekli yatmak, otrumamin bile yasak oldugu tam 1 ay... Evde 5 yasinda bir cocuk var. Baskalarina muhtac olmak, insanlarin gonlu olsun da yardimci olsun diye sabretmek. Kimseye gidememek yada kimsenin gelememsi cunku yasak. Disari hava almaya cikamamak. Su almak icin bile kalkmanin yasak olmasi. Ya ciddi bunaldim daraldim. Doguyorsa dogsun artik dedim. Demistim hatirlarsaniz poztifligimi kaybettim diye. Neti kapattim bakmadim birseye. Sakinlesmem lazimdi. Dr kontorolu vardi yine. Nst de 5 dk da duzenli sancilar cikti her zamanki gibi. Ama siddeti azalmis iyiki. Dr muayene etmedi daha persembe baktigi icin. Bu persembe bakacak tekrar. Dr.un nasilsiniz sorusuna ben artik dogurayim diye cevap verince, yapmayin cok emek verdiniz lutfen dr.a moral verin dedi. İyi gittigimizi, ilaci 2ye indirdigini, cuma artik kesecegini, boyle giderse 37 ye kadar duracagini dusundugunu soyledi. Ama bu sirada sancilar artarsada dogum olur onu bilemeyiz dedi. Sonra esim 5dk olsun komsuya ya da bahceye cikamaz mi diye sorunca, cok moralsiz gordum anneyi o yuzden yapsin dedi, ama yuruyus kesin yasak. Ev isi yasak. Sadece arada nefes almama izin verdi ki o bile bana iyi geldi. Arada kaykilarak oturabilirsin dedi. Progesteron ignesi de oluyorum cift doz, onu da haftaya kesecekmis insallah..
Evet canim disciye gidersende sana doktorundan izin al giyecek yoksa hicbirsey yapmiyorlar2 gecedir uyku uyumuyorum aman allahım böyle bir ağrı yok kendi dr rumlami görüşmem lazım bu durumda cnm
Large boy bile cok buyuk degil canim benim evde bir paket var duruyor ben yine mesane pedi alicamDependin Large boyu acaba olacak mı onu da bilemedim arkadaşım bana olmadı belinden biraz yırtarak kullandım demişti
CaNım hala bebisi tuttuğuna çok sevindim. Tabi bu süreç senin için çok zor ağrı sancı. Birde sana muhtaç bir çocuğun daha var. Allah yardımcın olsun. Benim senin aksine hiç sancım yok, sadece vajina tarafıma kuvvetli baskı hissediyorum orada çıktı çıkacak gibi. Nst de gayet güzel çıkıyor. Ama kasılma olayım çok tabi. Onada normal diyor, hiç üstünde durmuyor doktor. Aynen ciğer ignesinin hiç lafını etmedi. Sürekli yatacaksın dedi.Dilerim korktugunu yasamazsin cnm. Bol bol dinleneceksin sen de artik. 34 bitti senin de. Bu haftadan sonra ciger ignesi yapmiyiorlar artik gelisimini tamamladi diye. En azindan dr.un bana verdigi bilgi o sekilde. Artik tutabildigimiz kadar tutacagiz canim.
Yaaa masallah resmen adam olmuşKızlar oğlumu gördüm bugun2800 50cm olmuşuz bile. Doktor bebek haftasına değil büyüklüğüne göre doğar dedi ben şok Ağustosun ilk haftası doğarmış. Haftada 1kontrole gideceğim artık
saol cnm. suan evde cocugu olan gebeler biraz daha iyi anlayabilir beniRabbim yar ve yardımcın olsun canım. anneler nelere katlanıyor değilmi. sadece onun bir gülüşü için neler yapmayız.
benimde oğlum 2 yaşında daha tam oyun zamanı çocuğu eve kapattım resmen bazen çok suçluluk duyuyorum. komşular gelince çocuk sevincinden ne yapacağını şaşırıyor.
iş yapmam yasak normalde ama boş boş oturmak çok yorucu seni çok iyi anlıyorum az kaldı ama pozitifliğini yitirme Rabbim sabrını arttırsın inşallah canım
saol cnm. sen de rahatlikla tamamla insallah.CaNım hala bebisi tuttuğuna çok sevindim. Tabi bu süreç senin için çok zor ağrı sancı. Birde sana muhtaç bir çocuğun daha var. Allah yardımcın olsun. Benim senin aksine hiç sancım yok, sadece vajina tarafıma kuvvetli baskı hissediyorum orada çıktı çıkacak gibi. Nst de gayet güzel çıkıyor. Ama kasılma olayım çok tabi. Onada normal diyor, hiç üstünde durmuyor doktor. Aynen ciğer ignesinin hiç lafını etmedi. Sürekli yatacaksın dedi.
masallah guzel haberler.Kızlar oğlumu gördüm bugun2800 50cm olmuşuz bile. Doktor bebek haftasına değil büyüklüğüne göre doğar dedi ben şok Ağustosun ilk haftası doğarmış. Haftada 1kontrole gideceğim artık
amin kuzum aminR Rzg14 Valla yüzdün yüzdün sonuna geldn canım. Elinizden geleni yaptınız. Artık Allah'a kalmış. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de kanamam olduğu dönemde 1 ay tuvalet harici hiç kalkmamıştım. Allah yar ve yardımcın olsun. Evlat gerçekten kolay bulunmuyor. Anaların da hakkı ödenmez diye boşuna demiyorlar. Bozma moralini bak azıcık olsa kalkmışsın. Bi kaç hafta da daha sabır. Snrası cennetlik inşallah
I ikuayko şimdi kahve koyup sohbet etmeyi teklif edecek bebişeKızlar oğlumu gördüm bugun❤ 2800 50cm olmuşuz bile. Doktor bebek haftasına değil büyüklüğüne göre doğar dedi ben şokAğustosun ilk haftası doğarmış. Haftada 1kontrole gideceğim artık
Onden gerıden onemlı degıl saata gore dogar ama tabı 4 kıloyu asarsa sezeryan yapabılır o da on gun once olur. Benım ıkı hafta gerı kılosu doktor sata gore dogum olur dedı yanı uc hafta gerı olan bırı uc hafta gec dogursa mıyadını doldurmus olur 43 haftalık fılan olur. Bebekler ne zaman hazır hıssederse o zaman gelıyor ama mudahale gerekırse doktor yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?