2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar günaydın herkese

Aşırı sıcak ya evin içi hamam durulmuyor sonbahar gelişim ben zaten yazı pek sevenlerden değilim hamilelikle iyice soğudum yazdan

Bişey duydum bebekler ilk doğduklarında yıkıyorlarmış özellikle belirtirsen yıkanmıyormuş hemen kucağına verilmesi falan bunları hep söylemek mi lazım ya bu hemşilereler doktorları biz mi yönlendireceğiz

Hemoroid normal Doğumda sorun çıkartır mı çıkartır diyen de var sorun olmaz diyen de

Ayy aslanciklarimiz umarım sağlıklı olur ve babalarına benzerler ben küçük kopyası olsun çok istyrm bebeklik resmini görünce esimin deliriyrm çünkü
Eşimle ben çok benziyoruz yani babasına benziyor deselerde babasıda bana benziyor, kendi anne babasına benzemiyorki adam şimdilik burun ve dudaklar ben, gözler ve çene baba bakalım nasıl olacak

İnşallah canım, ücretsiz izin almak istediğini bilmiyorlar galiba. Daha çocuk doğmamış “hemen başlarsan çok iyi olur” nedir allah aşkına

Üni den mezun olduğumdan beri çalışıyorum. İş hayatı çok garip gerçekten
Ne ararsan var Egolar tavan,, mobingler çabası...

Ah evet bunları konuşmak gerekiyor sanırım ten tene temas istiyorum göğsümü açıp koyun diycem. Yanağını yanağıma dayayınca birşey olmuyor ki birde çok saçlı doğarsa kafayı kesin yıkıyorlarmış. Vücudu yıkamayın diye söylemek gerekiyor

Boyu 3te 1im olmuş, kahve de teklif edebilirim çay da
Ahahaha foto atin kiz hadi bakalim.muhabbetiniz.bol.olsun
20li haftalarda yapacaktik biz bu işi, hem sıcak hem ilerledik, zor dostum zor.

Biz senin hep pozitif olmana alışkınız lütfen az daha dayan biz buradayız her zaman muhabbete birini bulursun tek sıkıntı yakışıklı oğlun onlara evde zaman geçirtmek zor gerçekten ama bilinçli şimdiki çocuklar oda üzmez annesi seni siz iyi olun ister. Pozitif kim candır devam lütfen

Günaydın canım,

Ben sordum biz yıkamıyoruz dedi. Silmiyoruz bile çünkü o kaplı oldukları sıvı onları enfeksiyonlardan koruyor, sadece yüzünü gözünü temizliyoruz dedi. Bazı bebek de o kaplayan sıvı olmuyormuş. Bebekten bebeğe değişiyormuş.

Her doktor yine her zaman ki gibi farkli seyler soyluyor ☺ ama bunu sevdim . Ben içimden hep 38 39 gibi sağlıkla gelse diyorum aşırı zorlandığım birseyde yok çok şükür ama sabırsızlık böyle bir şey kilo ve boy da önde zaten meyve yemem yasaklandi şu mevsimdeee

B Bluemom44 ağustos basina askere gider.masallah masallah cocuk adam sat tarihi diyorlar ama.gorucez inan.merak.ediyorum.ben de onden gidenler erken mi.dogurcak
Benim sat tarihim 1kasım canım bebek sata göre normal gidiyor aslında ama yumurtlama 17kasımdı. 1kasıma göre bakıldığında kese gözükmüyordu gelişim yoktu. Oyüzden geç döllenme olarak baz alındı. 11. Haftadan sonra hep 1 ve 2hafta önden gitmeye başladı. Şimdi nasıl olacak bilmiyorum. Yumurtlamaya göre daha zaman dolmamış olacak Ağustos başında. Bakalım inşallah kendi gelir

Sat son regl tarihiyse benimki 15 kasimdi, zaten 15gun kaydirmis seninkini demek. Karışık hesaplar. 1 kasima gore alirsak belki o kadar önde bile değildir oğlan, yazili kagit veriyor ya onda olculerin yaninda yazan haftalar neler, hangisine uyuyor?

Sata tam uyuyor canım 36haftalık çıkıyor

Beni de öyle yaptı. 23 Kasım son regl tarihim. geç döllenme dedi. 6 gün ileri çekti.Resmi olarak 29 Kasım oldu. Ben Eylül anası olucam doktora göre 3 ay önce bir hafta önden gidiyor demişti. Ah dedim yakaladık. Son gittiğimde 7+2 önden gidiyor dedi.
Ben hep regl tarihime göre takip ettiğim için gelişimini bana göre normal gidiyor çocuk :)

gunaydin kizlarr bugun kuzenim dogum yapacak sabah 6 da yatisi yapildi. bebek dönmüş ama kanala girmemis.. once suni sanciyla deneyeceklermis bebek kanal girmezse sezeryan olacakmis merakla guzel haberlerini bekliyoruz. 3 kuzen hamileydik simdi o dogurursa sira bana geliyorr

bu bebek yıkama olayı hiç bitmiyor. evet genelde yıkıyorlar sadece silen hastanelerde var. oğlumda doktorum göbeği düşene kadar yıkama dedi. kuzenime yıka demiş. doktorlarda biri öylr biri böyle diyor.

Düzeltilmiş tarihi baz alacaksın. Kızımda da tam 17 gün ileri atmıştık tarihi 39+6 da doğdu. Bu hamileliğimde de 12-13 gün ileri attık tarihi.
Büyük ihtimalle senin ikinci gebeliğin de geç döllenme olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…