Ahahaha foto atin kiz hadi bakalim.muhabbetiniz.bol.olsun@Sevnus un hastanede işi uzadi, @peridrol84 gecikecek, ben geldim çöp kovamla çay içiyorumbest dad ever tisortumden tanirsiniz
Eşimle ben çok benziyoruz yani babasına benziyor deselerde babasıda bana benziyor, kendi anne babasına benzemiyorki adamAyy aslanciklarimiz umarım sağlıklı olur ve babalarına benzerlerben küçük kopyası olsun çok istyrm bebeklik resmini görünce esimin deliriyrm çünkü
İnşallah canım, ücretsiz izin almak istediğini bilmiyorlar galiba. Daha çocuk doğmamış “hemen başlarsan çok iyi olur” nedir allah aşkına
Ah evet bunları konuşmak gerekiyor sanırım ten tene temas istiyorum göğsümü açıp koyun diycem. Yanağını yanağıma dayayınca birşey olmuyor kiKızlar günaydın herkese
Aşırı sıcak ya evin içi hamam durulmuyor sonbahar gelişim ben zaten yazı pek sevenlerden değilim hamilelikle iyice soğudum yazdan
Bişey duydum bebekler ilk doğduklarında yıkıyorlarmış özellikle belirtirsen yıkanmıyormuş hemen kucağına verilmesi falan bunları hep söylemek mi lazım ya bu hemşilereler doktorları biz mi yönlendireceğiz
Hemoroid normal Doğumda sorun çıkartır mı çıkartır diyen de var sorun olmaz diyen de
Eşler birbirne benzermiş derlerEşimle ben çok benziyoruz yani babasına benziyor deselerde babasıda bana benziyor, kendi anne babasına benzemiyorki adamşimdilik burun ve dudaklar ben, gözler ve çene baba bakalım nasıl olacak
Boyu 3te 1im olmuş, kahve de teklif edebilirim çay da
20li haftalarda yapacaktik biz bu işi, hem sıcak hem ilerledik, zor dostum zor.Ahahaha foto atin kiz hadi bakalim.muhabbetiniz.bol.olsun
Biz senin hep pozitif olmana alışkınız lütfen az daha dayan biz buradayız her zaman muhabbete birini bulursun tek sıkıntı yakışıklı oğlun onlara evde zaman geçirtmek zor gerçekten ama bilinçli şimdiki çocuklar oda üzmez annesi seni siz iyi olun ister. Pozitif kim candır devam lütfenGunaydin. Yazilari okudum ama alintilamadim. Haftasonu duzenli sancilarla kotu gecti popomdan bicak gibi girip belime giriyordu. Oradanda karnimi kasip alt karna gecip kasiklarimi agritiyordu. Benim kasilmalarim hicbir zaman karnimin toplayip birakmasi seklinde olmadi. Ya popomdan, ya belimden ya da alt karindan reglmis gibi girerek basladi.
Artik isyan modundaydim. Surekli yatmak, otrumamin bile yasak oldugu tam 1 ay... Evde 5 yasinda bir cocuk var. Baskalarina muhtac olmak, insanlarin gonlu olsun da yardimci olsun diye sabretmek. Kimseye gidememek yada kimsenin gelememsi cunku yasak. Disari hava almaya cikamamak. Su almak icin bile kalkmanin yasak olmasi. Ya ciddi bunaldim daraldim. Doguyorsa dogsun artik dedim. Demistim hatirlarsaniz poztifligimi kaybettim diye. Neti kapattim bakmadim birseye. Sakinlesmem lazimdi. Dr kontorolu vardi yine. Nst de 5 dk da duzenli sancilar cikti her zamanki gibi. Ama siddeti azalmis iyiki. Dr muayene etmedi daha persembe baktigi icin. Bu persembe bakacak tekrar. Dr.un nasilsiniz sorusuna ben artik dogurayim diye cevap verince, yapmayin cok emek verdiniz lutfen dr.a moral verin dedi. İyi gittigimizi, ilaci 2ye indirdigini, cuma artik kesecegini, boyle giderse 37 ye kadar duracagini dusundugunu soyledi. Ama bu sirada sancilar artarsada dogum olur onu bilemeyiz dedi. Sonra esim 5dk olsun komsuya ya da bahceye cikamaz mi diye sorunca, cok moralsiz gordum anneyi o yuzden yapsin dedi, ama yuruyus kesin yasak. Ev isi yasak. Sadece arada nefes almama izin verdi ki o bile bana iyi geldi. Arada kaykilarak oturabilirsin dedi. Progesteron ignesi de oluyorum cift doz, onu da haftaya kesecekmis insallah..
Bişey duydum bebekler ilk doğduklarında yıkıyorlarmış özellikle belirtirsen yıkanmıyormuş hemen kucağına verilmesi falan bunları hep söylemek mi lazım ya bu hemşilereler doktorları biz mi yönlendireceğiz
Her doktor yine her zaman ki gibi farkli seyler soyluyor ☺ ama bunu sevdimKızlar oğlumu gördüm bugun❤ 2800 50cm olmuşuz bile. Doktor bebek haftasına değil büyüklüğüne göre doğar dedi ben şokAğustosun ilk haftası doğarmış. Haftada 1kontrole gideceğim artık
Benim sat tarihim 1kasım canım bebek sata göre normal gidiyor aslında ama yumurtlama 17kasımdı. 1kasıma göre bakıldığında kese gözükmüyordu gelişim yoktu. Oyüzden geç döllenme olarak baz alındı. 11. Haftadan sonra hep 1 ve 2hafta önden gitmeye başladı. Şimdi nasıl olacak bilmiyorum. Yumurtlamaya göre daha zaman dolmamış olacak Ağustos başında. Bakalım inşallah kendi gelir
Sat son regl tarihiyse benimki 15 kasimdi, zaten 15gun kaydirmis seninkini demek. Karışık hesaplar. 1 kasima gore alirsak belki o kadar önde bile değildir oğlan, yazili kagit veriyor ya onda olculerin yaninda yazan haftalar neler, hangisine uyuyor?Benim sat tarihim 1kasım canım bebek sata göre normal gidiyor aslında ama yumurtlama 17kasımdı. 1kasıma göre bakıldığında kese gözükmüyordu gelişim yoktu. Oyüzden geç döllenme olarak baz alındı. 11. Haftadan sonra hep 1 ve 2hafta önden gitmeye başladı. Şimdi nasıl olacak bilmiyorum. Yumurtlamaya göre daha zaman dolmamış olacak Ağustos başında. Bakalım inşallah kendi gelir
Sata tam uyuyor canım 36haftalık çıkıyorSat son regl tarihiyse benimki 15 kasimdi, zaten 15gun kaydirmis seninkini demek. Karışık hesaplar. 1 kasima gore alirsak belki o kadar önde bile değildir oğlan, yazili kagit veriyor ya onda olculerin yaninda yazan haftalar neler, hangisine uyuyor?
İnşallah kendi kendine gelir canımYaaa masallah resmen adam olmuşnormalde 24 ağustos görünüyor bizimkiler ama ilk hafta olursa yirttin kaç günden şanslısn
Beni de öyle yaptı. 23 Kasım son regl tarihim. geç döllenme dedi. 6 gün ileri çekti.Resmi olarak 29 Kasım oldu. Ben Eylül anası olucam doktora göreBenim sat tarihim 1kasım canım bebek sata göre normal gidiyor aslında ama yumurtlama 17kasımdı. 1kasıma göre bakıldığında kese gözükmüyordu gelişim yoktu. Oyüzden geç döllenme olarak baz alındı. 11. Haftadan sonra hep 1 ve 2hafta önden gitmeye başladı. Şimdi nasıl olacak bilmiyorum. Yumurtlamaya göre daha zaman dolmamış olacak Ağustos başında. Bakalım inşallah kendi gelir
bu bebek yıkama olayı hiç bitmiyor. evet genelde yıkıyorlar sadece silen hastanelerde var. oğlumda doktorum göbeği düşene kadar yıkama dedi. kuzenime yıka demiş. doktorlarda biri öylr biri böyle diyor.Kızlar günaydın herkese
Aşırı sıcak ya evin içi hamam durulmuyor sonbahar gelişim ben zaten yazı pek sevenlerden değilim hamilelikle iyice soğudum yazdan
Hemoroid normal Doğumda sorun çıkartır mı çıkartır diyen de var sorun olmaz diyen de
Düzeltilmiş tarihi baz alacaksın. Kızımda da tam 17 gün ileri atmıştık tarihi 39+6 da doğdu. Bu hamileliğimde de 12-13 gün ileri attık tarihi.Benim sat tarihim 1kasım canım bebek sata göre normal gidiyor aslında ama yumurtlama 17kasımdı. 1kasıma göre bakıldığında kese gözükmüyordu gelişim yoktu. Oyüzden geç döllenme olarak baz alındı. 11. Haftadan sonra hep 1 ve 2hafta önden gitmeye başladı. Şimdi nasıl olacak bilmiyorum. Yumurtlamaya göre daha zaman dolmamış olacak Ağustos başında. Bakalım inşallah kendi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?