Gelir gelir annesi bol sütümüz gelecek ilk gün sanci bile hissetmeden pit diye doguruverecegiz ( olumlama yapıyorum artık ise yarayck eminim)İnşallah kendi kendine gelir canım
Dogurmazsak yapariz bulusma sekerim neden.olmasinSelamlar herkese.
İstanbuldakilere keyifli muhabbetler olsun
Ben de 36. Haftada izne ayrılıp Ankara’ya geleceğim inşallah. Bir çoğunuz doğum yapmak üzere olursunuz. Biraz erken olsaydı Ankara buluşması yapalım derdim ama kısmet artık.
@Rzg14 bunca zaman dayandın, inşallah yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.
Misafir ağırlamak yasak biliyorum ama misafir gibi olmayan, yani çok çok yakın arkadaşlarınız varsa onlar gelse belki bi kafan dağılır.
Bizim bebekte çok önden gitmişti bir zamanlar hatırlarsınız
700 felan olması gerektiği zaman 1060 mı neydi
Sonra muz, kaşar ve 500 ml sütü azalttım
Hayatındaki ilk diyeti yaptırdık garibime
Şimdi normal çıkıyor haftasına göre
Muz yemekten korkar olmuştum
saol cnm. insallah az kaldi bakalim.Biz senin hep pozitif olmana alışkınız lütfen az daha dayan biz buradayız her zaman muhabbete birini bulursun tek sıkıntı yakışıklı oğlun onlara evde zaman geçirtmek zor gerçekten ama bilinçli şimdiki çocuklar oda üzmez annesi seni siz iyi olun ister. Pozitif kim candır devam lütfen
oyle kuzum. 30 da doguruyrdum durdurlar.. 32 olsa iyi 34 olsa super derken simdi dr 37 dedi. ama bu denli kisitlanmak patlatti beni. yoksa biliyrsjn develer gibi 15 ay gebe kalabilirimRüzgar, dayan Rüzgar, 32yi gecmiycek derken nerelere geldi kız. Ha gayret.
benim doktorumda kilosuna gelişimine göre doğar demek istedi çünkü 1 hafta önde bebek 1 hafta önce alırız demişti banada
saol cnm. dayaniyrm bakalim..Selamlar herkese.
İstanbuldakilere keyifli muhabbetler olsun
Ben de 36. Haftada izne ayrılıp Ankara’ya geleceğim inşallah. Bir çoğunuz doğum yapmak üzere olursunuz. Biraz erken olsaydı Ankara buluşması yapalım derdim ama kısmet artık.
@Rzg14 bunca zaman dayandın, inşallah yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.
Misafir ağırlamak yasak biliyorum ama misafir gibi olmayan, yani çok çok yakın arkadaşlarınız varsa onlar gelse belki bi kafan dağılır.
Bizim bebekte çok önden gitmişti bir zamanlar hatırlarsınız
700 felan olması gerektiği zaman 1060 mı neydi
Sonra muz, kaşar ve 500 ml sütü azalttım
Hayatındaki ilk diyeti yaptırdık garibime
Şimdi normal çıkıyor haftasına göre
Muz yemekten korkar olmuştum
Gunaydin. Yazilari okudum ama alintilamadim. Haftasonu duzenli sancilarla kotu gecti popomdan bicak gibi girip belime giriyordu. Oradanda karnimi kasip alt karna gecip kasiklarimi agritiyordu. Benim kasilmalarim hicbir zaman karnimin toplayip birakmasi seklinde olmadi. Ya popomdan, ya belimden ya da alt karindan reglmis gibi girerek basladi.
Artik isyan modundaydim. Surekli yatmak, otrumamin bile yasak oldugu tam 1 ay... Evde 5 yasinda bir cocuk var. Baskalarina muhtac olmak, insanlarin gonlu olsun da yardimci olsun diye sabretmek. Kimseye gidememek yada kimsenin gelememsi cunku yasak. Disari hava almaya cikamamak. Su almak icin bile kalkmanin yasak olmasi. Ya ciddi bunaldim daraldim. Doguyorsa dogsun artik dedim. Demistim hatirlarsaniz poztifligimi kaybettim diye. Neti kapattim bakmadim birseye. Sakinlesmem lazimdi. Dr kontorolu vardi yine. Nst de 5 dk da duzenli sancilar cikti her zamanki gibi. Ama siddeti azalmis iyiki. Dr muayene etmedi daha persembe baktigi icin. Bu persembe bakacak tekrar. Dr.un nasilsiniz sorusuna ben artik dogurayim diye cevap verince, yapmayin cok emek verdiniz lutfen dr.a moral verin dedi. İyi gittigimizi, ilaci 2ye indirdigini, cuma artik kesecegini, boyle giderse 37 ye kadar duracagini dusundugunu soyledi. Ama bu sirada sancilar artarsada dogum olur onu bilemeyiz dedi. Sonra esim 5dk olsun komsuya ya da bahceye cikamaz mi diye sorunca, cok moralsiz gordum anneyi o yuzden yapsin dedi, ama yuruyus kesin yasak. Ev isi yasak. Sadece arada nefes almama izin verdi ki o bile bana iyi geldi. Arada kaykilarak oturabilirsin dedi. Progesteron ignesi de oluyorum cift doz, onu da haftaya kesecekmis insallah..
Dollenme genelde iki adet arasinin ortasinda olmuyor mu ? Yani 1 kasım sat 17 18 kasım döllenme arada çok fark olan zaman dilimleri değil aslında. Adet döngü süreside önemli tabi . Ben test kullanmıştım yumurtlamam adetin ilk gününden sayınca 10. Gün olmuştu bu durum da önden gitmesi normal o zaman. Ve erken gelmesi de muhtemelliDüzeltilmiş tarihi baz alacaksın. Kızımda da tam 17 gün ileri atmıştık tarihi 39+6 da doğdu. Bu hamileliğimde de 12-13 gün ileri attık tarihi.
Büyük ihtimalle senin ikinci gebeliğin de geç döllenme olacak.
Vayyyy at kiz hava aynen senin.durum.netleşsin.yine yapariz insallah neden.olmasin ankara 2. Bulusmasaol cnm. dayaniyrm bakalim..
hava atmak gibi olmasin topikte ilk cekirdek bulusmayo biz yaptik.. ikinci kez yapmak isterdim ama cikmam yasak ne yazik ki. belki dogum tarihim belli olursa o zaman cokarim .
Biz dogurmasak sorun olmaz hea ama gobekler daha buyumeyecek. 2020de dogururuz bir ara.saol cnm. insallah az kaldi bakalim.
oyle kuzum. 30 da doguruyrdum durdurlar.. 32 olsa iyi 34 olsa super derken simdi dr 37 dedi. ama bu denli kisitlanmak patlatti beni. yoksa biliyrsjn develer gibi 15 ay gebe kalabilirim
Boyu 3te 1im olmuş, kahve de teklif edebilirim çay da
20li haftalarda yapacaktik biz bu işi, hem sıcak hem ilerledik, zor dostum zor.
Valla.en iyisini etmissiniz keske biz de 25 e kadar organize etseydik simdi yemiyo cikmaksaol cnm. dayaniyrm bakalim..
hava atmak gibi olmasin topikte ilk cekirdek bulusmayo biz yaptik.. ikinci kez yapmak isterdim ama cikmam yasak ne yazik ki. belki dogum tarihim belli olursa o zaman cokarim .
saol kuzum.Canim o kadar iyi dyandinki yuzdun yuzdun kuyruguna geldin derler ya tam olarak oyle anliyorum gercekten zordur ama bu sefer gercekten biseycik kalmadi
ozledim vallahi. oturur bi manti bi dondurma yapardik yineVayyyy at kiz hava aynen senin.durum.netleşsin.yine yapariz insallah neden.olmasin ankara 2. Bulusma
he ya. 2020 guzeldiBiz dogurmasak sorun olmaz hea ama gobekler daha buyumeyecek. 2020de dogururuz bir ara.
ama dedik bulusun gezin diye. gec kaldinizValla.en iyisini etmissiniz keske biz de 25 e kadar organize etseydik simdi yemiyo cikmak
Sen. Netlestir.yine yapariz yavrumsaol kuzum.
ozledim vallahi. oturur bi manti bi dondurma yapardik yine
he ya. 2020 guzeldi.
ama dedik bulusun gezin diye. gec kaldiniz
Bebeynen katilabilirim anca daha dasaol kuzum.
ozledim vallahi. oturur bi manti bi dondurma yapardik yine
he ya. 2020 guzeldi.
ama dedik bulusun gezin diye. gec kaldiniz
Doktorda şuan satı baz aldı 42ye kadar bekleriz doğmazsa sezeryan diyor. Ama bebeğin 2hafta daha zamanı olacak aslında doğması için. Doktorda yok illa satı alıyor. Halbuki satla bakıldığında ne kese vardı ne bebek. Bilmiyorum karıştı iyiceBeni de öyle yaptı. 23 Kasım son regl tarihim. geç döllenme dedi. 6 gün ileri çekti.Resmi olarak 29 Kasım oldu. Ben Eylül anası olucam doktora göre3 ay önce bir hafta önden gidiyor demişti. Ah dedim yakaladık. Son gittiğimde 7+2 önden gidiyor dedi.
Ben hep regl tarihime göre takip ettiğim için gelişimini bana göre normal gidiyor çocuk :)
Benim de geç dollenme ve baştan beri düzeltilmiş tarihi kullandıkDoktorda şuan satı baz aldı 42ye kadar bekleriz doğmazsa sezeryan diyor. Ama bebeğin 2hafta daha zamanı olacak aslında doğması için. Doktorda yok illa satı alıyor. Halbuki satla bakıldığında ne kese vardı ne bebek. Bilmiyorum karıştı iyice
Ben hiç öyle takipler yapmadım ama B Bluemom44 anlattığından geç döllenme gibi algıladım. Satı 15 gün ileri atınca döllenme zamanı da 15 gün ileri gitmiş oluyor. Ben de hep öyle oluyor, benim döngülerim 50-55 günde bir olduğu için ileri atmak çok normal oluyor zaten. Ama B Bluemom44 yanlış da anlamış olabilirimDollenme genelde iki adet arasinin ortasinda olmuyor mu ? Yani 1 kasım sat 17 18 kasım döllenme arada çok fark olan zaman dilimleri değil aslında. Adet döngü süreside önemli tabi . Ben test kullanmıştım yumurtlamam adetin ilk gününden sayınca 10. Gün olmuştu bu durum da önden gitmesi normal o zaman. Ve erken gelmesi de muhtemelli
Vayyyy at kiz hava aynen senin.durum.netleşsin.yine yapariz insallah neden.olmasin ankara 2. Bulusma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?