2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selamlar herkese.
İstanbuldakilere keyifli muhabbetler olsun
Ben de 36. Haftada izne ayrılıp Ankara’ya geleceğim inşallah. Bir çoğunuz doğum yapmak üzere olursunuz. Biraz erken olsaydı Ankara buluşması yapalım derdim ama kısmet artık.

@Rzg14 bunca zaman dayandın, inşallah yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.
Misafir ağırlamak yasak biliyorum ama misafir gibi olmayan, yani çok çok yakın arkadaşlarınız varsa onlar gelse belki bi kafan dağılır.

Bizim bebekte çok önden gitmişti bir zamanlar hatırlarsınız
700 felan olması gerektiği zaman 1060 mı neydi
Sonra muz, kaşar ve 500 ml sütü azalttım
Hayatındaki ilk diyeti yaptırdık garibime
Şimdi normal çıkıyor haftasına göre
Muz yemekten korkar olmuştum

Dogurmazsak yapariz bulusma sekerim neden.olmasin haftasiyla uyumlu olmasi her zaman daha iyi normale donmus sukur hadi gozun aydin

saol cnm. insallah az kaldi bakalim.

Rüzgar, dayan Rüzgar, 32yi gecmiycek derken nerelere geldi kız. Ha gayret.
oyle kuzum. 30 da doguruyrdum durdurlar.. 32 olsa iyi 34 olsa super derken simdi dr 37 dedi. ama bu denli kisitlanmak patlatti beni. yoksa biliyrsjn develer gibi 15 ay gebe kalabilirim

benim doktorumda kilosuna gelişimine göre doğar demek istedi çünkü 1 hafta önde bebek 1 hafta önce alırız demişti banada

saol cnm. dayaniyrm bakalim..

hava atmak gibi olmasin topikte ilk cekirdek bulusmayo biz yaptik .. ikinci kez yapmak isterdim ama cikmam yasak ne yazik ki. belki dogum tarihim belli olursa o zaman cokarim .

Canim o kadar iyi dyandinki yuzdun yuzdun kuyruguna geldin derler ya tam olarak oyle anliyorum gercekten zordur ama bu sefer gercekten biseycik kalmadi

Dollenme genelde iki adet arasinin ortasinda olmuyor mu ? Yani 1 kasım sat 17 18 kasım döllenme arada çok fark olan zaman dilimleri değil aslında. Adet döngü süreside önemli tabi . Ben test kullanmıştım yumurtlamam adetin ilk gününden sayınca 10. Gün olmuştu bu durum da önden gitmesi normal o zaman. Ve erken gelmesi de muhtemelli

hava atmak gibi olmasin topikte ilk cekirdek bulusmayo biz yaptik .. ikinci kez yapmak isterdim ama cikmam yasak ne yazik ki. belki dogum tarihim belli olursa o zaman cokarim .
Vayyyy at kiz hava aynen senin.durum.netleşsin.yine yapariz insallah neden.olmasin ankara 2. Bulusma

saol cnm. insallah az kaldi bakalim.

oyle kuzum. 30 da doguruyrdum durdurlar.. 32 olsa iyi 34 olsa super derken simdi dr 37 dedi. ama bu denli kisitlanmak patlatti beni. yoksa biliyrsjn develer gibi 15 ay gebe kalabilirim
Biz dogurmasak sorun olmaz hea ama gobekler daha buyumeyecek. 2020de dogururuz bir ara.

Boyu 3te 1im olmuş, kahve de teklif edebilirim çay da

20li haftalarda yapacaktik biz bu işi, hem sıcak hem ilerledik, zor dostum zor.
yaaa hawa o kadar sicakki metrolari marmaraylari gozum yemedi arabam olsa direkt gelirdim yok yani yurume mesafem de var baya

Valla.en iyisini etmissiniz keske biz de 25 e kadar organize etseydik simdi yemiyo cikmak

Canim o kadar iyi dyandinki yuzdun yuzdun kuyruguna geldin derler ya tam olarak oyle anliyorum gercekten zordur ama bu sefer gercekten biseycik kalmadi
saol kuzum.
Vayyyy at kiz hava aynen senin.durum.netleşsin.yine yapariz insallah neden.olmasin ankara 2. Bulusma
ozledim vallahi. oturur bi manti bi dondurma yapardik yine

Biz dogurmasak sorun olmaz hea ama gobekler daha buyumeyecek. 2020de dogururuz bir ara.
he ya. 2020 guzeldi .

Valla.en iyisini etmissiniz keske biz de 25 e kadar organize etseydik simdi yemiyo cikmak
ama dedik bulusun gezin diye. gec kaldiniz

Doktorda şuan satı baz aldı 42ye kadar bekleriz doğmazsa sezeryan diyor. Ama bebeğin 2hafta daha zamanı olacak aslında doğması için. Doktorda yok illa satı alıyor. Halbuki satla bakıldığında ne kese vardı ne bebek. Bilmiyorum karıştı iyice

Benim de geç dollenme ve baştan beri düzeltilmiş tarihi kullandık

Ben hiç öyle takipler yapmadım ama B Bluemom44 anlattığından geç döllenme gibi algıladım. Satı 15 gün ileri atınca döllenme zamanı da 15 gün ileri gitmiş oluyor. Ben de hep öyle oluyor, benim döngülerim 50-55 günde bir olduğu için ileri atmak çok normal oluyor zaten. Ama B Bluemom44 yanlış da anlamış olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…