Tabiiki gelceksiniz hanim.efendiBana ne ben de gelcem.
Delik sayısı baz aventte tek delik varsa 0 aydir tatlim su koyup dene bir de yavas akıştır.muhtemelenkızlar avent biberon alanlar deliğine bakabilirmisiniz ben biberon aldım ama deliği fazla büyük gibi geldi bana.
oğlum hiç biberon almadı kızımda belki almaz diye avent almdım boşa gitmesin diye.
biberonun akışı fazla olursa memeyi bırakır diyorlar aventinkinler nasıl merak ettim
Ben Akisi az olandan aldim canim aventinkızlar avent biberon alanlar deliğine bakabilirmisiniz ben biberon aldım ama deliği fazla büyük gibi geldi bana.
oğlum hiç biberon almadı kızımda belki almaz diye avent almdım boşa gitmesin diye.
biberonun akışı fazla olursa memeyi bırakır diyorlar aventinkinler nasıl merak ettimEki Görüntüle 2286874
Doğru anlamışsın canım ama doktorun beni doğru anladığını sanmıyorum. Tüm ultrasonları toplayıp haftaya gideceğim tekrar konuşacağım ki net olsunBen hiç öyle takipler yapmadım ama B Bluemom44 anlattığından geç döllenme gibi algıladım. Satı 15 gün ileri atınca döllenme zamanı da 15 gün ileri gitmiş oluyor. Ben de hep öyle oluyor, benim döngülerim 50-55 günde bir olduğu için ileri atmak çok normal oluyor zaten. Ama B Bluemom44 yanlış da anlamış olabilirim
gel canim gel. yeterki ikinci kez toplanabilelimBana ne ben de gelcem.
senin bebis bence normal sata donmus canim kilosu faln gayet iyiDoğru anlamışsın canım ama doktorun beni doğru anladığını sanmıyorum. Tüm ultrasonları toplayıp haftaya gideceğim tekrar konuşacağım ki net olsun
Sanirim dogumu biz tetikliyoruz kiz neyse 36 . Hafta bulusalim senin bari ise yarasin hastahane cantani getir direkt hastaheneye geceriz
gel canim gel. yeterki ikinci kez toplanabilelim
Bir avazda kurtulsun inssssgunaydin kizlarrbugun kuzenim dogum yapacak sabah 6 da yatisi yapildi. bebek dönmüş ama kanala girmemis.. once suni sanciyla deneyeceklermis bebek kanal girmezse sezeryan olacakmis merakla guzel haberlerini bekliyoruz. 3 kuzen hamileydik simdi o dogurursa sira bana geliyorr
izni erken al cnm. bekleme o kadar. ama o minik kramplar vs normal. erken olmasi icin sebep degil. korkutma kendini.Kızlar slmm
Biz 37 ye kadar dayanamıcz herhalde izin icin
Dunden beri minik minik kramplarım var kasıklarda
Sıcak zaten uyutmuyor
3 te kalktm dus aldm ,anca rahatladım birasz,
Ay ins supriz yapıp erken gelmez bu bebe0.0
gecen cantayla gelseymisim yeriymisSanirim dogumu biz tetikliyoruz kiz neyse 36 . Hafta bulusalim senin bari ise yarasin hastahane cantani getir direkt hastaheneye geceriz
yok yavrummm. o kadar vizik dizik bebekle baslarda bulasamayiz
izni erken al cnm. bekleme o kadar. ama o minik kramplar vs normal. erken olmasi icin sebep degil. korkutma kendini.
Evet normalde 36.cı haftada gel dedi ama haftaya gitcm .
İns valla resmen ağırlastm dünden berı
Neden kiz iki hafta sonra dogum mu yapcan Allah bilir ama daha dursun.yaramazlar
Canim yatsam da kalksam da degismedi. Gece dk tutamadim uyku basti ama sık sık uyandim kasilmis bi sekilde :/
Efelihayat aksine dun danalar gibi yattim hic bi is yapmadim. Anlamadim bu isten bisey ya dun sabah size de yazmistim gece 2 saatte bir kasilmayla uyandim diye gunduz de cok hareket etti ve kasildi ama sancim falan yok diye dk tutmamistim. Gece hafif hafif adet sancisi seklnde oldu bakalim doktora gidicem bugun of hic gidesim yok
Gözün aydın maşallah paşaya..Kızlar oğlumu gördüm bugun❤ 2800 50cm olmuşuz bile. Doktor bebek haftasına değil büyüklüğüne göre doğar dedi ben şokAğustosun ilk haftası doğarmış. Haftada 1kontrole gideceğim artık
Çoğu gitti azı kaldı inşallahGunaydin. Yazilari okudum ama alintilamadim. Haftasonu duzenli sancilarla kotu gecti popomdan bicak gibi girip belime giriyordu. Oradanda karnimi kasip alt karna gecip kasiklarimi agritiyordu. Benim kasilmalarim hicbir zaman karnimin toplayip birakmasi seklinde olmadi. Ya popomdan, ya belimden ya da alt karindan reglmis gibi girerek basladi.
Artik isyan modundaydim. Surekli yatmak, otrumamin bile yasak oldugu tam 1 ay... Evde 5 yasinda bir cocuk var. Baskalarina muhtac olmak, insanlarin gonlu olsun da yardimci olsun diye sabretmek. Kimseye gidememek yada kimsenin gelememsi cunku yasak. Disari hava almaya cikamamak. Su almak icin bile kalkmanin yasak olmasi. Ya ciddi bunaldim daraldim. Doguyorsa dogsun artik dedim. Demistim hatirlarsaniz poztifligimi kaybettim diye. Neti kapattim bakmadim birseye. Sakinlesmem lazimdi. Dr kontorolu vardi yine. Nst de 5 dk da duzenli sancilar cikti her zamanki gibi. Ama siddeti azalmis iyiki. Dr muayene etmedi daha persembe baktigi icin. Bu persembe bakacak tekrar. Dr.un nasilsiniz sorusuna ben artik dogurayim diye cevap verince, yapmayin cok emek verdiniz lutfen dr.a moral verin dedi. İyi gittigimizi, ilaci 2ye indirdigini, cuma artik kesecegini, boyle giderse 37 ye kadar duracagini dusundugunu soyledi. Ama bu sirada sancilar artarsada dogum olur onu bilemeyiz dedi. Sonra esim 5dk olsun komsuya ya da bahceye cikamaz mi diye sorunca, cok moralsiz gordum anneyi o yuzden yapsin dedi, ama yuruyus kesin yasak. Ev isi yasak. Sadece arada nefes almama izin verdi ki o bile bana iyi geldi. Arada kaykilarak oturabilirsin dedi. Progesteron ignesi de oluyorum cift doz, onu da haftaya kesecekmis insallah..
İnşallah herşey yolundadır canım ya..Canim yatsam da kalksam da degismedi. Gece dk tutamadim uyku basti ama sık sık uyandim kasilmis bi sekilde :/
Efelihayat aksine dun danalar gibi yattim hic bi is yapmadim. Anlamadim bu isten bisey ya dun sabah size de yazmistim gece 2 saatte bir kasilmayla uyandim diye gunduz de cok hareket etti ve kasildi ama sancim falan yok diye dk tutmamistim. Gece hafif hafif adet sancisi seklnde oldu bakalim doktora gidicem bugun of hic gidesim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?