2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar avent biberon alanlar deliğine bakabilirmisiniz ben biberon aldım ama deliği fazla büyük gibi geldi bana.
oğlum hiç biberon almadı kızımda belki almaz diye avent almdım boşa gitmesin diye.
biberonun akışı fazla olursa memeyi bırakır diyorlar aventinkinler nasıl merak ettim

Eklentiler

• IMG_20190709_115140.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 25
Delik sayısı baz aventte tek delik varsa 0 aydir tatlim su koyup dene bir de yavas akıştır.muhtemelen

Ben Akisi az olandan aldim canim aventin

Doğru anlamışsın canım ama doktorun beni doğru anladığını sanmıyorum. Tüm ultrasonları toplayıp haftaya gideceğim tekrar konuşacağım ki net olsun

Doğum raporu hakkında çalışan annelere teknik bir bilgi
-Çalışabilir raporunu aldığımızdan sonra ne zaman doğum raporuna ayrılırsak doğuma kadar olan süre, doğurduktan sonra hesabımıza yatıyor.
-Kalan kısım ise raporumuz bittikten sonra hesabımıza yatıyor. (Yani 2 parça şeklinde)
-Doğurduktan sonra doğum parasını parçalı yani ay ay alma şansımız da var. (SGK'dan teyit edilmiş bilgi)
-İşyerimizin muhasebesi ve ya IK departmanı aylık olarak manuel olarak o ayın içerisindeki tarihi girerek çalışmamıştır işaretlediğinde o ayki süre SGK'ya düşüyor ve hesaba para yatımı aylık olarak yatıyor. SGK rapor paralarını genelde ay sonu ödüyor. 25-30'u arası. Gerçi sistem iyileştirmeleri de sürüyor. Bazısı onaydan 2 gün içerisinde bazısı 15 gün içerisinde hesaplarda oluyor diyor. Aklınızda bulunsun
Herhangi bir kafanıza takılan soru olursa ALO 170 gerçekten yardımcı oluyor. Ben IKcı olduğum için onay ekranına kadar tarif ettiler bana. Arayıp sorabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bir avazda kurtulsun inssss

Kızlar slmm
Biz 37 ye kadar dayanamıcz herhalde izin icin
Dunden beri minik minik kramplarım var kasıklarda
Sıcak zaten uyutmuyor
3 te kalktm dus aldm ,anca rahatladım birasz,
Ay ins supriz yapıp erken gelmez bu bebe0.0
izni erken al cnm. bekleme o kadar. ama o minik kramplar vs normal. erken olmasi icin sebep degil. korkutma kendini.

Sanirim dogumu biz tetikliyoruz kiz neyse 36 . Hafta bulusalim senin bari ise yarasin hastahane cantani getir direkt hastaheneye geceriz
gecen cantayla gelseymisim yeriymis .
bu kez esim arabaya atsin bari
Zaten bebekli görüşürüz heralde bir dahakine Efelihayat di mi.
yok yavrummm. o kadar vizik dizik bebekle baslarda bulasamayiz

bizi de haberdar et. Hayırlısı olsun

Çoğu gitti azı kaldı inşallah bu çok değişik bir hamilelik oldu gerçekten yaa maşallah sana güçlü anne.. Bebişin tüm bu zorlu zamanları unutturacak sana inşallah sağlıkla kucağına al.. Allah güç kuvvet versin kolaylaştırsın senin için inşallah

İnşallah herşey yolundadır canım ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…