Geçmiş olsun canım ya..Arkadaşlar mrb 20lik disim çok agriyor çekilmesi lazım hamilelikte diş çekilir mi bilginiz varmı acaba
Canim sonucu buraya yazar misin benim de hep geceleri kasilmam oluyo belkj senin doktor baska bisey der surekli kasilma oluyo cunkuCanim yatsam da kalksam da degismedi. Gece dk tutamadim uyku basti ama sık sık uyandim kasilmis bi sekilde :/
@Rookiemother aksine dun danalar gibi yattim hic bi is yapmadim. Anlamadim bu isten bisey ya dun sabah size de yazmistim gece 2 saatte bir kasilmayla uyandim diye gunduz de cok hareket etti ve kasildi ama sancim falan yok diye dk tutmamistim. Gece hafif hafif adet sancisi seklnde oldu bakalim doktora gidicem bugun of hic gidesim yok
Acı yok acı yokSancı konusunu henüz bn de çözemedim net ye bağlıyor dünden beri ilaç bana dokundu diye doz azaltıldı sancılar 70 80 arada birde 99 vuruyor 60 civarı sürekli çıkıyor hemşire diyor hissediyor musun diyom tmm az sertleşme kasılma varda bu niye böyle yüksek ki bn iyiyim acı yok Bnde
Amin cnm insAcı yok acı yokinşallah rahat kolay sağlıkla kucağına alırsın bebişleri vaktinde tabii
saol cnm. cidden farkli bir gebelik geciriyorum. hic aklima gelmeyecek seyler yasiyorumÇoğu gitti azı kaldı inşallahbu çok değişik bir hamilelik oldu gerçekten yaa maşallah sana güçlü anne.. Bebişin tüm bu zorlu zamanları unutturacak sana inşallah sağlıkla kucağına al.. Allah güç kuvvet versin kolaylaştırsın senin için inşallah
Valla bebişleri bi sudan geçiriyorlar genelde değişiyor hastaneye göre.. Hemoroid doğumda değil de doğumdan sonra çok sorun oluyor baskı yüzünden kötüleşiyor ve sancı yapıyo çok ayy çok zorduKızlar günaydın herkese
Aşırı sıcak ya evin içi hamam durulmuyor sonbahar gelişim ben zaten yazı pek sevenlerden değilim hamilelikle iyice soğudum yazdan
Bişey duydum bebekler ilk doğduklarında yıkıyorlarmış özellikle belirtirsen yıkanmıyormuş hemen kucağına verilmesi falan bunları hep söylemek mi lazım ya bu hemşilereler doktorları biz mi yönlendireceğiz
Hemoroid normal Doğumda sorun çıkartır mı çıkartır diyen de var sorun olmaz diyen de
şu mesajı okurken nasıl üzüldüm nasıl anladım seni bilemezsin. Ben senin gibi günlerce sancı çekmedim belki ama hamileliğim süresince başıma da gelmeyen kalmadı sanırım. Ayağım kırıldı haftalarca yattım, diş enfeksiyonu geçirdim, kanal tedavisi oldum, akciğer enfeksiyonu geçirdim. Çocuklar hamilelik boyunca defalarca radyasyon aldılar filmler çekildi vs.. Ama bir an var ki insanı senin o geldiğin son noktaya getiriyor.Gunaydin. Yazilari okudum ama alintilamadim. Haftasonu duzenli sancilarla kotu gecti popomdan bicak gibi girip belime giriyordu. Oradanda karnimi kasip alt karna gecip kasiklarimi agritiyordu. Benim kasilmalarim hicbir zaman karnimin toplayip birakmasi seklinde olmadi. Ya popomdan, ya belimden ya da alt karindan reglmis gibi girerek basladi.
Artik isyan modundaydim. Surekli yatmak, otrumamin bile yasak oldugu tam 1 ay... Evde 5 yasinda bir cocuk var. Baskalarina muhtac olmak, insanlarin gonlu olsun da yardimci olsun diye sabretmek. Kimseye gidememek yada kimsenin gelememsi cunku yasak. Disari hava almaya cikamamak. Su almak icin bile kalkmanin yasak olmasi. Ya ciddi bunaldim daraldim. Doguyorsa dogsun artik dedim. Demistim hatirlarsaniz poztifligimi kaybettim diye. Neti kapattim bakmadim birseye. Sakinlesmem lazimdi. Dr kontorolu vardi yine. Nst de 5 dk da duzenli sancilar cikti her zamanki gibi. Ama siddeti azalmis iyiki. Dr muayene etmedi daha persembe baktigi icin. Bu persembe bakacak tekrar. Dr.un nasilsiniz sorusuna ben artik dogurayim diye cevap verince, yapmayin cok emek verdiniz lutfen dr.a moral verin dedi. İyi gittigimizi, ilaci 2ye indirdigini, cuma artik kesecegini, boyle giderse 37 ye kadar duracagini dusundugunu soyledi. Ama bu sirada sancilar artarsada dogum olur onu bilemeyiz dedi. Sonra esim 5dk olsun komsuya ya da bahceye cikamaz mi diye sorunca, cok moralsiz gordum anneyi o yuzden yapsin dedi, ama yuruyus kesin yasak. Ev isi yasak. Sadece arada nefes almama izin verdi ki o bile bana iyi geldi. Arada kaykilarak oturabilirsin dedi. Progesteron ignesi de oluyorum cift doz, onu da haftaya kesecekmis insallah..
Bu son zamanlarda bende hep bunu konuşuyorum iste..oğlum bir hafta geç dollenmeydi gelişimi de öndeydi ama.adet tarihi baz alınarak 40 hafta dolduğunda sezeryan oldu..Şimdi yine geç döllenme.bi hafta biliyorum.cunku ovu testi kullandım..ee şimdi bu ikinci.sezeryan olacağından dr diyorki 1 hafta önce alıcaz ama bunu söylerken adet tarihini baz alıyor ama.benim geç döllenme olduğuna gore o zaman iki hafta önce alinmiş oluyor aslında.. neden geç döllenme de ekstra bi hafta beklemiyorlarBenim sat tarihim 1kasım canım bebek sata göre normal gidiyor aslında ama yumurtlama 17kasımdı. 1kasıma göre bakıldığında kese gözükmüyordu gelişim yoktu. Oyüzden geç döllenme olarak baz alındı. 11. Haftadan sonra hep 1 ve 2hafta önden gitmeye başladı. Şimdi nasıl olacak bilmiyorum. Yumurtlamaya göre daha zaman dolmamış olacak Ağustos başında. Bakalım inşallah kendi gelir
Canım ben doktor olsam masama koymam bazı hastalar benm gibi her şeyden etkileniyor o yüzden espri ama daha tatlis şeyler olabilirKızlar doktora hediye alanınız var mı ne aldınız ? Şu saat hoşuma gitti ama sizce nasıl
Kızlar günaydın herkese
Aşırı sıcak ya evin içi hamam durulmuyor sonbahar gelişim ben zaten yazı pek sevenlerden değilim hamilelikle iyice soğudum yazdan
Bişey duydum bebekler ilk doğduklarında yıkıyorlarmış özellikle belirtirsen yıkanmıyormuş hemen kucağına verilmesi falan bunları hep söylemek mi lazım ya bu hemşilereler doktorları biz mi yönlendireceğiz
Hemoroid normal Doğumda sorun çıkartır mı çıkartır diyen de var sorun olmaz diyen de
Az kaldı canım.azzz.daha sabirrr gerçekten zor bi süreç ama yapacak bisey yoksaol cnm. insallah az kaldi bakalim.
oyle kuzum. 30 da doguruyrdum durdurlar.. 32 olsa iyi 34 olsa super derken simdi dr 37 dedi. ama bu denli kisitlanmak patlatti beni. yoksa biliyrsjn develer gibi 15 ay gebe kalabilirim
Arkadaşlar mrb 20lik disim çok agriyor çekilmesi lazım hamilelikte diş çekilir mi bilginiz varmı acaba
İşte benimde aklımı kurcalayan o, adam zaman doldu doğmuyor diye sezeryan yapacak ama bebeğin 2haftası daha olacak. Mesela az önce baktım 24.haftada sadece 2gün önden çıkmış. Bazen 1 bazen 4gün. çocuk iri olabilir ama doğum haftasında olmayacak. Tüm ultrasonları topladım tarihe göre dizdim adama tekrar anlatacağım yapıcak birşey yokBu son zamanlarda bende hep bunu konuşuyorum iste..oğlum bir hafta geç dollenmeydi gelişimi de öndeydi ama.adet tarihi baz alınarak 40 hafta dolduğunda sezeryan oldu..Şimdi yine geç döllenme.bi hafta biliyorum.cunku ovu testi kullandım..ee şimdi bu ikinci.sezeryan olacağından dr diyorki 1 hafta önce alıcaz ama bunu söylerken adet tarihini baz alıyor ama.benim geç döllenme olduğuna gore o zaman iki hafta önce alinmiş oluyor aslında.. neden geç döllenme de ekstra bi hafta beklemiyorlar
Ayına gore akış şekli değişiyor cnm aventte numara numara akis değerleri..1 numara yeni doğan oluyor..emziğin üzerinde yazması lazım aslinda kaç numara olduğukızlar avent biberon alanlar deliğine bakabilirmisiniz ben biberon aldım ama deliği fazla büyük gibi geldi bana.
oğlum hiç biberon almadı kızımda belki almaz diye avent almdım boşa gitmesin diye.
biberonun akışı fazla olursa memeyi bırakır diyorlar aventinkinler nasıl merak ettimEki Görüntüle 2286874
Arkadaşlar mrb 20lik disim çok agriyor çekilmesi lazım hamilelikte diş çekilir mi bilginiz varmı acaba
Canim ben 5 dk felan normal suyla kaynattim biberonu da emzikleri de. Kuruladiktan sonra çantasına koydumKızlar aldığımız ezikleri biberonları falan yıkayıp kaynatayım diyorum sizce erken mi bir de biberon yıkama için olan deterjanlardan ilk yıkama da ekliyor muyuz yoksa sadece suda mi kaynatacam tecrübeli annelerden cevap bekliyorum
Kutularında yazıyor canım ben +0 olanı aldım. Başlıkları değişiyor daha sonra aylara göre +1 +2 ay olarakkızlar avent biberon alanlar deliğine bakabilirmisiniz ben biberon aldım ama deliği fazla büyük gibi geldi bana.
oğlum hiç biberon almadı kızımda belki almaz diye avent almdım boşa gitmesin diye.
biberonun akışı fazla olursa memeyi bırakır diyorlar aventinkinler nasıl merak ettimEki Görüntüle 2286874
saol cnm. cidden farkli bir gebelik geciriyorum. hic aklima gelmeyecek seyler yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?