2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Valla bu iş biraz da güven üstüne kurulu. Evet inceleyelim sık dokuyalim ancak ic gudulerimize de guvenelim. Aklinla düşünme bir an, iç gudulerin ne diyor?

Benımde gec dollenme belkı ondan gec gelıyordur bebıs ama 1 kasım adet tarıhı aldıgında bebek 25. Haftaya kadar sat ve utrasyın uyumlu gelmıstı. Degısık ısler bunlar
Geç döllenmede en başından beri bebek düzeltilmiş tarihle uyumlu geliyor, 25. haftaya kadar sat ve usg uyumluysa, sonradan gelişim yavaşladıysa geç döllenme olmuyor.
Bazı hamileliklerde son haftalarda hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen gelişim yavaşlayabiliyor, canını sıkma hiç.

Bilge kız kardeşim de hamile, yaklaşık 2-3 aydır kanamaydı vs. sorunları var o da devlet hastanesinde takipli olayım dedi ama o kadar ufacık şeyleri büyütüyor ki hastanedeki doktorlar. Aynı şeyleri ben de yaşadım, benim doktor yapacak bir şey yok derken, onun doktorlar 4 gün hastanede yatırıyor falan. Basit bir kanamayı bile öyle bir anlatmışlar ki sanki bebek düşecek, anneyi de komaya sokacak. O yüzden bazen devlet hastanelerinin çok abarttığını düşünüyorum. Geçen hafta özelde bir profa gitti, devlet hastanesinde denilen şeyleri anlatmış, profda ben bunlara ait bir bulgu görmüyorum, neden öyle söylemişler sana anlamadım demiş. Önceden çok müdahale etmiyordum ama artık doktorunu değiştir diye söylüyorum.
Ben de kızımdan sonra nedeni bulunamayan 4 düşük yaptım. Normalde de doktor konusunda çok seçiciyimdir zaten ama düşükleri yaşadıktan sonra İstanbul'da ki en iyisi budur denilen o kadar çok doktora gittim ki. İyi doktorlar zaten ağız birliği yapmış gibi hep aynı şeyleri söylediler, aralarında niyeti başka olanları zaten birkaç gitme sonra hal tavır ve hareketlerinden anlıyorsun.
O yüzden bu süreçte öğrendim ki doktorun prof olması, fakültede çalışması ya da muayene ücretinin 1000 tl olması gerçekten hiç önemli değil.
Döndüm dolaştım yine kızımın doğumunu yaptıran doktora döndüm, çünkü o en başından beri ne dediyse onları yaşadım. O dönemde de açıp bilimsel yayınları gösterirdi doktorum bak durumun bu, yapacağımız şeyler de bu. Gereksiz telaş yapmaz, gereksiz pozitiflik aşılamazdı.
Neyse çok uzattım sen kızının doktoruna güveniyorsan, ona da devam edebilirsin ya da bu gibi durumlarda uzmanlaşmış doktorlar mutlaka vardır, onlardan da 3. bir görüş alabilirsin. Fakültelerde tabi ki daha çok vaka, daha çok tecrübe var ama her zaman en iyisi sadece orada olmuyor.

Duzeltılme hıc yapılmadı canm. Hakkımızda hayırlısı artı bakalm

Demin otururken fark ettim ki düne kadar göğüs altımı tekmeliyordu ve sırtı soldaydı ama şuan sol tarafım boş ve sağım dolu dönmüş olabilir endişelenmeli miyim ya
Dönmüş olabilir canım benim de 2 dir doktora gittigimde sırtı birinde solda birinde sağdaydı .endişelenmek niye ?

Zaten bebekli görüşürüz heralde bir dahakine Efelihayat di mi.
Oh, görüşün görüşün tabi
Haberlere sevindim, boyu kilosu masallah cnm, kararsızlık kötü tabi ki , sana hangi dr daha cok güven veriyorsa orada devam etmelisin.

Bilmem doktor pozisyon değiştirmez demişti de bi düzene alışınca sanırım hep öyle olsun istiyorsun en ufak fark endişelendiriyor
Dr yanilmis .
benim kiz 30+0 da dogum pozisyonundaydi. 33+0 da tm tersine döndu. Doguma kadar degisebiliyorlar endise etme

Şu anda bir risk yoksa hepsi yalancı sancı olmalı canım. Benim ne zaman 15 dk da bir geldi sancım regl sancısı gibi o zaman doğum başladı. Düzenli mi değil mi o çok önemli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…