Valla bu iş biraz da güven üstüne kurulu. Evet inceleyelim sık dokuyalim ancak ic gudulerimize de guvenelim. Aklinla düşünme bir an, iç gudulerin ne diyor?selamlar agustos anneleri,
bizim evin halki maaile kaş'ta. gitmeden evvel esimin pimpirikliginden bu kez kızımın dogumunu yapan dr'a gittik. bir de onun fikrini almak içimizi rahatlatmak için ve ultra super son teknoloji usg'sinde kızcagızım 2370 cıktı masallah. femur boyuna görede boyu onde sat'a göre. sat'da 32 haftayım usg de 34 civarı. hal böyle olunca dr acilen celestone yazdı ne olur ne olmaz diye. bugun ikinci dozunu vurulacagım. ve dedi ki: bilge seni fakulte asırı korkutmus, bu ameliyatını da ben yaparım. durum dusunulen gibi abartı kötü değil...medicana hastanesi ile anlasması var hastanede bu tarz ameliyatlar icin uygun diyor ama bilemiyorum. kafam karıstı iyice. cok da emin konustu kendisinden, sonra niye durduk yere risk alsın...
dun de 32. hafta raporu icin fakultedeydim. acık acık ordaki dra soyle dedim. sayet ablanız olsaydım ve deseydim ki ameliyatımı medicana da baska bir dr yapabilecigini soyluyor ne derdiniz dr hanım. cok net asla seni bırakmazdım dedi. her sey yolunda giderse evet medicana daha konforlu olur ve fakat diyelim ameliyat sırasında bir komplikasyon oldu, mudahelede yetersiz kalırlarsa buraya sevk edene kadar hayati tehlike olabilir. burada ameliyat olun. karar sizin filan da demedi. direkt benim fikrim fakultede ameliyat olmanızdan yana dedi.
kafam 2500 kat daha fazla karıstı kısaca. öyle iste arkadaslar. simdi okuyacagım bakalım bizim forumda son durumlar ne. herkesler iyi mi bakalım.
hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorum.
Geç döllenmede en başından beri bebek düzeltilmiş tarihle uyumlu geliyor, 25. haftaya kadar sat ve usg uyumluysa, sonradan gelişim yavaşladıysa geç döllenme olmuyor.Benımde gec dollenme belkı ondan gec gelıyordur bebıs ama 1 kasım adet tarıhı aldıgında bebek 25. Haftaya kadar sat ve utrasyın uyumlu gelmıstı. Degısık ısler bunlar
Bilge kız kardeşim de hamile, yaklaşık 2-3 aydır kanamaydı vs. sorunları var o da devlet hastanesinde takipli olayım dedi ama o kadar ufacık şeyleri büyütüyor ki hastanedeki doktorlar. Aynı şeyleri ben de yaşadım, benim doktor yapacak bir şey yok derken, onun doktorlar 4 gün hastanede yatırıyor falan. Basit bir kanamayı bile öyle bir anlatmışlar ki sanki bebek düşecek, anneyi de komaya sokacak. O yüzden bazen devlet hastanelerinin çok abarttığını düşünüyorum. Geçen hafta özelde bir profa gitti, devlet hastanesinde denilen şeyleri anlatmış, profda ben bunlara ait bir bulgu görmüyorum, neden öyle söylemişler sana anlamadım demiş. Önceden çok müdahale etmiyordum ama artık doktorunu değiştir diye söylüyorum.selamlar agustos anneleri,
bizim evin halki maaile kaş'ta. gitmeden evvel esimin pimpirikliginden bu kez kızımın dogumunu yapan dr'a gittik. bir de onun fikrini almak içimizi rahatlatmak için ve ultra super son teknoloji usg'sinde kızcagızım 2370 cıktı masallah. femur boyuna görede boyu onde sat'a göre. sat'da 32 haftayım usg de 34 civarı. hal böyle olunca dr acilen celestone yazdı ne olur ne olmaz diye. bugun ikinci dozunu vurulacagım. ve dedi ki: bilge seni fakulte asırı korkutmus, bu ameliyatını da ben yaparım. durum dusunulen gibi abartı kötü değil...medicana hastanesi ile anlasması var hastanede bu tarz ameliyatlar icin uygun diyor ama bilemiyorum. kafam karıstı iyice. cok da emin konustu kendisinden, sonra niye durduk yere risk alsın...
dun de 32. hafta raporu icin fakultedeydim. acık acık ordaki dra soyle dedim. sayet ablanız olsaydım ve deseydim ki ameliyatımı medicana da baska bir dr yapabilecigini soyluyor ne derdiniz dr hanım. cok net asla seni bırakmazdım dedi. her sey yolunda giderse evet medicana daha konforlu olur ve fakat diyelim ameliyat sırasında bir komplikasyon oldu, mudahelede yetersiz kalırlarsa buraya sevk edene kadar hayati tehlike olabilir. burada ameliyat olun. karar sizin filan da demedi. direkt benim fikrim fakultede ameliyat olmanızdan yana dedi.
kafam 2500 kat daha fazla karıstı kısaca. öyle iste arkadaslar. simdi okuyacagım bakalım bizim forumda son durumlar ne. herkesler iyi mi bakalım.
0 + aldım ama yinede akışı fazla gibi sankiKutularında yazıyor canım ben +0 olanı aldım. Başlıkları değişiyor daha sonra aylara göre +1 +2 ay olarak
Duzeltılme hıc yapılmadı canm. Hakkımızda hayırlısı artı bakalmGeç döllenmede en başından beri bebek düzeltilmiş tarihle uyumlu geliyor, 25. haftaya kadar sat ve usg uyumluysa, sonradan gelişim yavaşladıysa geç döllenme olmuyor.
Bazı hamileliklerde son haftalarda hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen gelişim yavaşlayabiliyor, canını sıkma hiç.
Dönmüş olabilir canım benim de 2 dir doktora gittigimde sırtı birinde solda birinde sağdaydı .endişelenmek niye ?Demin otururken fark ettim ki düne kadar göğüs altımı tekmeliyordu ve sırtı soldaydı ama şuan sol tarafım boş ve sağım dolu dönmüş olabilir endişelenmeli miyim ya
Oh, görüşün görüşün tabi
Haberlere sevindim, boyu kilosu masallah cnmselamlar agustos anneleri,
Biz bu fiyata sadece bebek arabasını aldıkKızlar bebek odası.almayan.varsa arkadas.yollamis baya makul.fiyati.oldukça sayfada cesit cok.bilginize
Dönmüş olabilir canım benim de 2 dir doktora gittigimde sırtı birinde solda birinde sağdaydı .endişelenmek niye ?
Dr yanilmisBilmem doktor pozisyon değiştirmez demişti de bi düzene alışınca sanırım hep öyle olsun istiyorsun en ufak fark endişelendiriyor
Herşey yolundadir Allahin izniyle ☺Bilmem doktor pozisyon değiştirmez demişti de bi düzene alışınca sanırım hep öyle olsun istiyorsun en ufak fark endişelendiriyor
o sikismalar kasilmalar gercekten sanci mi kizlar emin misiniz?
aksam olunca karnim sertlesiyor (kasilma dediginiz yani), ama oyle sancimsi bi tarzda degil. bana sanci icin erken geliyor haftamiz. bi sure once cok kotu bir gece gecirdim, tum gece sert bi karinla beraber elektriklenmeler filan. yalanci sanci diye tahmin etmistim.
daha once dogurmus olan kadinlar daha iyi bilir veya su anda hala duzenli ve istikrarli olarak sanci cekenler ( R Rzg14 mesela) daha iyi bilir, bizimki bence sadece sert karin, hafif kasilma, elektriklenmeler vucudda bisiilerin degisirken ‘acele’ etmesi, bebisin kendine rahat yer yapma cabasi, ufaktan kendini asagiya ittirmeler filandir.
agustos girmeden dogurmiicam kararliyim. bebegim en az bi 3200 ile 50 cm olsun bi bakalim:)))
Neden kiz iki hafta sonra dogum mu yapcan Allah bilir ama daha dursun.yaramazlar
Dependin pedinimi aldınız yoksa kilotunumu?
Arkadaşlar mrb 20lik disim çok agriyor çekilmesi lazım hamilelikte diş çekilir mi bilginiz varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?