2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhabalar canlar nst den geldim şimdi. Nst gayet güzel sancı yok diyor doktor. Kilosu içinde haftaya bakalım net bir karar alırız. Kan akisindan mi, plasenta yaslanmasi mi ona göre tedavi uygulariz dedi. Makine de sapmalar olabiliyormuş haftaya bakar net karar verir dedi.

ah cnm cok az kaldı ama cok haklıısn cocuk olunca o perişan oluyor benimde ilk 3 ayım kusa ayıla bayıla geçti inan kızım zayıflamıştı çünkü sabah kahvaltı bile hazırlanamıyordum kusmaktan, eşim fındık badem ydiriyordu okula gidiyordu yavrum. Az sabır çok az kaldı neyse ki 5 dk ya izin vermiş. İşte bu yuzden herseyi 30 .haftayı görmeden haızlrlamak lazım....

Parmakladilar benii a dostlar
Acilmam yokmuş. Nst temiz. İdrar enfeksiyonundan suphelendi o da temiz çıktı. Çok şükür.
Agrilarin kasılmaların tekrarlarsa sakin doktor normal dedi hersey duzgun cikti diye ihmal etmiyosun hemen gidip en yakin saglik kurulusunda nst cektiriyosun bana whatsapptan atiyosun. artik daha yakindan takip edicez dedi. Her hafta kontrole gelceksin dedi. Bebek de cok hareketli nst yi zor cektiler ya iki kere cekildm hatta.

gecmıs oksun canım benım bebısın kafasıda hep asagıda kılosuda dusuk bılıyorsun ama endıse etmıyoruz artık bılıyorsun benım doktorda haftalık olcumlerde sapma daha fazla oluyor en az on gunde bakmak lazım dedı bence ıkımızın bebıslerde ıyı bız evham yapıyoruz.

oh masallah cnm.
saol cnm. Zor cidden. Suan daha iyiyim
Oh guzel haberler.

Bence erken değil canım. Ancak çok uzun sürmüyor ne zaman olsa yaparsın telaş etme bence

Bebıse bebıs yagı aldınız mı? Zeytınyagı mı ben ates olcer bıberon emzık almadm daha bıtmıyor yahu alacaklar. Ikı makıne camasırlarını yıkadım sabah utu yaparm cantamı hazırlarm artk
Frei öl bebe yagini aldim icerigi temizmis ve indirimde diye aslinda dogal z.yagi hindistan cevizi yagi kantaron vs kullanmayi da dusunuyorum.

Kimse gelmedi sevnus emaneti almaya uğradı arabayla o kadar, caylarimi ictim eve döndüm
Ben ne dedim.yukarda best dad tisortu sebep peridrol84 satti mi vayyyy vayyyy o gizlice.spor yapiyordur kiz yada kamp.piknik.falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…