Gunaydin. Yazilari okudum ama alintilamadim. Haftasonu duzenli sancilarla kotu gecti popomdan bicak gibi girip belime giriyordu. Oradanda karnimi kasip alt karna gecip kasiklarimi agritiyordu. Benim kasilmalarim hicbir zaman karnimin toplayip birakmasi seklinde olmadi. Ya popomdan, ya belimden ya da alt karindan reglmis gibi girerek basladi.
Artik isyan modundaydim. Surekli yatmak, otrumamin bile yasak oldugu tam 1 ay... Evde 5 yasinda bir cocuk var. Baskalarina muhtac olmak, insanlarin gonlu olsun da yardimci olsun diye sabretmek. Kimseye gidememek yada kimsenin gelememsi cunku yasak. Disari hava almaya cikamamak. Su almak icin bile kalkmanin yasak olmasi. Ya ciddi bunaldim daraldim. Doguyorsa dogsun artik dedim. Demistim hatirlarsaniz poztifligimi kaybettim diye. Neti kapattim bakmadim birseye. Sakinlesmem lazimdi. Dr kontorolu vardi yine. Nst de 5 dk da duzenli sancilar cikti her zamanki gibi. Ama siddeti azalmis iyiki. Dr muayene etmedi daha persembe baktigi icin. Bu persembe bakacak tekrar. Dr.un nasilsiniz sorusuna ben artik dogurayim diye cevap verince, yapmayin cok emek verdiniz lutfen dr.a moral verin dedi. İyi gittigimizi, ilaci 2ye indirdigini, cuma artik kesecegini, boyle giderse 37 ye kadar duracagini dusundugunu soyledi. Ama bu sirada sancilar artarsada dogum olur onu bilemeyiz dedi. Sonra esim 5dk olsun komsuya ya da bahceye cikamaz mi diye sorunca, cok moralsiz gordum anneyi o yuzden yapsin dedi, ama yuruyus kesin yasak. Ev isi yasak. Sadece arada nefes almama izin verdi ki o bile bana iyi geldi. Arada kaykilarak oturabilirsin dedi. Progesteron ignesi de oluyorum cift doz, onu da haftaya kesecekmis insallah..