gecmıs oksun canım benım bebısın kafasıda hep asagıda kılosuda dusuk bılıyorsun ama endıse etmıyoruz artık bılıyorsun benım doktorda haftalık olcumlerde sapma daha fazla oluyor en az on gunde bakmak lazım dedı bence ıkımızın bebıslerde ıyı bız evham yapıyoruz.
Canım hıc gıtme gercekten ben her hastaneye gıttıgımde hastalanıyorum ıkı gun moralım bozuk yatıyorum. Bırsey yok kafası benım hep asagıda hatta cok asagıda hıssedıyorum acılma yoksa sorun yok dedı. Dıger mevzuda da zaten acıklama yaptı dedı olsaydı sımdıye olurde doguma az kaldı nst gır bol bol sancı olursa haber ver ıkı haftaya gıtcem ben artık tek doktor zaten.
Parmakladilar benii a dostlar
Acilmam yokmuş. Nst temiz. İdrar enfeksiyonundan suphelendi o da temiz çıktı. Çok şükür.
Agrilarin kasılmaların tekrarlarsa sakin doktor normal dedi hersey duzgun cikti diye ihmal etmiyosun hemen gidip en yakin saglik kurulusunda nst cektiriyosun bana whatsapptan atiyosun. artik daha yakindan takip edicez dedi. Her hafta kontrole gelceksin dedi. Bebek de cok hareketli nst yi zor cektiler ya iki kere cekildm hatta.
@afroditi ben biliyordum gecmis olsunnn gözün aydin canım sakinn artık sekersizfistikezmesi
zamanında 38 39 gelir inşallah yavrum @udg06 oyle.bisey yok 38. Beklicez sende 38+0 Iikuayko
siz bulusmadiniz mi hani.foto
Yaa tabiki gel canım. Kızlar doğurmadan yapamazsak doğurunca yaparız ay bebeklerle de güzel olur. 3 hamile otururken herkes dönüp biZe bakıyordu ya çok komikti. RRzg14
@rockiemother
bizim evin halki maaile kaş'ta. gitmeden evvel esimin pimpirikliginden bu kez kızımın dogumunu yapan dr'a gittik. bir de onun fikrini almak içimizi rahatlatmak için ve ultra super son teknoloji usg'sinde kızcagızım 2370 cıktı masallah. femur boyuna görede boyu onde sat'a göre. sat'da 32 haftayım usg de 34 civarı. hal böyle olunca dr acilen celestone yazdı ne olur ne olmaz diye. bugun ikinci dozunu vurulacagım. ve dedi ki: bilge seni fakulte asırı korkutmus, bu ameliyatını da ben yaparım. durum dusunulen gibi abartı kötü değil...medicana hastanesi ile anlasması var hastanede bu tarz ameliyatlar icin uygun diyor ama bilemiyorum. kafam karıstı iyice. cok da emin konustu kendisinden, sonra niye durduk yere risk alsın...
dun de 32. hafta raporu icin fakultedeydim. acık acık ordaki dra soyle dedim. sayet ablanız olsaydım ve deseydim ki ameliyatımı medicana da baska bir dr yapabilecigini soyluyor ne derdiniz dr hanım. cok net asla seni bırakmazdım dedi. her sey yolunda giderse evet medicana daha konforlu olur ve fakat diyelim ameliyat sırasında bir komplikasyon oldu, mudahelede yetersiz kalırlarsa buraya sevk edene kadar hayati tehlike olabilir. burada ameliyat olun. karar sizin filan da demedi. direkt benim fikrim fakultede ameliyat olmanızdan yana dedi.
kafam 2500 kat daha fazla karıstı kısaca. öyle iste arkadaslar. simdi okuyacagım bakalım bizim forumda son durumlar ne. herkesler iyi mi bakalım.
Maşallah bebişe bence siz yine de nolur nolmaz fakültede deneyimli insanların arasında olun içinizde kuşku kalmasın.. Herşey yolunda gidecektir inşallah
Parmakladilar benii a dostlar
Acilmam yokmuş. Nst temiz. İdrar enfeksiyonundan suphelendi o da temiz çıktı. Çok şükür.
Agrilarin kasılmaların tekrarlarsa sakin doktor normal dedi hersey duzgun cikti diye ihmal etmiyosun hemen gidip en yakin saglik kurulusunda nst cektiriyosun bana whatsapptan atiyosun. artik daha yakindan takip edicez dedi. Her hafta kontrole gelceksin dedi. Bebek de cok hareketli nst yi zor cektiler ya iki kere cekildm hatta.