2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Doktorda bir tam içimizi rahatlatmiyor ki evham yapmayalım :) perşembe başka doktora gideceğim bakalım o ne diyecek :)

Doktorda bir tam içimizi rahatlatmiyor ki evham yapmayalım :) perşembe başka doktora gideceğim bakalım o ne diyecek :)
Canım hıc gıtme gercekten ben her hastaneye gıttıgımde hastalanıyorum ıkı gun moralım bozuk yatıyorum. Bırsey yok kafası benım hep asagıda hatta cok asagıda hıssedıyorum acılma yoksa sorun yok dedı. Dıger mevzuda da zaten acıklama yaptı dedı olsaydı sımdıye olurde doguma az kaldı nst gır bol bol sancı olursa haber ver ıkı haftaya gıtcem ben artık tek doktor zaten.

https://www.mevsimbahar.com/asu-hediyelik-kutulu-sabun kızlar hastane için bundan siparişi verdim bakalım nasıl olcak
Çok tatlıymış canım
Sevindim canım, zaten kontrollerin daha sıklaşır artık

Maşallah bebişe bence siz yine de nolur nolmaz fakültede deneyimli insanların arasında olun içinizde kuşku kalmasın.. Herşey yolunda gidecektir inşallah

İyi hadi gözün aydın güzel geçmiş kontrol endişe etme inşallah vakitlice sağlıkla gelir bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…