- 11 Nisan 2014
- 1.418
- 2.969
- 133
Mustelanin bebek yağını aldim benBebıse bebıs yagı aldınız mı? Zeytınyagı mı ben ates olcer bıberon emzık almadm daha bıtmıyor yahu alacaklar. Ikı makıne camasırlarını yıkadım sabah utu yaparm cantamı hazırlarm artk
Son ay fena geriyor sür sen ne var ne yok napıcan bacım elinden geleni yaptıktan sonra gerisi de kısmet işi kimi hiç çstlamıyo kimi yırtık doluyorBelimdeki çatlak artıyor, yenisi eklenmiş ağlayacağım
ay vazgectim kadindan. 15 foto icin tam fiyat istedim bi turlu soylemedi. sonunda 470 euro dedi. yok devenin nali diicem anlamiyo maalesef. 470 euroya 15 fotoBir seyin o kadar para edip etmeyecegine karar verirken en iyisi o seyin bedeli icin kendimizi ne kadar kiraladigimizi hesaplamak.
ahaha kiz yok o durum bambaska bu durumdan. avromu alir valla
Bu sektör gerçekten çok iyi bir sektör ya. İşi gücü bırakıp bu işi yapasım var. Hem bebek seviyorum hem fotoğraf çekiyorum. Ama cesaretim yok
Türkiye'de de durumlar farklı değil canım. Ben de çok özeniyordum ve daha cinsiyetini öğrenmeden anlaştım bir fotoğrafçı ile.Doğum hazırlıkları, doğum anı çekimi, ertesi gün aile çekimi ve yeni doğan çekimi ,iki küçük bir büyük albüm olmak üzere. Bu anı bi kere yakalayabiliyoruz diye düşünerek kıydım paraya. Eşime de çok geldi. Dedim ben halledeceğim. İşte her ay belirli bir miktar kenara koyarak hallettim. Cidden çok pahalı. Arkadaşım fiyat almış, aynı zamanda doğurcağız. Ona benden 1000 TL fazla söylemiş albümler de yok içinde. bütçene göre karar ver. Az bir süre de kaldı. Bazısına gereksiz gelebilir. Ama özeniyorsan içinde kalmasın. 1 kere oluyor.
ahah evettt sektorde kesinlikle muazzam para var. ama insanin keyfini kaciracak tarzda yani10 / 15 foto muuuu neeeeeyok yok değmez. Bak ben de bayılıyorum bu çekimlere ama macır tarafım değmez diyor
kiyamam tatlim, cok uzuldum bukadar yorulmana. ki haklisinda. doktorunun azmide ayri takdir aliyo ama benden:)Gunaydin. Yazilari okudum ama alintilamadim. Haftasonu duzenli sancilarla kotu gecti popomdan bicak gibi girip belime giriyordu. Oradanda karnimi kasip alt karna gecip kasiklarimi agritiyordu. Benim kasilmalarim hicbir zaman karnimin toplayip birakmasi seklinde olmadi. Ya popomdan, ya belimden ya da alt karindan reglmis gibi girerek basladi.
Artik isyan modundaydim. Surekli yatmak, otrumamin bile yasak oldugu tam 1 ay... Evde 5 yasinda bir cocuk var. Baskalarina muhtac olmak, insanlarin gonlu olsun da yardimci olsun diye sabretmek. Kimseye gidememek yada kimsenin gelememsi cunku yasak. Disari hava almaya cikamamak. Su almak icin bile kalkmanin yasak olmasi. Ya ciddi bunaldim daraldim. Doguyorsa dogsun artik dedim. Demistim hatirlarsaniz poztifligimi kaybettim diye. Neti kapattim bakmadim birseye. Sakinlesmem lazimdi. Dr kontorolu vardi yine. Nst de 5 dk da duzenli sancilar cikti her zamanki gibi. Ama siddeti azalmis iyiki. Dr muayene etmedi daha persembe baktigi icin. Bu persembe bakacak tekrar. Dr.un nasilsiniz sorusuna ben artik dogurayim diye cevap verince, yapmayin cok emek verdiniz lutfen dr.a moral verin dedi. İyi gittigimizi, ilaci 2ye indirdigini, cuma artik kesecegini, boyle giderse 37 ye kadar duracagini dusundugunu soyledi. Ama bu sirada sancilar artarsada dogum olur onu bilemeyiz dedi. Sonra esim 5dk olsun komsuya ya da bahceye cikamaz mi diye sorunca, cok moralsiz gordum anneyi o yuzden yapsin dedi, ama yuruyus kesin yasak. Ev isi yasak. Sadece arada nefes almama izin verdi ki o bile bana iyi geldi. Arada kaykilarak oturabilirsin dedi. Progesteron ignesi de oluyorum cift doz, onu da haftaya kesecekmis insallah..
Aramızda 3 hafta sen yazınca korkmaya başladımBelimdeki çatlak artıyor, yenisi eklenmiş ağlayacağım
Durmadan yağlanıyorum kremleniyorum ona rağmen geliyorduuuu durmuyorduuuuuSon ay fena geriyor sür sen ne var ne yok napıcan bacım elinden geleni yaptıktan sonra gerisi de kısmet işi kimi hiç çstlamıyo kimi yırtık doluyor
Herkes aynı olmaz ki kuzum ya korkma, yoktu benim birdenbire türediler ne bulursam sürüyorum. Çocuk sığmıyor herhalde o yer açtıkça ben çatlıyorumAramızda 3 hafta sen yazınca korkmaya başladım
Geçen haftaya kadar seninde yoktu dimi
Doğal kantaron yağı ile nemlendiriyorum ben bakalım yaşayıp göreceğiz
Benim de ilk çocukta yoktu ama şimdi oldu.Durmadan yağlanıyorum kremleniyorum ona rağmen geliyorduuuu durmuyorduuuuu
Herkes aynı olmaz ki kuzum ya korkma, yoktu benim birdenbire türediler ne bulursam sürüyorum. Çocuk sığmıyor herhalde o yer açtıkça ben çatlıyorum
En az hasarla atlamayı umuyorumDurmadan yağlanıyorum kremleniyorum ona rağmen geliyorduuuu durmuyorduuuuu
Herkes aynı olmaz ki kuzum ya korkma, yoktu benim birdenbire türediler ne bulursam sürüyorum. Çocuk sığmıyor herhalde o yer açtıkça ben çatlıyorum
Ben de İlkinde çok çatladım dedim herhalde daha fazla çatlayamam kızda daha da çatladım bunda da diyorum herhalde daha fazla çatlamam diye ama tırsmıyo değilimBenim de ilk çocukta yoktu ama şimdi oldu.. Tek tesellim yaşım. 40 dan sonra podyuma çıkmaya karar vermem herhalde
Maşallah sağlıkla vakitlice gelsin paşaTeyzeleri 2950 gr oğlumla geldik kontrolden :) bizim de kafamız normalde 36+2 iken 38 haftalık çıktı, Doğum konusunu haftaya çatı muayenesinden sonra konuşacakmışız :)
maşallah kuzuyaTeyzeleri 2950 gr oğlumla geldik kontrolden :) bizim de kafamız normalde 36+2 iken 38 haftalık çıktı, Doğum konusunu haftaya çatı muayenesinden sonra konuşacakmışız :)
Ablam doğal sabun getirtcm dedgmde kızdı Leon icin telde bana mustela aşırı hassas şampuan var onu alcam sana dedi ben de o gelmeden alayım diyorum da cidden katkısız mi mustela inceleyen ınst. Sayfalari var diyordnz incelemsler mi mustelayiMustelanin bebek yağını aldim ben
Maşallah canımTeyzeleri 2950 gr oğlumla geldik kontrolden :) bizim de kafamız normalde 36+2 iken 38 haftalık çıktı, Doğum konusunu haftaya çatı muayenesinden sonra konuşacakmışız :)
bende çatladım ya gobegimin altında kırmızı kirmizi cizgiler ciktiBelimdeki çatlak artıyor, yenisi eklenmiş ağlayacağım
Canım kantaronu nerden aldın ben mersindeki arkdsa sipariş verdim ama hala bulacakAramızda 3 hafta sen yazınca korkmaya başladım
Geçen haftaya kadar seninde yoktu dimi
Doğal kantaron yağı ile nemlendiriyorum ben bakalım yaşayıp göreceğiz
Sonradan beyazlıyor diyorlar umarım öyle olur. Benim kırmızı da degil bildigin mor, işkence görmüş gibiyim. Sanki biri şişlemiş gibibende çatladım ya gobegimin altında kırmızı kirmizi cizgiler cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?