2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar kim kim buluştu nerde buluştu ben fotoğraf görmedim kaçırdımmı
2017 nisan annlerindeydim bende ordada istanbul buluşması yapmışlardı.
biz adanada 2 kişiydik nisan gurubunda bizde buluştuk arkadaş olduk. şimdide komşuyuz evlerimiz çok yakın. hala görüşüyoruz çocuklarımızda arkadaş oldu.

Bir seyin o kadar para edip etmeyecegine karar verirken en iyisi o seyin bedeli icin kendimizi ne kadar kiraladigimizi hesaplamak.
ay vazgectim kadindan. 15 foto icin tam fiyat istedim bi turlu soylemedi. sonunda 470 euro dedi. yok devenin nali diicem anlamiyo maalesef. 470 euroya 15 foto

elaide elaide çarşaf canta dusununce cekim dedigin nedir balım cektir gitsin bir daha mı gelcen.dünyaya arkadaş ohhhh sefan.o
ahaha kiz yok o durum bambaska bu durumdan. avromu alir valla

10 / 15 foto muuuu neeeee yok yok değmez. Bak ben de bayılıyorum bu çekimlere ama macır tarafım değmez diyor
ahah evettt sektorde kesinlikle muazzam para var. ama insanin keyfini kaciracak tarzda yani

kiyamam tatlim, cok uzuldum bukadar yorulmana. ki haklisinda. doktorunun azmide ayri takdir aliyo ama benden:)
yuzdun yuzdun kuyruguna geldin, sabrin mukafatlandirilir Allahin izniyle

Son ay fena geriyor sür sen ne var ne yok napıcan bacım elinden geleni yaptıktan sonra gerisi de kısmet işi kimi hiç çstlamıyo kimi yırtık doluyor
Durmadan yağlanıyorum kremleniyorum ona rağmen geliyorduuuu durmuyorduuuuu
Aramızda 3 hafta sen yazınca korkmaya başladım
Geçen haftaya kadar seninde yoktu dimi
Doğal kantaron yağı ile nemlendiriyorum ben bakalım yaşayıp göreceğiz
Herkes aynı olmaz ki kuzum ya korkma, yoktu benim birdenbire türediler ne bulursam sürüyorum. Çocuk sığmıyor herhalde o yer açtıkça ben çatlıyorum

Benim de ilk çocukta yoktu ama şimdi oldu. . Tek tesellim yaşım. 40 dan sonra podyuma çıkmaya karar vermem herhalde

Benim de ilk çocukta yoktu ama şimdi oldu. . Tek tesellim yaşım. 40 dan sonra podyuma çıkmaya karar vermem herhalde
Ben de İlkinde çok çatladım dedim herhalde daha fazla çatlayamam kızda daha da çatladım bunda da diyorum herhalde daha fazla çatlamam diye ama tırsmıyo değilim

asiri mutlu bir elaide var karsinizda kizlar bu arada, son iş günümdü bugün, hamilelik iznim başladı

iş arkadaşlarım beni bende onları elbette özliicem, ama onumuzdeki 8/9 ay hayatim bambaska olacak Allahin izniyle tum enerjimi verebilecegim bi minigim olacak saka maka karnimizda buyudukce buyuyorlar yahu

ben haric iki is arkadasim daha hamile, ikiside ocakta doguracaklar:)) bizim patron delirecek ehehe haricinde dün bir erkek is arkadasimiz daha bebek beklediklerini anlatinca artik bizim bastigimiz yerlerde bi olay var dedik saka maka asiri cok hamile var cevremde! herkes saglikla kavussun evladina insallah.

Mustelanin bebek yağını aldim ben
Ablam doğal sabun getirtcm dedgmde kızdı Leon icin telde bana mustela aşırı hassas şampuan var onu alcam sana dedi ben de o gelmeden alayım diyorum da cidden katkısız mi mustela inceleyen ınst. Sayfalari var diyordnz incelemsler mi mustelayi

Aramızda 3 hafta sen yazınca korkmaya başladım
Geçen haftaya kadar seninde yoktu dimi
Doğal kantaron yağı ile nemlendiriyorum ben bakalım yaşayıp göreceğiz
Canım kantaronu nerden aldın ben mersindeki arkdsa sipariş verdim ama hala bulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…