2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ev hanımlığı kadrosuna hoşgeldin

Yag listesi

Şampuan listesi

Mustela katkisiz fatma katkili falan degil aslında, her markanin her ürünü guvenilir degil, ceside gore bakmak lazim. Bir kac sampuani var mesela gibi gibi

Teyzeleri 2950 gr oğlumla geldik kontrolden :) bizim de kafamız normalde 36+2 iken 38 haftalık çıktı, Doğum konusunu haftaya çatı muayenesinden sonra konuşacakmışız :)
bende bugun evime yakin kadin dogum hastanesine gittim farkli bir doktora goreneyim diye, 2963 gr dedi kafa 37+5 cikti. her gittigimde kafasi buyuk cikiyor zaten alistim bu duruma. kendi doktorum 2400 gr demisti persembe gittigimde... her doktor farkli kilo soyluyorr. plesanta yaslanmasini sordum ne dedigini anlamadim ben giyinirken biseyler söyledi o sirada da diger hasta geldi onu muayeneye basladi. ne bicim hastaneymis 10 sn de muayene oldum resmen. ozelin gözünü seveyim valla.

İki gündür sineklerin ısırdığı yerlerden o kadar cektim ki. Hamilelikten bu kadar cekmedim yani. Gece uyandim deli gibi kasiniyorum, yarim acik gozle soguk su tuttum bacaklarima falan. Stilex mi ne kullaniyorum, zerre işe yaramiyor. Sinek ilaci zararli olabilir ihtimaline ragmen fiste ilacim da takılı. Ya bunlar sinek degil ya ben kendimi kesicem. Tatile falan gidince de böyle oluyorum, sinek ısırmasina berbat tepki veriyor vücudum.

Off vs de kullanmiyim simdi, zaten yeterince sagliksiz gebelik gecirdim, nurse harvey's sinek fisfisi siparisi verdim.

Merhaba hanımlar umarım herkesin bebeği iyidir epeydir takip edemiyorum, sanırım ağustos annesi olamıcam bu hafta veya önümüzdeki hafta sezeryanla alacaklar bebeği yaşadıklarımı anlatmak istedim belki bir bilen çıkar belki birilerine faydam dokunur. Cuma günü gittik doktorum iki hafta da önce 35 mm e en son 23 mm e düşmüş rahim kısalığın dedi protestan verdi, pazar günü düğün vardı gitti 1 saata ayakta kaldım kalmadım o kadar pazartesi günü sabah Işe gidince Wcye gittim hafiften bi haksizligin vardı da düğüne bağladım açıkçası pembe bir kan geldi hemen doktoru aradım neyse ntsde 20 dakika 5 kez 90 ları 100leri buluyordu sandım sonra yatırdı doktor ebe geldi muayne etti 1 cm açıklık ve rahim çok yumuşak dedi, akşam üstü geçti ağrılarım buarada bebek icin ciğer geliştiri ci iğne yaptılar hemen sonra bu sabah kontrole gittim sancılarım 2 dkya bir düşmüş bir ilaç veriyolar adala diye o kesiyor ama etkisi geçince başlıyor. Bugün de yarıçaplardı ama kalmak istemedim resmen soyguncu olmuş hastamız malesef yeni biri devralmış geceliği 550 tl artı yapılan her işlemden serum igne ilaç ektsra bende çıkmak istediğimi söyledim çünkü ne kadar yatıracağı belli değil doktorumuzun, çıkarken de kağıt imzalattılar sorumluluk bana ait diye allah büyük bisey olmaz allahın izniyle diye çıktım açıkçası, velhasıl doktor yarın tekrar gel doğumun hangi gün olacağını konuşalım dedi 1 hafta içinde sezeryanla alacaklar çünkü açılmak var ama malesef bebeğimiz ters hala şu anda 35+2 deyim. Bu anlattıklarım birileri faysa görür inşallah benim sorum olucak tecrübeli annelere bebek en son cuma gunu 2650idi 3 civarı diğer herhalde Kuvezde kalır mı acaba 2.doz ciğer geliştirici iğneyi de yaptılar bu arada bugün. Cevaplariniz için teşekkür ederim şimdiden herkes sağ sağlim kucağına alır inşallah bebegini

R Rzg14 aramizda hastane konusunda en deneyimli şu anda. Onun bir yorumu olabilir belki.

Kuvez sadece kiloya bagli değil. Temmuz annelerinde normal zaman sinirlari icinde dogmasina ragmen sanirim 4 tane kuvozde olan var, solunum sıkıntısı.
Kiloya takilma yani, 34.haftada organlar tamamlaniyor dedi benim doktor da.

Mustela en temizi çıkmış yeni doğanda ben şampuanını yağını aldim pisik kremi bepantol alacaktim eczanedeki kadin mustela daha bitkisel fiyatda ayni dedi bepantolden daha etkili dedi pişik kreminide mustela aldim

Mustela en temizi çıkmış yeni doğanda ben şampuanını yağını aldim pisik kremi bepantol alacaktim eczanedeki kadin mustela daha bitkisel fiyatda ayni dedi bepantolden daha etkili dedi pişik kreminide mustela aldim
Normal pisik kremi almadim ben, tedavi amacli desitin aldim pisik olunca mudehale etmek icin. Oyle her degistirmede surmeyi dusunmuyorum (kafasina kadar sürdü)

Normal pisik kremi almadim ben, tedavi amacli desitin aldim pisik olunca mudehale etmek icin. Oyle her degistirmede surmeyi dusunmuyorum (kafasina kadar sürdü)
Gebe okulundaki hemşire her bezde mutlaka sürün öncesinde önlem olsun dedi bana çok mantıklı gelmedi açıkçası ama biraz daha araştırıcam bu pisik kremi olayını ne zaman ne kadar sürülmeli

zeynepaligndz masallah masallah bebise
I ikuayko he ya o.fotoğraf dogum fotoğraf parasi kat kat cikarir alisverisle elaide
pratik45 bu ara saldım anlamadim.relax modu peahhh modu
G Grmn35 Allah yardimcin.olsun sifa versin tatlim saglikla kolaylikla gelsin bebis gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…