Amin canim sagolasinİyi hadi gözün aydın güzel geçmiş kontrol endişe etme inşallah vakitlice sağlıkla gelir bebiş
Mantik yürütüyorumGebe okulundaki hemşire her bezde mutlaka sürün öncesinde önlem olsun dedi bana çok mantıklı gelmedi açıkçası ama biraz daha araştırıcam bu pisik kremi olayını ne zaman ne kadar sürülmeli
Ama kafam nası güzelEn güzeli ama harika bir kafa size de tavsiye ederim
Canım benim annem adanada o instagramda adanada satış yapan birinden almış bereketli_ev sayfanın adıCanım kantaronu nerden aldın ben mersindeki arkdsa sipariş verdim ama hala bulacak
Hahahaha ayni durumdayiz bende geçen bi bezi elime aldim ve cok küçük keske 2 numara alsaydik diye üzüldüm bir poponun o kadar küçük olma ihtimalini düşünemiyorumMantik yürütüyorum
İslak bez ile cilt arasinda bariyer olsun diyedir. Ama zaten cok islak birakmazsak pişik olmaz dimi? İlk defa gecen gun elime bez aldim ben, tamamen mantık yani yoksa ne anlarim bebek poposundan
Ama kafam nası güzel
Öyle mi inşallah vallahi kizlar sırtım belim ağrıdan kopuyor bi yandan bebek iydiir umarım diye düşünmekten helak oldum umarım öyle olur Teşekkür ederim@Rzg14 aramizda hastane konusunda en deneyimli şu anda. Onun bir yorumu olabilir belki.
Kuvez sadece kiloya bagli değil. Temmuz annelerinde normal zaman sinirlari icinde dogmasina ragmen sanirim 4 tane kuvozde olan var, solunum sıkıntısı.
Kiloya takilma yani, 34.haftada organlar tamamlaniyor dedi benim doktor da.
hosbuldummmmEv hanımlığı kadrosuna hoşgeldin
ehehehe hosbulduk kuzuuu, cok mutluyum icim icime sigmiyor! ofise kocaaaa bi kavanoz seker cikolata biraktim sevincten nerdeyse her kata her departmana ayri bi kavanoz alacaktimOooooelaide sınırsız temizlik ev hanimligi yatis hosgeldin
Bosverinnn kizlar catlak analigin.şanından takmayin
ahaha ask olsun
ayyy bendeee sivriler deli gibi yiyo beni!!!! hormonlar ve topladigimiz ödem naaptiysa sivrilere muazzam bi zemin hazirlamis.İki gündür sineklerin ısırdığı yerlerden o kadar cektim ki. Hamilelikten bu kadar cekmedim yani. Gece uyandim deli gibi kasiniyorum, yarim acik gozle soguk su tuttum bacaklarima falan. Stilex mi ne kullaniyorum, zerre işe yaramiyor. Sinek ilaci zararli olabilir ihtimaline ragmen fiste ilacim da takılı. Ya bunlar sinek degil ya ben kendimi kesicem. Tatile falan gidince de böyle oluyorum, sinek ısırmasina berbat tepki veriyor vücudum.
Off vs de kullanmiyim simdi, zaten yeterince sagliksiz gebelik gecirdim, nurse harvey's sinek fisfisi siparisi verdim.
Ameliyata girer gibi bez, ıslak mendil, su ve pamuk falan hazirlayip öyle işleme geçeriz. Ay dur pakete bakim belki tarif ediyordur bez nasil degistirilir. Herseyin kullanma kilavuzunu okurum da benHahahaha ayni durumdayiz bende geçen bi bezi elime aldim ve cok küçük keske 2 numara alsaydik diye üzüldüm bir poponun o kadar küçük olma ihtimalini düşünemiyorumhayatım boyunca hic bez değiştirmedim bakalim neler yaşayacağız
Sen ne kadar moralini yüksek tutar stresten uzak kalirsan o kadar iyi ikiniz için deÖyle mi inşallah vallahi kizlar sırtım belim ağrıdan kopuyor bi yandan bebek iydiir umarım diye düşünmekten helak oldum umarım öyle olur Teşekkür ederim
Canım YouTube dan sivrisinek kovucu ses var onu aç etkili oluyorİki gündür sineklerin ısırdığı yerlerden o kadar cektim ki. Hamilelikten bu kadar cekmedim yani. Gece uyandim deli gibi kasiniyorum, yarim acik gozle soguk su tuttum bacaklarima falan. Stilex mi ne kullaniyorum, zerre işe yaramiyor. Sinek ilaci zararli olabilir ihtimaline ragmen fiste ilacim da takılı. Ya bunlar sinek degil ya ben kendimi kesicem. Tatile falan gidince de böyle oluyorum, sinek ısırmasina berbat tepki veriyor vücudum.
Off vs de kullanmiyim simdi, zaten yeterince sagliksiz gebelik gecirdim, nurse harvey's sinek fisfisi siparisi verdim.
Hametan da iyi diyorlar iki bez de bir sür dediler bana da bakalimNormal pisik kremi almadim ben, tedavi amacli desitin aldim pisik olunca mudehale etmek icin. Oyle her degistirmede surmeyi dusunmuyorum (kafasina kadar sürdü)
Yok böyle bişey her konuda fazla rahatım galibaMantik yürütüyorum
İslak bez ile cilt arasinda bariyer olsun diyedir. Ama zaten cok islak birakmazsak pişik olmaz dimi? İlk defa gecen gun elime bez aldim ben, tamamen mantık yani yoksa ne anlarim bebek poposundan
Ama kafam nası güzel
Töbe Töbe İnternet nelere kadirCanım YouTube dan sivrisinek kovucu ses var onu aç etkili oluyor
Canım öyle de başka bir doktordan görüş almadan da içim rahat etmeyecekCanım hıc gıtme gercekten ben her hastaneye gıttıgımde hastalanıyorum ıkı gun moralım bozuk yatıyorum. Bırsey yok kafası benım hep asagıda hatta cok asagıda hıssedıyorum acılma yoksa sorun yok dedı. Dıger mevzuda da zaten acıklama yaptı dedı olsaydı sımdıye olurde doguma az kaldı nst gır bol bol sancı olursa haber ver ıkı haftaya gıtcem ben artık tek doktor zaten.
Hayatimda birinin sülalesine bu kadar kufretmemistim.Canım YouTube dan sivrisinek kovucu ses var onu aç etkili oluyor
Evet ben pişik kremi olarak kullanmayı düşünüyorum da senim güvendiğin ücretiyle kargolayacak yer var mıYine basladi sesli harfleri yemeye
Satiliyor ama guvenilir yerden al derim. Yanik manik her seye kullaniliyor.
Pısık olmadan surersen gercekten daha etkılı benım arkadaslarımda pısık olmazsa bıle suruyordu bana da onlem amaclı hep sur dedı az da olsaGebe okulundaki hemşire her bezde mutlaka sürün öncesinde önlem olsun dedi bana çok mantıklı gelmedi açıkçası ama biraz daha araştırıcam bu pisik kremi olayını ne zaman ne kadar sürülmeli
En güzeli ama harika bir kafa size de tavsiye ederim
Yarında itibaren başlıyorum bende of sıkıldım zaten düşününce de olmuyor, su akar yolunu bulur
Arkadaş her seferinde şaşırıyorum yaYag listesi
Şampuan listesi
Mustela katkisiz fatma katkili falan degil aslında, her markanin her ürünü guvenilir degil, ceside gore bakmak lazim. Bir kac sampuani var mesela gibi gibi
Boya badana.bitti mi mobilya onu.soyleYarında itibaren başlıyorum bende of sıkıldım zaten düşününce de olmuyor, su akar yolunu bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?