2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gebe okulundaki hemşire her bezde mutlaka sürün öncesinde önlem olsun dedi bana çok mantıklı gelmedi açıkçası ama biraz daha araştırıcam bu pisik kremi olayını ne zaman ne kadar sürülmeli
Mantik yürütüyorum
İslak bez ile cilt arasinda bariyer olsun diyedir. Ama zaten cok islak birakmazsak pişik olmaz dimi? İlk defa gecen gun elime bez aldim ben, tamamen mantık yani yoksa ne anlarim bebek poposundan
En güzeli ama harika bir kafa size de tavsiye ederim
Ama kafam nası güzel

Hahahaha ayni durumdayiz bende geçen bi bezi elime aldim ve cok küçük keske 2 numara alsaydik diye üzüldüm bir poponun o kadar küçük olma ihtimalini düşünemiyorum hayatım boyunca hic bez değiştirmedim bakalim neler yaşayacağız

Öyle mi inşallah vallahi kizlar sırtım belim ağrıdan kopuyor bi yandan bebek iydiir umarım diye düşünmekten helak oldum umarım öyle olur Teşekkür ederim

Ev hanımlığı kadrosuna hoşgeldin
hosbuldummmm
Ooooo elaide sınırsız temizlik ev hanimligi yatis hosgeldin
Bosverinnn kizlar catlak analigin.şanından takmayin
ehehehe hosbulduk kuzuuu, cok mutluyum icim icime sigmiyor! ofise kocaaaa bi kavanoz seker cikolata biraktim sevincten nerdeyse her kata her departmana ayri bi kavanoz alacaktim

elaide yatmayacak da alışveriş ve temizlikle aile butcesini ve kendini batirir diye korkuyorum
ahaha ask olsun kocamin aklindan gecirip yuksek sesle soyleyemedigini soyledin ama ahahah..
oda dekorasyonu kaldi sadece oda sanki tutsa tutsa nekadar tutabilir ki
yapilacaklar listemi bi yaziim da hazir yazmisken notlarima kopyaliim:
- kreş olayi halledilecek
- hastane de randevu var detaylar gorusulecek
- newborn fotocusu ayarlanacak
- bebek doktorumla gorusulecek
- bal kavanozlarim yapilacak
- magnetlerin susleri yapilacak
- sekerlemeler alinacak hastane ve ev icin
- hastane icin ‘bebegim hosgeldin’ tarzi bisii hazirlanacak
- perdeler yikanacak

ayyy bendeee sivriler deli gibi yiyo beni!!!! hormonlar ve topladigimiz ödem naaptiysa sivrilere muazzam bi zemin hazirlamis.

Ameliyata girer gibi bez, ıslak mendil, su ve pamuk falan hazirlayip öyle işleme geçeriz. Ay dur pakete bakim belki tarif ediyordur bez nasil degistirilir. Herseyin kullanma kilavuzunu okurum da ben
Öyle mi inşallah vallahi kizlar sırtım belim ağrıdan kopuyor bi yandan bebek iydiir umarım diye düşünmekten helak oldum umarım öyle olur Teşekkür ederim
Sen ne kadar moralini yüksek tutar stresten uzak kalirsan o kadar iyi ikiniz için de

Canım YouTube dan sivrisinek kovucu ses var onu aç etkili oluyor

Yok böyle bişey her konuda fazla rahatım galiba eşim de tam tersi dakik düzenli dikkatli ayy çok farklıyız ama birbirimize saygı duyuyoruz tabi o ayrı

Canım öyle de başka bir doktordan görüş almadan da içim rahat etmeyecek

Gebe okulundaki hemşire her bezde mutlaka sürün öncesinde önlem olsun dedi bana çok mantıklı gelmedi açıkçası ama biraz daha araştırıcam bu pisik kremi olayını ne zaman ne kadar sürülmeli
Pısık olmadan surersen gercekten daha etkılı benım arkadaslarımda pısık olmazsa bıle suruyordu bana da onlem amaclı hep sur dedı az da olsa

En güzeli ama harika bir kafa size de tavsiye ederim
Yarında itibaren başlıyorum bende of sıkıldım zaten düşününce de olmuyor, su akar yolunu bulur

Kızlar mustela şampuan aldım. Bebe yağı ya da losyon almadım. Ya ihtiyaca göre sonrA alırım ya da zeytinyağı falan sürerim diye düşünüyorum. Pişik için mor deşiğim aldım. Topikte deneyimli annelerden duymuştum. İhtiyaca göre yine alınır. Her şeyi önceden fazla fazla almak taraftarı değilim. Ha ciddi bir indirim olur illa ki kullanılacak bir şeydir o ayrı. Bu arada içerik meselesi de önemli tabiki ancak çok pimpirikli değilim açıkçası. Tavsiyelere bakıyorum o kadar incelemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…