Bitti bitti evin temizlenmedik yeri kalmadı, şifonyer hala yok ama ben dolaba yerleştirdim olsada olur, çanta hazır, ama verilen vaatler var ya anne yanı beşik ve bebek arabası ha işte onlar yokBoya badana.bitti mi mobilya onu.soyle
Bende degılım ama tecrubesızımKızlar mustela şampuan aldım. Bebe yağı ya da losyon almadım. Ya ihtiyaca göre sonrA alırım ya da zeytinyağı falan sürerim diye düşünüyorum. Pişik için mor deşiğim aldım. Topikte deneyimli annelerden duymuştum. İhtiyaca göre yine alınır. Her şeyi önceden fazla fazla almak taraftarı değilim. Ha ciddi bir indirim olur illa ki kullanılacak bir şeydir o ayrı. Bu arada içerik meselesi de önemli tabiki ancak çok pimpirikli değilim açıkçası. Tavsiyelere bakıyorum o kadar incelemiyorum.
Aynen canım dualarımızı eksik etmeyelim herşey güzel inşallahYarında itibaren başlıyorum bende of sıkıldım zaten düşününce de olmuyor, su akar yolunu bulur
Benimkiler ne emzik ne biberon kullanmadılar ihtiyaç olmadı çok şükür bu nasıl olur bilmiyorum inşallah gerek kalmaz biberona falanBende degılım ama tecrubesızımsımdı bıberon emzık alaym mı ıkı ay onden emzık vermeyı dusunmuyorum bıberon verıncede de bebıs meme almıyormus emzırmeyı dusunuyorum rabbım nasıp ederse ne yapyö tecrubelı anne
Ben hic satin almadim ama üye olduğum bir geup var, orada sorayım ister misin?Evet ben pişik kremi olarak kullanmayı düşünüyorum da senim güvendiğin ücretiyle kargolayacak yer var mı
Bana mı instagram hesabina mi?Arkadaş her seferinde şaşırıyorum ya
Bende degılım ama tecrubesızımsımdı bıberon emzık alaym mı ıkı ay onden emzık vermeyı dusunmuyorum bıberon verıncede de bebıs meme almıyormus emzırmeyı dusunuyorum rabbım nasıp ederse ne yapyö tecrubelı anne bırde ates olcer ne alaym bılemedım hepsı pahalı sımdı alırsam uygun almam gerek hepsını cunku dogumda pahalı olacak benım
Ya ıste bende sıkıstırmayım bu aya dedım hepsını bı emzık 50 lıra olmus bıberon 80 lıra. Gerektıkce alaym dedım dogunca daha mı cok masrafı olur bılemedımBenimkiler ne emzik ne biberon kullanmadılar ihtiyaç olmadı çok şükür bu nasıl olur bilmiyorum inşallah gerek kalmaz biberona falan
Araştırmacı incelemeci gazeteci yazar ilke hanımaBen hic satin almadim ama üye olduğum bir geup var, orada sorayım ister misin?
Bana mı instagram hesabina mi?
Bebeğim 1 cm kısalmışdevletteki pratisyen bakarsa öyle olur 2950 dedi Allah bilir doğru mu Haftyaa bakalım gene salı günü gitcem o zaman ne olcak he kafası 2 hafta önce idi oda düzelmiş hadi bakalım
teşekkür ederiz canımmm
Hahahaha ayni durumdayiz bende geçen bi bezi elime aldim ve cok küçük keske 2 numara alsaydik diye üzüldüm bir poponun o kadar küçük olma ihtimalini düşünemiyorumhayatım boyunca hic bez değiştirmedim bakalim neler yaşayacağız
Evet artık kocaman oldu bebeklerimizMaşallah canım3 kg olmuş
Hala kasılmaların varsa bel agrın vs de eşlik ediyorsa git istersen canım eğer tek sorun hareketse bazi günler durgun oluyor bebisler biraz daha gözlemleKızlar acil bi sorum var size.
Dün akşam çok sık kasılmalarım oldu. Bugün sürekli yattım kasılmalarım düne göre baya azaldı ama bugün de bebeğin hareketleri azaldı ve yavaşladı her zamankinden farklı yani hissedebiliyorum. Çikolata falan yedim ama yok coşturamadım. Eşim gece gelicek 12de işten. Şuan onu bekliyorum gelince acile gidicez. Sizce hemen mi gitmeliyim yada yarın sabah kendi doktoruma mı gitsem kafam karıştı. Panik olmalı mıyım? Napıcam ben
Inşallah canım şu an tek düşüncem oZeytinliii udg06 sağolun teyzeleri
elaide hepimizi çok farklı bir hayat bekliyor canım gerçekten
PiaLeon mühendisinoğlu instgrm sayfası incelemiş canım oda yıldızlar listesinde doğal içerikli bir ürünmüş
sinemist57 canım bizim bebişler bir gidiyor bakalım Doğum için ne diyecekler bebeğin kafası büyük diye sezaryen diyecekler diye korkuyorum açıkçası. devlette çok iyi doktorlar var ama çok yoğun oldukları için gerçekten ilgilenmiyorlar ya da ilgilenemiyorlar.
G Grmn35 canım bebeğin haftası haftaya 36 haftalık olucak bence iyi bir haftada küveze gerek bile kalmayabilir inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Kasılma çok ama çok az oldu günlük normal sayılabilecek kadar oldu. Bel ağrım yok ama arada kasıklarında regl sancısı gibi oluyor.Hala kasılmaların varsa bel agrın vs de eşlik ediyorsa git istersen canım eğer tek sorun hareketse bazi günler durgun oluyor bebisler biraz daha gözlemle
Usutmus olabılırsın canım ustın acık mı yattın benımde aymı tas gıbı karnım. Stres yapınca haraket etmıyor canım bence bısey yoktur korkma. Ama temkınlı olup nst cektır ıstersenKızlar acil bi sorum var size.
Dün akşam çok sık kasılmalarım oldu. Bugün sürekli yattım kasılmalarım düne göre baya azaldı ama bugün de bebeğin hareketleri azaldı ve yavaşladı her zamankinden farklı yani hissedebiliyorum. Çikolata falan yedim ama yok coşturamadım. Eşim gece gelicek 12de işten. Şuan onu bekliyorum gelince acile gidicez. Sizce hemen mi gitmeliyim yada yarın sabah kendi doktoruma mı gitsem kafam karıştı. Panik olmalı mıyım? Napıcam ben
off lanet bi de kasiniyor ki valla zor tutuyom kendimi kasimamak icinSonradan beyazlıyor diyorlar umarım öyle olur. Benim kırmızı da degil bildigin mor, işkence görmüş gibiyim. Sanki biri şişlemiş gibi
Cok rahatsiz etmiyorsa yarin doktoruna görün canim ama için rahat etmeyecekse acilde bi nst çektirKasılma çok ama çok az oldu günlük normal sayılabilecek kadar oldu. Bel ağrım yok ama arada kasıklarında regl sancısı gibi oluyor.
Kasılmalar sancılı ve düzenli aralıklı mıydı? Hareketler gün içinde 10 kereden az mıydı? Cevaplar evet ise bir görün için rahat etsin bence canım. Dün gece benim de oldu uyandım ki geçmiş. Oluyor öyle ama hareket sayısı önemli tabi. Telaş etme hemen. Tedbir olarak gidersin gerekirseKızlar acil bi sorum var size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?