2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben hic satin almadim ama üye olduğum bir geup var, orada sorayım ister misin?

Bana mı instagram hesabina mi?
Canım senin tandgn varsa diye dusundm yoksa arkds bir ınst. Sayfası atmis orda yapyrlms ama kesin bilmeyince içine sadece zeytinyağı koyuyrlar sagolasn yine de

aynen katikiyorum canim herseye buyuk paralar vermeye gerwk yok kizim 4 yasinda maslalah daha 10 dega ates olcmemisimdir
zaten el alisinca ates olcmey geekek yok bile nerdeyse

Zararlı mararlı ama sinek ısırınca kolonyayla banyo yapıyorum bildigin. Dayanamıyorum başka türlü. Kaşıntısı gidiyor hiç olmazsa.

ya sen simdi soyleyince aklima geldi, benim minigimde pek bi sakin bazi gunler daha sakin diger gunlerden, bu bence cok normal. hic korkmak aklima gelmemisti bak.

rahat ol canim Allahin izniyle turp gibidir minnoslarimiz

Usutmus olabılırsın canım ustın acık mı yattın benımde aymı tas gıbı karnım. Stres yapınca haraket etmıyor canım bence bısey yoktur korkma. Ama temkınlı olup nst cektır ıstersen
Cok rahatsiz etmiyorsa yarin doktoruna görün canim ama için rahat etmeyecekse acilde bi nst çektir

Doktoruma yazdım bol su iç takip et sabah gel yazdı. İstersen bi git baksınlar için rahatlasın da yazdı.
Yani hareket ediyor ama yavaş ve az
Bu sıcakta üstüm hep açık uyuyorum ve gece en az 2 kez tişört değiştiriyorum terden sıcaktan.

sinemist57 canım bizim bebişler bir gidiyor bakalım Doğum için ne diyecekler bebeğin kafası büyük diye sezaryen diyecekler diye korkuyorum açıkçası. devlette çok iyi doktorlar var ama çok yoğun oldukları için gerçekten ilgilenmiyorlar ya da ilgilenemiyorlar.

G Grmn35 canım

cuma gunu cati muayenesi var merakla bekliyorum doktor sezeryan derse 38 bitince bebegi alacak.. normal dogumdan korktugum icin sezeryan olmasi benim işime gelir..

ya sen simdi soyleyince aklima geldi, benim minigimde pek bi sakin bazi gunler daha sakin diger gunlerden, bu bence cok normal. hic korkmak aklima gelmemisti bak.

rahat ol canim Allahin izniyle turp gibidir minnoslarimiz ♥
Yaaa inşallah ❤ normalde randevum perşembe ve çalışamaz raporu alıp iş yerine göndericektim.
Mucize gibi şuan size yazarken bebeğim sert bi kaç tekme attı ❤❤ beni sakinlestiriyo şuan galiba hala hareket ediyo bin kere şükürler olsun❤❤

Sadece karnını sar sıcak tut sonra yat hosuna gıden seyler yap odak noktanı degıstır bende senın gıbıydım bugun arkadas geldı bebısın elbıselerını fılan yıkadım sonra bebıste mutlu oldu galıba gectı bıraz dun gobus acık kalmıs bırde sımdı zıbınsız durmuyorum. Bebek stres yapıyor annıs yapınca

Yaa beni de sezeryan korkutuyor canım tabi I ikuayko nun dediği gibi bür kere oldu o çocuklar bir şekilde çıkacak hepimiz için hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin miniklerimiz haber et Cuma günü bakalım ne diyecek doktor

Kolonya da mi zararli?
E olelim biz o zaman
İse yaramiyor bende kolonya.
ne zarari olcak bee bosver sen onlari.
fastfood yasak dediler, mis gibide yedim. arada pastirma kacamagi bile yaptim azzzcik. agri kesici bi ara cok hastalandim dayanamayip onuda ictim. kola desen; omrumde kolayi hamileligimdeki kadar canim istemedi onuda ictim (cok sik olmasada). ananas dediler doktor yiiceksin dedi onuda yedim

hicbiseyi abartmadigimiz surece hicbir sorun yok bence. bir hollanda atasozu derki ‘gezond boerenverstand gebruiken’ yani ‘saglikli koyludusuncesiyle yaklasilmali’ her konuya.

Ya ıste bende sıkıstırmayım bu aya dedım hepsını bı emzık 50 lıra olmus bıberon 80 lıra. Gerektıkce alaym dedım dogunca daha mı cok masrafı olur bılemedım
Doğunca da hastane masrafı oluyo bi extra bişey yok başka ihtiyaç halinde al bence he çok uyguna indirimde bulursan alabilirsin tabi

bir ecnebi atasozu der ki (ofiste yuz milyon kez duydum bunu) ‘icerde kalan hic yokmus!’
bi sekilde cikacaklar, Allahin izniyle saglik sihhatle gelsinler.

kendimde normal doguracak potansiyeli gormuyorum valla normal olursa da prenses dogum isterim galiba .. neyse amann ciksin da nasil cikarsa ciksin cok merak ediyom zaten tipini falan koca kafali oglusum benim.. cuma gunu 3 te randevum haber ederim

gecen mummy yummies in yeni sezonu denk geldi netflixte ilk iki bolumunu izledim biraz. asagiya bir ekstra dikis attirdin mi muhabbetleri, sekse nezaman basladiniz muhabbetleri havada ucusuyodu.
o dikis konusunda ciddiler miydi acaba. doktora biri ‘bir dikis fazladan ativer’ demis, demismidir gercekten. oyle bisey rica edebilir miyiz doktordan acaba.

Bebeğin ille vurması tekmelemedik gerekmiyor. Büyüdükçe yeri daralıyor ve daha sakin hareket etmeye başlıyor. Gün içine yayılmış 10 hareket hissedilmeli diye söylüyor uzmanlar. Zaten o kadar da ediyordur senin. Aklıma hemen kötü şey getirme canım. Sıcak beni de perişan ediyor geceleri. Allah hepimize yardım etsin.

Neler düşünüyorsun bakalım sen

kendimde normal doguracak potansiyeli gormuyorum valla normal olursa da prenses dogum isterim galiba .. neyse amann ciksin da nasil cikarsa ciksin cok merak ediyom zaten tipini falan koca kafali oglusum benim.. cuma gunu 3 te randevum haber ederim
Ayyy ben ne normal ne sezaryen ikisi için de potansiyel göremiyorum kendimde beni bayıltsınlar istiyorum , aynı zamanda çocuğumun ilk çıktığı anı da görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…