Canım senin tandgn varsa diye dusundm yoksa arkds bir ınst. Sayfası atmis orda yapyrlms ama kesin bilmeyince içine sadece zeytinyağı koyuyrlarBen hic satin almadim ama üye olduğum bir geup var, orada sorayım ister misin?
Bana mı instagram hesabina mi?
aynen katikiyorum canim herseye buyuk paralar vermeye gerwk yok kizim 4 yasinda maslalah daha 10 dega ates olcmemisimdirBen oğlumda emzik biberon almamıştım. Sütüm gecikince aldım biberonu. Ama öyle alelade oldu o zaman aceleye geldi. Ben biberon ile birlikte emzirdim hep. Bebekten bebeğe değişiyor benimki ikisini de alıyordu. Açken önce emzirip üzerine mama verdim. Mamanın tek negatif yanı bence bebeği daha gazlı yapıyor. Gece kalkıp hazırlamak da daha zahmetli. Emziğe gelince onu da aceleyle almıştım. Emzik verdim 10 günde falan. Diş çene konuşma problemi de yaşamadım. Ancak emziği hep uyku zamanlarında verdim büyüdükçe. Emziği alınca uyku moduna geçti çok faydalı oldu sürekli de ağzında durmamış oldu. Benim tavsiyem beğenerek aldığın 1 bibero bir emzik elinde olsun. Bebeğin durumunu şimdiden bilemezsin el altında olursa aceleye gelmez. Ateş ölçer braun kulaktan ölçebilen vardı. Herkes çok beğeniyor ama ben memnun kalmadım ondan kol altından ölçen dijital ölçeklerden aldım. Hala oğluma onu kullanıyorum. Bebeğe de onu kullanacağım. Ola ki ihtiyaçmış karşılamazsa bakarım. Oğlum Anne sütü alan bebekti ilk aylarda öyle ciddi ateşlenmemişti ki zaten. Sadece aşılarda falan. Çok da abartmıyorum ben bu tür şeylere. Bakarsın ihtiyaç doğarsa en iyisini o zaman alırsın. Tabi 3 çocuk büyütenler var onların eline su dökemem ama benim tecrübelerim bunlar canım
Zararlı mararlı ama sinek ısırınca kolonyayla banyo yapıyorum bildigin. Dayanamıyorum başka türlü. Kaşıntısı gidiyor hiç olmazsa.İki gündür sineklerin ısırdığı yerlerden o kadar cektim ki. Hamilelikten bu kadar cekmedim yani. Gece uyandim deli gibi kasiniyorum, yarim acik gozle soguk su tuttum bacaklarima falan. Stilex mi ne kullaniyorum, zerre işe yaramiyor. Sinek ilaci zararli olabilir ihtimaline ragmen fiste ilacim da takılı. Ya bunlar sinek degil ya ben kendimi kesicem. Tatile falan gidince de böyle oluyorum, sinek ısırmasina berbat tepki veriyor vücudum.
Off vs de kullanmiyim simdi, zaten yeterince sagliksiz gebelik gecirdim, nurse harvey's sinek fisfisi siparisi verdim.
ya sen simdi soyleyince aklima geldi, benim minigimde pek bi sakinKızlar acil bi sorum var size.
Dün akşam çok sık kasılmalarım oldu. Bugün sürekli yattım kasılmalarım düne göre baya azaldı ama bugün de bebeğin hareketleri azaldı ve yavaşladı her zamankinden farklı yani hissedebiliyorum. Çikolata falan yedim ama yok coşturamadım. Eşim gece gelicek 12de işten. Şuan onu bekliyorum gelince acile gidicez. Sizce hemen mi gitmeliyim yada yarın sabah kendi doktoruma mı gitsem kafam karıştı. Panik olmalı mıyım? Napıcam ben
Usutmus olabılırsın canım ustın acık mı yattın benımde aymı tas gıbı karnım. Stres yapınca haraket etmıyor canım bence bısey yoktur korkma. Ama temkınlı olup nst cektır ıstersen
Cok rahatsiz etmiyorsa yarin doktoruna görün canim ama için rahat etmeyecekse acilde bi nst çektir
Kasılmalar sancılı ve düzenli aralıklı mıydı? Hareketler gün içinde 10 kereden az mıydı? Cevaplar evet ise bir görün için rahat etsin bence canım. Dün gece benim de oldu uyandım ki geçmiş. Oluyor öyle ama hareket sayısı önemli tabi. Telaş etme hemen. Tedbir olarak gidersin gerekirse
Zeytinliii udg06 sağolun teyzeleri
elaide hepimizi çok farklı bir hayat bekliyor canım gerçekten
PiaLeon mühendisinoğlu instgrm sayfası incelemiş canım oda yıldızlar listesinde doğal içerikli bir ürünmüş
sinemist57 canım bizim bebişler bir gidiyor bakalım Doğum için ne diyecekler bebeğin kafası büyük diye sezaryen diyecekler diye korkuyorum açıkçası. devlette çok iyi doktorlar var ama çok yoğun oldukları için gerçekten ilgilenmiyorlar ya da ilgilenemiyorlar.
G Grmn35 canım bebeğin haftası haftaya 36 haftalık olucak bence iyi bir haftada küveze gerek bile kalmayabilir inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Yaaa inşallah ❤ normalde randevum perşembe ve çalışamaz raporu alıp iş yerine göndericektim.ya sen simdi soyleyince aklima geldi, benim minigimde pek bi sakinbazi gunler daha sakin diger gunlerden, bu bence cok normal. hic korkmak aklima gelmemisti bak.
rahat ol canim Allahin izniyle turp gibidir minnoslarimiz ♥
Sadece karnını sar sıcak tut sonra yat hosuna gıden seyler yap odak noktanı degıstır bende senın gıbıydım bugun arkadas geldı bebısın elbıselerını fılan yıkadım sonra bebıste mutlu oldu galıba gectı bıraz dun gobus acık kalmıs bırde sımdı zıbınsız durmuyorum. Bebek stres yapıyor annıs yapıncaDoktoruma yazdım bol su iç takip et sabah gel yazdı. İstersen bi git baksınlar için rahatlasın da yazdı.
Yani hareket ediyor ama yavaş ve az
Bu sıcakta üstüm hep açık uyuyorum ve gece en az 2 kez tişört değiştiriyorum terden sıcaktan.
Kolonya da mi zararli?Zararlı mararlı ama sinek ısırınca kolonyayla banyo yapıyorum bildigin. Dayanamıyorum başka türlü. Kaşıntısı gidiyor hiç olmazsa.
Yaa beni de sezeryan korkutuyor canımsinemist57 canım bizim bebişler bir gidiyor bakalım Doğum için ne diyecekler bebeğin kafası büyük diye sezaryen diyecekler diye korkuyorum açıkçası. devlette çok iyi doktorlar var ama çok yoğun oldukları için gerçekten ilgilenmiyorlar ya da ilgilenemiyorlar.
G Grmn35 canım
cuma gunu cati muayenesi var merakla bekliyorum doktor sezeryan derse 38 bitince bebegi alacak.. normal dogumdan korktugum icin sezeryan olmasi benim işime gelir..
ne zarari olcak bee bosver sen onlari.Kolonya da mi zararli?
E olelim biz o zaman
İse yaramiyor bende kolonya.
Doğunca da hastane masrafı oluyo bi extra bişey yok başka ihtiyaç halinde al bence he çok uyguna indirimde bulursan alabilirsin tabiYa ıste bende sıkıstırmayım bu aya dedım hepsını bı emzık 50 lıra olmus bıberon 80 lıra. Gerektıkce alaym dedım dogunca daha mı cok masrafı olur bılemedım
İlk gebelik olunca her şeyi panik yapıyorum galiba
Bebeğin ille vurması tekmelemedik gerekmiyor. Büyüdükçe yeri daralıyor ve daha sakin hareket etmeye başlıyor. Gün içine yayılmış 10 hareket hissedilmeli diye söylüyor uzmanlar. Zaten o kadar da ediyordur senin. Aklıma hemen kötü şey getirme canım. Sıcak beni de perişan ediyor geceleri. Allah hepimize yardım etsin.Doktoruma yazdım bol su iç takip et sabah gel yazdı. İstersen bi git baksınlar için rahatlasın da yazdı.
Yani hareket ediyor ama yavaş ve az
Bu sıcakta üstüm hep açık uyuyorum ve gece en az 2 kez tişört değiştiriyorum terden sıcaktan.
Neler düşünüyorsun bakalım sengecen mummy yummies in yeni sezonu denk geldi netflixte ilk iki bolumunu izledim biraz. asagiya bir ekstra dikis attirdin mi muhabbetleri, sekse nezaman basladiniz muhabbetleri havada ucusuyodu.
o dikis konusunda ciddiler miydi acaba. doktora biri ‘bir dikis fazladan ativer’ demis, demismidir gercekten. oyle bisey rica edebilir miyiz doktordan acaba.
Ayyy ben ne normal ne sezaryen ikisi için de potansiyel göremiyorum kendimdekendimde normal doguracak potansiyeli gormuyorum vallanormal olursa da prenses dogum isterim galiba .. neyse amann ciksin da nasil cikarsa ciksin cok merak ediyom zaten tipini falan koca kafali oglusum benim.. cuma gunu 3 te randevum haber ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?