2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayyy ben ne normal ne sezaryen ikisi için de potansiyel göremiyorum kendimde beni bayıltsınlar istiyorum , aynı zamanda çocuğumun ilk çıktığı anı da görmek istiyorum
Bunların hepsini bir arada yapan doktor olsa çocuğu ışınşayarak çıkarır zannımca. Hakikaten ya yıl olmuş 2019 uzaya turistik gezi yapılacak neden bunun kolayını bulmamışlar. Bak kızdım şimdi 1000 yıl önce de doğuruyorduk hala doğuruyoruz arkadaş. Yok mu bize düzgün bir teknoloji

Aslında yavrucagım alınmasın ama hamilelik sürecini de hiç sevmedim Bi daha olur da hamile kalırsam beni bayıltıp 9 ay sonra ayıltın diyecegim.
Bunu ben de derdim. Tam katılıyorum. Neyse ki bir daha hamile filan kalmam. Yaş tahtaya basmam. Gerekirse menapoza kadar ambargo. Şunun şurası kaç yıl cık kaldı. zaten alıştık hamilelikte mevzuyu unuttuk. Aaa üremek için bir şey mi yapılıyorduuuu

Bu işe kesinlikle bir çare bulunması lazım böyle olmaz, 2019 da hala karın dikişi/vajinal dikiş filan... Örneğin bebek çıkış anı ve sonrasında lazer ışıklı bir teknoloji olacak, cızzttt bızttt hiçbir şey anlamayacaksın. Göz çizdirme gibi. Offff ben mi söyleyeceğim bilim adamlarına ya, yapsınlar şunu artık

Zaten 2.değil mi bu senin, yeterli bence de, aman dikkat et bundan sonra tüpleri filan bağlatıyorlar genelde 2.dogumlarda

Zaten 2.değil mi bu senin, yeterli bence de, aman dikkat et bundan sonra tüpleri filan bağlatıyorlar genelde 2.dogumlarda
Ay yok tüp filan bağlatmam. Şunun surası ne kadar daha kullancam sonuna kadar benimle olsunlar. Hep mi bana bu hayatın yükü arkadaş kocalar baksın çaresine . Ben onların her nesi varsa bağlatmayı öneriyor muyum. Erkek bilimciler onu da bize karşı bulmuşlar. Kendilerini bağlasınlar

Hamilelikte sigarayi birakmadigim icin suclu hissedip nereden kurtarsam kardir diyerek off falan sikmayayim diyorum.
Kolonya surmenin bir zarari olacagini ben de dusunmuyorum.
Sanmam. O ablalar cok degisik, Avustralya degil mi? Dogum hediyesini de onlardan ogrenmistim zaten

Canım yaptırmak istediğin zaman burdada fiyatlar öyle 300-700 arası gördüm birkaç yer 15-20 foto veriyorlar albümsüz. Normal yani yaptırmak istiyorsan

Nasıl yani bu zamana kadar sıgara mi içiyorsun???

Hiç mi hareket etmiyor

Benim de hareketleri baya yawasladi doktora sordugumda normal oldugunu artik daha fazla uyudugunu ve yerinin olmadigini soyledi... Kasilmalarim da artti ayni sekilde yine de sen bilirsin canim

Valla bu doğumda ben de böyle bişey talep etmeyi düşünüyorum haha ekstra dikiş ten zarar gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…