2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yazıkk sizeee ya ben mi çok fenayım Vala adam benden kaçıyor hormonlarım ters tepti benim galiba

Ben doktora sormayı unuttum tabiki aranizda doktora araba kullanmakla ilgili soru soran var mii kaçıncı haftaya kadar serbestmis kullanabilirmisiz

ay nebilim doktor beni fircalamasin sonra diye cekiniyorumda diiycem banane. o sahne ciktiginda geri sardirip esime de izlettim ‘doktordan istiicem ekstra dikis almancami sen duzeltirsin’ diye surat ifadesi milyon dolarlikti

Valla bu doğumda ben de böyle bişey talep etmeyi düşünüyorum haha ekstra dikiş ten zarar gelmez
ay bi benmi dusundum bunu yahu diye sey ettiydim sukur ayni kafalardayiz!

Yok yok doğumdan sonra bi tık oluyo açıklık inanki insan ihtiyaç duyuyor e istemeyiz tabi değişsin bi yerlerimiz eskisinden de sağlam olsun

yarin esim turkiyeye gidecek, bende bi sonraki gun annemlere gecicem orda kalicam. haftaya sali geliyo esim annesiyle beraber. herzamanki gibi esim sadece gelis biletini aldirdi annesinin. donusu nezamana alican dedim, cuma dedi. persembe nezaman cuma oldu diye soylendim, istersen bi sonraki cumaya al donus biletini diye dirdir edince basladi o bana soylenmeye.
bu halimle anasini basima cikaran o soylenen yine o. la havleee bi yandan rahatsiz oldugunu biliyo elaide sus artik diyorum kendime diger yandan da sinir olup soyleniyorum. okey, esimin kendi isleri icin gelecek. ama sirasi degil iste.

neyse gece gece sus elaide yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…