Bunu ben de derdim. Tam katılıyorum. Neyse ki bir daha hamile filan kalmam. Yaş tahtaya basmam. Gerekirse menapoza kadar ambargo. Şunun şurası kaç yıl cık kaldı. zaten alıştık hamilelikte mevzuyu unuttuk. Aaa üremek için bir şey mi yapılıyorduuuu
Ayyy ben ne normal ne sezaryen ikisi için de potansiyel göremiyorum kendimde beni bayıltsınlar istiyorum , aynı zamanda çocuğumun ilk çıktığı anı da görmek istiyorum
Yaaa benimki de azcik kaçsın Allahim nolur ya beni bir süre daha amcaoglu olarak görsün her dk dibimde korkuyorum en son kanama oldu diye yok adam anlamıyor
Yaaa benimki de azcik kaçsın Allahim nolur ya beni bir süre daha amcaoglu olarak görsün her dk dibimde korkuyorum en son kanama oldu diye yok adam anlamıyor
Hamilelikte sigarayi birakmadigim icin suclu hissedip nereden kurtarsam kardir diyerek off falan sikmayayim diyorum.
Kolonya surmenin bir zarari olacagini ben de dusunmuyorum.
Sanmam. O ablalar cok degisik, Avustralya degil mi? Dogum hediyesini de onlardan ogrenmistim zaten
ay nebilim doktor beni fircalamasin sonra diye cekiniyorumda diiycem banane. o sahne ciktiginda geri sardirip esime de izlettim ‘doktordan istiicem ekstra dikis almancami sen duzeltirsin’ diye surat ifadesi milyon dolarlikti
ay nebilim doktor beni fircalamasin sonra diye cekiniyorumda diiycem banane. o sahne ciktiginda geri sardirip esime de izlettim ‘doktordan istiicem ekstra dikis almancami sen duzeltirsin’ diye surat ifadesi milyon dolarlikti
ay bi benmi dusundum bunu yahu diye sey ettiydim sukur ayni kafalardayiz!
yarin esim turkiyeye gidecek, bende bi sonraki gun annemlere gecicem orda kalicam. haftaya sali geliyo esim annesiyle beraber. herzamanki gibi esim sadece gelis biletini aldirdi annesinin. donusu nezamana alican dedim, cuma dedi. persembe nezaman cuma oldu diye soylendim, istersen bi sonraki cumaya al donus biletini diye dirdir edince basladi o bana soylenmeye.
bu halimle anasini basima cikaran o soylenen yine o. la havleee bi yandan rahatsiz oldugunu biliyo elaide sus artik diyorum kendime diger yandan da sinir olup soyleniyorum. okey, esimin kendi isleri icin gelecek. ama sirasi degil iste.