2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yani söylensen nolcak baksana.. Rahatına bak hiç kasma sana da dikkat etsin azıcık hem bence yaniiii

Yani söylensen nolcak baksana.. Rahatına bak hiç kasma sana da dikkat etsin azıcık hem bence yaniiii
ya ediyo, bikac gundur beni birakip gidecegi icin asiri rahatsiz hakkini yiyemem. onunda elinden bisii gelmiyo mecburi gelcek annesi de gel benim gibi huysuza anlat

Ne kadınlar var bea. Yazık bizim kocalara.
ahahaa şşşt bana bak bize ne tas mi atiyon sennn koca icin degil hem kendimiz icin da !

Benım bebısı gunde uc dort kere 10 dk hıckırık tutuyor ya normal mı kı dr soraym mı cok geldı bana.
Benimki de aynı canım en az 2 3 kere tutuyor bazen 4 bile oluyor. Araştırmama göre normal hatta dünyaya geldiğinde nefes alması için alıştırma yapıyorlarmış. Ama sorarsan bana da söyler misin

Son düzenleme:
Yaaa benimki de azcik kaçsın Allahim nolur ya beni bir süre daha amcaoglu olarak görsün her dk dibimde korkuyorum en son kanama oldu diye yok adam anlamıyor
Aynı durumdayım kandıramıyorum da az kaldı sabret diye, internetten bakmış hemen olmayacak kanama vs oluyormuş bana diyor en az 40 gün daha bekleyecekmişiz diyor hey allaaam dedim peess!

Ben ne dedim.yukarda best dad tisortu sebep peridrol84 satti mi vayyyy vayyyy o gizlice.spor yapiyordur kiz yada kamp.piknik.falan
Aşk olsun satarmiyim hicgece 4 de gelip yatınca sabah uyuya kalmışım.. kalkıp gideyim dedim ben burdan oraya gidene kadaronlar coktan evlerine donerdi..ayrıca haber de verdim hihhh..Ama naptım bu arada bebisin kıyafetleri ütüleyip yerleştirdim 0.3 ayları yaaaaaaakşam da tabi bi semaver bi sahil yaptık yeni geldik sayiliryarın tekrar kalan ütüye devam..Doğurmadan gidicem ıkuayko 'nun yanına o kesin

Kızlar pişik kremi olarak ne aldınız? Sudocrem, bepantol ve desitin iyi diyorlar. Birde pişik kremini her alt açmada sürmemiz mi gerekiyor yoksa sabah akşam veya günde 1kez mi

Ben desitin aldım canım.Sürme konusunda benim de bir bilgim yok ama sabah akşam sürerim heralde. Her altını değiştirdiğimde sürmem.

saol canim.
Teyzeleri 2950 gr oğlumla geldik kontrolden :) bizim de kafamız normalde 36+2 iken 38 haftalık çıktı, Doğum konusunu haftaya çatı muayenesinden sonra konuşacakmışız :)
masallah cnm.
oh super tatil zamani.
Ben hic inst vs takip etmiyorum bu konularda canim. Oglumdayken ben ciddi bir alerji gecirdim. Adrenalin yapmak zorunda kaldiilar. 2.5 yil alerji ilaciile yasadim. O zaman beyaz sabun dahi alerj yapiyordu.hangi dr.a gitsem yuksek alerjenler grubuna uygun hassas diye mustela verdi dr.lar. oglum icin de rahat rahat kullandim.

Ben de uygulanan proseduru yazayim. 30+0 da bir tuhaflik hissettigim icin dr.a gittim. Nst de 10dk da duzenli 3 sanci cikmisti. dr aninda yatirdi ve 6tane nidilat baslandi gunde. Gunde 3 serum. Gecesine sancilar 2dkda bir 100 e 90 a vurmaya basladi. Sabahina endol diye ek ilaca basladilar. Ciger gelistirici igne yaptilar. 2 doz 24 saat arayla. İlaclata ragmen sancilar azalmadi ama rahimde acilmadi kisalma olamdi. 14gun kaldim ben. Geceligi 750 tl idi. Bu arada bebegimde dogum pozisyonundan vazgecvip ters donmustu tekrar. 32+0 da taburcu oldum ama evde wc ye kalkmak sartiyla. Nidilat once 4 e sonra 3e simdi de 2ye dusuruldu. dr 35 haftadan sonra kullanamazsin dedi. Her pazartesi de cift doz progestan igner yapiliyor. Nst de hala duzenli sancilarim. 5 yada 4 dk ya bir cikiyor ama siddetleri azaldi sukur...
Kuvez icin en az 2500 kg mi gecmesi gerekiyor. Bazen zamaninda dogan bebek kubeze girerken 34 haftalik bebek girmeyebiliyor. Bu sadece dogumda cpzulebilen birsey...
Doktorum diger hastasini da 3 haftadir tutuyor. 29haftalikti sizin gibi yuksek sancili ve acilmasi oldugu halde... 32 haftadini bitirid o da.
Ben herseyi goze almistim. Ne var ne yok satar kizimi 1 saat olsun iverde tutmak icin herseyi yaparim demistim ki yaptim. Allaha emanet diyerek hastaneden cikmak benim icin uygun bir gorus deghil ne yazik ki. Tabiki de tercih sizin ama karninizdaki 1 gun disarinin 3gununr es deger. Paha bicilemez gelisim gosterebilme zamanlari. Dilerim saglikla kavusursunuz.
Normal pisik kremi almadim ben, tedavi amacli desitin aldim pisik olunca mudehale etmek icin. Oyle her degistirmede surmeyi dusunmuyorum (kafasina kadar sürdü)
Gebe okulundaki hemşire her bezde mutlaka sürün öncesinde önlem olsun dedi bana çok mantıklı gelmedi açıkçası ama biraz daha araştırıcam bu pisik kremi olayını ne zaman ne kadar sürülmeli

Ben oglumda hususi pisik olmadan kullanmadim. Dr tavsiye etmemisti. Vucut nasil alisirsa o sekilde gider diye. O zaman tek gecerim desitin mor krem işe yariyordu. Cinko orani yuksek oldugu icin.
İslak bezi saatlerce bekletmek hem pisige hem de idrar yolu enf.na sebep olur cnm.
Bzen debezin kendisi pisik yapar bebege. Bazen de annenin yedigi birsey sutten gecer ve pisik yapar misal asitli seyler...

Fazla bezi regl de kendine kullanan anneler vardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…