Yani söylensen nolcak baksana.. Rahatına bak hiç kasma sana da dikkat etsin azıcık hem bence yaniiiiyarin esim turkiyeye gidecek, bende bi sonraki gun annemlere gecicem orda kalicam. haftaya sali geliyo esim annesiyle beraber. herzamanki gibi esim sadece gelis biletini aldirdi annesinin. donusu nezamana alican dedim, cuma dedi. persembe nezaman cuma oldu diye soylendim, istersen bi sonraki cumaya al donus biletini diye dirdir edince basladi o bana soylenmeye.
bu halimle anasini basima cikaran o soylenen yine o. la havleeebi yandan rahatsiz oldugunu biliyo elaide sus artik diyorum kendime diger yandan da sinir olup soyleniyorum. okey, esimin kendi isleri icin gelecek. ama sirasi degil iste.
neyse gece gece sus elaide yaa
Bulandırma şimdi ne sorucan lazım olsa kendi söylerdi sessizce uzaklaş doktorun yanındanYa bizim doktor bir şey demedi, ben de yasaklar masaklar diye korkudan sormadımBen de Zeytinliii gibiyim valla.
Hep hormonların suçu yoksa bu göbekle deli miyiz bizNe kadınlar var bea. Yazık bizim kocalara.
ya ediyo, bikac gundur beni birakip gidecegi icin asiri rahatsiz hakkini yiyemem. onunda elinden bisii gelmiyo mecburi gelcek annesi de gel benim gibi huysuza anlatYani söylensen nolcak baksana.. Rahatına bak hiç kasma sana da dikkat etsin azıcık hem bence yaniiii
ahahaa şşşt bana bak bize ne tas mi atiyon sennnNe kadınlar var bea. Yazık bizim kocalara.
Benimki de aynı canım en az 2 3 kere tutuyor bazen 4 bile oluyor. Araştırmama göre normal hatta dünyaya geldiğinde nefes alması için alıştırma yapıyorlarmış. Ama sorarsan bana da söyler misinBenım bebısı gunde uc dort kere 10 dk hıckırık tutuyor ya normal mı kı dr soraym mı cok geldı bana.
Tamm ama daha bır hafta var gıtmeme sen gıdersn bana soyleBenimki de aynı canım en az 2 3 kere tutuyor bazen 4 bile oluyor. Araştırmama göre normal hatta dünyaya geldiğinde nefes alması için alıştırma yapıyorlarmış. Ama sorarsan bana da söyler misin
Sudokrem aldım ben canımKızlar pişik kremi olarak ne aldınız? Sudocrem, bepantol ve desitin iyi diyorlar. Birde pişik kremini her alt açmada sürmemiz mi gerekiyor yoksa sabah akşam veya günde 1kez mi
Aynı durumdayım kandıramıyorum da az kaldı sabret diye, internetten bakmış hemen olmayacak kanama vs oluyormuş bana diyor en az 40 gün daha bekleyecekmişiz diyor hey allaaam dedim peess!Yaaa benimki de azcik kaçsın Allahim nolur ya beni bir süre daha amcaoglu olarak görsün her dk dibimde korkuyorum en son kanama oldu diye yok adam anlamıyor
Sorma ben sordum işte pişman oldumYa bizim doktor bir şey demedi, ben de yasaklar masaklar diye korkudan sormadımBen de Zeytinliii gibiyim valla.
Aşk olsun satarmiyim hicBen ne dedim.yukardabest dad tisortu sebep peridrol84 satti mi vayyyy vayyyy o gizlice.spor yapiyordur kiz yada kamp.piknik.falan
Kızlar pişik kremi olarak ne aldınız? Sudocrem, bepantol ve desitin iyi diyorlar. Birde pişik kremini her alt açmada sürmemiz mi gerekiyor yoksa sabah akşam veya günde 1kez mi
saol canim.ay vazgectim kadindan. 15 foto icin tam fiyat istedim bi turlu soylemedi. sonunda 470 euro dedi. yok devenin nali diicem anlamiyo maalesef. 470 euroya 15 foto
ahaha kiz yok o durum bambaska bu durumdan. avromu alir valla
ahah evettt sektorde kesinlikle muazzam para var. ama insanin keyfini kaciracak tarzda yani
kiyamam tatlim, cok uzuldum bukadar yorulmana. ki haklisinda. doktorunun azmide ayri takdir aliyo ama benden:)
yuzdun yuzdun kuyruguna geldin, sabrin mukafatlandirilir Allahin izniyle ♥
masallah cnm.Teyzeleri 2950 gr oğlumla geldik kontrolden :) bizim de kafamız normalde 36+2 iken 38 haftalık çıktı, Doğum konusunu haftaya çatı muayenesinden sonra konuşacakmışız :)
oh super tatil zamani.asiri mutlu bir elaide var karsinizda kizlar bu arada, son iş günümdü bugün, hamilelik iznim başladı
Eki Görüntüle 2287087
iş arkadaşlarım beni bende onları elbette özliicem, ama onumuzdeki 8/9 ay hayatim bambaska olacak Allahin izniyle tum enerjimi verebilecegim bi minigim olacak ♥ saka maka karnimizda buyudukce buyuyorlar yahu
ben haric iki is arkadasim daha hamile, ikiside ocakta doguracaklar:)) bizim patron delirecek eheheharicinde dün bir erkek is arkadasimiz daha bebek beklediklerini anlatinca artik bizim bastigimiz yerlerde bi olay var dedik saka maka asiri cok hamile var cevremde! herkes saglikla kavussun evladina insallah.
Ben hic inst vs takip etmiyorum bu konularda canim. Oglumdayken ben ciddi bir alerji gecirdim. Adrenalin yapmak zorunda kaldiilar. 2.5 yil alerji ilaciile yasadim. O zaman beyaz sabun dahi alerj yapiyordu.hangi dr.a gitsem yuksek alerjenler grubuna uygun hassas diye mustela verdi dr.lar. oglum icin de rahat rahat kullandim.Ablam doğal sabun getirtcm dedgmde kızdı Leon icin telde bana mustela aşırı hassas şampuan var onu alcam sana dedi ben de o gelmeden alayım diyorum da cidden katkısız mi mustela inceleyen ınst. Sayfalari var diyordnz incelemsler mi mustelayi
Ben de uygulanan proseduru yazayim. 30+0 da bir tuhaflik hissettigim icin dr.a gittim. Nst de 10dk da duzenli 3 sanci cikmisti. dr aninda yatirdi ve 6tane nidilat baslandi gunde. Gunde 3 serum. Gecesine sancilar 2dkda bir 100 e 90 a vurmaya basladi. Sabahina endol diye ek ilaca basladilar. Ciger gelistirici igne yaptilar. 2 doz 24 saat arayla. İlaclata ragmen sancilar azalmadi ama rahimde acilmadi kisalma olamdi. 14gun kaldim ben. Geceligi 750 tl idi. Bu arada bebegimde dogum pozisyonundan vazgecvip ters donmustu tekrar. 32+0 da taburcu oldum ama evde wc ye kalkmak sartiyla. Nidilat once 4 e sonra 3e simdi de 2ye dusuruldu. dr 35 haftadan sonra kullanamazsin dedi. Her pazartesi de cift doz progestan igner yapiliyor. Nst de hala duzenli sancilarim. 5 yada 4 dk ya bir cikiyor ama siddetleri azaldi sukur...Merhaba hanımlar umarım herkesin bebeği iyidir epeydir takip edemiyorum, sanırım ağustos annesi olamıcam bu hafta veya önümüzdeki hafta sezeryanla alacaklar bebeği yaşadıklarımı anlatmak istedim belki bir bilen çıkar belki birilerine faydam dokunur. Cuma günü gittik doktorum iki hafta da önce 35 mm e en son 23 mm e düşmüş rahim kısalığın dedi protestan verdi, pazar günü düğün vardı gitti 1 saata ayakta kaldım kalmadım o kadar pazartesi günü sabah Işe gidince Wcye gittim hafiften bi haksizligin vardı da düğüne bağladım açıkçası pembe bir kan geldi hemen doktoru aradım neyse ntsde 20 dakika 5 kez 90 ları 100leri buluyordu sandım sonra yatırdı doktor ebe geldi muayne etti 1 cm açıklık ve rahim çok yumuşak dedi, akşam üstü geçti ağrılarım buarada bebek icin ciğer geliştiri ci iğne yaptılar hemen sonra bu sabah kontrole gittim sancılarım 2 dkya bir düşmüş bir ilaç veriyolar adala diye o kesiyor ama etkisi geçince başlıyor. Bugün de yarıçaplardı ama kalmak istemedim resmen soyguncu olmuş hastamız malesef yeni biri devralmış geceliği 550 tl artı yapılan her işlemden serum igne ilaç ektsra bende çıkmak istediğimi söyledim çünkü ne kadar yatıracağı belli değil doktorumuzun, çıkarken de kağıt imzalattılar sorumluluk bana ait diye allah büyük bisey olmaz allahın izniyle diye çıktım açıkçası, velhasıl doktor yarın tekrar gel doğumun hangi gün olacağını konuşalım dedi 1 hafta içinde sezeryanla alacaklar çünkü açılmak var ama malesef bebeğimiz ters hala şu anda 35+2 deyim. Bu anlattıklarım birileri faysa görür inşallah benim sorum olucak tecrübeli annelere bebek en son cuma gunu 2650idi 3 civarı diğer herhalde Kuvezde kalır mı acaba 2.doz ciğer geliştirici iğneyi de yaptılar bu arada bugün. Cevaplariniz için teşekkür ederim şimdiden herkes sağ sağlim kucağına alır inşallah bebegini
Normal pisik kremi almadim ben, tedavi amacli desitin aldim pisik olunca mudehale etmek icin. Oyle her degistirmede surmeyi dusunmuyorum (kafasina kadar sürdü)
Gebe okulundaki hemşire her bezde mutlaka sürün öncesinde önlem olsun dedi bana çok mantıklı gelmedi açıkçası ama biraz daha araştırıcam bu pisik kremi olayını ne zaman ne kadar sürülmeli
İslak bezi saatlerce bekletmek hem pisige hem de idrar yolu enf.na sebep olur cnm.Mantik yürütüyorum
İslak bez ile cilt arasinda bariyer olsun diyedir. Ama zaten cok islak birakmazsak pişik olmaz dimi? İlk defa gecen gun elime bez aldim ben, tamamen mantık yani yoksa ne anlarim bebek poposundan
Ama kafam nası güzel
Fazla bezi regl de kendine kullanan anneler vardi.@sinemist57 ve ben ortalama aynı günlerde tahmini Doğum tarihi veriyor aynı kilolardalar bu gün itibariyle bence kafalarının biraz büyük olması da sıkıntı olmayacaktır doğumlarımız açısından yani umarım
teşekkür ederiz canımmm
Benim de bir numara 80 li 3 paket bezim var sanırım bir paketini hiç kullanamayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?