2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın Kızlar

Son ay fena geriyor sür sen ne var ne yok napıcan bacım elinden geleni yaptıktan sonra gerisi de kısmet işi kimi hiç çstlamıyo kimi yırtık doluyor
Ben de dün akşam karnımın alt kısmına dikkatli bakiiiim dedim. Meğer ben de çatlamışım ama alt kısmı hiç görmüyormuşum. Beni de aranıza alabilirsiniz

Kızlar pişik kremi olarak ne aldınız? Sudocrem, bepantol ve desitin iyi diyorlar. Birde pişik kremini her alt açmada sürmemiz mi gerekiyor yoksa sabah akşam veya günde 1kez mi
Canım ben dün şampuan için araştırrkn bepantol ve sudocrm iyi değilmiş icindeknlrdn dolayı.

Hatta Mustela şampuan muhendisoglu iyi dedgi halde icerigine baktım yuh dedim aşırı zararli kimyasal vardı onda da.

gunaydin kizlar
sabah uyanirken ‘adet olucam yada oldum bile’ diye dusunerek uyandim. hamilelik hep sonradan dank ediyo bana asagi yukari yarim saat adet agrisi gibi tum alt karnim agridi demeyimde hassasti, o adet agrisi vardi. gecti simdi. ne manaasi var acaba, hazirlaniyor mu asagilar.
bide dun aksam koltukta asagiya uc kez baski yapti benim minik. yerini yapiyo sanirim:) yap oglum aferin dedim. ay esim turkiyedeyken bide doguruyomusum aman yok izine daha yeni ayrildim hele bi bismillah dimi ama

bu arada su an birlikte hamile oldugum bir is arkadasim bana yuz bakimi suprizi yapti yarin birlikte yuz bakimina gidicez ne ince dusunceli insanlar bu hollandalilar gercekten bende onu dogumumdan sonra kendi spesyalime davet ederim, bi thai masaji yaptiririz

Kızlar karnınız gun boyu sertse dıkkat edın farketmeden karnınız usuyor olabılır gece terlıyoruz acık yatıyoruz ustunu ortun yınede hassas oldugu ıcın kv demıstı usutursun ama farketmezsın dıye dun oyle agrıdı acıdı bu gece yorganla yattm sabaha karnım duzelmıstı en azından karnınızda atlet olsun.

Şuan nst deyim. Gene parmak yedim açıklık falan yok.
Yarım saatlik nst oldu 45 dk kağıt bitmiş mal gibi yatıyorum boşuna

Devlet hastanesindeyim bu arada ne bekliyoruz ki
Geçmiş olsun canım inşAllah çıkmaz sancın. Devlet olunca çok fazla bişey beklememek lazım yani en azından Bursa dakilerin çoğu böyle

Bu aralar gene sıcak basmaya başladı çok fena bir ter atıyorum şaka gibi durduk yerde sauna ya girmiş gibi bu bebeler neler yapıyor bize ya bir çıksın poposunu ısırcam tek tek hesap sorcam
Hepimiz aynı canım ter su içindeyiz resmen. Çok sıcaklara kaldık maalesef, en iyisi bahar annesi olmak, nisan mayıs gibi neyse buna şükür yine senin 2 haftan var, benim 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…