2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben kullanıyorum bızım aıle akrabadan cok esımın ıs arkadasları gelıyor o yuzden ıyı oluyor kırılmaz kullan kullan gelıne mı vercen
Geline mi vercezzzzz Gaza geldim misafirlik yemek takımımı çıkaracağım, kendimi şımartmak istiyorum, misafirlik yemek tabağımdan yemek yiyeceğim bugün.

Geline mi vercezzzzz Gaza geldim misafirlik yemek takımımı çıkaracağım, kendimi şımartmak istiyorum, misafirlik yemek tabağımdan yemek yiyeceğim bugün.

ohooo ben onları evlendiğim yıl kulanmıyodum sonra dedim bu ne ya kırk yılda bir misafire çıkarcam diye mi masrsf yaptım. Hepsini tepe tepe kullandım. Hatta yurt dışına gelirken bi de aldığım fiyata sattım. Ohhh sefam olsun

Aldığın fiyata hem de misssss işte evlenirken bizi günlük&misafirlik diye kandırdıkları için böyle oluyor. Ne güzel I ikuayko gelmemiş o oyuna. Konsolumun içinde misafir yemek takımı, misafir pasta takımı, misafir çay kahve takımı hatta misafirlik peçetelik bile var. Ve hiç kullanılmadı, misafir çağırdığımda bile çıkarmaya kıyamadım ya biri kırarsa diye, her gelene günlük olanı çıkardım benim olaylı gelin mevlüdümde de plastik tabak bardak çatal alıp onları kullandırmıştım herkese. iyi ki çıkarmamışım kendi takımlarımı yoksa onlar da kırılırmış...

Babymall minicitye cok yakin gimart outlet var onun yanında

gule.gule.kullansin.minnos hediyelik.bugün gordum mumluk kutuk 2 tl kese 3 tl di istersen link atiyim
Yemek takımının içinden çıkan porselen çorba tenceresi, kahvaltı takımımdan çıkan sütlük . Asla kullanmadığım , bir işe yaramayan, ama atmaya da kıyamadığım
aaaaa onlarda var gereksiz
vallahi.hatun kayserili masallah helal olsun
Kizz.ne.mevlütte.takimlar ne.takim falan cikarmak delilik.iyi.yapmissin

Bebek masallah nasıl vuruyor sol ust kaburgam yamuldu ne ıstıyor anlamadm karnınıda doyurdum kafası sag alt tarafda hıckırıyor orda hıssettım. Bebıs ne yapmak ıstıyor
Çıkmak
Yemek takımının içinden çıkan porselen çorba tenceresi, kahvaltı takımımdan çıkan sütlük . Asla kullanmadığım , bir işe yaramayan, ama atmaya da kıyamadığım
Corbaligi neredeyse hic kullanmadim, baza altinda duruyor da sütlük dolapta; kizartma sosu vs bir şeyler koyuyorum ben ona kullaniyorum yani.
Zaten Amerikan mutfak, kendi esyalarim bile sigmadi dolaplara o tuzaklara dusmem zor benim, takimi da almazdim da 6li 2 takim alayim dedim olmadi, hadi dedim hayatimda bir takimim olmus olsun, hem de pembe detayli
Slm kızlar nasılsınız herkes iyidir ins yarın taburcu oluyorum nidilata evde devam edeceğim kontrole geleceğim evimi çok özledim bakalim 37 yi bekleyebilecek miler minikler
Cok sevindim eve gitmene. İstedigin gibi dinlenirsin oh. Hem kuşu/kuslari (kac tane vardi kiz sende?) De ozlemissindir, moralini yukseltir onlar

Link atarsan cok sevinirim canim hediyelikleri de halledeyim de azcik rahatliyayim

Pişik kremleri konuşulmuş. Benim bildiğim bepanten ve hametan tedavi amaçlı kremler. Hatta benim gögüs yaralarıma bepanteb plus vermişti cerrah. 2 günde geçmişti. Boşuna acı çekmişim. Bebekleri de çok korumamak gerekiyor. Doğal yaşama hemen alışsınlar. Kremlerle losyonlarla hassas çocuklar olarak büyümesinler, diye düşünüyorum. Z.yağı kullanırım ya da içeriği temiz normal bir pişik kremi alırım.
Mustela nın kremi ve şampuan alacaktım. Çok şikayet okudum. Vazgeçtim. İçeriği çok koruyucu olan bir şeyler almamaya karar verdim. Baby me köpük şampuan alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…