Geline mi vercezzzzzben kullanıyorum bızım aıle akrabadan cok esımın ıs arkadasları gelıyor o yuzden ıyı oluyor kırılmaz kullan kullan gelıne mı vercen
Geline mi vercezzzzzGaza geldim misafirlik yemek takımımı çıkaracağım, kendimi şımartmak istiyorum, misafirlik yemek tabağımdan yemek yiyeceğim bugün.
Aldığın fiyata hem de misssssohooo ben onları evlendiğim yıl kulanmıyodum sonra dedim bu ne ya kırk yılda bir misafire çıkarcam diye mi masrsf yaptım. Hepsini tepe tepe kullandım. Hatta yurt dışına gelirken bi de aldığım fiyata sattım. Ohhh sefam olsun
Nasıl süs yaptın onu kız gösterseneYogurt mayalıyorlar cok ıyı oluyormus corba seysındesütlük mü caylık mı onu sus olarak kullanıyorum
Nasıl süs yaptın onu kız göstersene
Babymall minicitye cok yakin gimart outlet var onun yanındadün e bebeğe girdim. çok az kıyafet vardı. ben söğütözüne girdim. iki alt pijama ile bir yelek aldım sadece. emzik ve göğüs pedi aldım çıktım. jokerden baya alışveriş yaptım. çok güzel şeyler almıştım geçen hafta. sanırım kafam karışık biraz şimdi kısa kollu mu alayım uzun kollu mu yeni doğan takımlarım tamam sayılır aslında 3 hastane çıkışım bayağıda 3lü 5li takımım var. 0-3 3-6 alayım ne bilim bulamadım hiç bişi babymall bana biraz ters kalıyor eşimle gitmem lazım. istanbul yolunda minicity var birde ona gideyim. babymall nerede var iş yerim odtü de yakında var mı acaba bir ara kaçıp gideyim.
bir ara onu denedim canım sonra nedense bıraktım ama onada devam edicem inşallahPekmez dene canım C vitamini içeren şeyler ile birlikte limon suyu gibi
gule.gule.kullansin.minnos hediyelik.bugün gordum mumluk kutuk 2 tl kese 3 tl di istersen link atiyimKizlar baby mall gittim cok cici seyler aldim ya cok guzeller soyleyenlere tesekkur ediyorum. Sanirim bunlarla beraber kiyafet ihtiyacimi yavastan tamamlamis oluyorum sadece banyo icin deniz sungeri alacagim sanirim e bebekte var siparis ederim gelir birde hediyelikler kaldi ben sanirim kokulu tas alacagim
aaaaa onlarda var gereksizYemek takımının içinden çıkan porselen çorba tenceresi, kahvaltı takımımdan çıkan sütlük . Asla kullanmadığım , bir işe yaramayan, ama atmaya da kıyamadığım
vallahi.hatun kayserili masallahohooo ben onları evlendiğim yıl kulanmıyodum sonra dedim bu ne ya kırk yılda bir misafire çıkarcam diye mi masrsf yaptım. Hepsini tepe tepe kullandım. Hatta yurt dışına gelirken bi de aldığım fiyata sattım. Ohhh sefam olsun
Kizz.ne.mevlütte.takimlar ne.takim falan cikarmak delilik.iyi.yapmissinAldığın fiyata hem de misssssişte evlenirken bizi günlük&misafirlik diye kandırdıkları için böyle oluyor. Ne güzel I ikuayko gelmemiş o oyuna. Konsolumun içinde misafir yemek takımı, misafir pasta takımı, misafir çay kahve takımı hatta misafirlik peçetelik bile var. Ve hiç kullanılmadı, misafir çağırdığımda bile çıkarmaya kıyamadım ya biri kırarsa diye, her gelene günlük olanı çıkardım benim olaylı gelin mevlüdümde de plastik tabak bardak çatal alıp onları kullandırmıştım herkese. iyi ki çıkarmamışım kendi takımlarımı yoksa onlar da kırılırmış...
Geçmiş olsun cnm, beklerler annesi, sen rahat ol ve gevşe birazSlm kızlar nasılsınız herkes iyidir ins yarın taburcu oluyorum nidilata evde devam edeceğim kontrole geleceğim evimi çok özledim bakalim 37 yi bekleyebilecek miler minikler
ÇıkmakBebek masallah nasıl vuruyor sol ust kaburgam yamuldu ne ıstıyor anlamadm karnınıda doyurdum kafası sag alt tarafda hıckırıyor orda hıssettım. Bebıs ne yapmak ıstıyor
Corbaligi neredeyse hic kullanmadim, baza altinda duruyor da sütlük dolapta; kizartma sosu vs bir şeyler koyuyorum ben ona kullaniyorum yani.Yemek takımının içinden çıkan porselen çorba tenceresi, kahvaltı takımımdan çıkan sütlük . Asla kullanmadığım , bir işe yaramayan, ama atmaya da kıyamadığım
Zaten Amerikan mutfak, kendi esyalarim bile sigmadi dolaplaraAldığın fiyata hem de misssssişte evlenirken bizi günlük&misafirlik diye kandırdıkları için böyle oluyor. Ne güzel I ikuayko gelmemiş o oyuna. Konsolumun içinde misafir yemek takımı, misafir pasta takımı, misafir çay kahve takımı hatta misafirlik peçetelik bile var. Ve hiç kullanılmadı, misafir çağırdığımda bile çıkarmaya kıyamadım ya biri kırarsa diye, her gelene günlük olanı çıkardım benim olaylı gelin mevlüdümde de plastik tabak bardak çatal alıp onları kullandırmıştım herkese. iyi ki çıkarmamışım kendi takımlarımı yoksa onlar da kırılırmış...
Cok sevindim eve gitmene. İstedigin gibi dinlenirsin oh. Hem kuşu/kuslari (kac tane vardi kiz sende?) De ozlemissindir, moralini yukseltir onlarSlm kızlar nasılsınız herkes iyidir ins yarın taburcu oluyorum nidilata evde devam edeceğim kontrole geleceğim evimi çok özledim bakalim 37 yi bekleyebilecek miler minikler
Link atarsan cok sevinirim canim hediyelikleri de halledeyim de azcik rahatliyayimgule.gule.kullansin.minnos hediyelik.bugün gordum mumluk kutuk 2 tl kese 3 tl di istersen link atiyim
aaaaa onlarda var gereksiz
vallahi.hatun kayserili masallahhelal olsun
Kizz.ne.mevlütte.takimlar ne.takim falan cikarmak delilik.iyi.yapmissin
Tekrar gecmis olsun canim cikmana cok sevindimSlm kızlar nasılsınız herkes iyidir ins yarın taburcu oluyorum nidilata evde devam edeceğim kontrole geleceğim evimi çok özledim bakalim 37 yi bekleyebilecek miler minikler
Hadi geçmiş olsun Allah sifa versin masallah oglusaSünnet süsümüzü dün kendim yaptım. Göbekten oturması, eğilmesi zor oldu amabu sabahta hastane işi bitti. Evdeyiz
Hayirli olsun sunnetinizSünnet süsümüzü dün kendim yaptım. Göbekten oturması, eğilmesi zor oldu amabu sabahta hastane işi bitti. Evdeyiz
Ahh ahhh hele.bi doğurun da siz ilk gebelerrbazı aldiklarinizin ne kadar fazla ve bazılarının da gereksiz olacağı.ni anlayacaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?