2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bi tane kuşum garibim günlerdir tek kaldı oda beni çok özlemiştir yapışacak gidince bana :) tsk ederim aynen bunaldim hastaneden anneciğim de yanimda keyfim yerinde şükür

Slm kızlar nasılsınız herkes iyidir ins yarın taburcu oluyorum nidilata evde devam edeceğim kontrole geleceğim evimi çok özledim bakalim 37 yi bekleyebilecek miler minikler
Oo süper haber cnm..beklerler merak etme bu ağustos bebeleri adrenalin yaşamayı ve yaşatmayı seviyorlar geleceklerinden değil sadece heycan olsun diye oyun oynuyorlar iste bizimle

Oo süper haber cnm..beklerler merak etme bu ağustos bebeleri adrenalin yaşamayı ve yaşatmayı seviyorlar geleceklerinden değil sadece heycan olsun diye oyun oynuyorlar iste bizimle
Aynen cnm çok beter böcek çıktılar numaracı nazlı bebekler :)

Fazla zorlamış olabilirmisiniz canım veya normalden farklı birşey yaptıysanız o etkilemiştir belki? Normal doğumu çok kolaylaştırıyor diyorlar bence yapmıycam deme
1 hafta 10 gün kadar ara vermiştik sıcaklardan aradan sonra olunca sanki zorlandi. Amaanin kadin olmak zor ya, dedigin gibi normal dogumu kolaylaştırıyor ama bakalim ağrılar hafiflerse deneyebilirim yine

Link atarsan cok sevinirim canim hediyelikleri de halledeyim de azcik rahatliyayim
Ben buradan yaptırıyorum ama teslim süresi uzun gelebilir, bir görüş istersen

Sen.ne yaptırdın kiz

Canim foto atsana aldıklarını merak ettim şimdi

Suan hala suruyo mu yoksa bikac saatlik bi agri miydi canim
Canım bi iki haftadir vardi alt taraflarda sanki kemiklerim agriyordu ama aşırı değildi, ayaga kalkınca hissediyordum. Gece duşa girdim çıktım yattiktan sonra basladi baya baya sanki baskı oluyor yatakda sağa sola dönerken bile sızladı, diş ağrısı gibi tuttu böyle canımı baya yaktı. Su an ayaga kalkinca hafif var eskisi gibi, ama gece felaketti.

Karar verdin mi hangisini yaptırıyorsun

Ya doguruyum çocuk bİraz toplasin sırf seni.görmeye gelmezsem ne.olam istanbula yaz kenara
beni de gotur. trene atlar gideriz

Kızlar Dr dan geldik bebiş iyi çok şükür diyetim işe yaramış tansiyonum düşmüş iyiyiz çok şükür
super haber canim.

Araba sungeri var esim her hafta yikiyor arabayi o bile kurumuyor iki gunu buluyor ve kokuyor sanki ne kadar iyi yikasamda benve hijyen konusu yatmadi kafama fiyati makul arastirdim da hijyen
cnm. utu bezi diye incecik kumastan bez vardir. adini unuttum. sunger yerine onunla yikiyoruz. kuvet icine de havlu seriyoruz bitiyor gidiyor. digerlerine ihtiyac yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…