2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Söylemez ve kuzucuklu olan degil. udg06 ye rüşvet sor derim
o beni sever direkt söyler rüşvetsiz
beni de gotur. trene atlar gideriz

super haber canim.

cnm. utu bezi diye incecik kumastan bez vardir. adini unuttum. sunger yerine onunla yikiyoruz. kuvet icine de havlu seriyoruz bitiyor gidiyor. digerlerine ihtiyac yok bence.
gitmekten vazgeçtim artik.yavrum fitili ateşledi savas boyalari sürdüm

Slm kızlar nasılsınız herkes iyidir ins yarın taburcu oluyorum nidilata evde devam edeceğim kontrole geleceğim evimi çok özledim bakalim 37 yi bekleyebilecek miler minikler
ay cok sevindim. hadi bakalim senin altin kizlarla benim kiz 37 yi gorsun
benim yarin nidilat son bakalim...
Sünnet süsümüzü dün kendim yaptım. Göbekten oturması, eğilmesi zor oldu ama bu sabahta hastane işi bitti. Evdeyiz
hayirli olsun cnm. cabucam iyilessin.

Acaba rahim.ici daraliyo mu onun mu etkisi oluyo ya da uzun xaman olmadiysa da olabiliyo

ay cok sevindim. hadi bakalim senin altin kizlarla benim kiz 37 yi gorsun
benim yarin nidilat son bakalim...

hayirli olsun cnm. cabucam iyilessin.
Inş cnm bugün dediğine gore 3 e düşürecekmiş birkaçgün sonra kesecekmiş ama bakalım 6 dan 4 e indi sancilarim oluyor ama düzensiz 3 e inince artarsa döneriz geriye artık

Inş cnm bugün dediğine gore 3 e düşürecekmiş birkaçgün sonra kesecekmiş ama bakalım 6 dan 4 e indi sancilarim oluyor ama düzensiz 3 e inince artarsa döneriz geriye artık
insallah duracaklar canim.
6dan 4e sonra 3 inmisti. pazartesiden beri 2 idi benim. bakalim yarin o da son. sonrasi Allah kerim.

Efelihayat üzgünüm iş başka alışveriş başka (içinden tüccar çıkmıştı artık. Dırdurulamazdı o. Oysa memurdu )
Vayyyy vayyyy vayyyy devir zor.hayat zor yaşam zor sen de.haklsın emekçi.kardeşim

Sen arada kaynadin, çakal karlossss
Ben de cok begendim, son derece naif ve ne bebeksi ne sıradan. Tam kararında. Yine iyi bir secim, kendimi kutluyor aynı başarıyı cocuk gelisiminde de gostermemi temenni ediyorum.
Burada bir alkis patlatiyorum :)

kizlar soooyle bi dolastim sayfalari bebisler yerinde herkes keyifli. sevindim

is arkadaslarima veda ettim bugun, beni cok simartmislar hepsi minik minik hediyeler almis, birde sanki hissetmisler gibi bebisin odasinda kirli camasir sepetimin olmadigini, camasir sepeti (veya oyuncak sepeti) almislar

ayrica bugun siparis verdigim box-koruyucu yastik gelmiiis muazzam guzellll;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…