cnm. utu bezi diye incecik kumastan bez vardir. adini unuttum. sunger yerine onunla yikiyoruz. kuvet icine de havlu seriyoruz bitiyor gidiyor. digerlerine ihtiyac yok bence.
Slm kızlar nasılsınız herkes iyidir ins yarın taburcu oluyorum nidilata evde devam edeceğim kontrole geleceğim evimi çok özledim bakalim 37 yi bekleyebilecek miler minikler
Canım bi iki haftadir vardi alt taraflarda sanki kemiklerim agriyordu ama aşırı değildi, ayaga kalkınca hissediyordum. Gece duşa girdim çıktım yattiktan sonra basladi baya baya sanki baskı oluyor yatakda sağa sola dönerken bile sızladı, diş ağrısı gibi tuttu böyle canımı baya yaktı. Su an ayaga kalkinca hafif var eskisi gibi, ama gece felaketti.
Inş cnm bugün dediğine gore 3 e düşürecekmiş birkaçgün sonra kesecekmiş ama bakalım 6 dan 4 e indi sancilarim oluyor ama düzensiz 3 e inince artarsa döneriz geriye artık
Bugun doktora gittim sukur. Uzun zamandir gormuyordum kizimi. 2200gram olmus. Bas asagi donmus. Zaten birkac gundur paytak paytak yuruyordum. Demek ondanmis. Yarin da ebe hastaneyi gezdircek.
Inş cnm bugün dediğine gore 3 e düşürecekmiş birkaçgün sonra kesecekmiş ama bakalım 6 dan 4 e indi sancilarim oluyor ama düzensiz 3 e inince artarsa döneriz geriye artık
Sen arada kaynadin, çakal karlossss
Ben de cok begendim, son derece naif ve ne bebeksi ne sıradan. Tam kararında. Yine iyi bir secim, kendimi kutluyor aynı başarıyı cocuk gelisiminde de gostermemi temenni ediyorum.
Sen arada kaynadin, çakal karlossss
Ben de cok begendim, son derece naif ve ne bebeksi ne sıradan. Tam kararında. Yine iyi bir secim, kendimi kutluyor aynı başarıyı cocuk gelisiminde de gostermemi temenni ediyorum.
kizlar soooyle bi dolastim sayfalari bebisler yerinde herkes keyifli. sevindim
is arkadaslarima veda ettim bugun, beni cok simartmislar hepsi minik minik hediyeler almis, birde sanki hissetmisler gibi bebisin odasinda kirli camasir sepetimin olmadigini, camasir sepeti (veya oyuncak sepeti) almislar
ayrica bugun siparis verdigim box-koruyucu yastik gelmiiis muazzam guzellll;