kalp atışını duydunuz mu acaba yarın da ben gidicem de duyar mıyım acaba?Günaydınlar herkesee
Bugün 6+0 olduk, bebeğiniz kahve çekirdeği kadar dedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalp atışını duydunuz mu acaba yarın da ben gidicem de duyar mıyım acaba?Günaydınlar herkesee
Evet canim ilk olunca daha pimprkli oluyor insan sanrmSizin ilk gebelik mi?ben ilkinde daha ozenliydim.simdi biraz daha rahatim.gunluk cafein miktarina dikkat ederek arada turk kahvemi iciyorum mesela.abur cubur canim istiyorsa yiyorum.ilkinde asla esnetmezdim bile.diyabet cikmisti gerci.bir zeytin tanesi ile bile diyetimi bozmuyordum.simdi de dikkatliyim ama olculu oldugu surece mahrum birakmiyorum kendi mi hic birseyden.ha sigara haric.onu ilk ogrendigim gun biraktim.ve asla oje surmuyorum tirnaktan emilim fazla oldugundan
hayır arkadaşım tam tersi pıhtılaşmanın az olması iyi bir şey çok olursa kan gitmezbende bugün kap atışını duymak için gideceğim inşallah bir sorun çıkmaz bide plt düşük çıkmıştı ondanda korkuyorum kanı pıhtılaştıran şey kan pıhtılaşması az olursada risklidir bence![]()
Evet canim yoğurdumu tereyağımı peynirimi yumurtami hep koyumzdn alyrm ağustostan beri. Pakete giren seylerden mümkün oldgnca uzak duruyrm. 85 kıloyum bir de diyetsynm en fazla 10 kilo almalsn deynce daha dikkat edyrm. Insallah sağlıkla bebeklrmzi aliriz kucagmzakendinizi cok sıkmayin
mumkun oldugunca herseyin dogalini yemek tabiki en guzeli.
islenmis gidalardan mumkun mertebe uzak durmak en guzeli.
ozellikle yogurdu kendiniz mayalayin..
bende ilkinde cok daha katiydim. simdi daha esnek oldum. ikinci daha rahat buyuyor derlerdi de inanmazdim...
ben oje ve kozmetik kullanmamayi tercih ediyorum. meslekte kimya oluncamumkun mertebe makyaj yapmiyorum misal...
bir de deterjanlarla cok temas etmiyorum. ozellikle ozon ile...onun yerine arap sabunu tercih ediyorum.
Camasir makinesi için Etimatik öneriyorum bende arap sabunu ve sirke kullanyrm genel temizlik için. Eskilerde ne varsa günyüzüne çıkıyorkendinizi cok sıkmayin
mumkun oldugunca herseyin dogalini yemek tabiki en guzeli.
islenmis gidalardan mumkun mertebe uzak durmak en guzeli.
ozellikle yogurdu kendiniz mayalayin..
bende ilkinde cok daha katiydim. simdi daha esnek oldum. ikinci daha rahat buyuyor derlerdi de inanmazdim...
ben oje ve kozmetik kullanmamayi tercih ediyorum. meslekte kimya oluncamumkun mertebe makyaj yapmiyorum misal...
bir de deterjanlarla cok temas etmiyorum. ozellikle ozon ile...onun yerine arap sabunu tercih ediyorum.
Evet canim yoğurdumu tereyağımı peynirimi yumurtami hep koyumzdn alyrm ağustostan beri. Pakete giren seylerden mümkün oldgnca uzak duruyrm. 85 kıloyum bir de diyetsynm en fazla 10 kilo almalsn deynce daha dikkat edyrm. Insallah sağlıkla bebeklrmzi aliriz kucagmza![]()
etimatik hic denemedim ama niyetim var. bir ata etinadene ugrayip alacagim insallah...Camasir makinesi için Etimatik öneriyorum bende arap sabunu ve sirke kullanyrm genel temizlik için. Eskilerde ne varsa günyüzüne çıkıyor![]()
Zofran verdi doktor hiç bana misin demedi bulantı. Bir de sea bant taktım. O biraz ağzımın tadını normalleştiriyor gibi. Yoksa çok fenaoy cok zor o derece migde bulantisi. insallah doktor birseyler verir de rahatlatir..
7 haftalıkken başladı şimdi 10 haftalıkNe zaman başladı sende bu acıkmalar? Ben daha çok başındayım, bu kadar erken başlar mı diyorum...
ben 5 haftalıkken gittim sonra 6 haftada gittik kalp atışını duymak için baya geç randevu vermiş canm doktorunKızlar bi süredir aşırı kusma ve halsizlikten giremedim buraya. Siz de durumlar nasıl ? Bu kadar mide bulantısı kusma normal mi? Çok çok çok çok zorlanıyorum. Şımarıklık yaptığımı düşünenler varAllah bebeklerimize sağlık versin. 5+2 de keseyi görmüştük. Salı günü tam 9 haftada tekrar randevum var. Bebeğimi görmek ve kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum. Benim kadar bekleyen var mı?
Zofran verdi doktor hiç bana misin demedi bulantı. Bir de sea bant taktım. O biraz ağzımın tadını normalleştiriyor gibi. Yoksa çok fena![]()
Kim canım ben de doktor arayışındayım daIst.da isen iyi dr.onerim vardi.benim de kayıplarım oldu.onerecegim dr.da 8 yıllık dr.um.
Bende İstanbuldayım anadolu tarafında. Pendik emsey hastanesine gidiyorum Neslihan Şeker eKim canım ben de doktor arayışındayım da
evet randevumu aldim, 10uncu haftada gidecegiz. tesekkurler tatlim, iyi dusunelim iyi olsun elbette ama tedbiri de birakmamak lazim:)10.haftada git canim.kan degerlerine vakitli baktır.birde 12. Haftada cinsiyet belli olmaz.10.haftada gider 13.Yada 14.haftaya gün verir ozaman belli olur
Canım ne tarafta oturuyorsun?Dr.um bakirkoydeKim canım ben de doktor arayışındayım da
Aynen canim.Allah gönlüne göre versinevet randevumu aldim, 10uncu haftada gidecegiz. tesekkurler tatlim, iyi dusunelim iyi olsun elbette ama tedbiri de birakmamak lazim:)
Amin canm inşAllah bakalım.evet canim.
8.ci haftaya baslayinca benim bittidarisi sizlere...
Merhaba arkadaşlar dün biraz kanamam olunca doktora gittim yeniden. kese iyice bozulmuş dedi ama kalp atışı var. biraz daha bekleyelim dedi. böyle olup düzelen var mı acaba. doktor umitli konuşmadı. bence devam etmez dedi ama kalp atışı var bekleyelim dedi.
Ben de öyleyim işte sürekli bir iç sıkısı. Eşimi de uyutmuyorum:))Yaa bende utanıyorum geceleri bi huzursuzluk bir sağa sola dönüyorum, yorgun uykum.gelerek yattım ama gece uyanıp böyle uykum kaçıyo ama uykum da var gibi öyle kocamıda rahatsız ediyorum of pufla
Ben de aynı programı kullanıyorum benim ki de kahve çekirdeği teyzesi:))Günaydınlar herkesee
kanamayı geçen hafta 5+2 de gördüm Allah kimseye yaşatmasın çok kötü oluyor insan. Çok şükür kalp atışını da gördük. Kanama alanı da kapandı. Allah bir daha yaşatmasın. Acil şifalar olsun hepimizeMerhaba kızlar, dün akşam kanamam oldu. Bugün doktora kontrole gittim, progestana başlattı. İki hafta kullan bakalım dedi.
Ben baya bi endişelenmiştim ama doktor, bu haftalarda normal, bebek rahime tutundukça kanamalar olur endişe etme dedi. Keseyi vs de gördük, normal görünüyor herşey, kalp atışı için iki hafta sonraya randevu verdi.
Kanamanın her türlüsü insanı çok kötü hissettiriyormuş onu anladım yalnız, ben mi çok kuruntu yaptım bilmiyorum![]()
Aminn :) herkes sağlıklı güzel haberler alsın Allahın izniyle . Benim 3 te randevum var devlette :) ekranda cok detayli goremem heralde ama sadece hersey normal sağlıklı demesi yeterBugün kontrole gidecekler hayırlı haberler ile gelirler inşAllah,Pıt pıt kalp sesleri duyarsınız