2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bugun de kalp atısı duyulmadı. dr bir hafta daha bekleyemelim dedi. haftaya da olmazsa sonlandırcak artık gün verdi. ben bugun umutlanmıstım aslında. büyüyo ama kalp atısı yok...

İnşallah duyulur kalp atışı.
Büyüyor olması iyiye işaret gibi düşündüm ben ama.

Merhaba kızlar bugün minigimin allah izin verirse ilk kalp atışını dinlemeye gidicez önemli yapılması gereken birsey varmi ? Acaba

Yaaa haydi inşallah:)
Sağlıkla duyun

Yaa bende utanıyorum geceleri bi huzursuzluk bir sağa sola dönüyorum, yorgun uykum.gelerek yattım ama gece uyanıp böyle uykum kaçıyo ama uykum da var gibi öyle kocamıda rahatsız ediyorum of pufla
Aynı durumu yasiyrm bir kaç gündür. Ya 9 ay boyunca böyle geçerse diye korktm da ama inşallah geçer yakında

kalp atışınız da var mıydı sizin. pazartesi tekrar gideceğim ama nasıl geçecek bu 4 gün bilmiyorum
Arkadaşlar ben doktordn olumsz bir şey duysam mutlaka alterntf başka bir doktora daha giderdim. Mutlaka doktrnz iyidir ama başka bir göz her zaman farkli olablr

Sağol canım inş, mide yanması var çok fazla sizdede var mı? Bulantı yokta midem yanıyor
Evet vardı bende de şuan yok ama canım baharatlı acı turşu tarzı şeyler yemeyi bıraktım o zamandan beri yanma olmuyor

Arkadaşlar ben doktordn olumsz bir şey duysam mutlaka alterntf başka bir doktora daha giderdim. Mutlaka doktrnz iyidir ama başka bir göz her zaman farkli olablr
doktoruma güveniyorum. ilk doğumumu sonraki ameliyatımı hep aynı doktora gittim. doktorum bekleme taraftarı zaten. ne kadar çok ses insanın kafası o kadar karışıyor. zaten beklemedeyim. pazartesi gittiğimde kalp yok derse o zaman emin olmak için başka doktora giderim ama şu an için başka doktor benim için sadece kafa karışıklığı. ne yapacak ki başka doktor bekleyelim diyecek.kesenin bozuk olduğunu ben bile görebiliyorum ilk gebeliğimde ki gibi değil. kanamam var ağrım var geçen haftaya göre az gelişmiş.

Her şeyin en iyisini siz blrsnz diyim madem. Saglikla

bende bugün kap atışını duymak için gideceğim inşallah bir sorun çıkmaz bide plt düşük çıkmıştı ondanda korkuyorum kanı pıhtılaştıran şey kan pıhtılaşması az olursada risklidir bence

Her şeyin en iyisini siz blrsnz diyim madem. Saglikla
ne kadar kötü bir uslubunuz var. ben öyle bir şey mi söylüyorum size. ben bilirim mi dedim. bir şey söylediniz bende açıklama yaptım. biri size katılmayınca böyle davranmak mı gerekiyor. neyse herkes sağlıkla kucağına alır bebeklerini inşallah. bu sayfa pek paylaşım yapmaya gelmiyor. ben gideyim artık.

Ist.da isen iyi dr.onerim vardi.benim de kayıplarım oldu.onerecegim dr.da 8 yıllık dr.um.
saol canim...
simdiki doktorumda cok guvenilir bu konuda
dusunmen yeter

Gunaydın kızlar nasılsınız ? Gecen hafta kalp atısını duymustk bugunde kontrolüm var bakalım inşallah herşey yolundadr. Sizlerde ne var ne yok ??
hadi guzel haberlerle gel.

kalp atışınız da var mıydı sizin. pazartesi tekrar gideceğim ama nasıl geçecek bu 4 gün bilmiyorum
vardi canim. her hafta gittigimde kalp atisi zayiflamaya baslamisti...
8+1de kendi dustu.... (5+0 da kanamalarim baslamisti).

Kızlar bi süredir aşırı kusma ve halsizlikten giremedim buraya. Siz de durumlar nasıl ? Bu kadar mide bulantısı kusma normal mi? Çok çok çok çok zorlanıyorum. Şımarıklık yaptığımı düşünenler var Allah bebeklerimize sağlık versin. 5+2 de keseyi görmüştük. Salı günü tam 9 haftada tekrar randevum var. Bebeğimi görmek ve kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum. Benim kadar bekleyen var mı?

Hanfendi siz ne zamandır uyesinz ve ne zamandır burdasnz. Öncelikle siz uslbnza dikkat edin olumlu okursnz olumlu dusunrsnz ki şuan hepmzn buna ihtyci var. Kimse zorla tutmyor burda siz blrsnz.

hafi guzel haberlerle gel canim.
plt dusuk bile olsa eminim ona da cozum vardir. korkutmayin kendinizi.

Doktorum enginari ozellikle tuketmemi istedi.iceriginde sadece enginar ve bal olup herhangi bir katki maddesi,koruyucu olmadigi icin bir sakinca gormedim.hatta baska bir markanin icinde bal olmayan sadece enginar extrati olan takviyesini istedim bugun.uretiminden icerigine sertifikalarina kadar bildigim bir uretici firma.urunlerinin icinde enginar olabilecegi bugun aklima geldiyoksa ihlamur haric bitki meyve caylarini dahi icmiyorum ki ilk gebeligimdeki dr um da bitkisel dahi olsa yeterli arastirma olmadigini kusburnu kayisi gibi zararsiz girunen caylardan bile uzak durmami soyluyordu.

oy cok zor o derece migde bulantisi. insallah doktor birseyler verir de rahatlatir..

Canım işte bende aynı durumda arastrmadan çok ceknyrm bir şey tuketmyi. Mesela keçi boynuzu pekmezi ye demişlerdi ben keçi boynuzun kendisi alıp yemiştim artık paket içine giren her şeye kuşkulu oldm nedense. Siz de böyle oldnz mu

Sizin ilk gebelik mi?ben ilkinde daha ozenliydim.simdi biraz daha rahatim.gunluk cafein miktarina dikkat ederek arada turk kahvemi iciyorum mesela.abur cubur canim istiyorsa yiyorum.ilkinde asla esnetmezdim bile.diyabet cikmisti gerci.bir zeytin tanesi ile bile diyetimi bozmuyordum.simdi de dikkatliyim ama olculu oldugu surece mahrum birakmiyorum kendi mi hic birseyden.ha sigara haric.onu ilk ogrendigim gun biraktim.ve asla oje surmuyorum tirnaktan emilim fazla oldugundan

kendinizi cok sıkmayin
mumkun oldugunca herseyin dogalini yemek tabiki en guzeli.
islenmis gidalardan mumkun mertebe uzak durmak en guzeli.
ozellikle yogurdu kendiniz mayalayin..

bende ilkinde cok daha katiydim. simdi daha esnek oldum. ikinci daha rahat buyuyor derlerdi de inanmazdim ...

ben oje ve kozmetik kullanmamayi tercih ediyorum. meslekte kimya olunca mumkun mertebe makyaj yapmiyorum misal...
bir de deterjanlarla cok temas etmiyorum. ozellikle ozon ile...onun yerine arap sabunu tercih ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…