2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aman nolcak sana o sancı devam et sen bakma sancıua
Sancimi da çeker, gezmeden de eksik kalmam diyorsun :)) gez canım hakettin sen, kaç zaman çıkamadın hastaneydi yasaktı derken :)
Hak etmedin mi hatta sen dunya turuna cikmayi hak ettin
Valla canım kaan hocayıda dınledım kanala gırmekle dogum pozısyonu alması ayrı oluyormus. Yarın doktora sorarım yıne baska doktor olacak ama danısırım tekrar. Bılgı bılgıden ustundur her zaman
Sancı ile yaşamayı öğrenen yegane insansın aramızda
Kızlar sancım yok bugün dersen şaşırırız inan ki O değilde çok iyi tuttun içinde valla bravo.
vallahi sekerler dr sallamiyr sanciui ben mi sallayim . sabaha yine nst yine kontrol vs. surda cumartesi 37 hafta da bitiyr...

serpico cnm. 36+5te kanalda ve dogum pozisyonundaydi cnm. hatta dr bundan sonra dogarsa dogumu engellemem demisti. ama 38+3 e kadar bekledi.

memeleri isyan edenler kaleye mum diksin

Sağma işini 3 saatte bir yapıyorum ben. Çok daha kolay oldu böyle. Krem yetmeyince soğuk kompres baya iyi toparladı beni tavsiye ederim
Bir mumda benden ama bugün geldi eve bebekler göğüs ucu yok bende ememiyorlar silikon üç aldım onunla emiyorlar azda olsa bebeklerden biri ztn çok zorluyor zor yiyor biri iyide göğüs kremi 3 kez fln sürüyorum ama yeterli geliyor şükür öyle iste

Pusetin (puset araba koltugu artık adı neyse) kiliflarini yikamistim, kırk saattir onlari takmaya calisiyorum, gram kafam calismiyor kiliflari yeni dogan seyini falan taktim, gunesligi beceremedim. Resmen gun gectikce salaklasiyorum.

slm beybilerrr.. kuzenimin beybisi eve cikti onu ziyarete gittim bugun minnacicik kedi gibi bisey..surekli emmek istiyor,en fazla 15 dk uyumustur.. erken dogdugundan cigerleri normal bebeklerin cigerleri gibi degil.. uyurken degisik sesler cikariyor nefes almaya calisiyoo..uyandimi agliyor mu anlamak zor ama cok sevimli biseyy

Sabah ki enerjimden eser yok simdi.. Akşam uzerine kdr yattim sonra kalktim ev sildim wc temizledim yemek yaptım banyo yaptim banyoda aglamaya basladim tukendimm diyerekten banyodan sonra kasilmalarim basladi 1saat 45 dk oldu hala devam
Yarin doktor kontrolum var ve baska bi doktora gidicem benm doktor geçen hafta ayarimi bozdu. Amaaan darlandiimm.
Yarin kontrolu olan herkes guzel haberler alsin cok amin

Pusetin (puset araba koltugu artık adı neyse) kiliflarini yikamistim, kırk saattir onlari takmaya calisiyorum, gram kafam calismiyor kiliflari yeni dogan seyini falan taktim, gunesligi beceremedim. Resmen gun gectikce salaklasiyorum.
Ben onu yıkamadm ya nasıp yıkıyacaktık cok sey kaybettım mı

Benimki gorumcemden geldi ya, ondan yikadim. Yeni alininca yikaniyor mu bilmiyorum, kilavuzuna bakmak lazim. Ama cikarirken dikkat edin takmak zor geldi kiliflari, beceriksizlesmisim resmen.
Ben cikaramadim zorlasam cikardi belki ama takamam diye o topa girmedim sildim gitti

hayırlı olsun öncelikle eve gelmelerine çok sevindim. Meme ucunu çıkartmak için vakumlar var onlardan denedin mi?

ayyy bu bana çok oluyordu. Yaptığım meslek vesaire sebebiyle ayıptır söylemesi zeki bulur çevremdekiler beni. Hamileyken tam bir gerizekalıya dönüşmüştüm. İq puanım 3 filandı elindeki pusetin markasını ve güneşlik vs fln yaz arat google da kesin videosu vardır

3 ne 3 bile çok baktim bulamadim video, eyh yeter dedim gunesligi biraktim valla. Babasi cozsun banane!
Senin yollar kapali
Bu kadin beni sezeryan yaptiracak a dostlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…