2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çatı ağrısı dedigin bikini bölgesi alti, vajina kemigi diyebileceğimiz yerdeyse o bende de var. Yatakta donerken vs aciyor. Ama öyle düzenli değil. Hareket ederken geliyor.
Canım ben 4 haftalık hamıleyım ama catı kemıgı agrısı var bu normal mi ya

Bilemiyorum ki, 4 hafta dediginiz daha dolleneli 2 hafta olmus, regldeki gibi agriysa hamilelik basinda regl agrisina benzer seyler olabiliyor.
Hayır o kemikler agrıyor catı denilen yer 3 ay önce bir düşüğüm oldu onda olmamıştı böyle

Ay geldi, senden 2 gündür ses çıkmayınca doğurdu kesin dedim
Neyse hala içinde demek sıkıntı yok
yok bacim dogurmadim daha hala fellik fellik geziyom bu hafta dogurmayi dusunmuyom doktorum izinli çünkü yarin da ayni hastanenin baska doktoruna muayene olacagim mecburen acaba o da parmaklar mi diye dusunuyom.. gecen hafta acilma yok ama yumusama vardi, gobegimin altindaki cizgi de hala duruyo bebek inmemis daha

Ooooo eline sağlık sen bayağı kolaylamışsın

Kasilmalarimin durumu bu korkmayaa baslasam mi
Eki Görüntüle 2292465
Yoruldun dinlen 1 saat bekle sonra git bende dus aldim benimde basladi bel.kasilmam beklicem ben de gecmis olsun korkma canim.azcik.dinlen

Canım benim de başladı ya kasılma mı bilmiyorum ama kasığıma şiddetli ağrı giriyo belimden, sonra geçiyo 3 kere oldu bende sayac tutucam anlamadım hiç bu kadar şiddetli olmamıştı
Seninki sanci sanirim yavrum benm karnim kasiliyo asagiya baski ve vajinaya bicak seklinde 3u ayni anda. Azicik uzaniym dedim kasigim yirtilacak gibi oldu. Bi sayas tut sende bakalim duzenli mi

Benim doktor da seninki gibi, hala ayda 1 . aslında önümüzdeki hafta çağırdı ama biz erken gideceğiz. Haftaya yine gideriz

Yoruldun dinlen 1 saat bekle sonra git bende dus aldim benimde basladi bel.kasilmam beklicem ben de gecmis olsun korkma canim.azcik.dinlen
Ins senin ki devam etmez canim. Dinleniyorum ama yatirmiyor acidan son 6dk 1 saat dolacak bakalim beklemedeyim of hastaneye gitmek istemiyoruum

Hayırlısı be gülüm, parmaklanmayı bekleyen nice hamileler var burda

10 gün sonra azalır etrafındakiler merak etme, görme bişeyi yemek yapsınlar temizlesinler sen efeye bak
Aynı şehirde 1 akrabmz var aileme söyledim hastanede kimseyi istemyrm diye gelirler gitmezler sonra emzirmek için fırsat kollcm kimseyle ugrasmam tembih ettim. Eve geçince de aynı şekilde istemem yahu ne moron biseymisim eşim annem ve hemşirem olsun evde yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…