2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ne kaldi gercekten? Biri soyleyebilir mi lütfen? Plansizlik beni darlayacak yakında
Ayy o bende de var ya her an gelecek diye düşünürken daha gelmiyor. Ee ne zaman gelecek. Daha çok var mı? Eşim yanımdayken mi gelecek? Ben sancıların düzenli olduğu işte nişan su gelmesini falan anlayabilecek miyim hadi bana bunların cevabını verin :)))

Gelmek isterse o gelir zaten tatlım. Allah yardımcın olsun.

Dr la konuştum acile gel istersen dedi istersen ne ya bana kesin konuşsana.. kıvranıyorum resmen ya bu nasıl bi sancı
Kivrandiracak kadarsa gidin hemen.
Cevap veriyorum e hepsi d hicbiri

Nişan konusu beni de tedirgin ediyor hatta sabah sanki foto paylasildi rengi kahve yesil gibi olabiliyo falan diye cesaret edip bakamadim.

saci yok cnm. Bebegin ani hareketleri cikmis nst de. Bastaki iki tane cikan da cok onemli olmaya kasilma.
Tabi dr.un ne dedi bilemiyorum.
Hic korkma gerilme canim. Haftasi guzel bebeginin. Serum sakinlesrtirir umarim.

saci yok cnm. Bebegin ani hareketleri cikmis nst de. Bastaki iki tane cikan da cok onemli olmaya kasilma.
Tabi dr.un ne dedi bilemiyorum.

Hic korkma gerilme canim. Haftasi guzel bebeginin. Serum sakinlesrtirir umarim.
Ben en alttakini sancı düşünmüştüm :) doktor gayet güzel dedi

Ben en alttakini sancı düşünmüştüm :) doktor gayet güzel dedi
Alttakiler sanciyi gosteren cizgler. Onda da birsey yok cnm :)
Genis ve yuksek olmasi lazim sanci olmasi icin. Boyle hop diye cikip keskin sekilde indiyse, o zaman bebek ya hareket etmistir ya da anlij vurmustur demek.

Alttakiler sanciyi gosteren cizgler. Onda da birsey yok cnm :)
Genis ve yuksek olmasi lazim sanci olmasi icin. Boyle hop diye cikip keskin sekilde indiyse, o zaman bebek ya hareket etmistir ya da anlij vurmustur demek.
Bu detayi bilmiyordum :) cok da incelemiyordum zaten doktor var yok diyordu tamam deyip geciyordum. Benim bugun sancim varmis demekki genis ve yuksekti 100 lerde

Çok geçmiş olsun canım. Haftanda sıkıntılı bir durum yok senin ve bebişin için nasıl olması hayırlı sağlıklı olacaksa sonuç öyle olsun.

Ben de okuyorum bunu ortalardayim daha sanırım doğuma kadar bitiremeyecegim
Ben de hiç girmedim daha nst ye. İlk hamileligimde bütünleşmiştik oysaki kendisiyle
Kontrole de 2 hafta sonra gel dedi

Kocama afroditi anlattim dedim sancisi vardi gitti 80-90 çıkıyor, e ben de dogururum o zaman oyle zor bisi degilmis acisi demek ki dedi. Wtf?
Korkunclu hikaye anlatmam lazim acil, olayi cok kolaylastirdim onun icin, hamilelikte de bisi yapmadim iyiyim dedim hep ondan oldu.

Insanin kendi kendine ettigini bi köy toplansa yapamaz derler ya öyle olmuş abart kabart biraz kolay birsey sanacak yanlışlıkla eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…