Ayy o bende de var ya her an gelecek diye düşünürken daha gelmiyor. Ee ne zaman gelecek. Daha çok var mı? Eşim yanımdayken mi gelecek? Ben sancıların düzenli olduğu işte nişan su gelmesini falan anlayabilecek miyim hadi bana bunların cevabını verin :)))Ne kaldi gercekten? Biri soyleyebilir mi lütfen? Plansizlik beni darlayacak yakında
Allah yardimcin olsun canım bu kadar siddetliyse git hemen obir turlu daha cok stres olursunDr la konuştum acile gel istersen dedi istersen ne ya bana kesin konuşsana.. kıvranıyorum resmen ya bu nasıl bi sancı
Gelmek isterse o gelir zaten tatlım. Allah yardımcın olsun.Kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama Sağ kolumda serum var yazmak zor oluyor nst de sancım çıktı düzenli ebe doktorumla görüştü serum taktılar serumdan sonra tekrar nst ye gireceğim sancılar devam ederse doğum için yatış yaptıracak serumu takınca benim kız iyice coştu hakkımızda hayırlısı ben nst de çıkan sancıları çok şiddetli hissetmiyordum ama 90 üzeri buldu o yüzden eğer düzenli ise ağrınız sancınız katılmanız 1 saat takip edip hastaneye gidin sesli klavye ile yazıyorum Çok gerginim
Kivrandiracak kadarsa gidin hemen.Dr la konuştum acile gel istersen dedi istersen ne ya bana kesin konuşsana.. kıvranıyorum resmen ya bu nasıl bi sancı
Cevap veriyorum e hepsi d hicbiriAyy o bende de var ya her an gelecek diye düşünürken daha gelmiyor. Ee ne zaman gelecek. Daha çok var mı? Eşim yanımdayken mi gelecek? Ben sancıların düzenli olduğu işte nişan su gelmesini falan anlayabilecek miyim hadi bana bunların cevabını verin :)))
Nişan konusu beni de tedirgin ediyorAyy o bende de var ya her an gelecek diye düşünürken daha gelmiyor. Ee ne zaman gelecek. Daha çok var mı? Eşim yanımdayken mi gelecek? Ben sancıların düzenli olduğu işte nişan su gelmesini falan anlayabilecek miyim hadi bana bunların cevabını verin :)))
Resmen hızlı gectim onuNişan konusu beni de tedirgin ediyorhatta sabah sanki foto paylasildi rengi kahve yesil gibi olabiliyo falan diye cesaret edip bakamadim.
Kıvrandırma varsa bence de bi gitmelisin. Bu Bebişlerin nasıl geleceği pek belli olmuyorDr la konuştum acile gel istersen dedi istersen ne ya bana kesin konuşsana.. kıvranıyorum resmen ya bu nasıl bi sancı
Venüs değil bebis diyecektim :)Kızlar Venüs hareket ederken vajinamda ağrı hissediyorum. Baskı gibi yada. O sancı mi oluyor ne oluyor?
saci yok cnm. Bebegin ani hareketleri cikmis nst de. Bastaki iki tane cikan da cok onemli olmaya kasilma.
Hic korkma gerilme canim. Haftasi guzel bebeginin. Serum sakinlesrtirir umarim.Kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama Sağ kolumda serum var yazmak zor oluyor nst de sancım çıktı düzenli ebe doktorumla görüştü serum taktılar serumdan sonra tekrar nst ye gireceğim sancılar devam ederse doğum için yatış yaptıracak serumu takınca benim kız iyice coştu hakkımızda hayırlısı ben nst de çıkan sancıları çok şiddetli hissetmiyordum ama 90 üzeri buldu o yüzden eğer düzenli ise ağrınız sancınız katılmanız 1 saat takip edip hastaneye gidin sesli klavye ile yazıyorum Çok gerginim
Ben en alttakini sancı düşünmüştüm :) doktor gayet güzel dedisaci yok cnm. Bebegin ani hareketleri cikmis nst de. Bastaki iki tane cikan da cok onemli olmaya kasilma.
Tabi dr.un ne dedi bilemiyorum.
Hic korkma gerilme canim. Haftasi guzel bebeginin. Serum sakinlesrtirir umarim.
Alttakiler sanciyi gosteren cizgler. Onda da birsey yok cnm :)Ben en alttakini sancı düşünmüştüm :) doktor gayet güzel dedi
Bu detayi bilmiyordum :) cok da incelemiyordum zaten doktor var yok diyordu tamam deyip geciyordum. Benim bugun sancim varmis demekki genis ve yuksekti 100 lerdeAlttakiler sanciyi gosteren cizgler. Onda da birsey yok cnm :)
Genis ve yuksek olmasi lazim sanci olmasi icin. Boyle hop diye cikip keskin sekilde indiyse, o zaman bebek ya hareket etmistir ya da anlij vurmustur demek.
Çok geçmiş olsun canım. Haftanda sıkıntılı bir durum yok senin ve bebişin için nasıl olması hayırlı sağlıklı olacaksa sonuç öyle olsun.Kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama Sağ kolumda serum var yazmak zor oluyor nst de sancım çıktı düzenli ebe doktorumla görüştü serum taktılar serumdan sonra tekrar nst ye gireceğim sancılar devam ederse doğum için yatış yaptıracak serumu takınca benim kız iyice coştu hakkımızda hayırlısı ben nst de çıkan sancıları çok şiddetli hissetmiyordum ama 90 üzeri buldu o yüzden eğer düzenli ise ağrınız sancınız katılmanız 1 saat takip edip hastaneye gidin sesli klavye ile yazıyorum Çok gerginim
Ben de okuyorum bunu ortalardayim daha sanırım doğuma kadar bitiremeyecegimAy odaya bayıldımmm. Ben oda yapmadım ya, oda yapacak odam olsa kesin “onu yapmam bunu yapmam” deyip cılkını çıkarırdım isabet olmuş hdjdjdkd
Kızlar şu kitabi okuyorum da öyle bir anlatıyor ki sanırsın doğum yapmayacağız da diş çektireceğiz yani o kadar kolayNeyse inanıyor gibi yaparak okumaya devam edeyim belki karnımdaki de inanır.
Eki Görüntüle 2292500
Ben de hiç girmedim daha nst ye. İlk hamileligimde bütünleşmiştik oysaki kendisiyleBenim doktor da doğum için yatış yapılana kadar kadar nstye sokmuyor bir sorun yoksa. Para tuzağı olduğunu ima etmişti.Şu an haftada bir gidiyorum normal kontrole ama ona bile üşeniyorum vallahi, senin sıkılman çok normal.
Arada bende de oluyor canım ama sonra geçiyor.Sancı mı değil mi bende bilmiyorum malesefKızlar Venüs hareket ederken vajinamda ağrı hissediyorum. Baskı gibi yada. O sancı mi oluyor ne oluyor?
Insanin kendi kendine ettigini bi köy toplansa yapamaz derler ya öyle olmuşKocama afroditi anlattim dedim sancisi vardi gitti 80-90 çıkıyor, e ben de dogururum o zaman oyle zor bisi degilmis acisi demek ki dedi. Wtf?
Korkunclu hikaye anlatmam lazim acil, olayi cok kolaylastirdim onun icin, hamilelikte de bisi yapmadim iyiyim dedim hep ondan oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?