sancilarinla sen artik tek vucud oldunuzVallahi doguma az kaldi diye ben gezmeye kacar :) sabah bahcede kahvalti yaptik. Oglen komsu da yemek yedik. Simdi de kardesime yemege. Yeter yattigum dimi..
Dip not: dun aksamdan beri sancidam da kivraniyorum hani
evettttt that’s the spirit! aynen oylenormal doğum forever. Bundan sonra bu grupta sezeryan seviciliğini yasaklıyorum
aaaa hadi gozunuz aydin olsuuun cok tebrik ederim! Saglik sihhatle buyusun insallahKizlar biz yavrumuza kavustuk darisi sizleein basina
akupunktur da yapiliyo sanirim.Benimde bugün toplantım olunca topluca okudum şimdi.
Benim kontrolde pzt günü. Ama kızım dönmedi daha.
Bebişlerin dönmesi için yapılması gereken bir şeyler var mıydı?
nekadar guzel olmuuuus, bayildimBen daraldim odasindaki yatağını da hazirladim Mutlu efendinin. Yatagi besikle birlikte gelmisti pakete dahildi, ne ince seymis, alez ve lastikli carsaflar kırış kırış büyük oldular, hoş değil.
Duvara takilacak seyler falan var onlar 22.yuzyilda takılır artık.
Eki Görüntüle 2292498
odaniz cok tatli cok! halisiz olsa olmuyo mu bebek odalari. esim vazgecirdi beni almadim vallaKızlar bu da bizim odamız. Bir tek halısı kaldı onu da bi türlü çıkıp alamadık. Perdesindeki flamayı ve avize süsünü ben yaptım. Kapı süsümüzde yok onu da bi ara halletmem lazım. Ve en önemlisi ismi belli değil daha. 37+ 4 günlük bugün. Dün doktora gittim. Pek sancım yoktu. Şuanlık normal doğum olacağı için beklemedeyiz. Ama artık iyice ağırlaştım. Sizleri takip ediyorum. Yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor bana. Hepinizi öpüyorum.
ayyy iyiki gormemisim bendeee ieuwkkkssNişan konusu beni de tedirgin ediyorhatta sabah sanki foto paylasildi rengi kahve yesil gibi olabiliyo falan diye cesaret edip bakamadim.
Merhaba kızlar gece gece uyku tutmayınca size yazayım dedim. Bu hafta doktor kontrolümde çatı muaynesi oldum bu arada çok korkuyordum tedirgindim ama çatala geçince kendimi çok kasmadım öylede olsa böylede olsa acıyan acıcak diye düşünerekhiçte ağrım olmadı çok rahat geçti çatı muaynesi olacaklara duyurulur:)) çatım normal doğuma müsait çıktı artık bebiş ne zaman gelmek isterse o zamanı beklicez inşallah. İlk doğumum olduğu için tedirginim biraz bilmemezliğin verdiği cesaretle bekliyorum kuzu kuzu :) artık sağa sola da rahat yatamıyorum ağrım oluyor bebeğin pozisyonundan diye düşünüyorum bilmiyorum.. sizler nasılsınız morale şu aralar çok ihtiyacım var..
Onu anlatmadim ya, aklima gelmedi demek.bu arada I ikuayko seni alintilamamisim, yahu burda korkunc dogum hikayeleri de var, dun muydu evvelki gun muydu hani bebeginin esi mi kanamis gobek bagi mi kopmus, o hikayeleri okusana yahuu! ben esime okudum ‘okuma onlari girme bidaha agustos annelerine yazmasinlar canim!!’ diye trip attihadi hafife alsin da goreyim.
o hikayelerin etkisi nasil olcak bide onu dene derim benOnu anlatmadim ya, aklima gelmedi demek.
Emin ol unutur gidero hikayelerin etkisi nasil olcak bide onu dene derim ben
ay hadi hayirlisi! bir avazda nefeste saglikla gelsin bebegin insallahKizlar serumdan sonra bebis daha da costu sancilar 127simdi yatis yaptılar onlugumu giydirdiler sanci odasina aldilar baya baya dogurtturacaklar beni hepinize donemedim tek tek kusura bakmayin son durumum bu hala inanamiyorum aman nolcak yaa normal deyip gondericeklrr kafasiyla geldik elimizi kolumuzu sallaya sallaya olana bakin evet haftasi iyimis cok sukur bakalim sabaha bizi ne bekliyor
GErçekten bunları düşününce her şeye değer diyor insan. Sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah rabbim. Şuanda karnım çok sert kasılıyor gibi ağrım var yatsam olmuyor otursam olmuyor bu gece uyku yok anlaşılan Allah yardımcımız olsun..masallah cok guzel sende haberler! en guzel moral bu zaten tatlim:))
hepimiz zorlaniyoruz artik ama olcak okadar. cok yakinda yanibasimizdaki mini-yataklar dolacak, bunun hayaliyle bile insan nasil mutlu olmaz ki :)))
elini yuzunu agzini burnunu ilk gulusunu mimiklerini herseyini okadar merak ediyorum ki ♥ onu emzirirken ki sicakligi, elleriyle parmagimi sikmasini, ayaklarinin mini minnacik olusunu, onu banyo yaptirmayi, hepsine okadar heves ediyorum ki..
poposunu dayadiginda ‘az kaldi yiicem!’ diyorum:)) bunlarin hayali bize en guzel moral ♥
Sagol canim amin hepimizin allah yardımcısı olsunay hadi hayirlisi! bir avazda nefeste saglikla gelsin bebegin insallah ♥
Allah yardimcin olsun canim!!
Moralini yüksek tut canım ne güzel bebişine kavuşacaksın işte rabbim sağ sağlim kavuştursun sizi inşallah haberlerini bekliyoruzzz :)Kizlar serumdan sonra bebis daha da costu sancilar 127simdi yatis yaptılar onlugumu giydirdiler sanci odasina aldilar baya baya dogurtturacaklar beni hepinize donemedim tek tek kusura bakmayin son durumum bu hala inanamiyorum aman nolcak yaa normal deyip gondericeklrr kafasiyla geldik elimizi kolumuzu sallaya sallaya olana bakin evet haftasi iyimis cok sukur bakalim sabaha bizi ne bekliyor
Şaşkınım heyecanlıyım ne hissettigimi hic bilmiyorum aslnda amin sagolasin canmMoralini yüksek tut canım ne güzel bebişine kavuşacaksın işte rabbim sağ sağlim kavuştursun sizi inşallah haberlerini bekliyoruzzz :)
Allah yardımcın olsun bir avazda kavuşun inşallahKizlar serumdan sonra bebis daha da costu sancilar 127simdi yatis yaptılar onlugumu giydirdiler sanci odasina aldilar baya baya dogurtturacaklar beni hepinize donemedim tek tek kusura bakmayin son durumum bu hala inanamiyorum aman nolcak yaa normal deyip gondericeklrr kafasiyla geldik elimizi kolumuzu sallaya sallaya olana bakin evet haftasi iyimis cok sukur bakalim sabaha bizi ne bekliyor
Amin canim sagolasinAllah yardımcın olsun bir avazda kavuşun inşallah
Canim benim korkma sakin Allah yardımcın olsun inşallah kolayca geçer biter minigine sağlıkla kavuşursun dualarımız seninle, arada yaz gelişmeleriKizlar serumdan sonra bebis daha da costu sancilar 127simdi yatis yaptılar onlugumu giydirdiler sanci odasina aldilar baya baya dogurtturacaklar beni hepinize donemedim tek tek kusura bakmayin son durumum bu hala inanamiyorum aman nolcak yaa normal deyip gondericeklrr kafasiyla geldik elimizi kolumuzu sallaya sallaya olana bakin evet haftasi iyimis cok sukur bakalim sabaha bizi ne bekliyor
Kuzum Allah yardımcınız olsun,sağ salim kucağına al İnşAllah evladını.Güzel haberlerini bekliyoruz❤Kizlar serumdan sonra bebis daha da costu sancilar 127simdi yatis yaptılar onlugumu giydirdiler sanci odasina aldilar baya baya dogurtturacaklar beni hepinize donemedim tek tek kusura bakmayin son durumum bu hala inanamiyorum aman nolcak yaa normal deyip gondericeklrr kafasiyla geldik elimizi kolumuzu sallaya sallaya olana bakin evet haftasi iyimis cok sukur bakalim sabaha bizi ne bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?