2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba kızlar gece gece uyku tutmayınca size yazayım dedim. Bu hafta doktor kontrolümde çatı muaynesi oldum bu arada çok korkuyordum tedirgindim ama çatala geçince kendimi çok kasmadım öylede olsa böylede olsa acıyan acıcak diye düşünerek hiçte ağrım olmadı çok rahat geçti çatı muaynesi olacaklara duyurulur:)) çatım normal doğuma müsait çıktı artık bebiş ne zaman gelmek isterse o zamanı beklicez inşallah. İlk doğumum olduğu için tedirginim biraz bilmemezliğin verdiği cesaretle bekliyorum kuzu kuzu :) artık sağa sola da rahat yatamıyorum ağrım oluyor bebeğin pozisyonundan diye düşünüyorum bilmiyorum.. sizler nasılsınız morale şu aralar çok ihtiyacım var..

Vallahi doguma az kaldi diye ben gezmeye kacar :) sabah bahcede kahvalti yaptik. Oglen komsu da yemek yedik. Simdi de kardesime yemege. Yeter yattigum dimi ..
Dip not: dun aksamdan beri sancidam da kivraniyorum hani
sancilarinla sen artik tek vucud oldunuz ay senden once doguruyomusuz bide hepimiz ahaha
normal doğum forever. Bundan sonra bu grupta sezeryan seviciliğini yasaklıyorum
evettttt that’s the spirit! aynen oyle normal dogum icin can atiyorum Rabbim en hayirlisini versin ama hissediyorum, bana en iyi gelecek olan normal dogum.

Kizlar biz yavrumuza kavustuk darisi sizleein basina
aaaa hadi gozunuz aydin olsuuun cok tebrik ederim! Saglik sihhatle buyusun insallah

Benimde bugün toplantım olunca topluca okudum şimdi.
Benim kontrolde pzt günü. Ama kızım dönmedi daha.
Bebişlerin dönmesi için yapılması gereken bir şeyler var mıydı?
akupunktur da yapiliyo sanirim.

nekadar guzel olmuuuus, bayildim sicacik bi oda!

odaniz cok tatli cok! halisiz olsa olmuyo mu bebek odalari. esim vazgecirdi beni almadim valla

Nişan konusu beni de tedirgin ediyor hatta sabah sanki foto paylasildi rengi kahve yesil gibi olabiliyo falan diye cesaret edip bakamadim.
ayyy iyiki gormemisim bendeee ieuwkkkss

masallah cok guzel sende haberler! en guzel moral bu zaten tatlim:))
hepimiz zorlaniyoruz artik ama olcak okadar. cok yakinda yanibasimizdaki mini-yataklar dolacak, bunun hayaliyle bile insan nasil mutlu olmaz ki :)))
elini yuzunu agzini burnunu ilk gulusunu mimiklerini herseyini okadar merak ediyorum ki onu emzirirken ki sicakligi, elleriyle parmagimi sikmasini, ayaklarinin mini minnacik olusunu, onu banyo yaptirmayi, hepsine okadar heves ediyorum ki..
poposunu dayadiginda ‘az kaldi yiicem!’ diyorum:)) bunlarin hayali bize en guzel moral

bu arada I ikuayko seni alintilamamisim, yahu burda korkunc dogum hikayeleri de var, dun muydu evvelki gun muydu hani bebeginin esi mi kanamis gobek bagi mi kopmus, o hikayeleri okusana yahuu! ben esime okudum ‘okuma onlari girme bidaha agustos annelerine yazmasinlar canim!!’ diye trip atti hadi hafife alsin da goreyim.

bu arada saat burda 1 i gecti. yine uyku yok bize sicaklik su anda 29 derece. 40 i da gorduk sukur bugun. alevler insanin yuzune yuzune vuruyo, oyle bi hafta geciriyoruz. yarin yine 39 u gorecekmisiz.

bu arada doktor randevumuz var yarin nst ye bagliicak ama bagladiklari oda bildiginiz hamam, kendi ventilatorumu gotursem mi. yada randevuyu ertelesem mi. bu sicakta o oda beni mahveder. bak yaa niye erken gelmedi aklima tuh neyse sabah ola hayrola.

hurma, squat vs listeme sadigim. siz ne durumdasiniz ben haftaya gelsin artik diyorum valla ama ne sancim var ne bisi, gayet rahat. havalar hafif serinlese de yuruyuse cikip rahatsiz etsem onu artik.

Onu anlatmadim ya, aklima gelmedi demek.

Kizlar serumdan sonra bebis daha da costu sancilar 127 simdi yatis yaptılar onlugumu giydirdiler sanci odasina aldilar baya baya dogurtturacaklar beni hepinize donemedim tek tek kusura bakmayin son durumum bu hala inanamiyorum aman nolcak yaa normal deyip gondericeklrr kafasiyla geldik elimizi kolumuzu sallaya sallaya olana bakin evet haftasi iyimis cok sukur bakalim sabaha bizi ne bekliyor

ay hadi hayirlisi! bir avazda nefeste saglikla gelsin bebegin insallah
Allah yardimcin olsun canim!!

GErçekten bunları düşününce her şeye değer diyor insan. Sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah rabbim. Şuanda karnım çok sert kasılıyor gibi ağrım var yatsam olmuyor otursam olmuyor bu gece uyku yok anlaşılan Allah yardımcımız olsun..

elaide anlattim plesanta ayrilmis diye normal mi dedi normal olabilir mi sence dedim ne biliyim dedi, ambulans hastane bilmemne, no comment adam.

Dünkü yavru hala tuvaletini yapmadi, yarin belediye vetine götürüp teslim edicem bakalım. Yas mamanin üstüne ekledigim suyu iciyor mamayi yememis, kutudan cikario durtukluyorum sag arka bacakta sorun olabilir. Koselere kacmaya meyillu ki kediler acilarini gostermez saklanir. Sesi de cikmiyor pek ki yavru kedi dedigin oyuncu ve sesli olur, hele sokak kedisi biraz vahsiyse hayatta susmaz. Bir sorunu var o belli, bari viral bir durumu olmasa da cabuk kurtarsa.

Moralini yüksek tut canım ne güzel bebişine kavuşacaksın işte rabbim sağ sağlim kavuştursun sizi inşallah haberlerini bekliyoruzzz :)

Allah yardımcın olsun bir avazda kavuşun inşallah

Canim benim korkma sakin Allah yardımcın olsun inşallah kolayca geçer biter minigine sağlıkla kavuşursun dualarımız seninle, arada yaz gelişmeleri

Kuzum Allah yardımcınız olsun,sağ salim kucağına al İnşAllah evladını.Güzel haberlerini bekliyoruz❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…