2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynı günlerdeyiz ya canım merak ettim bizim doktorda 3500 dedi Salı günü, bizimkisinin de kafası 40 larda gözüküyor, bakalım nasıl olucak sağlıkla gelsin mimişler inşallah

Aynı günlerdeyiz ya canım merak ettim bizim doktorda 3500 dedi Salı günü, bizimkisinin de kafası 40 larda gözüküyor, bakalım nasıl olucak sağlıkla gelsin mimişler inşallah
Kafasi 40 41 lerde çıkıyo bizim de ama hep iriydi doktor da sezaryen olmasin diye mudahele edecek herhalde . Bende merak korku heyecan sevinc hepsini ayni anda yasiyorum. Ne hissedecegimi bilmiyorum acikcasi

Bak vallahi ben bu sancı olayını anlamadan doğuracağım nasıl neye benziyor nasıl başlıyo bilmemek bazen mutluluktur ya neyse
Ben de simdi onu dusunuyodum yani agri yoksa bu nasil sanci sinir basti artik o nst makinasina da kafa atacam tehdit unsuru

Insanin kendi kendine ettigini bi köy toplansa yapamaz derler ya öyle olmuş abart kabart biraz kolay birsey sanacak yanlışlıkla eşin
Sanmiyor öyle oldugunu dusunuyor artık garajda musteriler korkunclu hamilelik seruvenleri anlatiyolar a bizde yok oyledir seyler o kendi icinde yasiyo bana aksettirmiyo diyo

Oyle anlatinca adam da hakli filmlerdeki gbi olmali boylr aniden bagiris cigiris sular sakir sakir akmali falan bu nst makinalari isi bozuyo... Bugun nenemle konusuyoruz nst yoktu nasil anliyodun diye diyoki agrin gelir hastaneye gidersin bu kadar diyo iste o sanci agrili olmali yani bence dogum dedigin ne bilim.... ne bilsin kadin skligini dakkasini yok efendim duzenli yok efendim bilmemne valla benim artik kafam basmiyo kim ne derse desin anlamazsamda suraya haliya doguracam

Hali pistir ya oraya dogurma

Nişan konusu beni de tedirgin ediyor hatta sabah sanki foto paylasildi rengi kahve yesil gibi olabiliyo falan diye cesaret edip bakamadim.
Bende bakmadım o resme :) iç güdülerime güveniyorum farklı bir şey olunca tedirgin olup gideriz diye düşünüyorum. En kötü evde doğururum rahat rahat :)))

Ya siz kari koca bir alemsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…