2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sakin ol.kuzum hayırlısı olsun Allah kolaylık versin korkma haftasi güzel takdir asyanin artik dualarimiz seninle sakinles.gerilme.gerilince de nst cosuyor tecrübe ile sabit rabbim.kolaylik saglik guc versin
Canım hakkınızda hayırlısı. Hayırla kucağına al inslh :) dualarımız seninle
Sagolun canlar bnce dogurmicAm daha ama

Bugün tahlil.icin devlet hastanse gttm doktor ultrasna da soktu sagolsn. 2400 gr dedi ben sok o kadar aldgm kilo nere gidiyo acabaa dedim suyun sınırda dedi yarın kendi doktrum randevu var bakalim o ne diyck sağlamasi olck.
Nst bile yaptılar ama 10 dakika şancı yoktu.

Benimde bugün toplantım olunca topluca okudum şimdi.
Benim kontrolde pzt günü. Ama kızım dönmedi daha.
Bebişlerin dönmesi için yapılması gereken bir şeyler var mıydı?
Bi arkadaşıma bu haftalarda yüzme önermişti doktor ve bu sayede dönmüştü bebeği

İyi ki gittin canım ,hastanede kontrol altında emin ellerdesin.Sakin ol,Allah ın izniyle herşey ýolunda gidecek.

Sakin olmaya çalış cnm hayırlısıyla sağlıkla kucgna al yeterki dualarm sneinle

Çıkart çıkart bir yerden başla ki devamı gelsin. Şurada doğurmaya ne kaldı ki :))

Benimde bugün toplantım olunca topluca okudum şimdi.
Benim kontrolde pzt günü. Ama kızım dönmedi daha.
Bebişlerin dönmesi için yapılması gereken bir şeyler var mıydı?
Bol yuruyus, iliskiye girmek, yere yatip belin altina yuksek yastik koyup popoyu koltuga dogru kaldirmak bunlar etkili diye okumustum. Benim kiz da tersti. Bir sure her gun uzun yuruyuse ciktim. O mu etkili oldu bilmiyorum ama normal pozisyona gecmis. Bir dene canim. Belki ise yarar.

Ya çok mantıklı, keşke öyle bi ebem olsa Genel olarak ben de rahatlamak için okuyorum ve iyi geliyor. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde fıttırı fıttırı doğururuz

Hastsnede kontrol altindasin ne güzel , kendini iyi hisset , rahat ol Allahin izniyle en kolay sekilde sağ salim kavuşun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…