41den sonra 2günde bir kontrol ederiz dedi benimki oda kalp atışı sürekli alttan muayneye gerek varmı bilemedimProblem yok takip için olduğunu söyledi
Canım zaman olarak dikkat et düzenli ise git benceKızlar kasık ağrım var şiddetli biraz hafifliyo yine başlıyo hastaneye gitmeme gerek var mı bilemedim
Karnında sertleşme oluyor mu kuzum? Anormal geliyorsa sana git istersen canım aralıklarına dikkat et. Kimsenin kasılması sancısı bir olmaz şöyle olmalı böyle olmalı diye birşey yok. Aralıklarına bak sadeceKızlar kasık ağrım var şiddetli biraz hafifliyo yine başlıyo hastaneye gitmeme gerek var mı bilemedim
Akşam 7 den beri geçiyo tekrar giriyor hiç bu derece olmamıştı bide karnım taş gibi canım eşimde pek önemsemedi normal bunlar diyo ben mi evhamlandım anlamadımCanım zaman olarak dikkat et düzenli ise git bence
Karnında sertleşme oluyor mu kuzum? Anormal geliyorsa sana git istersen canım aralıklarına dikkat et. Kimsenin kasılması sancısı bir olmaz şöyle olmalı böyle olmalı diye birşey yok. Aralıklarına bak sadece
Benimde bir 5dk 3dk 7dk da bir geliyor hayırlısı bakalımOluyo aşırı sert şuan ve sol tarafıma vuruyo ağrı canım, evet herkesin farklı seyrediyo haklısın canım
Bence git canım .Bişey yoksa da için rahat eder.Bebek hareketleri nasıl peki?Akşam 7 den beri geçiyo tekrar giriyor hiç bu derece olmamıştı bide karnım taş gibi canım eşimde pek önemsemedi normal bunlar diyo ben mi evhamlandım anlamadım
Su gelmesi filmlerdeki gibi olmuyor aslındaO esnada bunları yapmak için serinkanlı olmak lazım su gelse falan ben panik olurum kesin
Öyle eskisi gibi çok hareketli değil bazen gerdiriyo karnımı sol tarafa baskı yapıyo o kadar, ama bu ağrı ilk defa böyle şiddetli olduBence git canım .Bişey yoksa da için rahat eder.Bebek hareketleri nasıl peki?
Sen direk git canım,hiç ihmal etme.İçiniz rahat eder en azndan.Öyle eskisi gibi çok hareketli değil bazen gerdiriyo karnımı sol tarafa baskı yapıyo o kadar, ama bu ağrı ilk defa böyle şiddetli oldu
Cok guzel.olmus masallah.gule.gule.saglikla.kullansin.minnakKızlar bu da bizim odamız. Bir tek halısı kaldı onu da bi türlü çıkıp alamadık. Perdesindeki flamayı ve avize süsünü ben yaptım. Kapı süsümüzde yok onu da bi ara halletmem lazım. Ve en önemlisi ismi belli değil daha. 37+ 4 günlük bugün. Dün doktora gittim. Pek sancım yoktu. Şuanlık normal doğum olacağı için beklemedeyiz. Ama artık iyice ağırlaştım. Sizleri takip ediyorum. Yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor bana. Hepinizi öpüyorum.
İnsanlar el cagizlariyla flamalar yapiyor biz daha duvara bisi asamiyoruz. Ben yarin aliyim matkabi eve cikariyim de artık ne olacaksa olsunKızlar bu da bizim odamız. Bir tek halısı kaldı onu da bi türlü çıkıp alamadık. Perdesindeki flamayı ve avize süsünü ben yaptım. Kapı süsümüzde yok onu da bi ara halletmem lazım. Ve en önemlisi ismi belli değil daha. 37+ 4 günlük bugün. Dün doktora gittim. Pek sancım yoktu. Şuanlık normal doğum olacağı için beklemedeyiz. Ama artık iyice ağırlaştım. Sizleri takip ediyorum. Yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor bana. Hepinizi öpüyorum.
Meltem smart mondo galiba adi, çok önce aldım ben (çünkü başak olmak). Nisan falandi galibaBizim beşiğe benziyor, yan korumaları yıkadım bugün yarın hazırlarım bendeiçinin yatağı banada ince geldi, bakalım yarın lastikli çarşaf nasıl duracak göreceğim
Sakin ol.kuzum hayırlısı olsun Allah kolaylık versin korkma haftasi güzel takdir asyanin artik dualarimiz seninle sakinles.gerilme.gerilince de nst cosuyor tecrübe ile sabit rabbim.kolaylik saglik guc versinKızlar yazdıklarınızı okuyorum ama Sağ kolumda serum var yazmak zor oluyor nst de sancım çıktı düzenli ebe doktorumla görüştü serum taktılar serumdan sonra tekrar nst ye gireceğim sancılar devam ederse doğum için yatış yaptıracak serumu takınca benim kız iyice coştu hakkımızda hayırlısı ben nst de koçıkan sancıları çok şiddetli hissetmiyordum ama 90 üzeri buldu o yüzden eğer düzenli ise ağrınız sancınız katılmanız 1 saat takip edip hastaneye gidin sesli klavye ile yazıyorum Çok gerginim
Canım hakkınızda hayırlısı. Hayırla kucağına al inslh :) dualarımız seninleKızlar yazdıklarınızı okuyorum ama Sağ kolumda serum var yazmak zor oluyor nst de sancım çıktı düzenli ebe doktorumla görüştü serum taktılar serumdan sonra tekrar nst ye gireceğim sancılar devam ederse doğum için yatış yaptıracak serumu takınca benim kız iyice coştu hakkımızda hayırlısı ben nst de çıkan sancıları çok şiddetli hissetmiyordum ama 90 üzeri buldu o yüzden eğer düzenli ise ağrınız sancınız katılmanız 1 saat takip edip hastaneye gidin sesli klavye ile yazıyorum Çok gerginim
Sirkeli suyla silsem bisey olur mu acabaBen cikaramadim zorlasam cikardi belki ama takamam diye o topa girmedim sildim gitti
Cocugun kafasi mi buyuk cikti canim
Canım.dusunyrm da bazen Turkiyede olsan ikiz bebek için normal olur muydu diyenormal doğum forever. Bundan sonra bu grupta sezeryan seviciliğini yasaklıyorum
Bn bebek deterjanı ile sildim sonra duru suylaSirkeli suyla silsem bisey olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?