2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar kasık ağrım var şiddetli biraz hafifliyo yine başlıyo hastaneye gitmeme gerek var mı bilemedim
Karnında sertleşme oluyor mu kuzum? Anormal geliyorsa sana git istersen canım aralıklarına dikkat et. Kimsenin kasılması sancısı bir olmaz şöyle olmalı böyle olmalı diye birşey yok. Aralıklarına bak sadece

Oluyo aşırı sert şuan ve sol tarafıma vuruyo ağrı canım, evet herkesin farklı seyrediyo haklısın canım

O esnada bunları yapmak için serinkanlı olmak lazım su gelse falan ben panik olurum kesin
Su gelmesi filmlerdeki gibi olmuyor aslında
Artık son haftalarımız ya bekliyoruz hepimiz öyle çok şaşırmıyorsun su geldi diye.
Benim önce nişanım geldi yarım saat sonra sızıntı şeklinde suyum geldi, sabah 5ti doktoru aramak istemedim o saatte, hastaneyi aradım napayım diye ebe de ılık bir duş alın sonra hazırlanıp yavaş yavaş gelirsiniz dedi, 2 saati buldu evden çıkmamız. O ara kasılmalarım da başlamıştı, hatta eşimle kasılmalar olurken eğlene eğlene gittik hastaneye, hooop geliyor hoop gitti falan diye. Hastaneye gittik o gün seçim vardı, oy kullansın diye onu eve yolladım falan.
Ama sonra 11 den sonra olay değişti, sancılar sıklaşınca panik olmuyorsun ama ne yapacağını da bilemiyorsun çünkü hiçbişey iyi gelmiyor. Bu nefes egzersizleri o süreçte yardımcı oluyor, sadece o felsefeye göre değil aslında şu an o doğum esnasında bile ıkınma olayını onaylamamaya başladılar, nefesle bebeğin çıkması için teşvik ediyor doktorlar.
O kadar okudum araştırdım ama yapabilecek miyim bilmiyorum tabi

Cok guzel.olmus masallah.gule.gule.saglikla.kullansin.minnak
@greyfurt_ kalk.ihmal.etme.kuzum aklin.kalmasin.git.doktora inşallah.cikmaz bisey

İnsanlar el cagizlariyla flamalar yapiyor biz daha duvara bisi asamiyoruz. Ben yarin aliyim matkabi eve cikariyim de artık ne olacaksa olsun
Bizim beşiğe benziyor, yan korumaları yıkadım bugün yarın hazırlarım bende içinin yatağı banada ince geldi, bakalım yarın lastikli çarşaf nasıl duracak göreceğim
Meltem smart mondo galiba adi, çok önce aldım ben (çünkü başak olmak). Nisan falandi galiba

Kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama Sağ kolumda serum var yazmak zor oluyor nst de sancım çıktı düzenli ebe doktorumla görüştü serum taktılar serumdan sonra tekrar nst ye gireceğim sancılar devam ederse doğum için yatış yaptıracak serumu takınca benim kız iyice coştu hakkımızda hayırlısı ben nst de çıkan sancıları çok şiddetli hissetmiyordum ama 90 üzeri buldu o yüzden eğer düzenli ise ağrınız sancınız katılmanız 1 saat takip edip hastaneye gidin sesli klavye ile yazıyorum Çok gerginim

Sakin ol.kuzum hayırlısı olsun Allah kolaylık versin korkma haftasi güzel takdir asyanin artik dualarimiz seninle sakinles.gerilme.gerilince de nst cosuyor tecrübe ile sabit rabbim.kolaylik saglik guc versin

Canım hakkınızda hayırlısı. Hayırla kucağına al inslh :) dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…