2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
afroditi demekki sezeryan daha hayirliymis canim Allah in izniyle kurtulursun bak biz devamli git gellerdeyiz ne guzel saglikla gelsin insallah minnos
Tesekkur ederim canim hepimiz hayirlisiyla saglikla kucagimiza alalim Evet biraz agladim zirladim uzuldum falan ama suan yeterki saglikla kavusayim istiyorum napiim napsak yolundan donmedi asya hanim sezaryen falan demicek gelicek demek ki hayırlısı boyleymis anasinin catisi dar

Canım.dusunyrm da bazen Turkiyede olsan ikiz bebek için normal olur muydu diye ama masallah diyorum

cevap veriyorum hayır burada normal doğum sonuna kadar destekleniyor ama doğurabilmiş olmam olay oldu, pek normal olabilecek bir doğum değildi. Çok iyi bir doktora denk geldim. Şanslıydım.

Benimle hemen hemen aynı dönemde Türkiye de ikizlere hamile kalan arkadaşımın daha bebeklerin cinsiyeti bile belli olmadan sezeryan plânını yaptı doktoru. Ben bunun annelere eziyet olduğunu düşünüyorum.

Sadece doğum sırasında doktor ve hastanın biraz efor sarfetmesiyle sıfır komplikasyon ile bitecek bşr süreci kolay olsundiye sezeryan ile bitirmek hiç mantıklı değil. Lohusa haliyle dikiş acısı çektiriyorlsr bir de insanlara...

Koca milletine yaranilmiyo acımamak lazim ben biraktim yemek yapmayi falan isten geliyor yemegi yapıyor gidip yiyorum surda az zamanimiz kaldi bebek gelince uykusuz kalcaz simdiden dinlenelim yapsinlar bi zahmet yemeği

Bugün ben de aynı duygulardayım.
Sinir oldum kendilerine.
Dün öğle arada eve gelip bulaşık makinasını boşalttım, 2 çeşit yemek yaptım.
Çamaşır, ütü hep bende.
Tamam ağrım sızım yok ama bazen ayakkabı giyerken yada çıkarırken zorlanıyorum.
Onda bile kendi kendime hallediyorum.
Ama yaptıklarımın önemi yok gibi, neden çaba sarfediyorum ki dedim.
Yapmayacağım bu da son olsun artık.
Nazlanacağım artık kızdım ona

Nasıl klima yok ya nasıl dayanıyorsun klimasız.? Çok zor gerçekten ben klima varken söyleniyorum daraldım diye

Evet çok zor oluyor ama napalım mecburen dayanıyorum gün sayıyorum artık..

Sezeryan veya değil siz sağlıklı olun da bence herşeyden önemlisi bu
İnşallah sağlıkla kavuşun birbirinize

Yaaa çok sevindim
Yemene dikkat etmeye devam et yine de
Ama süper haber kesinlikle
Bazen kanala bir anda giriveriyorlarmış, belli olmaz giriverir belki

B bir dost @Sevvaly0109 AnneyimBen gözünüz aydın ve geçmiş olsun hanımlar..allah analı babalı büyütsün inşallah kuzularınızı

afroditi kuzu sağlıkla gelsin, ikiniz de iyi olun da şekli önemli değil allah yardımcın olsun

@greyfurt_ çok geçmiş olsun

S Serpico19 çok güzel haberler almışsın, çok sevindim inşallah hep böyle güzel haberler alalım hepimiz

R Rzg14 haketti zilli o 2 şaplağı direne direne kazanacağız canım kaldı 1 hafta, zafer cefakâr anaların olacak ❤

Okurken alıntı yapamadım..hasta olanlara şifa, kontrole gidenlere güzel haberlerle dönmelerini diliyorum

Benim bu hafta kasılmalarımın şiddeti arttı, seyrek ve düzensizler ama başladımı daha uzun ve acılı oluyor birkaç defa acısından gözümden yaş geldi, sonra sinirlerim bozuldu üstüne ağlamaya devam edip rahatladım çünkü gebelik psikolojisi bunu gerektirir çarşamba kontrolüm vardı, zilli iyi, açılma vs yok, dr dayan biraz daha dedi..anestezi dr uyla görüşme yaptım, tahlillerimi verdim..zamanın yaklaştığı tam o an dank etti çarşamba son kontrol, sonraki çarşamba sabah 7 de doğum inşallah

S Serpico19 canım gözün aydın bak ne güzel haberler almışsın. Çok şükür bebiste akmış baya kilo gözün aydın :))) hayırlısıyla kucağına alırsın inslh :)
sinemist57 geçmiş olsun canım i enfeksiyon benimde başımda geçmiyor bir türlü sana ilaç ne verdi doktor.
R Rzg14 amaninnnn sen haftaya bebisi kucağına mi alacaksın çok heyecanlandım :)))

Sağlıkla kucağına al inşallah

Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz

Dr.dayan dayan diyene kadar sana ağustos grubunda sona kalacaksinbu gidişle.senden önce dogurcam dedim haftam.cikiyor bugun
sorma cnm ya. ama artik halim kalmadi.

saglikla kavusun da cnm
oh masallah.

oyyy saglikla gelsin kzuucuk.

Canim hic boyle dusunme bana catida sorun yok dedi ama dogum anina kadar sezeryan normal bilemem dedi o anki endikasyona bagli bu isler dedi hicbirimizin garantisi yok zaten belki sancimiz olcak acilmamiz olmicak yine sezeryan... Onemli olan saglikla alman fazla cile cekmedin bak oyle dusun ne guzel emin ellerde bebisini kucagina alican

Canim kordonu dolanan baya duydum ama sanirim olabiliyomus zaten bu kordon dolanmasi bak enfeksiyonu da yakalamis onu da ilacla halledersin insallah zaten

oy oy... yordular bu sancilarla bizi. sanirim benim de bu carsamba tahlil vs yapar. cuma zaten dogum.
insallah cnm. alayim artik kucuk hanimi 37+6 olacak o zamana.

Canım çok sevindim gözünaydın maşallah kuzuya ♥

sorma cnm ya. ama artik halim kalmadi.

saglikla kavusun da cnm
oh masallah.

oyyy saglikla gelsin kzuucuk.
Agri gece boyu cok mu oldu... İnsallah cumaya kadar beklerde su yaramaz kiprasik kiz kimmis biz de ogreniriz.. adrenalin dolu gunler yasatti anasina kiz bunu verirken baslik parasi isteyelim pahaliya patladi de bana damattan hirsini cikar saka maka insallah saglikla gelsin minik kuss

İçini ferah tut canım.Allah ın izniyle bişey olmaz.Boynunda iki kez dolanmış kordonla normal doğum yapan var.Bebeğin kilosu da gayet iyi maşallah. ❤

masallah ne kadar serinkanli bir anne ben olsam hastaneden korkurdam cikamazdim ya yolda dogurursam diye ins hayirlisi ile bebisini kucagina alirsin canim..dualarimiz da aklimizda seninle, guzel haberlerini bekliyoruz..

Allah ın izniyle hepimiz sağ salim kavuşalım İnşAllah evlatlarımıza.İkiniz de sağlıklı olun normal sezeryan hangisi olursa farketmez canım.Rabbim güç kuvvet versin.

Canım sana sonuna kadar katılıyorum. Bugün kendi doktruma gttm bayramda olmazlar diye korktgm için 2 doktora gdyrdm 2side 27sine kadar tatilde olacaklar. Bugün bana bayramdan sonra aliriz dedi bebeği. Her şeyim normal risk yok çatı muayene bile yapmadan bunu söyledi çok bozuldum. Sezeryan bile olsam nişan gelmeden sezeryan olmk istemyrm. Amerikada doğuran arkdslrm hep normal yaptılar Tr de olanda sezeryan %90 yakını

sagol canim aksef 500 mg diye bir ilac enfeksiyon icinmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…