2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hastane de olurlar ama dedigin gibi bende sinir olurum o kesin. Eşime söylerim simdiden aklında olsun bi o olsa bile yeter o kadar kalabalikta kardes de olsa rahat edilenez ki bide kayinvalide gorumce vs var

Ben de sezeryan olursa 20 yada 21 i olsun istiyorum da.
Acaba izin verir mi o kadar beklemeye diye kararsızım
Canım bana doktor 18-19-20 olur dedi. 20 dem sonra geç 15 i erken dedi. Ama benim oğlumda 40 hafta da zor doğdu belki onu da baz alıyor olabilir. Ama 39. Haftada sezaryen olan çok fazla insan var. Doktorunla bir konuş bakalım ne diyecek

Çok geçmiş olsun canım. Hepimizde idrar tarafında sıkıntılar çıkıyor sanırım. Bu da normal bir olgu gibi olmaya başladı. İnşallah şifa olur. O korku bende de mevcut. Hakkımızda hayırlısı inşallah.

Ben de sezeryan olursa 20 yada 21 i olsun istiyorum da.
Acaba izin verir mi o kadar beklemeye diye kararsızım
ben 39a girdiğim olacagım normalde bayrama denk gelmese 4-5 gün sonra olabilirdi düşünüyorum. bayram sonrasıda geç olacağı için bu tarihte karar kıldık. diğer cocukları 40a girdiğim gün sezeryan olmustum.simdiki doktroum ikinicide nasıl o kadar beklettiler diyor:)

MaşAllah . Baya iş yapmışsın canım. Aradan çıkmış rahatlamışsındır. Ben de çantayı açık bıraktım aklıma geleni koyarım diye.

Deniz efendi uyanıktı bu defa, ağzını açıp kapatarak emme refleksi yapıyordu ve gözleri de açıktı. Kapatıp açıyordu. Ölçülerini zor aldı doktor teyzesi. Çok hareketli bu dedi. Dedim neler çektiğimi anlıyor musunuz? Bi de bişey hoşuna gitmedi. Dudaklarını içeri çekti kaşlarını çattı Sen nerden öğrendin sinirlenmeyi ya bacaksız . 2,500 gr olmuş. 1 hafta önden gidiyor dedi de zaten sat tarihimi geri çektiği için aslında haftası ile uyumlu gidiyor. boyuna da 45-46 cm dedi. Normal doğuma uyumlusun , 38. de çatına bakarız dedi. Ne zaman geleceğini kendi belirler diye de ekledi.
Böbrek taşlarım içinde dayanamayacak sancın olursa gel yatırırım dedi. Ben de gayet rahat alışkınım ben çekerim dedim doktor rahat ben rahat. Kadın güzel şeyler söyleyince ben tüm şikayetlerimi unutup çıkıyorum ya bebeği görünce yelkenler fora oluyor aklım başımdan gidiyor.

Hastane de olurlar ama dedigin gibi bende sinir olurum o kesin. Eşime söylerim simdiden aklında olsun bi o olsa bile yeter o kadar kalabalikta kardes de olsa rahat edilenez ki bide kayinvalide gorumce vs var
Ben şimdiden eşime söyledim, ilk gün kimseyi istemiyorum, hastaneye gelmek isteyen varsa 2.gün gelsinler diye..tamam uygun bir dille söylerim bizimkilere dedi, bakalım becerebilecek mi bebeyi ilk emzirme anında kimseyi cekemiycem bu sefer..ilkinde annem ablam teyzem, 2 görümcem ve kızları tepemdeydi, herkesin gözü memede boşuna stres olmuştum

Selam kızlar, kontrolümüz vardı bugün, hiç sancı çıkmadı. 3200 olmuş kızım. Kafası da haftasıyla uyumlu hale gelmiş artıkKoca kafalı değil sanırım artık:) Normal doğum pozisyonunda devam. Çatı kontrolü yapmadı haftaya yapabiliriz dedi. Doğum ne zaman olur diye sordum ama bilemeyiz akşama da olabilir sonra da olabilir dedi (Teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu.) Bir bilinmezlikle bekliyoruz bakalım hayırlısı artık

yahu kizlar, hepimizde ‘kendi belirliicek gelecegi zamani’ diyip duruyoruzda, bicogumuz inancli burda. gecen annemle konusurken ‘bebek nezaman hazirsa, vucutla anlasiyomus gibi karar veriyo gelmeye sancilar basliyo’ gibisinden bisiiler soyledim. babam kulak misafiri olmus; ‘kizim nebicim seyler soyluyosun cahil insanda degilsin. Allah nezamam ‘doğ’ derse ozaman dogar, hepsi yazili, cocuk karar verirmis bilmem neymis duymayayim bidaha’ dedi hepimiz aslinda oyle demek istiyoruz zaten de istehh heheh.

Allahim, hepimizin bebegi dogru zamanda bizide cok biktirmadan gelir insallah saglik icinde

hemşirem şöyle azicik disli olsa da herkesi kovalasa önden bi konussam mi kadinla denk gelince

Senin bungittigin haatane renkli mi gosteriyo canim goruntuleri bubarada masallah ikinize de skintisiz cikmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…