amin cnm hepimizin ki saglikla gelsin. 30+0dan 36+6ya geldimMaşallah canım yine de iyi direndin valla. Bak kendi doğum zamanına gelecek nerdeyse.kilosu da iyi şükür. Hayırlı evlat olsunlar inşAllah. Sağlıkla gelsin çok az kaldı artık.
cnm doktorunu arayip mi sorsan. ben nisan vs nedir bilmiyrm hic.Kizlar ya şimdi lavaboya gittim normalde lekelenmenin 3 gun icinde biter 3 gunden fazla surerse gelirsin demisti doktorum, jöle gibi pembe sarı karışık bisey geldi nişan bu oluyor galibagece de kasilmalarim oldu ama onemsemedim aslinda.. yarin da gecmezse doktora gidecektim ama bakalim takip edecegim eğer sanci vs baslar yada artarsa hastanenin yolu görünecek bana.....
Aynen patates kizartmasi tatli vs bumlari yaparsak dayanamazlafAy o benim karnıma gülüyor diye dalga geçmiştim, bir daha töbeeeNeyse gidip en sevdiği tatlıyı yapayım nıahahhahhaa
Ben kanli pembe ya da kahverengi diye biliuorum yanlis yonlendirmim canim yine git acilman falan varsa belki bakar doktorKizlar ya şimdi lavaboya gittim normalde lekelenmenin 3 gun icinde biter 3 gunden fazla surerse gelirsin demisti doktorum, jöle gibi pembe sarı karışık bisey geldi nişan bu oluyor galibagece de kasilmalarim oldu ama onemsemedim aslinda.. yarin da gecmezse doktora gidecektim ama bakalim takip edecegim eğer sanci vs baslar yada artarsa hastanenin yolu görünecek bana.....
1-2 saat gözlemle canım, kasılma vs devam ederse git bence için rahatlasın. Lekelenmem olduğu için onun devamında gelen kalıntı da olabilir. Emin olamayız, doktora gidersen için rahatlarKizlar ya şimdi lavaboya gittim normalde lekelenmenin 3 gun icinde biter 3 gunden fazla surerse gelirsin demisti doktorum, jöle gibi pembe sarı karışık bisey geldi nişan bu oluyor galibagece de kasilmalarim oldu ama onemsemedim aslinda.. yarin da gecmezse doktora gidecektim ama bakalim takip edecegim eğer sanci vs baslar yada artarsa hastanenin yolu görünecek bana.....
Bir de tavsiyem çok kalabalık gitmeyin eş ve anne yeter, hatta sadece eş de yeter de ilk çocuk ne yapacağını bilmez bir anne olsun yanında. Benim ilk doğumumda anneler kardeşler falan herkes gelmişti, sen sancı çekerken bir süre sonra onlr normal muhabbet ediyorlardı,kendi derdime mi yanayım onlara mı sinir olayım bilememiştim. Yalnızlık iyidirBende yavas ilerler diye cok korkuyorum ve o agriyi hic bilmeyince ustune tedirginlik hatta yalnızlık hissi geliyo bazen ne yapacam diye. Yanimda esim ailem olacak ama acı bana ait
Dr.dayan dayan diyene kadar sana ağustos grubunda sona kalacaksingecr 2-4 arasi resmen kivrandim aglama noktasina geldim. cok uykusuzum.
sabah nst de sancilar iyice duzene girmis dedi dr. 3 dk da bir... siddeti cok yuksek degil Allahtan. ince bir cizgideyiz lutfen dikkat edin yorulmayin dogurmayin dedi. 2 agustosa kadar dayansin istiyor. 3100 g olmus hanim. hala makat gelisli. pazartesi carsamba nst. carsamba dogumla ilgili konusacakmisiz cuma da dogum dedi dedi.
Artarak devam ederse soracagim sanirim.. saol canımamin cnm hepimizin ki saglikla gelsin. 30+0dan 36+6ya geldimama artik vucudum kaldirmiyor.
cnm doktorunu arayip mi sorsan. ben nisan vs nedir bilmiyrm hic.
Hayirlisi kuzum Allahim.en.kolay en.basit sekilde acisiz kucağına almayi nasip etsin kuzucum dualarımız seninleUpdate geldi haniiimm
Hala dogurmadim. 1 saatlik bir serum daha taktilar bu sefer ilacli sancilari dusursun diye ama bana misin demedi.. Hala 100kusurlerde duzenli sancim var. Smdi doktoru bekliyoruz durumu degerlendirecek buyuk ihtimal sezaryene alir dedi ebe.. BakalimDoktor sabah cati ve acikliga bakti zaten acilmam yokmus catim da darmis sezaryen beni bekler yani bir de bebis onca sanciya kasilmaya ragmen inemiyormus yan durmus donemiyormus zaten amaan dote giren semsiye acilmiyor
Su sancim yok ama artarsa gideyim diyorum bakalim şu cuma vakti birbirimize dua edelim kızlar...Platonikbaby ben.olsam.giderim.sancinn kasilman.geçmiyorsa hala ihmal.etme lutfen
İnan cok ama.cok sevindim gözün aydin.masallah hadi masallahKızlar cook guzel haberlerle geldım ıyı doktora gelmısım 3 kılo olmus bebek dedı zayıf fılan degıl. Kan akısı yavas ama bebekte degıl senın dedı. Bebek baş asagı ama kanala gırmemıs daha 41 haftaya kadar beklerız dedı.
Az kaldi. Korkma canimm hayirlisiyla kolaylikla.saglikla.gelsin ufaklik sen sakin ol guzel.olcak
Zamanında az kalmış zaten canım. Hayırlısıyla alırsın inslh kucağına. Icini ferah Tut. Kilosu da maşallah iyi olmuş :))
sagolun kizlar ins sag salim kucagimiza aliriz bebislerimizi... son zamanlarda içimde bir korku basladi.. Ansizin gelecek korkusu ...Çok şükür bence güzel haber bunlar normal için bekliyorlar herlde ufak tefek sancin başlamış inşallah acilmanda olur cnm benm bebeğin boynuna dolali kordonu 1 aydır düzelmedi korkma doktr bi sorun olmaz dedi
Insallah canm valla cok ıyı oluyor guzel haber enerjı verıyor arastırma hastanesıne geldık ozele gıdenler arada ıyı devlet hastanelerıne ugrayın. Özeller cıkarcı bır daha farkettım muayne ucretı verdık ama degdı 122 tlcıkİnan cok ama.cok sevindim gözün aydin.masallah hadi masallahdarısı hepimizin.basina 2 de bizimde hepimiz guzel haberlerle doneriz Allah hepimize guzel haberlerle donmemizi sağlasın
Kızlar sanırım benim nişanım gelmiş şimdi lavabodan geldim(detay verip mide bulandırmak istemiyorum ama tariflere uyuyor gibi) Ama onun dışında herhangi bir şey yok sancı, su vs. Ama çok hafif mide bulantısı var. Ne dersiniz başladım mı acaba ben yavaştan doğuma?
Allah yardımcınız olsun hayirli haberlerle don.insallahHastaneye geldiğimde 4 cm açıklığım vardı sabah. Yatış yapmamı istediler kabul etmedim. Eve gittim son işlerimi hallettim biraz oyalandım. Şimdi tekrar hastaneye geldim, henüz yatış yapmadım. Ufak ufak kasılmalarım var ama dayanılmayacak gibi değil. Hemşire ilk fazın başladığını söylemişti sabah. Bakalım gelişmeleri haber veririm ♥
Amin canim. Cok. Sagolun hepiniz tum mesajlari okumaya calistim. Ama serum. Sag elimde olunca yazamadim pek.Hayirlisi kuzum Allahim.en.kolay en.basit sekilde acisiz kucağına almayi nasip etsin kuzucum dualarımız seninle
Hayirli dogumlar insallah canim hastaneye gidince hemencik dogurursun sen kesinHastaneye geldiğimde 4 cm açıklığım vardı sabah. Yatış yapmamı istediler kabul etmedim. Eve gittim son işlerimi hallettim biraz oyalandım. Şimdi tekrar hastaneye geldim, henüz yatış yapmadım. Ufak ufak kasılmalarım var ama dayanılmayacak gibi değil. Hemşire ilk fazın başladığını söylemişti sabah. Bakalım gelişmeleri haber veririm ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?