2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Vaktim cok enerjim yok benimde koltukta harry potteri 38376372. kez izleyerek gün sayıyorum yapsam yaparim yemek o kadar kötü değilim ama ben iyiyim dedikce beni ciddiye almamaya basladi hamile degilmisim gibi davranmaya basladi surekli burasi daginik bunu niye yapmadin diye sikayetlendi bende sen misin bunu yaoan deyip artik ayakkabımı o giydiriyor yemeği o yapıyor bulaşık makinesini bosaltip dolduruyor hicte dokunmam sinir oldum inat ettim

Hahahaha aynen çalışabilir raporunu aldığım için hala işteyim
Şafak 10 iş günü Direniyorum
Neyse bugün oğluşumuz göreceğim Hiç moral bozmuyorum heyecanlıyım
37 yi tamamlayacaksın yani ben 36 da salı ayrılırım diyordum. Ama o 1 hafta fena canımı sıkıyor kıyamıyorum 1 haftaya kalmasın istiyorum ama çalışmakta istemiyorum nasıl olacaksa

Sağlıkla gelsin minnoş gelince su poposunu bi ısır haketti o artik son 1 hafta inşallah hersey yolunda gider bekler kuzucuk

Bende yavas ilerler diye cok korkuyorum ve o agriyi hic bilmeyince ustune tedirginlik hatta yalnızlık hissi geliyo bazen ne yapacam diye. Yanimda esim ailem olacak ama acı bana ait

Süperr cidden yüz buluyorlar biz yaptıkça cok iyiyiz sanıyorlar oysa mecburiyetten yapıyoruz bunu anlamıyorlar. Yapsın ohhh

Nasıl klima yok ya nasıl dayanıyorsun klimasız.? Çok zor gerçekten ben klima varken söyleniyorum daraldım diye

Bende yavas ilerler diye cok korkuyorum ve o agriyi hic bilmeyince ustune tedirginlik hatta yalnızlık hissi geliyo bazen ne yapacam diye. Yanimda esim ailem olacak ama acı bana ait
sanci cekerken sabirli olmak gerwkiyo biraz ben dogum yaparken de millet bagirmaltan bi hal oluyo du yok sezeryana alin fln diye
bende hic kimseyi duymadim sadece kendim varmis gibi dua ertim hayal ettim hic dusunmedim sezeryana alin diye sabir diyecez inslalah

nimet olmaz olur mu yahu! bir baskadir benim memleketim

ya iste kendim rahat edemiyorum derli toplu temiz ev seviyorum. benimkide arada unutuyor hamile oldugumu, hatirlatiyorum okadar:))
nankorluk yapsa ayni sekilde davranirdim herhalde, bizimki anlik terslenme, e bende ters teperim ozaman:)

ah kuzum senin cektiklerin. hadi hayirlisiiii, bende persembe/cuma gelsin istiyorumm insallah Allahimm! seninki 3100 ise benimkide oyle biseydir herhalde seni baz aliyorum biliyosun haha!

Benimde bahadır o şekilde akıntı var. Doktor bu zamanlar normal dedi. Fazla oluyor dediğimde fitil verdi. Yine ara ara oluyor ki. Hamile günlüğünde de yazıyor. Akıntı normal olabilir diye.
Canım akıntı farklı bişey zaten bu baya jöle kıvamında olmalı nişan farklı bişey

Nasıl güldüm anlatamam harikasın valla arkandayım helal

Bugun cuma kıZlar dualarınızı bekliyoruz bugun 4 kisi falan doktor kontrolu var insallah ben de sancısız çıkarım doktordan 14.00 randevu biraz gerginim.açıkçası insallah RAbbim korkumla.sınamaz
guzel haberler alacaksin. merak etme kuzum.
Sağlıkla gelsin minnoş gelince su poposunu bi ısır haketti o artik son 1 hafta inşallah hersey yolunda gider bekler kuzucuk
amin cnm. dr merak etmeyin dogumca poposuna 2 saplak atacagim diyr
biliyrm kuzum baz aldigini ..
dr beni kandiriyr bugunu ve dogum gununu sayma 5 gun kaldi diye .. cok canim aciyor artik cok yoruldum dedim. haklisiniz diyr. ama tutun lutfen diyr. Allahin izniyle saglikla gelsin de surda az kaldi.

Ay o benim karnıma gülüyor diye dalga geçmiştim, bir daha töbeee Neyse gidip en sevdiği tatlıyı yapayım nıahahhahhaa

Maşallah canım yine de iyi direndin valla. Bak kendi doğum zamanına gelecek nerdeyse. kilosu da iyi şükür. Hayırlı evlat olsunlar inşAllah. Sağlıkla gelsin çok az kaldı artık.

Kizlar ya şimdi lavaboya gittim normalde lekelenmenin 3 gun icinde biter 3 gunden fazla surerse gelirsin demisti doktorum, jöle gibi pembe sarı karışık bisey geldi nişan bu oluyor galiba gece de kasilmalarim oldu ama onemsemedim aslinda.. yarin da gecmezse doktora gidecektim ama bakalim takip edecegim eğer sanci vs baslar yada artarsa hastanenin yolu görünecek bana.....

Bugun cuma kıZlar dualarınızı bekliyoruz bugun 4 kisi falan doktor kontrolu var insallah ben de sancısız çıkarım doktordan 14.00 randevu biraz gerginim.açıkçası insallah RAbbim korkumla.sınamaz
Canım sıkıntısız geçer inşAllah. Çıkınca yaz hemen. Stres yapma kendine, durduk yere sancı çıkmasın nst de

Selam millet
Dünden beri amma sayfa birikmiş anca bitirebildim :)
Dün sabah görümcem geldi evi temizledik bebeğin odasını yerleştirdik. Ağır işleri görümcem yapmasına rağmen geberdim gece boyunca ağrıdan. Hala öyleyim aslında yürürken feci zorlanıyorum ama çok şükür ev işi de bitti. Akşam serinliğinde tüllerimi ütülicem bakalım.

afroditi canım hakkınız da hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz ♥

@greyfurt_ çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ♥

@Sevvaly0109 AnneyimBen canlar gözünüz aydın hayırlı olsun , Allah analı babalı büyütsün inşallah ♥

Kontrolü olanlar inşallah güzel haberlerle gelirsiniz ♥
Hasta olanlara şifa versin Rabbim ♥

Tesekkur ederim :) epidural uygulandiktan sonra yürüyebiliyor muyuz yoksa yatiyor muyuz
Ameliyathaneden cikarken yuruyemiyodum tam olarak. Düşme ihtimaline karsi tekerlekli sandalye ile getirdiler odaya. Yaklasik yarim saat sonra etkisi gecti. Yurumeye baslamistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…