- 7 Ağustos 2015
- 1.762
- 5.863
- 158
Vaktim cok enerjim yok benimde koltukta harry potteri 38376372. kez izleyerek gün sayıyorum yapsam yaparim yemek o kadar kötü değilim ama ben iyiyim dedikce beni ciddiye almamaya basladi hamile degilmisim gibi davranmaya basladi surekli burasi daginik bunu niye yapmadin diye sikayetlendi bende sen misin bunu yaoan deyip artik ayakkabımı o giydiriyor yemeği o yapıyor bulaşık makinesini bosaltip dolduruyor hicte dokunmam sinir oldum inat ettimvaktim bol evdeyim artik, enerjim de yerinde (sicaklari saymazsam), gayet rahat yapiyorum yemegimi kendi canimin istedigini sorun yok. ama kalkip eline saglik karicim yerine abuk subuk mizmizlanmasin. degecek seylere soylensin degmeyecek seylere degil.
ayrica tepene cikarmaya hic gelmiyo bu erkek milleti haklisinarada bi frenlemek lazim kasiniyorlar.
37 yi tamamlayacaksın yaniHahahaha aynen çalışabilir raporunu aldığım için hala işteyim
Şafak 10 iş günüDireniyorum
Neyse bugün oğluşumuz göreceğimHiç moral bozmuyorum heyecanlıyım
Sağlıkla gelsin minnoş gelince su poposunu bi ısır haketti o artikgecr 2-4 arasi resmen kivrandim aglama noktasina geldim. cok uykusuzum.
sabah nst de sancilar iyice duzene girmis dedi dr. 3 dk da bir... siddeti cok yuksek degil Allahtan. ince bir cizgideyiz lutfen dikkat edin yorulmayin dogurmayin dedi. 2 agustosa kadar dayansin istiyor. 3100 g olmus hanim. hala makat gelisli. pazartesi carsamba nst. carsamba dogumla ilgili konusacakmisiz cuma da dogum dedi dedi.
Bende yavas ilerler diye cok korkuyorum ve o agriyi hic bilmeyince ustune tedirginlik hatta yalnızlık hissi geliyo bazen ne yapacam diye. Yanimda esim ailem olacak ama acı bana aitmecbur durumda kalınırsa tabi ki tavsiye ediyorum çünkü artık bir noktada ben sezaryen mi yapılsa demeye başlamıştım, çektiğin sancıdan çok açılmanın yavaş olması moral bozuyor ama bu doğumum epiduralsiz olur inşallah.
SüperrVaktim cok enerjim yok benimde koltukta harry potteri 38376372. kez izleyerek gün sayıyorum yapsam yaparim yemek o kadar kötü değilim ama ben iyiyim dedikce beni ciddiye almamaya basladi hamile degilmisim gibi davranmaya basladi surekli burasi daginik bunu niye yapmadin diye sikayetlendi bende sen misin bunu yaoan deyip artik ayakkabımı o giydiriyor yemeği o yapıyor bulaşık makinesini bosaltip dolduruyor hicte dokunmam sinir oldum inat ettim
Nasıl klima yok yaBizim iş yerinde de klima yok; güya devlet kurumuyuz bir de.
Koltuklarımızda deri.
Bazen altıma kaçırdım galiba oluyorum
O kadar terletiyor.
Vantilatör ile idare etmeye çalışıyoruz.
Neyse ki bugün hariç son 4 iş günü
sanci cekerken sabirli olmak gerwkiyo biraz ben dogum yaparken de millet bagirmaltan bi hal oluyo du yok sezeryana alin fln diyeBende yavas ilerler diye cok korkuyorum ve o agriyi hic bilmeyince ustune tedirginlik hatta yalnızlık hissi geliyo bazen ne yapacam diye. Yanimda esim ailem olacak ama acı bana ait
yok canim problem olmazKızlar ya bilen varsa söyleyebilir mi benden hafif lekelenme geliyor ya cuma bugün biraz Kur"an okuyayım diyorum, sıkıntı olmaz demi
nimet olmaz olur mu yahu! bir baskadir benim memleketimGeçen ishal olduğumda sancıları ayırd edemediğim için en yakın Devlet hastanesinin aciline gittik. O esnada Bursa genelinde büyük bir elektrik kesintisi yaşandı ve işyerlerinde klimalar kapanmış. Jeneratörler sadece pclere yönlendirilmiş. 5 saat falan da gelmedi. Ben hastane de o kadar saat serumun bitmesini bekledim ve klimaları çalışıyorduO esnada şükrettim yani hava çok sıcaktı zaten işyerinde duramazmışım. gerçekten hamileyken anladım serin ortam büyük nimetmiş.
ya iste kendim rahat edemiyorum derli toplu temiz ev seviyorum. benimkide arada unutuyor hamile oldugumu, hatirlatiyorum okadar:))Vaktim cok enerjim yok benimde koltukta harry potteri 38376372. kez izleyerek gün sayıyorum yapsam yaparim yemek o kadar kötü değilim ama ben iyiyim dedikce beni ciddiye almamaya basladi hamile degilmisim gibi davranmaya basladi surekli burasi daginik bunu niye yapmadin diye sikayetlendi bende sen misin bunu yaoan deyip artik ayakkabımı o giydiriyor yemeği o yapıyor bulaşık makinesini bosaltip dolduruyor hicte dokunmam sinir oldum inat ettim
ah kuzum senin cektiklerin. hadi hayirlisiiii, bende persembe/cuma gelsin istiyorumm insallah Allahimm!gecr 2-4 arasi resmen kivrandim aglama noktasina geldim. cok uykusuzum.
sabah nst de sancilar iyice duzene girmis dedi dr. 3 dk da bir... siddeti cok yuksek degil Allahtan. ince bir cizgideyiz lutfen dikkat edin yorulmayin dogurmayin dedi. 2 agustosa kadar dayansin istiyor. 3100 g olmus hanim. hala makat gelisli. pazartesi carsamba nst. carsamba dogumla ilgili konusacakmisiz cuma da dogum dedi dedi.
Canım akıntı farklı bişey zaten bu baya jöle kıvamında olmalı nişan farklı bişeyBenimde bahadır o şekilde akıntı var. Doktor bu zamanlar normal dedi. Fazla oluyor dediğimde fitil verdi. Yine ara ara oluyor ki. Hamile günlüğünde de yazıyor. Akıntı normal olabilir diye.
Vaktim cok enerjim yok benimde koltukta harry potteri 38376372. kez izleyerek gün sayıyorum yapsam yaparim yemek o kadar kötü değilim ama ben iyiyim dedikce beni ciddiye almamaya basladi hamile degilmisim gibi davranmaya basladi surekli burasi daginik bunu niye yapmadin diye sikayetlendi bende sen misin bunu yaoan deyip artik ayakkabımı o giydiriyor yemeği o yapıyor bulaşık makinesini bosaltip dolduruyor hicte dokunmam sinir oldum inat ettim
guzel haberler alacaksin. merak etme kuzum.Bugun cuma kıZlar dualarınızı bekliyoruz bugun 4 kisi falan doktor kontrolu var insallah ben de sancısız çıkarım doktordan 14.00 randevu biraz gerginim.açıkçası insallah RAbbim korkumla.sınamaz
amin cnm. dr merak etmeyin dogumca poposuna 2 saplak atacagim diyrSağlıkla gelsin minnoş gelince su poposunu bi ısır haketti o artikson 1 hafta inşallah hersey yolunda gider bekler kuzucuk
biliyrm kuzum baz aldigininimet olmaz olur mu yahu! bir baskadir benim memleketim
ya iste kendim rahat edemiyorum derli toplu temiz ev seviyorum. benimkide arada unutuyor hamile oldugumu, hatirlatiyorum okadar:))
nankorluk yapsa ayni sekilde davranirdim herhalde, bizimki anlik terslenme, e bende ters teperim ozaman:)
ah kuzum senin cektiklerin. hadi hayirlisiiii, bende persembe/cuma gelsin istiyorumm insallah Allahimm!seninki 3100 ise benimkide oyle biseydir herhalde seni baz aliyorum biliyosun haha!
Sennhic dalga gecmeseydin keske o zaman gaza gelip kilo veriyolar tecrubeyle sabitbenimki de tatliyi kesmis bu ara kilo aldim diyo ulan ben ne haldeyim dedim kilo vermenin zamani simdi cok lazimdi hayir bide hamilelik bitse de hemen kilo da veremem suan onun zayiflamasi benim icin en kotu sey
Maşallah canım yine de iyi direndin valla. Bak kendi doğum zamanına gelecek nerdeyse.gecr 2-4 arasi resmen kivrandim aglama noktasina geldim. cok uykusuzum.
Canım sıkıntısız geçer inşAllah. Çıkınca yaz hemen. Stres yapma kendine, durduk yere sancı çıkmasın nst deBugun cuma kıZlar dualarınızı bekliyoruz bugun 4 kisi falan doktor kontrolu var insallah ben de sancısız çıkarım doktordan 14.00 randevu biraz gerginim.açıkçası insallah RAbbim korkumla.sınamaz
Ameliyathaneden cikarken yuruyemiyodum tam olarak. Düşme ihtimaline karsi tekerlekli sandalye ile getirdiler odaya. Yaklasik yarim saat sonra etkisi gecti. Yurumeye baslamistim.Tesekkur ederim :) epidural uygulandiktan sonra yürüyebiliyor muyuz yoksa yatiyor muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?