2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sağlıkla gelsin kuzucuk annesi inat etti demek gelicem diye

Bir avazda kavuşun inşallah

Hadi bakalim insallah hayirlisi olsun canim

Tabikide yaa ofla pufla bu sefer agrin olunca sen abartiyo oluyorsun cevreden de gördüğüm kadarıyla erkek milleti cocuk cikip görene kadar baba olduğunu kabullenmiyor hayatlari ayni devam ediyor saniyor boyle boyle alistiracagiz onlari hayatin müşterek olduğuna

37 yi tamamlayacaksın yani ben 36 da salı ayrılırım diyordum. Ama o 1 hafta fena canımı sıkıyor kıyamıyorum 1 haftaya kalmasın istiyorum ama çalışmakta istemiyorum nasıl olacaksa
Niyetim öyle. Ama bana da fazla gelmeye başladı artık. Ayaklarım şişiyor. Bi de zaman geçiremiyor. Tüm gün pc başında 2 cv bakıyorsam f5 yaparak KK sayfasını güncelliyorum Arada mülakat falan ama geçmiyor zaman. Neden 32.haftada izne ayırdıklarını şimdi daha iyi anladım.

Evet kuzum senin bebişi kucağına alma vaktin gelmiş sanırım inşallah hayırlısıyla haberlerini bekliyorum

Haklısın canm zaman geçmiyor bir türlü. Bakalım dayanabildiğimiz kadar direncez artık.

Sağlıkla kucağına al inşallah canım dualarımız seninle

Hangisi daha kolay olacaksa , ikinizi de zorlamadan olacaksa o olsun. Boşuna bebek belirliyor demiyorlar doğumu.
Dualarımız seninle

İnşAllah bir nefeste doğurursun canım. Allah yardımcınız olsun. Ağrısız 4 cm açıklık süper gerçekten. Ben oğlumda 40 haftada gittim o kadar suni sancıya 3 cm de kaldı açılma. Herkesin vücudu farklı tepki veriyor. Sağlıkla gelsin bebişiniz

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Sezaryen normal hiç farketmez canm sağlıkla gelsin de kuzucuk boşver

Herkese merhaba..

Bu gün havanın sıcaklığını fırsat bilip 4 makine çamaşır yıkadım. üçü kızımın.. Hepsini kuruttum, ütüledim, yerleştirdim ve nihayet valizimizi de hazırlamış olduk. Gün sonunda bana sırt ağrısı kaldı.
Eşim valizi görünce nereye gidiyorsun diye sordu. Havai'ye tatile dedim..

Yetmedi bir de gün batımını izlemek için biraz yürüyüş yaptım, ama petim çıkmış.. Şimdi kanepede pinekliyor ve iyiki bitirmişim diyorum, yağmur başladı, hafta sonu tayfun varmış..

Ha masallah hepsini bu saate nasil.bitirdin helal olsun walla ama cok yorulmussundur yat uzan canim

Dur hatlar karisti adana cik aradan orasi japonyaydi ben diyorum saat daha 3 e geliyo bu kiz nasil.bitirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…