Sağlıkla gelsin kuzucuk annesi inat etti demek gelicem diyeUpdate geldi haniiimm
Hala dogurmadim. 1 saatlik bir serum daha taktilar bu sefer ilacli sancilari dusursun diye ama bana misin demedi.. Hala 100kusurlerde duzenli sancim var. Smdi doktoru bekliyoruz durumu degerlendirecek buyuk ihtimal sezaryene alir dedi ebe.. BakalimDoktor sabah cati ve acikliga bakti zaten acilmam yokmus catim da darmis sezaryen beni bekler yani bir de bebis onca sanciya kasilmaya ragmen inemiyormus yan durmus donemiyormus zaten amaan dote giren semsiye acilmiyor
Bir avazda kavuşun inşallahHastaneye geldiğimde 4 cm açıklığım vardı sabah. Yatış yapmamı istediler kabul etmedim. Eve gittim son işlerimi hallettim biraz oyalandım. Şimdi tekrar hastaneye geldim, henüz yatış yapmadım. Ufak ufak kasılmalarım var ama dayanılmayacak gibi değil. Hemşire ilk fazın başladığını söylemişti sabah. Bakalım gelişmeleri haber veririm ♥
Hadi bakalim insallah hayirlisi olsun canimHastaneye geldiğimde 4 cm açıklığım vardı sabah. Yatış yapmamı istediler kabul etmedim. Eve gittim son işlerimi hallettim biraz oyalandım. Şimdi tekrar hastaneye geldim, henüz yatış yapmadım. Ufak ufak kasılmalarım var ama dayanılmayacak gibi değil. Hemşire ilk fazın başladığını söylemişti sabah. Bakalım gelişmeleri haber veririm ♥
Tabikide yaa ofla pufla bu sefer agrin olunca sen abartiyo oluyorsun cevreden de gördüğüm kadarıyla erkek milleti cocuk cikip görene kadar baba olduğunu kabullenmiyor hayatlari ayni devam ediyor saniyor boyle boyle alistiracagiz onlari hayatin müşterek olduğunaBugün ben de aynı duygulardayım.
Sinir oldum kendilerine.
Dün öğle arada eve gelip bulaşık makinasını boşalttım, 2 çeşit yemek yaptım.
Çamaşır, ütü hep bende.
Tamam ağrım sızım yok ama bazen ayakkabı giyerken yada çıkarırken zorlanıyorum.
Onda bile kendi kendime hallediyorum.
Ama yaptıklarımın önemi yok gibi, neden çaba sarfediyorum ki dedim.
Yapmayacağım bu da son olsun artık.
Nazlanacağım artık kızdım ona
Evet çok zor oluyor ama napalım mecburen dayanıyorum gün sayıyorum artık..
Sezeryan veya değil siz sağlıklı olun da bence herşeyden önemlisi bu
İnşallah sağlıkla kavuşun birbirinize
Yaaa çok sevindim
Yemene dikkat etmeye devam et yine de❤
Ama süper haber kesinlikle
Bazen kanala bir anda giriveriyorlarmış, belli olmaz giriverir belki
Niyetim öyle. Ama bana da fazla gelmeye başladı artık. Ayaklarım şişiyor. Bi de zaman geçiremiyor. Tüm gün pc başında 2 cv bakıyorsam f5 yaparak KK sayfasını güncelliyorum37 yi tamamlayacaksın yaniben 36 da salı ayrılırım diyordum. Ama o 1 hafta fena canımı sıkıyor kıyamıyorum 1 haftaya kalmasın istiyorum ama çalışmakta istemiyorum nasıl olacaksa
Evet kuzum senin bebişi kucağına alma vaktin gelmiş sanırımKizlar ya şimdi lavaboya gittim normalde lekelenmenin 3 gun icinde biter 3 gunden fazla surerse gelirsin demisti doktorum, jöle gibi pembe sarı karışık bisey geldi nişan bu oluyor galibagece de kasilmalarim oldu ama onemsemedim aslinda.. yarin da gecmezse doktora gidecektim ama bakalim takip edecegim eğer sanci vs baslar yada artarsa hastanenin yolu görünecek bana.....
Haklısın canm zaman geçmiyor bir türlü. Bakalım dayanabildiğimiz kadar direncez artık.Niyetim öyle. Ama bana da fazla gelmeye başladı artık. Ayaklarım şişiyor. Bi de zaman geçiremiyor. Tüm gün pc başında 2 cv bakıyorsam f5 yaparak KK sayfasını güncelliyorumArada mülakat falan ama geçmiyor zaman. Neden 32.haftada izne ayırdıklarını şimdi daha iyi anladım.
Sağlıkla kucağına al inşallah canım dualarımız seninleHastaneye geldiğimde 4 cm açıklığım vardı sabah. Yatış yapmamı istediler kabul etmedim. Eve gittim son işlerimi hallettim biraz oyalandım. Şimdi tekrar hastaneye geldim, henüz yatış yapmadım. Ufak ufak kasılmalarım var ama dayanılmayacak gibi değil. Hemşire ilk fazın başladığını söylemişti sabah. Bakalım gelişmeleri haber veririm ♥
Hangisi daha kolay olacaksa , ikinizi de zorlamadan olacaksa o olsun. Boşuna bebek belirliyor demiyorlar doğumu.Update geldi haniiimm
Hala dogurmadim. 1 saatlik bir serum daha taktilar bu sefer ilacli sancilari dusursun diye ama bana misin demedi.. Hala 100kusurlerde duzenli sancim var. Smdi doktoru bekliyoruz durumu degerlendirecek buyuk ihtimal sezaryene alir dedi ebe.. BakalimDoktor sabah cati ve acikliga bakti zaten acilmam yokmus catim da darmis sezaryen beni bekler yani bir de bebis onca sanciya kasilmaya ragmen inemiyormus yan durmus donemiyormus zaten amaan dote giren semsiye acilmiyor
İnşAllah bir nefeste doğurursun canım. Allah yardımcınız olsun. Ağrısız 4 cm açıklık süper gerçekten. Ben oğlumda 40 haftada gittim o kadar suni sancıya 3 cm de kaldı açılma. Herkesin vücudu farklı tepki veriyor. Sağlıkla gelsin bebişinizHastaneye geldiğimde 4 cm açıklığım vardı sabah. Yatış yapmamı istediler kabul etmedim. Eve gittim son işlerimi hallettim biraz oyalandım. Şimdi tekrar hastaneye geldim, henüz yatış yapmadım. Ufak ufak kasılmalarım var ama dayanılmayacak gibi değil. Hemşire ilk fazın başladığını söylemişti sabah. Bakalım gelişmeleri haber veririm ♥
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımUpdate geldi haniiimm
İnşallah birşey yoktur canım iyi yapmışsın hastaneye gitmekle, telaş yapmaHafif sancılarım var benim o yuzden risske atmamak icin hastaneye gidiyorum kızlar dua edin nolur sıkıntı olmasın
Sezaryen normal hiç farketmez canm sağlıkla gelsin de kuzucuk boşverUpdate geldi haniiimm
İnşAllah normal çıkar canm. Dualarımız seninleHafif sancılarım var benim o yuzden risske atmamak icin hastaneye gidiyorum kızlar dua edin nolur sıkıntı olmasın
Ha masallah hepsini bu saate nasil.bitirdin helal olsun walla ama cok yorulmussundur yat uzan canimHerkese merhaba..
Bu gün havanın sıcaklığını fırsat bilip 4 makine çamaşır yıkadım. üçü kızımın.. Hepsini kuruttum, ütüledim, yerleştirdim ve nihayet valizimizi de hazırlamış olduk. Gün sonunda bana sırt ağrısı kaldı.
Eşim valizi görünce nereye gidiyorsun diye sordu.Havai'ye tatile dedim..
Yetmedi bir de gün batımını izlemek için biraz yürüyüş yaptım, ama petim çıkmış.. Şimdi kanepede pinekliyor ve iyiki bitirmişim diyorum, yağmur başladı, hafta sonu tayfun varmış..
Dur hatlar karisti adana cik aradan orasi japonyaydiHerkese merhaba..
Bu gün havanın sıcaklığını fırsat bilip 4 makine çamaşır yıkadım. üçü kızımın.. Hepsini kuruttum, ütüledim, yerleştirdim ve nihayet valizimizi de hazırlamış olduk. Gün sonunda bana sırt ağrısı kaldı.
Eşim valizi görünce nereye gidiyorsun diye sordu.Havai'ye tatile dedim..
Yetmedi bir de gün batımını izlemek için biraz yürüyüş yaptım, ama petim çıkmış.. Şimdi kanepede pinekliyor ve iyiki bitirmişim diyorum, yağmur başladı, hafta sonu tayfun varmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?