2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok haklısın ya ben orda canımın acısıyla uğraşırken millet sohbet etmek bi onu çekemem bide emzirmeye çalışırken bakmalarını ben milletin yanında emziremem dedim anneme napcan ya diyo cikarcam dışarı herkesi dedim

oh madallah efe beye.
eger hersey yolundaysa nacizane fikrim baska dr girsin ama normal dogum olsun isterdim. normal dogum yapabilecekken neden sezeryan olasin ki.
Canım sancım 60larda duzenlı cıkmıs suanlık bel agrım var doktor benı gonderdı. Kac olunca dogum baslıyor sen sancılar kralıcesı olarak bılırsın
estagfurullah .
dyzenli sancinin suresi ve araligi da onemli cnm. misal 2 dk da bir 1 er dk suren sanci varsa dogum basliyr demekktir. ama 10dk da bir 100de sancin olsun o zaman biraz takip edelim derler...
benim suan 3dk da bir ama siddeti 40ta. o yuzden bekliyrz..

sen beni bekliyorsun 2. katta yanyana dogurucaz:)
sana gun verdi mi? benim beklerse 2 agustos. 3une kadar ordayim
Beni bile bekliyor olabilir
sen yetisemiyrdum cnm.

Ahaaa bu kesin benim zilli pozisyonu da bu zaten, makat geliş, hiç dönmedi, niyeti de yok gerçi dr son kontrolde iyiki pozisyonu böyle, yoksa bu kadar kalamayabilirdi dedi
Senin nicki o kuyunca dansakuduro diyesim geliyo bi kere diim de icimde kalmasin dansakudurooo anaa daha donmemis mi zaten bizimkiler dondu de noluyo guzel guzel yatiyo walla bence pek cikmaya niyeti yok

Iste insanların bunu kendilerinin düşünmesi lazım ama meraklı milletiz ne yazık ki ben artık eskidim, ablası felan gelirse, bu sefer söylerim odayı boşaltalım diye :)) derdim o ilk anı yanlız, sakin yaşamak..sonra emzirirken zaten takmıyorsun kimseyi, kaşarlanıyor insan

Kızlar karnımın bazen yumuşaması normal mi sizde oldu mu normalde çok sert ama bazen içi boş gibi yumuşacık oluyor bı kaç gündür
normal cnm.

5 kgdan bahsetti annem de zaten hala 2 öğün yiyor nasıl 5 kg vereck dedi ekmek hiç yemecyk meyve de ucundan dedi ben meyveye düşmüştm aslnda ama bilemyrm nasıl olcak
meyve cok hizli kilo aldiriyr cnm.

inanirmisin, daha simdi bende onu dusunuyordum. bebek cok sakin, karnim asiri yumusak, sanki ici bos gibi. bikac gundur gunduzleri hamile degilmisim hissine kapiliyorum, cok tuhaf. senle aramizda bir gun var, ayni seyi yasiyosak normal sanki?
normal seker.

Kızlar kum döküyormuşum. İdrar tahlilimde amorf fosfat kristalleri görüldü yazıyor. Dün idrarımda yanma yoktu ama bugün hafif yanma da başladı. Napacam ben
Canım geçmiş olsun ben de muayeneye gittiğimde idrar testinde orta amorf kristali çıktı sonuçları bir hafta sonra gösterecekmiş ama nasıl tedavi izledin canım hamileliğe engel mi bu .. kum dökme olarak geçiyor nette

Senin nicki o kuyunca dansakuduro diyesim geliyo bi kere diim de icimde kalmasin dansakudurooo anaa daha donmemis mi zaten bizimkiler dondu de noluyo guzel guzel yatiyo walla bence pek cikmaya niyeti yok
Içinde kalmasın istediğin kadar söyle canım
Benim 31.haftadan beri kasılmalarım var, o yüzden dönmemiş olması avantaj diye düşünüyorum..zilli kafasıyla daha çok zorlayabilirdi kapıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…