- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Aynen cnm gez baklm dikkat et Sıcakta çok durmaYok canm Karacabey li değilim. Ama denizi ve havası çok güzel gerçekten.
Terlikleri ayaklarım inerse giyerim iner diye düşünüyorum
artık olmazsa da misafir için evde durur.
Doktoruna ve gebesine göre değişiyor komtrol sıklığı.2 hafta sonra gel dedi yani bldgm haftada 1 kontrl oluyor artık ama
Ahaaa bu kesin benim zilliEki Görüntüle 2292793
Organlarin hali ahvali
Benimkini keske utanmasam paylasssamBizim banyoya ne olmuş öyle ya, tövbe estağfurullah, insaat varmis evde abooo
Eki Görüntüle 2292794
Çok haklısın ya ben orda canımın acısıyla uğraşırken millet sohbet etmek bi onu çekemem bide emzirmeye çalışırken bakmalarını ben milletin yanında emziremem dedim anneme napcan ya diyo cikarcam dışarı herkesi dedimBen şimdiden eşime söyledim, ilk gün kimseyi istemiyorum, hastaneye gelmek isteyen varsa 2.gün gelsinler diye..tamam uygun bir dille söylerim bizimkilere dedi, bakalım becerebilecek mibebeyi ilk emzirme anında kimseyi cekemiycem bu sefer..ilkinde annem ablam teyzem, 2 görümcem ve kızları tepemdeydi, herkesin gözü memede boşuna stres olmuştum
hemşirem şöyle azicik disli olsa da herkesi kovalasa önden bi konussam mi kadinla denk gelince
oh madallah efe beye.@Arwien @duskapanisumak85 hadi gozunuz aydin.guzel haberler
Gelelim.bize kizlar nst normal.Dedi göstermedi hahaha bakma dedi.dinlenmeye su icmeye devam yatcaksin stres yok su normal rahim kapali akinti normal dedi bakti hatta kültür aldi 5 agustosa gel cati muayenesi dedi dedi beklicez sanci.kasilma.su kanama hareket azalmasında gunde 10 dan az ise hareket gel dedi beklicez.hayirlisi Allahtan inşallah tum bebekler zamaninda gelsin insallah sağlıkla kolaylikla
eger hersey yolundaysa nacizane fikrim baska dr girsin ama normal dogum olsun isterdim. normal dogum yapabilecekken neden sezeryan olasin ki.arkadaşlar bugün benim de görüş günümdü.
dünku doktr 2400gr demişti, kendi dktrm 2700 dedi 1 günde 300 gr alamycgna göre ( 32. Haftada 2000grdi)
kilo aldgma çok fazla taktı doktor ödem var epey.dedi ( 11 kg oldu toplamda30. Haftadan sonra aldım hepsini 6 haftada 11 kg fazla aslnda) tansiyon şeker her şey normaldi.
korktgm başıma geldi doktrum izinli normal zamanını beklesem.
Bayram sonrası alırım dedi çatı muayene hiç bisey yapmadan aşırı bozuldum ama illa normal için tuttrmyrm fakat nişan olayını beklemek istyrm her şey yolunda giderse.
akrbmz aynı zamanda doktrm 40 yıllık doktr da.
inşallah zamanında sağlıklı gelsin hepimizin yavrusu
estagfurullahCanım sancım 60larda duzenlı cıkmıs suanlık bel agrım var doktor benı gonderdı. Kac olunca dogum baslıyor sen sancılar kralıcesı olarak bılırsın
sana gun verdi mi? benim beklerse 2 agustos. 3une kadar ordayimsen beni bekliyorsun 2. katta yanyana dogurucaz:)
Beni bile bekliyor olabilir
Senin nicki o kuyunca dansakuduro diyesim geliyo bi kere diim de icimde kalmasin dansakuduroooAhaaa bu kesin benim zillipozisyonu da bu zaten, makat geliş, hiç dönmedi, niyeti de yok gerçi dr son kontrolde iyiki pozisyonu böyle, yoksa bu kadar kalamayabilirdi dedi
Ah cnm geç kaldın çatladı catlicagi kadr Her yerim derken her geçen gün dhada çoğalıyor sanırımDermokozmetik Kaş ve Kirpik Serum Çeşitleri | Watsons
Dermokozmetik kaş ve kirpik serumları ile kendinizi ödüllendirin! Dolgun ve uzun kirpikler ile çekiciliğinizi katlayarak bakışları üzerinize çekin!www.watsons.com.tr
Kızlar indirimde
Iste insanların bunu kendilerinin düşünmesi lazım ama meraklı milletiz ne yazık kiÇok haklısın ya ben orda canımın acısıyla uğraşırken millet sohbet etmek bi onu çekemem bide emzirmeye çalışırken bakmalarını ben milletin yanında emziremem dedim anneme napcan ya diyo cikarcam dışarı herkesi dedim
Saol canmAynen cnm gez baklm dikkat et Sıcakta çok durma
normal cnm.Kızlar karnımın bazen yumuşaması normal mi sizde oldu mu normalde çok sert ama bazen içi boş gibi yumuşacık oluyor bı kaç gündür
meyve cok hizli kilo aldiriyr cnm.5 kgdan bahsetti annem de zaten hala 2 öğün yiyor nasıl 5 kg vereck dedi ekmek hiç yemecyk meyve de ucundan dediben meyveye düşmüştm aslnda ama bilemyrm nasıl olcak
normal seker.inanirmisin, daha simdi bende onu dusunuyordum. bebek cok sakin, karnim asiri yumusak, sanki ici bos gibi. bikac gundur gunduzleri hamile degilmisim hissine kapiliyorum, cok tuhaf. senle aramizda bir gun var, ayni seyi yasiyosak normal sanki?
Canım geçmiş olsun ben de muayeneye gittiğimde idrar testinde orta amorf kristali çıktı sonuçları bir hafta sonra gösterecekmiş ama nasıl tedavi izledin canım hamileliğe engel mi bu .. kum dökme olarak geçiyor netteKızlar kum döküyormuşum. İdrar tahlilimde amorf fosfat kristalleri görüldü yazıyor. Dün idrarımda yanma yoktu ama bugün hafif yanma da başladı. Napacam ben
beklerse benimki garantiCumalar bereketli bir dahaki cuma hangimiz de sıra acaba
Işte her seyim bu kadar iyiyken ben yavrumun kendi zamanının gelmesini beklygm canım sagolasncanim tansiyin normalse kiloyu takma bende ilkmgebelikde
22 .haftadansonra 20 kilo aldim hatta son 4 kilo bir ay icinde olmustu
kiloyu takma
Içinde kalmasın istediğin kadar söyle canımSenin nicki o kuyunca dansakuduro diyesim geliyo bi kere diim de icimde kalmasin dansakuduroooanaa daha donmemis mi zaten bizimkiler dondu de noluyo guzel guzel yatiyo walla bence pek cikmaya niyeti yok
tam net değil ama bayramdan önceki hafta bir gün olacak senden 1 hafta sonra yani yaklaşık olarak. haftaya belli olacak tam günü.sana gun verdi mi? benim beklerse 2 agustos. 3une kadar ordayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?