2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
umarım öyle olur. uyku problem değil elbet geçer o günler. ama oğlum küçük yemesi uykusu nasıl olur bilmiyorum. korkuyorum o günlerden

kızlar bir şey aklımı kurcalıyor. gelecek ay bir turla kayak oteline gideceğiz havaalanından tur direk otele götürecek bizi. oğlum geceleri hala devam sütü alıyor. uçağa açılmamış kutusunda toz mama alırlar mı inince durum ne olacak kestirmek zor. mama bulamama ihtimalimiz var. daha önce az miktarda mama kabında götürdüm ama şimdi büyük bir paket götürmek istiyorum. uçağa alırlar mı acaba

Canim bendede yilbasinda olmustu banyodan sonra bir kan bosaldi 10 dk sonrada parca geldi kan renginde doktoru aradim agrin var mi dedi yok dedim igne yaptir dedi eczanaye yat dimlemdin demisti sukur bisey olmadi iyiyiz ikimizde

Canim bendede yilbasinda olmustu banyodan sonra bir kan bosaldi 10 dk sonrada parca geldi kan renginde doktoru aradim agrin var mi dedi yok dedim igne yaptir dedi eczanaye yat dimlemdin demisti sukur bisey olmadi iyiyiz ikimizde
Bende de ağrı yok çok şükür peki kaç gün sürdü kanama devam etti mi benim baya az şuan da silince geliyor biraz

maşallah canım yediklerin bebeğede yaramış ben 18 kilo aldım ama oğlum 3 kilo doğdu .
neler yedin neler içtin anlatırmısın canım ben pek özenmedim galiba birde normal doğum istiyordum kilolu olursa zorlanırsın demişlerdi .şimdi bebek için beslenmek istiyorum ona yarayacak şeyler yani. sağlıklı olsun da olsunda kilo önemli değil aslında ama benim oğlan iştahsız bir bebekti psikolojimi çok bozdular bu çocuk zayıf diye diye .

Herkese merhaba,bende 7 haftalık hamileyim.bugün dr.kontrolüm vardı keseyi gördü ama bebeği göremedi.ayrıntılı ultrason istedi ayın 22 sine gün verildi.beta hcg bakıldı 131459,23 çıkmış.haftasına göre düşük sanki.bu haftada bebeği görmesi gerekmiyor mu?

Cnm çok geçmiş olsun benimde pazartesi günü oldu hala ara ara geliyor tam kesilmedi henüz kesede kanama alanı falan varmıydı benimde küçük parca geldi bebeğim ıyi ins daha iyi olur 1 aydır korkudan banyo yapmadim dusun artik canm yat dinlen bol bol ben ole yapiyorum

Kizlar iyi aksamlar , sari ya da seffaf akintiniz oluyor mu ? Benim yoruldugum zamablar akintilarim oluyor normal mi acaba ?

Kizlar iyi aksamlar , sari ya da seffaf akintiniz oluyor mu ? Benim yoruldugum zamablar akintilarim oluyor normal mi acaba ?
Bende de yoğun akinti oluyor hergün öyle ama enfeksiyon yoksa sorun değil hormonlardan dedi doktor benim ilk hamileliğimde de böyle olmuştu çalıştığım için mecbur günlük ped kullanıyorum

Bende de yoğun akinti oluyor hergün öyle ama enfeksiyon yoksa sorun değil hormonlardan dedi doktor benim ilk hamileliğimde de böyle olmuştu çalıştığım için mecbur günlük ped kullanıyorum
Benimde ikinci aslinda ama hatırlayamiyorum ozaman ki yasadiklarimi cok :) kahve rengi yada kanli degilse sıkıntı degil yaziyor internettede

Benimde d vaitaminim çok düşük çıkmış. Değrrim 5.yarın kontrolum var bakalım inşllh iyi geçer. D vitamini için takviye mi veriyorlar

Benim de sarı akıntım oluyor hamile kaldığım hafta başladı hiç de geçmedi. Doktor kaşıntı olursa fitil vereyim onun dışında normal demişti.:)

iyi aksamlar kızlar cinsiyetini merak edıyorum tahmın edebılecek olanınız var mı

Eklentiler

• 76BCB3C2-4149-49E8-A086-70D93D03A585.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar acayip gazım var mide sıkıntım var sanki midem ağzımda. 2 gün önce ayıptır söylemesi nohut yemeği yemiştim ondandır dedim ama geçmiyo bi türlü. Doktora yazdım gaviscon ya da renie şurup kullan dedi ama ilaç sonuçta kullanmak istemiyorum. Ne önerirsiniz napabilirim

sağol canım kanama alanı geçen haftalarda var demişti ama kanamam ve lekem olmadı bugün birden kan boşaldı banyozararlı mıki birşey demedi yat dinlen dedi yemek bile yapma dedi sana da çok geçmiş olsun inşallah geçmiştir canım

Iyi akşamlar herkese; bugün yine kontrole gittim.Açıkçası korkuyordum çünkü mide bulantım hiç olmadı içimden acaba bebege bisey mi oldu ki diye gecirmedim degil.cunku hic bir hissiyat yoktu.okuyorum burdan cogu kisi mide bulantisi ya da gogus hassasiyeti var falan yazio..tek yasadigim sey kuyruk sokumum agriyor ve uyku halim..nese diyecegim şu ki hakkatten herkesin hamileligi kendine özel.bi belirti olmamasi da sıkıntı degil.doktor hanım" gayet saglikli baksana fikır fıkır "dedi.icim rahatladi.şimdi ikili test zamanı...

Ben de bugun kontrole gittim.5 gun geridrn geliyordu bugun sat ile uyumlu hale gelmis.19 mm olmus bidigim.3 hafta sonra 11 12. Haftalarda gel tekrar dedi dr.ve ikili ve dortlu taramalarin artik gelismis ulkelerde yapilmadigini yerine 1 sefer yapilan fetal dna testinin yuzde 99 dogrulugu oldugunu amniyosenteze alternatif oldugunu soyledi.yasim 39 olunca acaba dedim onu mu yaptirsam .maliyeti 2500 civarindaymis.ikili dortlulerin 250 300.zaten ense kalinligi burun kemigi vs olcumlerinde anormal bulgular varsa anlasilmiyor mu hic mi yaptirmasam diye kararsiz kaldim.fetal dna testini dusunen var mi aranizda?dr sunu da soyledi cok mantikli.bir ceo telefonu bir play staytion ne kadar.bu daha mi az onemli dedi.kendi ailesine de kesinlikle bundan yaptiracagini soyledi.kafam karisti.ilk cocugumda 2 li 4 lu biliyordum sadece

iyi aksamlar kızlar cinsiyetini merak edıyorum tahmın edebılecek olanınız var mı
Canım kaç haftalık, kolunu bacağını göremedim ben bırak cinsiyeti benim bebişte böyle kafa ve vücut belli oluyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…