- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 36
umarım öyle olur. uyku problem değil elbet geçer o günler. ama oğlum küçük yemesi uykusu nasıl olur bilmiyorum. korkuyorum o günlerdenvallahi ayni korkulari yasiyorum. gece kimse yoktu. esim uyurdu. ben sabaha kadar ayakta kosardim bebekle. gunduz toplam 4 saat filan uyurduk. sonrasi ayni.
insallah bu kez aynilarini yasamayiz.
genelde ilki zorsa ikinci kolay oluyor diyor tecrubeliler
Kızlar az önce muayeneden geldim tam çıktım bi kan boşaldı hemen içeri girip sildiğimde ciğer gibi bi parça geldi hemen geri girdim sordum korkma dedi ve bu güne kadar leke bile olmamıştı bende, hemen 3 güne bir bi iğne yazdı ve fitil yazdı tekrar baktı bebeklerin gayet iyi durumda illa düşük olacak diye birşey yok korkma dedi yatak istirahati verdi çok korkuyorum kızlar yerleşme kanaması da olabilir dedi ama 7+6 da olur mu bunlar başına gelen varmı ne olur birşeyler söyleyin
Bende de ağrı yok çok şükür peki kaç gün sürdü kanama devam etti mi benim baya az şuan da silince geliyor birazCanim bendede yilbasinda olmustu banyodan sonra bir kan bosaldi 10 dk sonrada parca geldi kan renginde doktoru aradim agrin var mi dedi yok dedim igne yaptir dedi eczanaye yat dimlemdin demisti sukur bisey olmadi iyiyiz ikimizde
maşallah canım yediklerin bebeğede yaramış ben 18 kilo aldım ama oğlum 3 kilo doğdu .canım 1.60 boyum 52 kiloyla hamile kaldım 75 kiloyla doğum yaptım 23 kilo aldım kızımı 4 kilo doğurdum hem kendime hem de bebeğime almışım yani çok şükür ikimizde gayet sağlıklıydık hatta onun kilolu oluşu beni hemen zayıflattı 6 ay sonra 50 kilodaydım
Hiç birşeyi kabul etmiyor vücudum herşeyden midem bulanıyor açlıktan bitkin bir haldeyimBende malesef su içemiyorum direk midem bulanıyor .
Cnm çok geçmiş olsun benimde pazartesi günü oldu hala ara ara geliyor tam kesilmedi henüz kesede kanama alanı falan varmıydı benimde küçük parca geldi bebeğim ıyi ins daha iyi olur 1 aydır korkudan banyo yapmadim dusun artik canm yat dinlen bol bol ben ole yapiyorumKızlar az önce muayeneden geldim tam çıktım bi kan boşaldı hemen içeri girip sildiğimde ciğer gibi bi parça geldi hemen geri girdim sordum korkma dedi ve bu güne kadar leke bile olmamıştı bende, hemen 3 güne bir bi iğne yazdı ve fitil yazdı tekrar baktı bebeklerin gayet iyi durumda illa düşük olacak diye birşey yok korkma dedi yatak istirahati verdi çok korkuyorum kızlar yerleşme kanaması da olabilir dedi ama 7+6 da olur mu bunlar başına gelen varmı ne olur birşeyler söyleyin
Bende de yoğun akinti oluyor hergün öyle ama enfeksiyon yoksa sorun değil hormonlardan dedi doktor benim ilk hamileliğimde de böyle olmuştu çalıştığım için mecbur günlük ped kullanıyorumKizlar iyi aksamlar , sari ya da seffaf akintiniz oluyor mu ? Benim yoruldugum zamablar akintilarim oluyor normal mi acaba ?
Benimde ikinci aslinda ama hatırlayamiyorum ozaman ki yasadiklarimi cok :) kahve rengi yada kanli degilse sıkıntı degil yaziyor internettedeBende de yoğun akinti oluyor hergün öyle ama enfeksiyon yoksa sorun değil hormonlardan dedi doktor benim ilk hamileliğimde de böyle olmuştu çalıştığım için mecbur günlük ped kullanıyorum
Benim de sarı akıntım oluyor hamile kaldığım hafta başladı hiç de geçmedi. Doktor kaşıntı olursa fitil vereyim onun dışında normal demişti.:)Kizlar iyi aksamlar , sari ya da seffaf akintiniz oluyor mu ? Benim yoruldugum zamablar akintilarim oluyor normal mi acaba ?
TeşekkürlerBenim de sarı akıntım oluyor hamile kaldığım hafta başladı hiç de geçmedi. Doktor kaşıntı olursa fitil vereyim onun dışında normal demişti.:)
Cnm çok geçmiş olsun benimde pazartesi günü oldu hala ara ara geliyor tam kesilmedi henüz kesede kanama alanı falan varmıydı benimde küçük parca geldi bebeğim ıyi ins daha iyi olur 1 aydır korkudan banyo yapmadim dusun artik canm yat dinlen bol bol ben ole yapiyorum
sağol canım kanama alanı geçen haftalarda var demişti ama kanamam ve lekem olmadı bugün birden kan boşaldı banyozararlı mıki birşey demedi yat dinlen dedi yemek bile yapma dedi sana da çok geçmiş olsun inşallah geçmiştir canımCnm çok geçmiş olsun benimde pazartesi günü oldu hala ara ara geliyor tam kesilmedi henüz kesede kanama alanı falan varmıydı benimde küçük parca geldi bebeğim ıyi ins daha iyi olur 1 aydır korkudan banyo yapmadim dusun artik canm yat dinlen bol bol ben ole yapiyorum
Canım kaç haftalık, kolunu bacağını göremedim ben bırak cinsiyetiiyi aksamlar kızlar cinsiyetini merak edıyorum tahmın edebılecek olanınız var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?