Benimde salı hayırlı olsun.aslinda her hafta persembe yada cuma cagirirdi bu defa salı günü gel dedi
ahh hadi hayirlisiyla bi nefeste kurtul insallahGünaydınlı iyi geceler herkese
ben 1 de uyumak icin hazirlik yaparken lavaboda önce kan sonra suyum geldi.
Nişan ve su gelmesi olayini anlamamak mümkün değilmiş onu anladim
Tüm bunlar hic agrim olmadan oldu hersey normaldi. Suyun devamında kan olunca ben toplamda bi 40 dk sonra hastanedeydim . Nst ye bagladilar yatisim yapildi. Ebe aciklik icin bakti ama bana cm belirtmedi. Eşim yanimda. Sabaha kadar dogum beklemiyoruz takip edecgiz yuruyebilirsin uyuyabilirsin dedi. Nst de sancim var ama bende agri yok. 90 falan oldufunda hafif bi regl agrisi oldu beldr o kadar. Simdilik böyle ☺ okuyanlar dua etsin lütfennnn
Allah yardimcin olsun canim seninde, saglik sihhatle kavus bebegine insallahSelam kizlar. Sabah 5 gibi kanamalı Nisan geldi. Hastanede nst deyim şuan. Az biraz sandım var açıklık 2 cm dedi hemşire. Yatisim yapıldı bakalım hayırlısı artık.
oy masallah! gozunuz aydin olsun, saglik sihhatle guzellikler icinde buyutmek nasip olsun insallahKızlar günaydın, cuma günü kızımı epidural sezaryen ile kucağıma aldım. Çok başka bir duyguymuş o kadar uykusuz kalmama rağmen uykum bile gelmiyor. Ama yorgunluk iyi değil tabiki henüz çok sütüm yok. Umarım gelir diye sürekli emzirmeye devam ediyorum. Ameliyat ile ilgili soruları olan olursa bana özelden mesaj atabilir. Çünkü ne telefonum ne başka birşeyi takip edemiyorum. Ben aşırı korkuyordum belki benim gibilere faydam dokunur.
Herkese sağlıklı mutlu hayırlı doğumlar diliyorum. Bebişlerinizi tatlı ayaklarından öperim
Allah bağışlasın inşallahKızlar uzun bir aradan sonra ben geldimmmbiliyosunuz benim oğluşu biraz erken aldılar size doğumumu anlatmak için sabırsızlanıyorum 23 temmuz sabah kalktık eşimle beraber hastaneye gittik kayınvalidem annem ve kız kardeşimde geldi hastane odamı kendim süslemek istediğim için 2 saat erkenden gittik güzelce süsledik hazırladık benden kan aldılar serum taktılar kendimi doğum anına kadar oyaladığım için stres olmadım sonra hemşireler geldiler beni aldılar asansöre binince beni bi titreme korku sardı eşimle yukarı çıktık ameliyathanenin önünde burda ayrılıyoruz dedi hemşiregirdik içeri ben çok kötü oldum başladım ağlamaya eşimde dışarda çok ağlamış kayınvalidem zor sakinleştirmiş neyse masaya oturtturdular anestezi uzmanı geldi güzelce herşeyi baştan sona anlattı ordaki hemşireden rica ettim elimi tutar mısınız diye hemşire bana sarıldı bende ona sarıldım omuzlarını düşür dedi rahat bırak kendini girişi çok kolay olacak çok rahat gözüküyo dedi iğneyi yaptı ama hissetmedim bacağımda hafif elektriklenme oldu çok normal iğneden dedi hemen yatırdılar hazırladılar sondayı taktılar uyuştuğum için hissetmedim doktorum geldi 10 dknın içinde miniğim doğdu o an yaşadıklarımım tarifi imkansız sonra bebeği hazırladılar ben bebekle beraber çıkmak istiyorum dedim kucağıma verdiler ameliyathanin kapısını bi açtılar tüm sevdiklerim kapıda göz yaşları sel olmuş sonra odaya geçtik narkozun etkisi bende hemen geçti 1saat içinde ayaklarım açıldı bu yüzden sancılarım çok oldu 1 gün şiddetli sancılarım oldu akşam üzeri hemşirler geldi sondayı çıkardılar yürümemiz lazım dediler gerçekten çok çok zordu ayağa kalkmak tansiyonum çok düştü beni tek zorlayan şey yürümek ve baş ağrısı oldu çok rahattı diğerleri velhasıl kelam çok zor ama çok güzel canlar rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu tarifi yok baktıkça göz göze geldikçe göz yaşlarıma engel olamıyorum rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah sizleride çok özledim bu süre zarfında okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir lütfen sezeryandan korkmayın rahat olduğunuz sürece çok kolay geçiyo bol bol yürümeye çalışın öpüldünüzzz
Maşallah Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallahKızlar günaydın, cuma günü kızımı epidural sezaryen ile kucağıma aldım. Çok başka bir duyguymuş o kadar uykusuz kalmama rağmen uykum bile gelmiyor. Ama yorgunluk iyi değil tabiki henüz çok sütüm yok. Umarım gelir diye sürekli emzirmeye devam ediyorum. Ameliyat ile ilgili soruları olan olursa bana özelden mesaj atabilir. Çünkü ne telefonum ne başka birşeyi takip edemiyorum. Ben aşırı korkuyordum belki benim gibilere faydam dokunur.
Herkese sağlıklı mutlu hayırlı doğumlar diliyorum. Bebişlerinizi tatlı ayaklarından öperim
Sağlıkla kucağına al bebişini canım ya rabbim kolaylaştırsın inşallahGünaydınlı iyi geceler herkese
ben 1 de uyumak icin hazirlik yaparken lavaboda önce kan sonra suyum geldi.
Nişan ve su gelmesi olayini anlamamak mümkün değilmiş onu anladim
Tüm bunlar hic agrim olmadan oldu hersey normaldi. Suyun devamında kan olunca ben toplamda bi 40 dk sonra hastanedeydim . Nst ye bagladilar yatisim yapildi. Ebe aciklik icin bakti ama bana cm belirtmedi. Eşim yanimda. Sabaha kadar dogum beklemiyoruz takip edecgiz yuruyebilirsin uyuyabilirsin dedi. Nst de sancim var ama bende agri yok. 90 falan oldufunda hafif bi regl agrisi oldu beldr o kadar. Simdilik böyle ☺ okuyanlar dua etsin lütfennnn
Sağlıkla kucağına al inşallahSelam kizlar. Sabah 5 gibi kanamalı Nisan geldi. Hastanede nst deyim şuan. Az biraz sandım var açıklık 2 cm dedi hemşire. Yatisim yapıldı bakalım hayırlısı artık.
Allah yardimcin olsun bir avazda insallah saglikla al kucağına canımSelam kizlar. Sabah 5 gibi kanamalı Nisan geldi. Hastanede nst deyim şuan. Az biraz sandım var açıklık 2 cm dedi hemşire. Yatisim yapıldı bakalım hayırlısı artık.
gozun aydin canim.Allah anali babali buyutsun gecmis olsunKızlar günaydın, cuma günü kızımı epidural sezaryen ile kucağıma aldım. Çok başka bir duyguymuş o kadar uykusuz kalmama rağmen uykum bile gelmiyor. Ama yorgunluk iyi değil tabiki henüz çok sütüm yok. Umarım gelir diye sürekli emzirmeye devam ediyorum. Ameliyat ile ilgili soruları olan olursa bana özelden mesaj atabilir. Çünkü ne telefonum ne başka birşeyi takip edemiyorum. Ben aşırı korkuyordum belki benim gibilere faydam dokunur.
Sağlıkla büyüt canın bebişini , gözün aydınKızlar günaydın, cuma günü kızımı epidural sezaryen ile kucağıma aldım. Çok başka bir duyguymuş o kadar uykusuz kalmama rağmen uykum bile gelmiyor. Ama yorgunluk iyi değil tabiki henüz çok sütüm yok. Umarım gelir diye sürekli emzirmeye devam ediyorum. Ameliyat ile ilgili soruları olan olursa bana özelden mesaj atabilir. Çünkü ne telefonum ne başka birşeyi takip edemiyorum. Ben aşırı korkuyordum belki benim gibilere faydam dokunur.
Bir avazda inşallah, kolay bir Doğum olur. Allah yardımcın olsun canımSelam kizlar. Sabah 5 gibi kanamalı Nisan geldi. Hastanede nst deyim şuan. Az biraz sandım var açıklık 2 cm dedi hemşire. Yatisim yapıldı bakalım hayırlısı artık.
Amin inşallah canımAllah bağışlasın inşallahsağlıkla büyüsün bebişin..
Günaydınnnnnnn güzel anneler,Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Muhendisella...erkek bekleniyor
Yigitmom.... bekleniyor
O günler de gelecek miDoğumdan sonra bir titremeee üşüme geliyo diyim dedimm rahatlarsın belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?