2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar günaydın, cuma günü kızımı epidural sezaryen ile kucağıma aldım. Çok başka bir duyguymuş o kadar uykusuz kalmama rağmen uykum bile gelmiyor. Ama yorgunluk iyi değil tabiki henüz çok sütüm yok. Umarım gelir diye sürekli emzirmeye devam ediyorum. Ameliyat ile ilgili soruları olan olursa bana özelden mesaj atabilir. Çünkü ne telefonum ne başka birşeyi takip edemiyorum. Ben aşırı korkuyordum belki benim gibilere faydam dokunur.
Herkese sağlıklı mutlu hayırlı doğumlar diliyorum. Bebişlerinizi tatlı ayaklarından öperim

ahh hadi hayirlisiyla bi nefeste kurtul insallah bebegini sorunsuz saglikla kucagina alirsin insallah! zaten heyecandan uyuyamazsin sanki bolca guc kuvvet dilerim!

Selam kizlar. Sabah 5 gibi kanamalı Nisan geldi. Hastanede nst deyim şuan. Az biraz sandım var açıklık 2 cm dedi hemşire. Yatisim yapıldı bakalım hayırlısı artık.
Allah yardimcin olsun canim seninde, saglik sihhatle kavus bebegine insallah

oy masallah! gozunuz aydin olsun, saglik sihhatle guzellikler icinde buyutmek nasip olsun insallah

Allah bağışlasın inşallah sağlıkla büyüsün bebişin..

Maşallah Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah

Sağlıkla kucağına al bebişini canım ya rabbim kolaylaştırsın inşallah

Selam kizlar. Sabah 5 gibi kanamalı Nisan geldi. Hastanede nst deyim şuan. Az biraz sandım var açıklık 2 cm dedi hemşire. Yatisim yapıldı bakalım hayırlısı artık.
Allah yardimcin olsun bir avazda insallah saglikla al kucağına canım
gozun aydin canim.Allah anali babali buyutsun gecmis olsun

Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Muhendisella...erkek bekleniyor
Yigitmoms.... bekleniyor

Son düzenleme:
Sağlıkla büyüt canın bebişini , gözün aydın
Bizler de korkup çeşitli bunalımlara giriyoruz şu süreçte Allah tüm Doğuma girenlere yardımcı olsun.

Günaydınnnnnnn güzel anneler,

Bi uyuduk uyandık, bebiş haberleri
Hadi bakalım inşallah güzel Doğum hikayeleri işe aramıza dönerler Bakalımmmmm sıradaki kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…