2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selam kizlar. Sabah 5 gibi kanamalı Nisan geldi. Hastanede nst deyim şuan. Az biraz sandım var açıklık 2 cm dedi hemşire. Yatisim yapıldı bakalım hayırlısı artık.

ikiniz de bir avazda kavusun bebeklerinize insallah..
gozunuz aydin..gule gule buyutun.

Arkadaşlar doğum yapanlarin ve yapacak olanların Rabbim yardımcısı olsun.
Kumaş bez dusunyrdm ama şimdilik hayal geldi bu durum. Ağız bezi kumasi aldim epey hazır bezin içine ağız bezi kumasi koyacağım az da olsa icimi rahatlamak için.
Sorum şu ki yine de kimyasal asiri olmayn bebek bezi ne aldınız? Muhendisoglu inceledim biraz ama araştırıp bez alan anneler ne aldnz merak ettim.

bem ilk.bebek de hep.hayal etti. kullanayim diye ama ilk cocuk cesaret edemedim
bu kizimda yikanabikir bez kullanacm
cok lazim olunca molfix kullanirim
ilk kizimda da genelde molfix kullandim

En temizi sleepy geldi bana kokmuyor en azindan onu aldim primanin kokusu cok agir benim midemi bulandiriyor nasil bir parfüm varsa artik

Günaydın tatlis anneler ağrısız sızısız serin bir gün geçirelim inşallah doğum yapanlari okudukça ben stres olmaya başladım ya ama korkum doğum değil cuma günü ağdaya gidicem ya gitmeden dogurursak rezillik korkusu kafamdan atamiyorum bu korkuyu uykumu kaçırıyor

Aynı durumdayım. Ağda gününü tespit edebilme komisyonu kuralım
Şakası bi yana öne mi alsak acaba?

Ayni korkuyu ben de yasamistim normalde cumaydi randevu pzt ye aldirmistim dedim bu ne patir patirngeliyo bebeler

Aynı durumdayım. Ağda gününü tespit edebilme komisyonu kuralım
Şakası bi yana öne mi alsak acaba?
5 inde doğum olacak benim 2 sine gidicem ağdaya erken gitsem pazartesiye kadar gelir azda olsa Allahim düşündüğümüz seylere bak ya çocuğu doğurmak yetmiyor kıl tüy derdi dogumdada başımıza bela

Ayni korkuyu ben de yasamistim normalde cumaydi randevu pzt ye aldirmistim dedim bu ne patir patirngeliyo bebeler
Hamilelik hormonlarida bozdu tamamen cabuk geliyor 1 hafta çıkmayacağını bilsem bende yarin giderdim ama mümkün değil her gece bu yuzden dua ediyorum nolur bu gece dogurmayayim diye yarin doktor kontrolü var inşallah daha bebek kanalda degil gelmesine cok var der

Sağlıkla al bebeğini kucağına canım Bir avazda inşallah

Selam kizlar. Sabah 5 gibi kanamalı Nisan geldi. Hastanede nst deyim şuan. Az biraz sandım var açıklık 2 cm dedi hemşire. Yatisim yapıldı bakalım hayırlısı artık.
Allah yardımcın olsun canım sağ salim gelsin bebeğin yatarak bekleme 2cm henüz gez dolaş plates topu iste yattığın zaman daha çok hissediyorsun sancıyı

Sleepy canım içeriği temiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…