2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hamileliğe engel olcağnı sanmıyorum canım. Su içmekten başka çaresi yok hamilelerde çünkü ilaç kullanamıyosun. Ben de öyle yaptım ve 2 haftada geçmişti
Anladım canım teşekkür ederim

Kızlar bugün gerçekten doğurucam sandım. Dünden beri geçmek bilmeyen belimin sağ tarafından kasığıma doğru regl sancısından biraz daha şiddetli sancım vardı. Akşam üzeri o halde kalktım evi süpürdüm yemek yaptım belimdeki ağrı iyice şiddetlendi. Eşim 9 gibi gelebildi işten yemek yedik duş alıp hastaneye gidecektik. Yemek yerken sancıdan ağlayan ben duşa girdim çıktım acaip rahatladım, sancı vs kalmadı. Oturup kalkarken çatı ağrım var sadece. Velhasıl hastaneye gitmekten vazgeçtim dostlar.
Bugün bu sancı canıma okudu ama güzel şeylere de vesile olmadı değil. Birçok konuda gamsız olan, beni tezcanlı olmakla itham eden kocam artık durumun ciddiyetini anladı sonunda
Eşler konuşulmuş bende devam edeyim azıcık dedikodu yapayım
I ikuayko cum gibi düşünüyorum bende. Kendi işimi kendim görüyorum. He eşimin hiç mi yardımı olmadı oldu elbet ev süpürdü ara ara iki kere camları sildi getir götür işlerimi yaptı kimi zaman ama çoğunda yüreğimi de tüketmedi değil :) mesela bir türlü kedilerin kumunu temizletemedim adama. Millet kızıyor sen niye temizliyosun diye e napim yüreğimi mi tüketeyim! Alıyorum küreği temizliyorum. Ne demişler tırnağın varsa başını kaşı :) he ama bugün şunu anladım kuyruğu dik tutucam diye her işi kendimiz yaptığımız için bu adamlar böyle oluyor. Bugün gerçekten o kadar kötüydüm ki kuyruğu dik tutamadım o da farketti 2 yıllık evliliğimizde 1 kere olsun sofra toplamayan makineye bulaşıkları dizmeyen adam hepsini yaptı
Ama evet birilerine muhtaç olmak gerçekten çok zor. Muhtaç olduğun kişi kim olursa olsun. Şöyle şakır şakır tüm işlerimi kendim yapabildiğim günlerimi feciat özledim. Neyse kızlar geçecek inşallah bu günler ♥

Günaydınlı iyi geceler herkese
ben 1 de uyumak icin hazirlik yaparken lavaboda önce kan sonra suyum geldi.
Nişan ve su gelmesi olayini anlamamak mümkün değilmiş onu anladim
Tüm bunlar hic agrim olmadan oldu hersey normaldi. Suyun devamında kan olunca ben toplamda bi 40 dk sonra hastanedeydim . Nst ye bagladilar yatisim yapildi. Ebe aciklik icin bakti ama bana cm belirtmedi. Eşim yanimda. Sabaha kadar dogum beklemiyoruz takip edecgiz yuruyebilirsin uyuyabilirsin dedi. Nst de sancim var ama bende agri yok. 90 falan oldufunda hafif bi regl agrisi oldu beldr o kadar. Simdilik böyle ☺ okuyanlar dua etsin lütfennnn

Aaaaa canım Allah yardımcın olsun. Geliyor bebiş inşallah zaten istiyordu Allah gönlüme göre bir Doğum nasip etsin

Rabbim yardımcın olsun canım uyumaya çalış bir saatte olsa sancın yokken yarına kuvvet toplarsın her şey gönlünce olsun inşallah haberdar et bizi :)

Allah yardımcınız olsun canım,evladını sağ salim kucağına alırsın İnşAllah.

Allah yardımcın olsun canım bi avazda kurtul inşallah uyu dinlen enerjiye ihtiyacın olacak

Allah yardımcınız olsun sağ sağlim kucağına al inşallah

AA canım görmemişim ben gözün aydın rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah çok sevindim iyisiniz demi çıktınız mı hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…