- 15 Ekim 2018
- 1.216
- 5.710
- 158
A kahvalti hazirlar, dur dur sukredebilirim
O da iyiymiş canımBizimki arada yapıyor ya, ben de şaşkınım. Adam kahvaltı sofrasına zeytin koymaz ama gömlek ütülüyor
Hamileliğe engel olcağnı sanmıyorum canım. Su içmekten başka çaresi yok hamilelerde çünkü ilaç kullanamıyosun. Ben de öyle yaptım ve 2 haftada geçmiştiCanım geçmiş olsun ben de muayeneye gittiğimde idrar testinde orta amorf kristali çıktı sonuçları bir hafta sonra gösterecekmiş ama nasıl tedavi izledin canım hamileliğe engel mi bu .. kum dökme olarak geçiyor nette
benim doktor ozellikle soyledi dogum cantana korse ve emboli corap da koyacakmisim... internetten siparis verecegim korseyi corabi da eczaneden alirim artik..Herkes aynı değil ama belki senin dikişin olmaz inşallah doktorunla konuşursun ilk günler doktorlar tavsiye etmiyor zaten biraz iyileşince takarsın toplu tutuyor karnı şekillendiriyor en azından ama ilk zamanlar takılmaz yani zor
nazah35 L lavanta111 adanamerkez kızlar hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün ♥ darısı bizlere inşallah
gecmis ilsun canim Allah anali babali büyütsün sen nasilsin oglun nasil kilosu durumu iyi demi insallahKızlar uzun bir aradan sonra ben geldimmmbiliyosunuz benim oğluşu biraz erken aldılar size doğumumu anlatmak için sabırsızlanıyorum 23 temmuz sabah kalktık eşimle beraber hastaneye gittik kayınvalidem annem ve kız kardeşimde geldi hastane odamı kendim süslemek istediğim için 2 saat erkenden gittik güzelce süsledik hazırladık benden kan aldılar serum taktılar kendimi doğum anına kadar oyaladığım için stres olmadım sonra hemşireler geldiler beni aldılar asansöre binince beni bi titreme korku sardı eşimle yukarı çıktık ameliyathanenin önünde burda ayrılıyoruz dedi hemşiregirdik içeri ben çok kötü oldum başladım ağlamaya eşimde dışarda çok ağlamış kayınvalidem zor sakinleştirmiş neyse masaya oturtturdular anestezi uzmanı geldi güzelce herşeyi baştan sona anlattı ordaki hemşireden rica ettim elimi tutar mısınız diye hemşire bana sarıldı bende ona sarıldım omuzlarını düşür dedi rahat bırak kendini girişi çok kolay olacak çok rahat gözüküyo dedi iğneyi yaptı ama hissetmedim bacağımda hafif elektriklenme oldu çok normal iğneden dedi hemen yatırdılar hazırladılar sondayı taktılar uyuştuğum için hissetmedim doktorum geldi 10 dknın içinde miniğim doğdu o an yaşadıklarımım tarifi imkansız sonra bebeği hazırladılar ben bebekle beraber çıkmak istiyorum dedim kucağıma verdiler ameliyathanin kapısını bi açtılar tüm sevdiklerim kapıda göz yaşları sel olmuş sonra odaya geçtik narkozun etkisi bende hemen geçti 1saat içinde ayaklarım açıldı bu yüzden sancılarım çok oldu 1 gün şiddetli sancılarım oldu akşam üzeri hemşirler geldi sondayı çıkardılar yürümemiz lazım dediler gerçekten çok çok zordu ayağa kalkmak tansiyonum çok düştü beni tek zorlayan şey yürümek ve baş ağrısı oldu çok rahattı diğerleri velhasıl kelam çok zor ama çok güzel canlar rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu tarifi yok baktıkça göz göze geldikçe göz yaşlarıma engel olamıyorum rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah sizleride çok özledim bu süre zarfında okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir lütfen sezeryandan korkmayın rahat olduğunuz sürece çok kolay geçiyo bol bol yürümeye çalışın öpüldünüzzz
Çok şükür iyiyim toparlanmam çok hızlı oldu canım kilosuda iyi sarılık olmuş kuzum bi şuan hastanede ışın tedavisi alıyoruz bi gece kalıp çıkacaz inşallahgecmis ilsun canim Allah anali babali büyütsün sen nasilsin oglun nasil kilosu durumu iyi demi insallah
Allah oyilik sifa versin camim daha da cabuk toparlanirsinz ikinizde imsallahÇok şükür iyiyim toparlanmam çok hızlı oldu canım kilosuda iyi sarılık olmuş kuzum bi şuan hastanede ışın tedavisi alıyoruz bi gece kalıp çıkacaz inşallah
aslinda her hafta persembe yada cuma cagirirdi bu defa salı günü gel dediCuma gittin yani salı günüde gidiyorsan seni 3 güne bi falan senin kontrol
İnşallah tatlımAllah oyilik sifa versin camim daha da cabuk toparlanirsinz ikinizde imsallah
Yaa ne tatlı anlatmışsın. Sağlıkla büyüsün minikKızlar uzun bir aradan sonra ben geldimmmbiliyosunuz benim oğluşu biraz erken aldılar size doğumumu anlatmak için sabırsızlanıyorum 23 temmuz sabah kalktık eşimle beraber hastaneye gittik kayınvalidem annem ve kız kardeşimde geldi hastane odamı kendim süslemek istediğim için 2 saat erkenden gittik güzelce süsledik hazırladık benden kan aldılar serum taktılar kendimi doğum anına kadar oyaladığım için stres olmadım sonra hemşireler geldiler beni aldılar asansöre binince beni bi titreme korku sardı eşimle yukarı çıktık ameliyathanenin önünde burda ayrılıyoruz dedi hemşiregirdik içeri ben çok kötü oldum başladım ağlamaya eşimde dışarda çok ağlamış kayınvalidem zor sakinleştirmiş neyse masaya oturtturdular anestezi uzmanı geldi güzelce herşeyi baştan sona anlattı ordaki hemşireden rica ettim elimi tutar mısınız diye hemşire bana sarıldı bende ona sarıldım omuzlarını düşür dedi rahat bırak kendini girişi çok kolay olacak çok rahat gözüküyo dedi iğneyi yaptı ama hissetmedim bacağımda hafif elektriklenme oldu çok normal iğneden dedi hemen yatırdılar hazırladılar sondayı taktılar uyuştuğum için hissetmedim doktorum geldi 10 dknın içinde miniğim doğdu o an yaşadıklarımım tarifi imkansız sonra bebeği hazırladılar ben bebekle beraber çıkmak istiyorum dedim kucağıma verdiler ameliyathanin kapısını bi açtılar tüm sevdiklerim kapıda göz yaşları sel olmuş sonra odaya geçtik narkozun etkisi bende hemen geçti 1saat içinde ayaklarım açıldı bu yüzden sancılarım çok oldu 1 gün şiddetli sancılarım oldu akşam üzeri hemşirler geldi sondayı çıkardılar yürümemiz lazım dediler gerçekten çok çok zordu ayağa kalkmak tansiyonum çok düştü beni tek zorlayan şey yürümek ve baş ağrısı oldu çok rahattı diğerleri velhasıl kelam çok zor ama çok güzel canlar rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu tarifi yok baktıkça göz göze geldikçe göz yaşlarıma engel olamıyorum rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah sizleride çok özledim bu süre zarfında okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir lütfen sezeryandan korkmayın rahat olduğunuz sürece çok kolay geçiyo bol bol yürümeye çalışın öpüldünüzzz
Amin kuzum cümlemizinki inşallahhYaa ne tatlı anlatmışsın. Sağlıkla büyüsün minikAllah anali babalı büyütsün
Canım kac tane hasta bezi kullandin hastaneye kac tane koysamSezeryan doğum yapan anneler kanamanız nasıl geliyo benim 2 gün orta derecede geldi şimdi 5 6 damla kadar geliyo normal mi
Kuzum herkesin kanaması farklı oluyo sanırım ben 1 gece kaldım 2 tane kullandım ama 1 tanede idare ederdi az kanamam olduCanım kac tane hasta bezi kullandin hastaneye kac tane koysam
Anladim her ihtimale karsi 3 tan e koyayım o zamanKuzum herkesin kanaması farklı oluyo sanırım ben 1 gece kaldım 2 tane kullandım ama 1 tanede idare ederdi az kanamam oldu
normal ben ertesi gun pede gecmistim cok az a geliyordu ilk sezeryanimdaSezeryan doğum yapan anneler kanamanız nasıl geliyo benim 2 gün orta derecede geldi şimdi 5 6 damla kadar geliyo normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?