2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım CRL 11.44 mm kaç cm yapıyor benimde 7+3'te CRL 1.22 cm çıktıda

İlk üç ay diye okumuştum bende, ilk üç ay yatış şekli istediğin gibi olabilir sonrasında yüz üstü sırt üstü sağ tarafa yatmak sıkıntı tabiki büyük sıkıntılar değil, yani üç aydan sonra sol tarafa yatmak lazım ben henüz 8. Haftadayım şimdiden alıştırıyorum kendimi yüz üstü yatmayı özlicem en çok öyle rahat yatıyorum şu aralar uyumak zor.
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah

Ayy ben şuan 8. Haftadayım o pırpırı hissettim bende ihtimal vermedğim için bebişim diyemedim belkide bebeğimi hissettim evet benim karnımda adet zamanında sonra şişti normalde kilom vardı ama göbeğim hiç yoktu inşallah bebişimizi hissediyoruzdur)

Canım en son ne zaman kontrole gittin? İnşallah bebeğin iyidir güzelce gelişir ve sağlıkla kucağına alırsın, inşallah hayırlı evlat olur canım. Herkesin hamileliği farklı olur seninde hamilelik olarak ilk sanırım kontrollere sık gitmekte fayda var ilk zamanlarda, seninde hamileliğin sorunsuz geçecek inşallah.

Kızlar iğnelerden benim karnım hep mor nereye vuracağımı şaşırdım artık gördükçe moralim bozuluyor iğne yapan arkadaşlar sizde de öyle mi
Evet canım benimde göbek mosmor delik deşik ) çok kötü birde kilo aldım ama umrumda değil bebeğim iyi olsun o morluklarda geçer inşallah kilolarda verilir.
Bozma canım moralini günde kaç tane vuruyorsun benim günde 1'e düştü daha rahatladım.
Hiç moralini bozma canım geçecek bu günlerde Allah'ın izniyle inşallah

Canim merhaba bahsettigin testi ilk defa duydum. Gercekten maliyetli bi testmis ama guvenilirligi kesin ve yapılışı hem sana hem bebege zarar vermiyorsa yaptirmalisin. Yine sen bilirsin tabiki ama yaşın ileri oldugundan için rahat eder.

Yaaa canım aynısını bende yaşadım hele gündüz bu evden tiksindim böyle gitmek istiyorum annemde kalıp yatmak istiyorum sorumluluk o mutfağı görmek hiçbişeyi görmek istemiyorum eşimde beni getirdi ama evden bi soğudum yani neden böyle olduk acaba hamilelik psikolojisinden mi, bir arkadaşımda öyle olmuştu geçecek inşallah

Bende senin gibiyim canım geçen 5 aylık ikiz hamileliğimde 17 kilo almıştım doğumdan sonra 10 kilo kaldı 69 kilo idim şimdi 72 oldum ve korkuyorum daha çok kilo almaktan

Canım yerleşme olabilir demesine şaşırdım ama doktor daha iyi bilir korkma xanım onlarıda korkutma Rabbime dua et inşallah sağlıkla doğar bebişleri çok geçmiş olsun

Günaydın hanımlar umarım herkes bebekleriyle mutlu bir güne uyanır.
Bizde bugün 8+0'ız Allah'ın izniyle çok şükür.
Bende mide bulantısı var mı yok mu çözemedim bulanıyor gibi bazen öğürüyom ama çıkarmıyorum ve midem cayır cayır yanıyor , ellerimi yıkadığımda banyodan çıkarken nasıl kokuyor sabun anlatamam, eşimin kokusunu çok severim normalde, sarılamıyorum kokusundan midemi bulandırıyo sanki, yemek yapabiliyorum yemekler kokmuyor ama evden soğudum ve yemekten sonra elim ayağım birden boşalıyor, sizce neden olur? Hem de bu mide yanması beni hayattan soğuttu bir de halsizlik ve midem yanarken uyumak çok zor gece bir kere kalktımmı daha dalmak zor oluyor. Hayattan soğudum ama bu belirtilerin olması da beni mutlu eden tek şey, yoksa hiçbirşey beni mutlu etmiyor yemek yerken normal, yemekten sonra yanma ve halsizlik başlıyor. Doktora sormadım ama bir dahakine sorucam yürüyüş yapabilir miyim diye yoksa çok kilo alacağım.

gunaydin.bulanti konusunda sen gibiydim. 8+1dedik bir basladi ki of offfff. cok fena 9+0 bugun. hemsire progesteron hormonundadi ani pikten kaynakli oldugunu soyledi. işin ilginc tarafi ben ipten tiksindim. birkac kisiden daha duyunca iyi bari normalmisim dedim. ben örgucuyum normalde ama suan ip gordukce mahvoluyorum.
elin ayagin bosalmasi muhtemelen aciktigimdan oluyordur

Doğrudur canım ipi ilk defa duydum ama hamilelikte bana hiçbişey anormal gelmiyor, yemeği yedikten sonra elim ayapım boşalıyo

Doğrudur canım ipi ilk defa duydum ama hamilelikte bana hiçbişey anormal gelmiyor, yemeği yedikten sonra elim ayapım boşalıyo
yediklerinle ilgisi olabilir. kan sekerin yukseliyor ya da dusuyor olabilir. dikkat et bi bakalim. ozellikle ne yedikten sonra etkiliyor seni. hamur, ekmek, seker, kizartma vs...

merhaba kızlar. ben de sizi iki haftadır takip ediyorum ama ancak yazmaya zamanım oldu.
şuan 8+0 ım.
6+5 te ilk doktor randevum vardı. doktor kalp atışını gördüğünü söyledi. eşim ve ben bir şey görüp duymadık ama:)
bir problem yok çok şükür.
doktorum bana kola, kahve ve adaçayı kesinlikle yasak dedi. folbiol verdi. ani hareketten kaçın dedi. ilk üç ay için en fazla her ay bir kilo al dedi.

ikinci gebeliğim bir oğlum var. o zaman 18 kilo almıştım. 2 yıl da zor verdim... bu sefer dikkat etmek istiyorum.

oğlum zamanında kadınlar kulübünde başlayan oradan facebook arkadaş grubuna taşınan güzel dostluklar kurduk. hala çocuklarımız için görüşüyoruz. hepsi aynı ay doğumlu olunca her yeni yaşta yeni heyecanları paylaşıyoruz. umarım bu grupta bozulmadan yıllar süren arkadaşlıklara vesile olur.

bir kaç sayfa önce bir arkadaşımız havaalanına toz mama alınıyor mu diye sormuştu. eşim havaalanında çalışıyor. alınıyor dedi.

ilk hamileliğimde ben de hiç bir şey hissetmedim. ne bulantı ne kusma ne de tiksinme her şey çok güzeldi. o kadar iyi geçirdim ki bir çok kişiyi özendirdiğim söylenebilir:)

ancak bu sefer mide bulantısı ile başladım. bulantı bitti diye sevinirken 2 gün sonra midem kaynamaya başladı. hiç kusmadım ama bu durum bile çalışırken insanı yoruyor. hep yatasım var:)

bu arada ben ne oğluma ne de annelere kimseye hamile olduğumu söylemedim. karne günü oğluma süpriz yapmayı düşünüyorum.

bir arkadaşımın önerisi ile telefonuma op dr banu çiftçinin uygulamasını yükledim. siz de bakabilirsiniz.
onun kadar içten bir doktor bulursam şanşlıyım. daha doktoruma karar veremedim.

arkadaşım son 3 ayımda çok kilo almıştım balık çok yedim, süt hergün yaklaşık 2 su bardağından biraz fazla gece yatmadan önce içtim, hergün bir kase mutlaka yoğurt yedim, meyve ve çerez çok yedim ceviz badem fındık sabah kahvaltımı hiç ihmal etmedim benim kız kilolu doğdu ama hep öyle gitti iştahı iyiydi yani tabi şimdi yedi yaşında kilolu olacak diye çok korkmuştum ama şuan normal kilosunda çok şükür sağlıklı beslenmeye çalış canım

hoşgeldin arkadaşım aynı şey benim içinde geçerli ilk hamileliğimde 4. kat camı bile sildim 3 aylıkken ne bulantı ne kusma o kadar iyiydim ama şimdi bunda kolumu bile kaldıramıyorum bulantı var kusma yok kafam sersem gibi kendime bakamıyorum banyo yapmak su ile uğraşmak işkence gbi geliyor o kadar zorlandım ki psikolojim bozuldu hayattan soğudum resmen tövbe haşa nasıl geçicek bilemiyorum yine de bugünlerimize binlerce şükür allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…