2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün insallah❤

ahaha almanyada da veriyolar o bagirsak ilacindan hastane bilgilendirmesinde anlattilar cok hosuma gitti

Doktor herhangi bi yasak koydumu su haftafan itibaren kesin birlikteligi gbi yoksa bisey demedi mi
benim doktor hic oyle bi yasak filan koymadi. konusu bile gecmiyo daha dogrusu? bizde riskli olmadigimizdan sormadik hic.

Bugün görüş günümüzdü..minyaturumle tanışmaya gittim sabah emzirdim bi güzel çok tatlıydı tabiki..ama minnacık kalemle çizilmiş gibigünde 3 kere emzirme hakkım varmış hastane nin oralarda bekledim 3 kere emzirdim paşamı.. Bi gittim pir gittim içerde tutsalar hiç gelmeye niyetim yoktu..yarın icin bakalım belki duruma gore taburcu ederiz demişlerdi..once dahiliye de kontrolum.var malum.gebelik risklerinden dolayı.. sonra görüşe gidicez yine..enfeksiyon vardi antibiyotik tedavisi yaptılar bi hafta şükür geçmiş ilacı bırakmışlar.. sarilik hafiften vardı oda geçmiş.. bu arada göbeği de düşmüş minyaturumun..bizden bugünlük haberler boyle

Cnmmm Allah biran önce evinize sağlıkla çıkmayı nasip etsin ❤❤❤

Kızlar tatilimiz bitti ve yoldayız sürekli karnımda sertleşme ve adet sancısı gibi ağrılarım var. Suandan itibaren dk tutucam inşallah düzenli değildir daha yolumuz var en az 3-4 saat. Dua edin olur mu ❤
Benim de geçen hafta yolda çok sık sertlesmeler toplanmalar oldu karnimda. Adet ağrısı yoktu ama. Eve gelince dinlendim sonra geçti. 2 gün sonraki kontrolde doktoruma anlattım o gün nst cektirebilirdin dedi. Kontrolde nst çekti sancı çıkmadı normaldi ama zaten sertlesmeler durmuştu öncesinde. Bence bir doktor kontrolü ve nst çekilmesi iyi olur. Inş vaktinde sağlıkla doğar bebeğiniz

Sizin adınıza çok çok sevindim gözünüz aydın. Inş yarın da evinize götürmeniz nasip olur

Tek prima alan ben miyim yaw bunsleepy nin ne artisi varmis kizlar

Valla bende prima premium care stokladım hemde baya baya yani :)) yalnız değilsin cnm ❤

Catlak konusu agri yarik gibi.kesik.gibi.içten dokununca canim.aciyor mor.damar heryer
Bende çok fena çatladım içleri kırmızı kırmızı küçüktü çok kısa sürede ağaç kökü gibi dağıldı uzadı. Kaşıntı acı hatta bazen yanma hissi oluyodu. Yağ falan sürdüm ama sonra saldım gitti. Bebeğim sağlıklı olsun da ❤ göbek üst bacak yanlar baya çatır çatır gitti yani

Amin inşallah. Eğer sürekli devam ederse gece acile giderim diye düşündüm. En azından nst de bi bakarlar. Çok teşekkür ederim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…