Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun
Bence biraz bekle dinlenince geçecek mi bak canım eğer baktın geçmiyor ve hatta artıyorsa hemen bir doktora görün. Hem tedbir olur ne kaybedersin. Sindirim sistemi kaynaklı olabilir. Ya da dinlenince geçecek yalancı Doğum sancıları da olabilir ama her kadın şiddeti farklı hissediyor. Baktın geçmiyor hiç ihmal etme bu haftalarda. Geçmiş olsun
Walla onu ben de anlamadim her gogsunu uyaran doguma gitse cok kolay olurdu dogymlar ben hep hindistan cevizi yagi falan surdum al geldik 37 ye hicte bisey olmuyo
Şimdi magnetlerimizi de sipariş ettim inş istediğim gibi olur ❤ toplam 50 adet yaptiricam renkleri pembe sarı ve mor olacak. Üzerinde de Ece doğdu Ada ve Masal abla oldu yazacak. Ayy çok heyecanlandım
Geçen gebe okulunda konusu geçti. Son 3 ay çok sık öneriyoruz dedi. Dedim çok sıktan kastın nedir hocam? Kendini iyi hissettiğin sürece sıkıntı yok, eğer plesenta privia filan varsa o zaman baya sıkıntı oluyormuş
Burun aspratoru triko yelek hirka bende fazla olanlar kabaca baktim dus icin havlu falan minik boy urunler deodorant alma bebek hoslanmiyormus ya roll on yada islak mendil şeklinde rossmannda alkolsuz parfum.pedleri var hadi hayirlisi olsun gecmis olsun Ece hanim gelsin sağlıkla
Esimin halasi vefat etti dun ikindin bugünde sabah trenle.gitti aksama.gelcek insallah ne.yalan soyleyim birde dogumlar beni korkutuyor artik su 2 haftam.ciksa ohhh dicem. Tirsiyorummmm