11 hafta doktor bize ayrıntıı gösterince kolunu bacagını ayırt edebıluyoruzCanım kaç haftalık, kolunu bacağını göremedim ben bırak cinsiyetibenim bebişte böyle kafa ve vücut belli oluyor sadece
Bende senin gibiyim canım geçen 5 aylık ikiz hamileliğimde 17 kilo almıştım doğumdan sonra 10 kilo kaldı 69 kilo idim şimdi 72 oldum ve korkuyorum daha çok kilo almaktan
Günaydın hanımlar umarım herkes bebekleriyle mutlu bir güne uyanır.
Bizde bugün 8+0'ız Allah'ın izniyle çok şükür.
Bende mide bulantısı var mı yok mu çözemedim bulanıyor gibi bazen öğürüyom ama çıkarmıyorum ve midem cayır cayır yanıyor , ellerimi yıkadığımda banyodan çıkarken nasıl kokuyor sabun anlatamam, eşimin kokusunu çok severim normalde, sarılamıyorum kokusundan midemi bulandırıyo sanki, yemek yapabiliyorum yemekler kokmuyor ama evden soğudum ve yemekten sonra elim ayağım birden boşalıyor, sizce neden olur? Hem de bu mide yanması beni hayattan soğuttu bir de halsizlik ve midem yanarken uyumak çok zor gece bir kere kalktımmı daha dalmak zor oluyor. Hayattan soğudum ama bu belirtilerin olması da beni mutlu eden tek şey, yoksa hiçbirşey beni mutlu etmiyor yemek yerken normal, yemekten sonra yanma ve halsizlik başlıyor. Doktora sormadım ama bir dahakine sorucam yürüyüş yapabilir miyim diye yoksa çok kilo alacağım.
Bizim de var ilk çocuğumdan grubumuz hala görüşüyoruzmerhaba kızlar. ben de sizi iki haftadır takip ediyorum ama ancak yazmaya zamanım oldu.
şuan 8+0 ım.
6+5 te ilk doktor randevum vardı. doktor kalp atışını gördüğünü söyledi. eşim ve ben bir şey görüp duymadık ama:)
bir problem yok çok şükür.
doktorum bana kola, kahve ve adaçayı kesinlikle yasak dedi. folbiol verdi. ani hareketten kaçın dedi. ilk üç ay için en fazla her ay bir kilo al dedi.
ikinci gebeliğim bir oğlum var. o zaman 18 kilo almıştım. 2 yıl da zor verdim... bu sefer dikkat etmek istiyorum.
oğlum zamanında kadınlar kulübünde başlayan oradan facebook arkadaş grubuna taşınan güzel dostluklar kurduk. hala çocuklarımız için görüşüyoruz. hepsi aynı ay doğumlu olunca her yeni yaşta yeni heyecanları paylaşıyoruz. umarım bu grupta bozulmadan yıllar süren arkadaşlıklara vesile olur.
Canım inşallah beraber zayıflarız o zamanda buradan birbirimize destek oluruz. Şuan ben sadece yemek yerken mide yanmamı hissetmiyorum onun dışında hep yanıyorBen 18 yaşımdan beri kilo problemi yaşıyorum geçirdiğim rahatsızlıklardan ve tedavilerden dolayı kilo aldım boğazda olunca benim için problem halini aldı. Düğün zamanı ciddi spor ve diyetle 18 kilo verdim evlendikten sonra olduğu gibi geeri aldım evlilik bana hiç yaramadı :) sen benden iyisin valla ben 85 kiloyla hamile kaldım. Inanilmaz korkuyorum. Doğumdan sonra ne yapıp edip zayıflamak zorundayım.
Ay sağol canım bende sarı leblebiyi çok severim deneyeyim hemenCanım koku konusu hemen hemen herkeste var. Bende aynı durumdayım eşimin sıktığı parfüme bile tahammül edemiyorum adam sen beğendin aldın niye tiksiniyorsun diyor :) iki kedim var normalde asla tiksinmem kedilerimden totolarını bile öperim bikaç gündür onlar bile kötü kokuyor bana. Hele biri çok sırnaşık gece gelir koynunda yatar odadan çıkarıp kapıyı kapatıyorum. Benki sokak hayvanlarını bile sarılıp öperim kedilerimin kakalarını elimle alabilirim normalde ama bu süreçte tahammülüm yok.
Mide yanması bende de var ne yazık ki. Zaten reflüm vardı. Burda bikaç arkadaş sarı leblebi iyi geliyor dediler denedim gerçekten işe yarıyor tavsiye ederim.
Canım inşallah beraber zayıflarız o zamanda buradan birbirimize destek oluruz. Şuan ben sadece yemek yerken mide yanmamı hissetmiyorum onun dışında hep yanıyor
teşekkür ederim canım cevabın için araştırmalarıma göre 11. haftada yolk kesesi kayboluyor ve bebek tamamen anneden beslenmeye başlıyor .arkadaşım son 3 ayımda çok kilo almıştım balık çok yedim, süt hergün yaklaşık 2 su bardağından biraz fazla gece yatmadan önce içtim, hergün bir kase mutlaka yoğurt yedim, meyve ve çerez çok yedim ceviz badem fındık sabah kahvaltımı hiç ihmal etmedim benim kız kilolu doğdu ama hep öyle gitti iştahı iyiydi yani tabi şimdi yedi yaşında kilolu olacak diye çok korkmuştum ama şuan normal kilosunda çok şükür sağlıklı beslenmeye çalış canım
Ayy baharatlı birsürü şey sipariş verdim kocama :) yaa zaten yanıyor yesemde yemesemdeİnşallah canım yaa. Sağlıkla bebişlerimizi alalım kucağımıza kilo işini de hallederiz Allahın izniyle ♡ mide yanması için süt içmeyi deneyebilirsin, birde sarı leblebi iyi geliyor. Baharatlı acılı yiyecekler fazla tüketme.
Canım muhtemelen öyle, ben 4 aylık evliyim aslında evden hiç çıkmak istemezdim hep evde vakit geçirirdim şimdi çok farklı adım atasım yok.. hamilelikten hep bunlar geçicek inşallah dua ediyorumYaaa canım aynısını bende yaşadım hele gündüz bu evden tiksindim böyle gitmek istiyorum annemde kalıp yatmak istiyorum sorumluluk o mutfağı görmek hiçbişeyi görmek istemiyorum eşimde beni getirdi ama evden bi soğudum yani neden böyle olduk acaba hamilelik psikolojisinden mi, bir arkadaşımda öyle olmuştu geçecek inşallah
Canım yanma için kesinlikle baharatlardan uzak durmalısın çok fena tetikliyor.Günaydın hanımlar umarım herkes bebekleriyle mutlu bir güne uyanır.
Bizde bugün 8+0'ız Allah'ın izniyle çok şükür.
Bende mide bulantısı var mı yok mu çözemedim bulanıyor gibi bazen öğürüyom ama çıkarmıyorum ve midem cayır cayır yanıyor , ellerimi yıkadığımda banyodan çıkarken nasıl kokuyor sabun anlatamam, eşimin kokusunu çok severim normalde, sarılamıyorum kokusundan midemi bulandırıyo sanki, yemek yapabiliyorum yemekler kokmuyor ama evden soğudum ve yemekten sonra elim ayağım birden boşalıyor, sizce neden olur? Hem de bu mide yanması beni hayattan soğuttu bir de halsizlik ve midem yanarken uyumak çok zor gece bir kere kalktımmı daha dalmak zor oluyor. Hayattan soğudum ama bu belirtilerin olması da beni mutlu eden tek şey, yoksa hiçbirşey beni mutlu etmiyor yemek yerken normal, yemekten sonra yanma ve halsizlik başlıyor. Doktora sormadım ama bir dahakine sorucam yürüyüş yapabilir miyim diye yoksa çok kilo alacağım.
Canım şiddetli geçirdim 5. 6. 7. Hafta ben Ben değildim.. şuan daha iyiyim eskiye göre yine oluyor ama idare ediyorum bi şekilde tek bulantı değil kusma da var bende hala ama gün geçtikçe göreceksin azalma oluyor.. tamamen geçti diyemem bazı günler yine çok fena oluyor ama vücut belli haftadan sonra alışıyor sanırım :) ümidini kaybetmeNe olur birileri bulantim azaldi desin bizede moral olsun
Ben de su içsem gaz yapıyor. Kalkıp tur atıyorum evin içinde karnıma masaj yapıyorum hiç olmadı soda içiyorum rahatlatıyor başka bi yöntem bulamadımKızlar acayip gazım var mide sıkıntım var sanki midem ağzımda. 2 gün önce ayıptır söylemesi nohut yemeği yemiştim ondandır dedim ama geçmiyo bi türlü. Doktora yazdım gaviscon ya da renie şurup kullan dedi ama ilaç sonuçta kullanmak istemiyorum. Ne önerirsiniz napabilirim
Bozan şey morluk çok yer kaplıyor ve oralara vuramıyorum nereye vuracağımı şaşırıyorum yoksa bebeğim için katlanırım tabi 2 kez kürtaj oldum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemem. İnşAllah çabucak geçsin bu günlerEvet canım benimde göbek mosmor delik deşik) çok kötü birde kilo aldım ama umrumda değil bebeğim iyi olsun o morluklarda geçer inşallah kilolarda verilir.
Bozma canım moralini günde kaç tane vuruyorsun benim günde 1'e düştü daha rahatladım.
Hiç moralini bozma canım geçecek bu günlerde Allah'ın izniyle inşallah
Ben sordum peki esinize sorar misiniz x ray den geciriyorlarmibir kaç sayfa önce bir arkadaşımız havaalanına toz mama alınıyor mu diye sormuştu. eşim havaalanında çalışıyor. alınıyor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?