2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende senin gibiyim canım geçen 5 aylık ikiz hamileliğimde 17 kilo almıştım doğumdan sonra 10 kilo kaldı 69 kilo idim şimdi 72 oldum ve korkuyorum daha çok kilo almaktan

Ben 18 yaşımdan beri kilo problemi yaşıyorum geçirdiğim rahatsızlıklardan ve tedavilerden dolayı kilo aldım boğazda olunca benim için problem halini aldı. Düğün zamanı ciddi spor ve diyetle 18 kilo verdim evlendikten sonra olduğu gibi geeri aldım evlilik bana hiç yaramadı :) sen benden iyisin valla ben 85 kiloyla hamile kaldım. Inanilmaz korkuyorum. Doğumdan sonra ne yapıp edip zayıflamak zorundayım.

Canım koku konusu hemen hemen herkeste var. Bende aynı durumdayım eşimin sıktığı parfüme bile tahammül edemiyorum adam sen beğendin aldın niye tiksiniyorsun diyor :) iki kedim var normalde asla tiksinmem kedilerimden totolarını bile öperim bikaç gündür onlar bile kötü kokuyor bana. Hele biri çok sırnaşık gece gelir koynunda yatar odadan çıkarıp kapıyı kapatıyorum. Benki sokak hayvanlarını bile sarılıp öperim kedilerimin kakalarını elimle alabilirim normalde ama bu süreçte tahammülüm yok.
Mide yanması bende de var ne yazık ki. Zaten reflüm vardı. Burda bikaç arkadaş sarı leblebi iyi geliyor dediler denedim gerçekten işe yarıyor tavsiye ederim.

Bizim de var ilk çocuğumdan grubumuz hala görüşüyoruz

merhaba sevgili anneler bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah bende nasipse ağustos annesiyim 7 haftalık bebeğim.yalnız tahlil sonuçlarında terslik çıktı cvm igm pozitif değeri 1.4 olarak çıktı doktor istemediğimiz bir enfeksiyon geçiriyor olabileceğimi söyledi cvm igg ve avidite testi yapacak 15 gün sonra nerden baksam sonuçlar için 1 ay var .çok canım sıkkın bu şekilde test sonucu olan var mı

Canım inşallah beraber zayıflarız o zamanda buradan birbirimize destek oluruz. Şuan ben sadece yemek yerken mide yanmamı hissetmiyorum onun dışında hep yanıyor

Ay sağol canım bende sarı leblebiyi çok severim deneyeyim hemen

Canım inşallah beraber zayıflarız o zamanda buradan birbirimize destek oluruz. Şuan ben sadece yemek yerken mide yanmamı hissetmiyorum onun dışında hep yanıyor

İnşallah canım yaa. Sağlıkla bebişlerimizi alalım kucağımıza kilo işini de hallederiz Allahın izniyle ♡ mide yanması için süt içmeyi deneyebilirsin, birde sarı leblebi iyi geliyor. Baharatlı acılı yiyecekler fazla tüketme.

arkadaşlar hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım bu kokular benim başımı ağrıtıyor sürekli başım sarılı geziyorum .oğlumda hiç böyle olmamıştım şimdide naz yapıyorum zannediyorlar ne görürsem canım çekiyor .yiceğimden değil ama tadını almak istiyorum .

teşekkür ederim canım cevabın için araştırmalarıma göre 11. haftada yolk kesesi kayboluyor ve bebek tamamen anneden beslenmeye başlıyor .
balığı çok severim yemeye başladım .benim listem şöyle olacak inşallah yumurta illaki olacak tereğayı bal pekmez kaşar peyniri kahvaltıda olacak diğerleri klasik peynir zeytin.
sebze baklagil kırmızı et ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum.bol bol ev yoğurdu akşam yatarken büyük bir bardak muzlu süt badem fındık ve ceviz.
inşallah hayırlısı olur herşey bebişler için .

Ayy baharatlı birsürü şey sipariş verdim kocama :) yaa zaten yanıyor yesemde yemesemde arkadaşta bana on dakikada bir küçük fincan süt iç demişti yatarken uyuyana kadar onu yapıyorum..

Canım muhtemelen öyle, ben 4 aylık evliyim aslında evden hiç çıkmak istemezdim hep evde vakit geçirirdim şimdi çok farklı adım atasım yok.. hamilelikten hep bunlar geçicek inşallah dua ediyorum

Canım yanma için kesinlikle baharatlardan uzak durmalısın çok fena tetikliyor.

Ne olur birileri bulantim azaldi desin bizede moral olsun
Canım şiddetli geçirdim 5. 6. 7. Hafta ben Ben değildim.. şuan daha iyiyim eskiye göre yine oluyor ama idare ediyorum bi şekilde tek bulantı değil kusma da var bende hala ama gün geçtikçe göreceksin azalma oluyor.. tamamen geçti diyemem bazı günler yine çok fena oluyor ama vücut belli haftadan sonra alışıyor sanırım :) ümidini kaybetme

Ben de su içsem gaz yapıyor. Kalkıp tur atıyorum evin içinde karnıma masaj yapıyorum hiç olmadı soda içiyorum rahatlatıyor başka bi yöntem bulamadım

Günde 1 tane canım moralimi
Bozan şey morluk çok yer kaplıyor ve oralara vuramıyorum nereye vuracağımı şaşırıyorum yoksa bebeğim için katlanırım tabi 2 kez kürtaj oldum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemem. İnşAllah çabucak geçsin bu günler

Mide yanması bende de var canım ağzımın hiç tadı yok koku hassasiyetide normal 12 haftadan sonra gecer inşallah canım 6 ay bitene kadar enerjik oluruz sonra tekrar ağırlaşırız Rabbim hepimize sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…