2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım sabret sadece sabret. Allah dayanma gücü versin. O ağrıları daha dün yasamis biri olarak, beni de eve göndermek istediler fakat ben hastanede daha rahat olacağımı söyledim. Sen gitmek istiyorsan git hastaneye nasıl kendini iyi hissediyorsan. Bir çırpıda da kucağına alırsın isallah.

Canım ilk zaman hassasiyet çok normal memenin kahverengi yeri var ya çevresi yani iyice alsın kuzucuk lansinoh sürebilirsin Ayva çekirdeği olsaydı pelte gibi yapıp sürerdin Zamanla geçecek yoksa ben 32,5 ay mümkün değil emziremezdim merak etme Bu arada ben bunların dışında bisey yapmadım hic

Son düzenleme:

Canım gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebeğinizi

Allah yardımcın olsun canım

Efelihayat canım başınız sağolsun buarada yazamamıştım

Canım bak aynı belırtıler bende de var ama gıtmıyorum emınım sancı da cıkar ama sen kendını dınleme dınledıkce sancın varmıs gıbı vucud kendını yoruyor bak dogumumı zorlastırcan halın kalmayacak. Hıc dınleme vucudunu sana oyunlar oynuyor olabılır. Hem hastaneye her gıttıgındr stres olacaksn.

Ben varım canım .Sabah erkenden doktora gidicem bide.Telde oyun oynuyorum, belgesel izliyorum, instaya takılıyorum yok,uyuyamıyorum. Birr o yana bir bu yana dönüp duruyorum,malesef.
ah bu geceler. keske bi sureligine hic gece olmasa.

Güzel dizi kadinlar fena dizide ki nicole kidman çok iyi rolü super kavramış
evett nicole kesinlikle cok iyi. reese de oyle, digerleride. ama cocuklarda muthis, nasil akillilar.

Her gün olmasa da ara sıra yapıyorum sıkılıyorum çünkü yaparken o kadar sabırlı değilim ben ya sen yapıyor musunn?
Geçen cuma central hospital gebe eğitimine gittim.Levent diye bi dr geldi perina masajının saçma olduğunu söyledi Ağzınızı düşünün dedi masaj yapip genişletebilirmisiniz ki vajinaniz genişlesin dedi Kegel egzersizi tamam ama perina saçma dedi. Adam çok aykırı idi Gebeler aktif olsun ama son aylarda yürümesin oksijenini tüketmesin kendinede bebegede yazık dedi Akciğer kapasiteniz zaten az neden yoruluyorsunuz bebeğe oksijen az gider o zaman dedi Çatı muayenesi ancak dogum zamanı olmalı öncesi gereksiz dedi Ay neler neler

Ay çok sevdim ben o doktoru yaa çok mantıklı geldi söyledikleri. Zaten çok sıkılarak yapıyordum daha da yapmam artık yürüyüş konusunda da zaten yürüyemiyorum ki böyle uzun yürüyüşler yapın filan diyorlarya mümkün değil yapamıyorum karnım taş gibi oluyor 15-20dk yavaş yavaş yürüsem kâr. Pilates topunun üstünde yaylanıyorum ancak tuttum bu doktoru ben içim rahatladı

Günaydınlar
Yatışım yapıldı bizim için dua edin Allah hepimizi sağ selamet kurtarsın insallah
pembepatiks
ALLAH yardımcısız olsun insallah bir avazda kolaylıkla saglikla alin minnoslarinizi kucağınıza gecmis olsun simdiden dualarimiz.sizinle

Emzirirken kullanmak için göğüs ucu korumaları vaar bi süre onlarla emzir baya faydasını görürsün..

Canım benim yaralarımı bepanten plus 2günde geçirmişti. Emzirmeden önce gögsü yıkamak gerekiyor sadece

Yaaa gerçekten küçükmüs Allah yardımcısı olsun erken anne olacak yani bende isterdim oyle olmasını
Benim dktrm sabah Akşam mutlaka her gün yuruycksn diyor diğer doktor dinlen diyor vayy

Günaydınnnnn
Mesela şimdi soruyorum, benim hep sağıma yatasım geliyor ya. İlla sola mı yatmak gerek Güzin ablalar?

Şimdi ben bu gece nasıl yattığıma baktım. Sıcaklardan doğru düzgün uyuyamıyorum zaten. Sola yatıyorum ama uyuşunca mecbur dönme isteği oluşuyor. Arkama yastık koyup biraz da düze dönmeye çalışıyorum. Bi müddet sonra mecbur sağa dönüyorum. Sol taraf pert oluyor çünkü. Sola yatmanı tavsiye ediyoruz ama düz yatmadığın müddetçe nasıl rahat edebiliyorsan demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…