Canım sabret sadece sabret. Allah dayanma gücü versin. O ağrıları daha dün yasamis biri olarak, beni de eve göndermek istediler fakat ben hastanede daha rahat olacağımı söyledim. Sen gitmek istiyorsan git hastaneye nasıl kendini iyi hissediyorsan. Bir çırpıda da kucağına alırsın isallah.Yeni eve geldim, bebeğin başı biraz daha inmiş. Nstde sancım çıkmıyor ama benim belime vuruyor karnımın kasıldığını hissediyorum sancın olsa çıkar diyorlarŞuan 4buçuk saattir 3cm açılma ile 5dk da bir sancı çekiyorum. Belim sancı sırasında kırılıyor neredeyse. Kimse net bişey söylemiyor ne zaman hastaneye gitmem gerektiği ile ilgi. En son ağrın artarsa gel dediler arttı ama gitmiyorum. Aşırı sıkıldım ve yorgunum. Ne zaman bidaha hastaneye giderim bilmiyorum şu olursa gel bu olursa gel diyorlar hepsi oluyor gidincede bişey yok. Uzun yazdım kusura bakmayın kızlar çok bunaldım artık
Canım ilk zaman hassasiyet çok normal memenin kahverengi yeri var ya çevresi yani iyice alsın kuzucuk lansinoh sürebilirsin Ayva çekirdeği olsaydı pelte gibi yapıp sürerdin Zamanla geçecek yoksa ben 32,5 ay mümkün değil emziremezdim merak etme Bu arada ben bunların dışında bisey yapmadım hicKızlar nolur yardım edin. Emzirirken başta alsın diye zorladığımız için şu an göğüs uçlarım emzirme sırasında inanılmaz acıyor. Lansinoh sürüyorum her emzirmede ama yetmiyor. Acil çözüm önerisi olan var mı
Ben ancak girebildim. Cok şükür sağ salim kavuştuk
14 saat sancilarim hep 2 dk arayla oldu ama acılmam hic olmadi . Suyum geldigi icin ve ilerleme olmadigi icin sezaryen oldum. Her iki acıyıda tattım yani ☺
3900 doğdu oğluşum
Allah herkese sağlıkla kavuşmak nasip etsin
Yeni eve geldim, bebeğin başı biraz daha inmiş. Nstde sancım çıkmıyor ama benim belime vuruyor karnımın kasıldığını hissediyorum sancın olsa çıkar diyorlarŞuan 4buçuk saattir 3cm açılma ile 5dk da bir sancı çekiyorum. Belim sancı sırasında kırılıyor neredeyse. Kimse net bişey söylemiyor ne zaman hastaneye gitmem gerektiği ile ilgi. En son ağrın artarsa gel dediler arttı ama gitmiyorum. Aşırı sıkıldım ve yorgunum. Ne zaman bidaha hastaneye giderim bilmiyorum şu olursa gel bu olursa gel diyorlar hepsi oluyor gidincede bişey yok. Uzun yazdım kusura bakmayın kızlar çok bunaldım artık
Canım bak aynı belırtıler bende de var ama gıtmıyorum emınım sancı da cıkar ama sen kendını dınleme dınledıkce sancın varmıs gıbı vucud kendını yoruyor bak dogumumı zorlastırcan halın kalmayacak. Hıc dınleme vucudunu sana oyunlar oynuyor olabılır. Hem hastaneye her gıttıgındr stres olacaksn.Yeni eve geldim, bebeğin başı biraz daha inmiş. Nstde sancım çıkmıyor ama benim belime vuruyor karnımın kasıldığını hissediyorum sancın olsa çıkar diyorlarŞuan 4buçuk saattir 3cm açılma ile 5dk da bir sancı çekiyorum. Belim sancı sırasında kırılıyor neredeyse. Kimse net bişey söylemiyor ne zaman hastaneye gitmem gerektiği ile ilgi. En son ağrın artarsa gel dediler arttı ama gitmiyorum. Aşırı sıkıldım ve yorgunum. Ne zaman bidaha hastaneye giderim bilmiyorum şu olursa gel bu olursa gel diyorlar hepsi oluyor gidincede bişey yok. Uzun yazdım kusura bakmayın kızlar çok bunaldım artık
ah bu geceler. keske bi sureligine hic gece olmasa.Ben varım canım.Sabah erkenden doktora gidicem bide.Telde oyun oynuyorum, belgesel izliyorum, instaya takılıyorum yok,uyuyamıyorum. Birr o yana bir bu yana dönüp duruyorum,malesef.
evett nicole kesinlikle cok iyi. reese de oyle, digerleride. ama cocuklarda muthis, nasil akillilar.Güzel dizi kadinlar fena dizide ki nicole kidman çok iyi rolü super kavramış
Her gün olmasa da ara sıra yapıyorum
Sen baya sevmişsin diziyi ama farklı bi dizi hele biz kadınları etkiliyor Oyunculuklar tümden güzelah bu geceler. keske bi sureligine hic gece olmasa.
evett nicole kesinlikle cok iyi. reese de oyle, digerleride. ama cocuklarda muthis, nasil akillilar.
Geçen cuma central hospital gebe eğitimine gittim.Levent diye bi dr geldi perina masajının saçma olduğunu söyledi Ağzınızı düşünün dedi masaj yapip genişletebilirmisiniz ki vajinaniz genişlesin dedi Kegel egzersizi tamam ama perina saçma dedi. Adam çok aykırı idi Gebeler aktif olsun ama son aylarda yürümesin oksijenini tüketmesin kendinede bebegede yazık dedi Akciğer kapasiteniz zaten az neden yoruluyorsunuz bebeğe oksijen az gider o zaman dedi Çatı muayenesi ancak dogum zamanı olmalı öncesi gereksiz dedi Ay neler nelerHer gün olmasa da ara sıra yapıyorumsıkılıyorum çünkü yaparken o kadar sabırlı değilim ben ya sen yapıyor musunn?
Ay çok sevdim ben o doktoru yaaGeçen cuma central hospital gebe eğitimine gittim.Levent diye bi dr geldi perina masajının saçma olduğunu söyledi Ağzınızı düşünün dedi masaj yapip genişletebilirmisiniz ki vajinaniz genişlesin dedi Kegel egzersizi tamam ama perina saçma dedi. Adam çok aykırı idi Gebeler aktif olsun ama son aylarda yürümesin oksijenini tüketmesin kendinede bebegede yazık dedi Akciğer kapasiteniz zaten az neden yoruluyorsunuz bebeğe oksijen az gider o zaman dedi Çatı muayenesi ancak dogum zamanı olmalı öncesi gereksiz dedi Ay neler neler
Günaydınlar
Yatışım yapıldı bizim için dua edin Allah hepimizi sağ selamet kurtarsın insallah
Günaydın canım.Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin İnşAllah.Günaydınlar
Yatışım yapıldı bizim için dua edin Allah hepimizi sağ selamet kurtarsın insallah
Emzirirken kullanmak için göğüs ucu korumaları vaar bi süre onlarla emzir baya faydasını görürsün..Kızlar nolur yardım edin. Emzirirken başta alsın diye zorladığımız için şu an göğüs uçlarım emzirme sırasında inanılmaz acıyor. Lansinoh sürüyorum her emzirmede ama yetmiyor. Acil çözüm önerisi olan var mı
Canım benim yaralarımı bepanten plus 2günde geçirmişti. Emzirmeden önce gögsü yıkamak gerekiyor sadeceKızlar nolur yardım edin. Emzirirken başta alsın diye zorladığımız için şu an göğüs uçlarım emzirme sırasında inanılmaz acıyor. Lansinoh sürüyorum her emzirmede ama yetmiyor. Acil çözüm önerisi olan var mı
Yaaa gerçekten küçükmüs Allah yardımcısı olsunerken anne olacak yani bende isterdim oyle olmasını
Benim dktrm sabah Akşam mutlaka her gün yuruycksn diyor diğer doktor dinlen diyorGeçen cuma central hospital gebe eğitimine gittim.Levent diye bi dr geldi perina masajının saçma olduğunu söyledi Ağzınızı düşünün dedi masaj yapip genişletebilirmisiniz ki vajinaniz genişlesin dedi Kegel egzersizi tamam ama perina saçma dedi. Adam çok aykırı idi Gebeler aktif olsun ama son aylarda yürümesin oksijenini tüketmesin kendinede bebegede yazık dedi Akciğer kapasiteniz zaten az neden yoruluyorsunuz bebeğe oksijen az gider o zaman dedi Çatı muayenesi ancak dogum zamanı olmalı öncesi gereksiz dedi Ay neler neler
Mesela şimdi soruyorum, benim hep sağıma yatasım geliyor ya. İlla sola mı yatmak gerek Güzin ablalar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?