Slm kızlar ben sizleri takip ediyorm ama yazmiyodum ben şuan hamileyim çok şükür ama tam anlamıyla sevinemedim cnku 2 kere bebegimin kalbi durmasıyla kürtaj oldum ikiside 8 haftalık ti 2 kere dee tüp bebek denemem olmuştu ilki olmadı ikinci olmuştu kaybettim sonra kendiliğinde n hamile kaldım ama onuda 8 haftalıkken kaybettim malesf sua n gene kendiliğinden hamile kaldım perinatoloji riskli gebelik bölümüne bi kere gittim 5 haftalıkken kese görünmüştü smdi bidahaki randevum cuma günü ozmanda 7+2 olması lazm inşallah bu sfer bebeğime sağ salim kavuşurum
Amin cnm sagolasin ben hep bana ve isteyen herkese hayirlisiyla nasip et Rabbim diye dua ediyorm kritik haftayı atlasam kafam dha rahat olr en azından :)
Canım şiddetli geçirdim 5. 6. 7. Hafta ben Ben değildim.. şuan daha iyiyim eskiye göre yine oluyor ama idare ediyorum bi şekilde tek bulantı değil kusma da var bende hala ama gün geçtikçe göreceksin azalma oluyor.. tamamen geçti diyemem bazı günler yine çok fena oluyor ama vücut belli haftadan sonra alışıyor sanırım :) ümidini kaybetme
Kızlar kasık agrisi yasıyor musunuz ? Ani oturup kalkarken veya uzun sure ayakta kalınca falan ? Benim bebegin yakin oldugu tarafta daha cok oluyor. Normal degil mi bunlar ?
hoşgeldin arkadaşım aynı şey benim içinde geçerli ilk hamileliğimde 4. kat camı bile sildim 3 aylıkken ne bulantı ne kusma o kadar iyiydim ama şimdi bunda kolumu bile kaldıramıyorum bulantı var kusma yok kafam sersem gibi kendime bakamıyorum banyo yapmak su ile uğraşmak işkence gbi geliyor o kadar zorlandım ki psikolojim bozuldu hayattan soğudum resmen tövbe haşa nasıl geçicek bilemiyorum yine de bugünlerimize binlerce şükür allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Ağustos annenleri hep aynıyız yaa bende hayattan soğudum tevbe haşa bende isyan etmiyorum Rabbim e çok şükür bebeklerimize sağlıkla kavuşalım inşallah
Burda o günleride paylaşırız inşallah
Kızlar kasık agrisi yasıyor musunuz ? Ani oturup kalkarken veya uzun sure ayakta kalınca falan ? Benim bebegin yakin oldugu tarafta daha cok oluyor. Normal degil mi bunlar ?
Ben yaşıyorum canım aniden öksürünce bazen öğürürken ama beş on saniye sonra geçiyor ama korkma bu da normal Rabbim öyle güzel yaratmış bizi bebişlerimiz Allah'ın izniyle etkilenmezler
Ben yaşıyorum canım aniden öksürünce bazen öğürürken ama beş on saniye sonra geçiyor ama korkma bu da normal Rabbim öyle güzel yaratmış bizi bebişlerimiz Allah'ın izniyle etkilenmezler
Canım koku konusu hemen hemen herkeste var. Bende aynı durumdayım eşimin sıktığı parfüme bile tahammül edemiyorum adam sen beğendin aldın niye tiksiniyorsun diyor :) iki kedim var normalde asla tiksinmem kedilerimden totolarını bile öperim bikaç gündür onlar bile kötü kokuyor bana. Hele biri çok sırnaşık gece gelir koynunda yatar odadan çıkarıp kapıyı kapatıyorum. Benki sokak hayvanlarını bile sarılıp öperim kedilerimin kakalarını elimle alabilirim normalde ama bu süreçte tahammülüm yok.
Mide yanması bende de var ne yazık ki. Zaten reflüm vardı. Burda bikaç arkadaş sarı leblebi iyi geliyor dediler denedim gerçekten işe yarıyor tavsiye ederim.
Canım aynıyız seninle kocamın kokusunu ben beğenerek aldım hep onu kullanır koklamaya doyamam. Allahım şuan nasıl ağır nasıl kötü geliyor o koku. Kokmayan cins köpeğim var hiç kokmaz normalde. Nasıl kokuyor köpeği görünce midem kalkıyor resmen yanından burnumu tıkayıp geçiyorum. Kedimde var fakat o hiçbirşey kokmadığı için ondan koku almıyorum
Kanamam oldu apar topar hastaneye geldik.ilk kez böyle kanamam oldu ömrümden ömür gitti. Bebeğin kalp atışı devam ediyor. Pruloton vuruldum bu gece hastanedeyim
Kanamam oldu apar topar hastaneye geldik.ilk kez böyle kanamam oldu ömrümden ömür gitti. Bebeğin kalp atışı devam ediyor. Pruloton vuruldum bu gece hastanedeyim
:) bulanti geciyor canim moralini yuksek tut biticek tiksinti kokuya duyarlilik mide yanmasi agiz sulanmasi bunlara hala devam ama sadece bulanip kusma kalmadi buna da biinn sukur
Kizlar bende 20 gun sonra bugun gittim kontrole hersey yolunda sirtustu yuzen bi balik gorduk cok duygusaldi o anlar :) hepinize nasip olsun bu mutluluk insallah.. 1 kilo almisim canin tatli cekince tahin pekmez ye bikac kasik dedi. Paketlinurun kesinlikle önermiyor. Mineralli suya devam hala normal su icemiyorum.. ve dediki bu haftadan itibaren sebzelero direkt sirkeli suda bekletmiyoruznonce karbonatli suda bekletiyoriz sonra istiyosaniz sirkelide bekletin dedi bende sizle paylasmak istedim.. bebek vitamin ve minerallerden besleniyor bu sebeple takviye etmemiz lazim mineralli suyu siddetle tavsiye ederim
:) bulanti geciyor canim moralini yuksek tut biticek tiksinti kokuya duyarlilik mide yanmasi agiz sulanmasi bunlara hala devam ama sadece bulanip kusma kalmadi buna da biinn sukur
Allah razı olsun sağolun. Keseye uzak bi bölgedeymiş kanama ama düşük riski devam ediyo. Bugün çıkarabilirler belki. Kan sulandırıcıyı günde 2 kez vuruluyodum kanaman geçene kadar vurulma dedi.
Allah razı olsun sağolun. Keseye uzak bi bölgedeymiş kanama ama düşük riski devam ediyo. Bugün çıkarabilirler belki. Kan sulandırıcıyı günde 2 kez vuruluyodum kanaman geçene kadar vurulma dedi.