Çok güzel olmuş bebişin odası,sade ve hoş,kalabalık değil‘bitmis’ odamizi paylasiimdun lambamizi taktik, kayinvalideye yer yataginda yatiyodu oglumuzun odasindaydi onu bodruma goturduk oda kendine geldi . biz haziriz galiba doguma artik, icerdeki de cibildak cibildak yatip duruyo. oglum cikta annen seni tatli tatli süslese hem bak odanda eksikligin nekadar belli. hadi artik
hali almadim, almiicamda, odamizi tozlandirmasin bos bos.
Eki Görüntüle 2293572 Eki Görüntüle 2293573 Eki Görüntüle 2293574
bebegin ve benim bavulum hazir, dolaptaki bavul minigin. dolap duzenimi sevdim desem yalan. bedenlere gore ayirdim ama olmadi. cekmeceler karisik geliyo hala bana, üstteki iki de bisiiler var en alt bos. onlari ikea’dan ayirma sistemiyle daha düzenli hale getiririm bi ara. kullanmaya baslayinca kafamda belirlenir nasil istedigim sanirim. duvardaki raf bos kaldi, oraya bisey dusunemedim henuz. simdilik kapi susunude oraya koydum.
Eki Görüntüle 2293576 Eki Görüntüle 2293577
rookieciim, baddaniyelerimi saymadimen sagdaki dolapta, üstte asili var iki tane bide altindaki rafta
cok sagol tatlim! amin canimm amin, hepimizde guzellikler icinde saglik sihhatle buyutelim yavrularimizi insallahÇok güzel olmuş bebişin odası,sade ve hoş,kalabalık değilAllah ım o odanın içinde sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşAllah evladını
tuzlu ilik suya (soguk suya yakin) koy tatlim ardindan biraz uzan yuksek tut, biraz iner.arkadaslar eller ayaklarinz cok sisince kasiniyormu
dun misafir vardı ayakta kalinca ayaklarim cook sismis bugun
Güle güle kullanın herbişeyi de çok güzel paşanın sağlıkla mutlulukla büyüsün içinde‘bitmis’ odamizi paylasiimdun lambamizi taktik, kayinvalideye yer yataginda yatiyodu oglumuzun odasindaydi onu bodruma goturduk oda kendine geldi . biz haziriz galiba doguma artik, icerdeki de cibildak cibildak yatip duruyo. oglum cikta annen seni tatli tatli süslese hem bak odanda eksikligin nekadar belli. hadi artik
bebegin ve benim bavulum hazir, dolaptaki bavul minigin. dolap duzenimi sevdim desem yalan. bedenlere gore ayirdim ama olmadi. cekmeceler karisik geliyo hala bana, üstteki iki de bisiiler var en alt bos. onlari ikea’dan ayirma sistemiyle daha düzenli hale getiririm bi ara. kullanmaya baslayinca kafamda belirlenir nasil istedigim sanirim. duvardaki raf bos kaldi, oraya bisey dusunemedim henuz. simdilik kapi susunude oraya koydum.
rookieciim, baddaniyelerimi saymadimen sagdaki dolapta, üstte asili var iki tane bide altindaki rafta
Misafir geldi mi o gunu zaten ayak bacak bilimum heryee sisiyo eller de dahil... Bugun bize de geliyo bakalim bende cok ise yaramiyo yontemler buz tutuyorum o zaman biraz iniyoarkadaslar eller ayaklarinz cok sisince kasiniyormu
dun misafir vardı ayakta kalinca ayaklarim cook sismis bugun
sagol canimmGüle güle kullanın herbişeyi de çok güzel paşanın sağlıkla mutlulukla büyüsün içinde
Ağzı olan konuşuyor deyip kapatalım8 agustosa bi dogumda bizden yazin, tabi kucuk hanim daha once gelmek istemezsekolestaz yuzunden riske atmamak icin 37+0da sezeryan dogum olacak ama benim cok bilmis gorumcem ve kayinvalidem cocugu erken alicaklar kuveze sokucaklar (bebek icin iyi olan oysa bence sorun yok) diye soylenip duruyorlar. Cunku onlar doktordan daha iyi biliyorlar He bir de keske normal dogum olsaymis bunu diyen gorumcem kendi istegiyle sezeryan oldu ki bence bu da gayet normal bisey. Yani parktaki teyzede en yakininizdaki kisi de herseyin en iyisini biliyor kimse sizin ruh halinizi dusunmuyor. Burayi okuyunca herkes ayni yoldan geciyor demekki diyorum.
Çok güzel olmuş canım sağlıkla büyüsün kuzucuğun odasında inşallah ♥‘bitmis’ odamizi paylasiimdun lambamizi taktik, kayinvalideye yer yataginda yatiyodu oglumuzun odasindaydi onu bodruma goturduk oda kendine geldi . biz haziriz galiba doguma artik, icerdeki de cibildak cibildak yatip duruyo. oglum cikta annen seni tatli tatli süslese hem bak odanda eksikligin nekadar belli. hadi artik
Adeta anne olmak icin yaratilmissinKomşumla aramızda 1.5 ay vardı onun da sezeryan doğumları ve tansiyonu yüksek çıkınca doktor erken almış ameliyata görmeye gittim 5 dakka ayak üstü minicik bir bebek Allahımmçok özlemişim ay hemen kucakladım süt içmesi için anneye verme bahanesiyle.. Kadın toparlanmıştı biraz annesi çok yardımcı olmuş gelen gideni çok oluyordu ama çevresi kalabalık demek ki benim öyle çok kimse yok gelecek olanlar da yardımcı olacak yakınlıkta insanlar.. Sağlıkla darısı bize artık kızlar
Fazla yüklenmiş bana sanki biraz ama napiyimm yaaAdeta anne olmak icin yaratilmissinanac ruhlu kadin
Eweet bu halin tatli ama ne guzel isteFazla yüklenmiş bana sanki biraz ama napiyimm yaa
O kadar umrumdaki degillerki bu kadar olabilirdi duymuyorum onlar konuşuncaSen o bebeğin annesinin kimse senden daha fazla bebeğinin iyiliğini düşünemez.Şunu bir anlasalar keşke.Boşver canım takma.
Eweet bu halin tatli ama ne guzel iste
Gözünaydın canım, sağlıkla büyütün inşAllah.kızlar ben kızımı aldım kucağıma çok şükür darısı başınıza iniallah çok güzel birşey bakmaya doyamıyorum
Aktarılmıyor. Sadece 5 hafta aktarılabiliyor. 37 hafta sonrası işimize yaramıyor. Kanunda öyle diyor. Doktorumda öyle söyledi.Gözünaydın canım, sağlıkla büyütün inşAllah.
elaide odanız çok güzel canm sade ve ferah.
Güzel anılar biriktirmeniz dileğiyle
Kızlar hani sezaryen 38. Hafta da falan olunca kalan 2 haftayı doğum sonrasına atabiliyor muyuz? Kurumumda bir kaç kişiye sordum aktarılmaz dedi. Kuzenim sağlık bakanlığında çalışıyor o aktardı diye hatırlıyorum. Ben adalet bakanlığındayım, bilgisi olan var mı? Yani ben 5 haftayı tamamlarsam, 8+5+2 olarak mı doğum sonrası izin kullanırım?
keskem senin gibi ablam olsaFazla yüklenmiş bana sanki biraz ama napiyimm yaa
Ayyy heyecan yaptım. İlk Ağustos annelerinden biri olacağımSezaryanda en yakin dogumudg06 nin sonra @Rzg14 ün değil mi aralarda var mı bugün @artemis_1453 ve bir arkadaşın daha vardı baska tarihi belli olan var mi
Çok şükür canım. Hayırlı olsun allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sana da çok geçmiş olsun. Darısı bizlerin başına olsunkızlar ben kızımı aldım kucağıma çok şükür darısı başınıza iniallah çok güzel birşey bakmaya doyamıyorum
Ben de abla.diycektim ama 28 yasinda daha kendileri citir hatun 3. Yu bekliyokeskem senin gibi ablam olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?