2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok güzel olmuş bebişin odası,sade ve hoş,kalabalık değilAllah ım o odanın içinde sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşAllah evladını

ya kizlar yanlis anlamayin beni, ama dogum yapanlar listemize bakiyorum, hep sezeryan. inanin avrupa da yok boyle. insanlarin normal dogumu tercih etmemiz konusundaki yaklasimlarini cokta kotu niyetli bulmamak lazim. dis kapinin mandallarini ne ilgilendirir, tabiki sifir. ama yakin cevremiz bu tur seyler soyleyebilmeli bize. kizmayalim bukadar yahu :))

ornek vereyim, herhalde iki ay oldu bu olaya. sevdigim bi is arkadasimin karisi gecen yil (normal) dogum esnasinda bebegini kaybetti, tam detayi bilmesemde sanirim gobek bagi ile alakali. kadin tekrar hamile kaldi bikac ay sonra. dogumu beklerken son 3 ay oyle yipranmislar ki; adam ‘elaide her gece artik uc bes kez kalkip bebegin kalp atislarini ariyoruz cok kotu yiprandik’ dedi. siki kontrol altindaydilar tabiki. 9uncu ayda suni sanci ile dogumu uyardilar. halbuki sezeryan daha guvenli degil mi oyle travma yasamis bi kadin icin? kadina doktorlar israrla ‘saglikli bi kadinsin, sanssizlikti bebegini kaybettin ama bunu normal dogumla dogurabilirsin ha gayret!’ diye gaza getirip hakkaten normal dogumla dogurtmuslar. nurtopu gibi bi kizlari oldu:) demek istedigim sey; avrupa da riskli gebelerde bile ennnn son care sezeryan uygulanir. ulkemizde biraz asiri cabuk o yolu seciyor doktorlarimiz nedense.

herkes saglik sihhatle kavussun bebegine, en onemlisi bu. ve secim yapabilabiliyosa eger, kisi yapmakta ozgurdur kimse de karisamaz.

Güle güle kullanın herbişeyi de çok güzel paşanın sağlıkla mutlulukla büyüsün içinde

arkadaslar eller ayaklarinz cok sisince kasiniyormu
dun misafir vardı ayakta kalinca ayaklarim cook sismis bugun
Misafir geldi mi o gunu zaten ayak bacak bilimum heryee sisiyo eller de dahil... Bugun bize de geliyo bakalim bende cok ise yaramiyo yontemler buz tutuyorum o zaman biraz iniyo

Ağzı olan konuşuyor deyip kapatalım sen de sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini canım

Çok güzel olmuş canım sağlıkla büyüsün kuzucuğun odasında inşallah ♥

Komşumla aramızda 1.5 ay vardı onun da sezeryan doğumları ve tansiyonu yüksek çıkınca doktor erken almış ameliyata görmeye gittim 5 dakka ayak üstü minicik bir bebek Allahımm çok özlemişim ay hemen kucakladım süt içmesi için anneye verme bahanesiyle.. Kadın toparlanmıştı biraz annesi çok yardımcı olmuş gelen gideni çok oluyordu ama çevresi kalabalık demek ki benim öyle çok kimse yok gelecek olanlar da yardımcı olacak yakınlıkta insanlar.. Sağlıkla darısı bize artık kızlar

Adeta anne olmak icin yaratilmissin anac ruhlu kadin

kızlar ben kızımı aldım kucağıma çok şükür darısı başınıza iniallah çok güzel birşey bakmaya doyamıyorum
Gözünaydın canım, sağlıkla büyütün inşAllah.
elaide odanız çok güzel canm sade ve ferah.
Güzel anılar biriktirmeniz dileğiyle
Kızlar hani sezaryen 38. Hafta da falan olunca kalan 2 haftayı doğum sonrasına atabiliyor muyuz? Kurumumda bir kaç kişiye sordum aktarılmaz dedi. Kuzenim sağlık bakanlığında çalışıyor o aktardı diye hatırlıyorum. Ben adalet bakanlığındayım, bilgisi olan var mı? Yani ben 5 haftayı tamamlarsam, 8+5+2 olarak mı doğum sonrası izin kullanırım?

Aktarılmıyor. Sadece 5 hafta aktarılabiliyor. 37 hafta sonrası işimize yaramıyor. Kanunda öyle diyor. Doktorumda öyle söyledi.
Kamu olayını kuzenine sor istersen canım ondan pek emin olamadm.

Son düzenleme:
Sezaryanda en yakin dogum udg06 nin sonra @Rzg14 ün değil mi aralarda var mı bugün @artemis_1453 ve bir arkadaşın daha vardı baska tarihi belli olan var mi
Ayyy heyecan yaptım. İlk Ağustos annelerinden biri olacağım
kızlar ben kızımı aldım kucağıma çok şükür darısı başınıza iniallah çok güzel birşey bakmaya doyamıyorum
Çok şükür canım. Hayırlı olsun allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sana da çok geçmiş olsun. Darısı bizlerin başına olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…