2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hafif bastırıyorum makata doğru canım. Bakalım normal olacak mı olursa epizyotomisiz olacak mı dediğin gibi yani etkisi olmayabilir de hayırlısı bakalım kolayca doğuralım inşallah

Ben ona baktimda gercekten bi etkisi var mi yoksa yapilcak gbi bisey degil yani cidden hamile bi insan zaten goremiyo tihaf tuhaf seyler walla
Valla sonra keşke yapsaydım dememek için yapıyorum ben ama devam etmeyi düşünmüyorum uğraşamıycam zaten her şeyi sonra keşke dememek için yapıyorum ne gerek varsa kendimi yoruyorum vallahi akışına bırakmıyorum hiçbir şeyi. Şu an bir aydınlanma yaşadım resmen

Eki Görüntüle 2293552
Pembeyi tutumlu anneden 20 liraya aldim. Altina bi parca takilacak mobilyaya bağlı. Bu dolap 200 lira.

Hiii ablaya ne dediiiii

cok guzel olmus valla! sadece alt degismede degil, kiyafetini giydirirken, banyodan cikardiktan sonra uzerini giydirirken filan cok gerekli bence. bebisler buyudukten sonra zaten el ayak olacaklar ozaman konu degisiyor ama en az bi 8 ay bunu rahat kullaniriz!

Bilmiyom simdi etkilemim belki yarari vardirda haftada 3 4 kere garip garip isler bennhic kalkismadim ugrasilcak gbi degil dedigin gbi

Benim ki dışarıda. Kıyafetten bile belli oluyor. Nasıl içeri kaçtı anlamadım

Bi anlasam
Gobek deligim oyuk seklinde benim, simdi duzlesti. Hatta doktora sorayim diyorum benimki gibi oyuk olmasi icin ne yapmak lazim, ucunda bisi varmis gibi olmasin oglanin gobegi. (Tarif edemedim)
Vallahi anlamadım

‘bitmis’ odamizi paylasiim dun lambamizi taktik, kayinvalideye yer yataginda yatiyodu oglumuzun odasindaydi onu bodruma goturduk oda kendine geldi . biz haziriz galiba doguma artik, icerdeki de cibildak cibildak yatip duruyo. oglum cikta annen seni tatli tatli süslese hem bak odanda eksikligin nekadar belli. hadi artik
hali almadim, almiicamda, odamizi tozlandirmasin bos bos.

bebegin ve benim bavulum hazir, dolaptaki bavul minigin. dolap duzenimi sevdim desem yalan. bedenlere gore ayirdim ama olmadi. cekmeceler karisik geliyo hala bana, üstteki iki de bisiiler var en alt bos. onlari ikea’dan ayirma sistemiyle daha düzenli hale getiririm bi ara. kullanmaya baslayinca kafamda belirlenir nasil istedigim sanirim. duvardaki raf bos kaldi, oraya bisey dusunemedim henuz. simdilik kapi susunude oraya koydum.

rookieciim, baddaniyelerimi saymadim en sagdaki dolapta, üstte asili var iki tane bide altindaki rafta

Bavullari dolaptan çıkar nolur bana bisiler oluyor

Bacim kayseride 39+6 kadar.calistirirlar Kys38 dimi ama

Çok iyiydi yalnız

İşverenler öyle aynen ama ben kendi işimin patronuyum ama kendime daha bugünde çalışmayım kendime vakit ayırıyım diyemedim bırakmıyolar saolsunlar doğur evine geliriz diyolar şimdiden

Allah yardımcın olsun vallahi.
Gün sayıyorum şuanda.
İyi sabırlısın.
Artık seni oradan götürürler doğuma

Hadi sağlıkla gelsin.minnos harika.olmusss masallah huzurla.buyusun.tum.bebekler battaniyeler sayamadim

Ben kendim kaşındım ev hayatı varken gittim sıkıldım çalışıyım dedim şimdi içinden çıkamıyorum bakalım ilerde bi eserse ev hayatına geçebilirim
calismayi bende seviyorum ama hamileligin son zamanlari zor olmustu, stresli bir işim vardi surekli karnim kasiliyordu eve gecince normale döndüm hersey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…