2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
8 agustosa bi dogumda bizden yazin, tabi kucuk hanim daha once gelmek istemezse kolestaz yuzunden riske atmamak icin 37+0da sezeryan dogum olacak ama benim cok bilmis gorumcem ve kayinvalidem cocugu erken alicaklar kuveze sokucaklar (bebek icin iyi olan oysa bence sorun yok) diye soylenip duruyorlar. Cunku onlar doktordan daha iyi biliyorlar He bir de keske normal dogum olsaymis bunu diyen gorumcem kendi istegiyle sezeryan oldu ki bence bu da gayet normal bisey. Yani parktaki teyzede en yakininizdaki kisi de herseyin en iyisini biliyor kimse sizin ruh halinizi dusunmuyor. Burayi okuyunca herkes ayni yoldan geciyor demekki diyorum.

Hayirlisi olsun canim.sen.sıkma canını 37 gayet ideal Allah yardimciniz olsun

Onun yeri orasi degil, disarda tozlanir deme dışı tozlansa ne olur?
Dolaba duzene bilerek tam bakmadim susmam falan kendi isimi tam yaptım da burdan Almanya' ya cemkirmem kaldi
ahahah cok tatlisin soyle tabikide akil akildan ustundur!
benim sorunum ortada esya sevmiyorum. kendi bavulum dolaplara sigmadigindan ortada (ne ortasi bi kosede!) duruyo o bile batiyo bana ahaha..buyuk buyuk dolaplar seviyorum o yuzden, ortada durmasin esyalar diye (e ben bide biliyosun kapitalizmin tuketici usaklarindan biriyim) ay yok mesela nevresimlerim en sagda altta, ustunde baddaniyeler, ama muslinler en soldaki dolapta. havlular ortadaki dolapta. bunlar birbirinden ayri duruyo ya, basiyolar bana sonra ‘aman ufff ablam gelince o duzenler!’ diyip kapatiyorum dolaplari o cok pratik dusunur duzen konusunda ona biraktim tatilinden bi donsun bisuru isi var

Nst sırası beklerken gruba bakim dedim. Devlet hastanesi nde hemşireden paparayı yedim. Tlfonu göbeğinizden uzak tutun. Hatta tlfn taşımayın bile, hep bebeğe zarar dedi... tırstım attım çantaya☺
Dövseymisss

Gerçekten herkes bir sussa artik. Sanane lan sanane?! Damar benim kan benim!!

Kullanım sıklığına gore duzenlemek bir çözüm olabilir;
Muslin sizin tarafta cok kullaniliyor mesela, hepsi elinin altinda olsun. Nevresim dedigin sey haftada 1 mi degisir bebekte? Haftada 1 elim gidecekse yakinimda ustlerde olmasına. Havlu her gun banyo yaptiracaksak muslinlere yakin olsun. Battaniye oenye örtü vs de el altinda olsun ki cikarken cat diye alabilelim. Kiyafetler zaten en yakin yerde olmalı. Falan fisman.

Gerci kullanirken düzen olustiracagiz, simdi ne desek boş. Bir de ben uzun suredir konmari katlayip cekmece duzeni kurdum kendime, Mutlu'nun esyalarini da ayni sekilde yapmaya calistim. O kiyafetler dik dizilemedi tek sorun o

Ay catliycam simdi susmuyorlardi bende kurbanlik koyunmusum isteyerek sezaryan olduğum için canim görümcek öyle dedi

Ya senin özel bir durumun var sonuçta nasıl bu kadar anlayışsız olabiliyorlar ya
Nasıl ikinizde sağlıklıysanız öyle olsun.
Aramızda 1 gün var. Bana dese 9unda gel alalım diye giderim yani.Sanki bu sıcaklarda hamile hamile yaşamak çok kolay bi de ağzı olan konuşuyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah.

Hayirlisi olsun canim.sen.sıkma canını 37 gayet ideal Allah yardimciniz olsun
Gerçekten herkes bir sussa artik. Sanane lan sanane?! Damar benim kan benim!!
Ay catliycam simdi susmuyorlardi bende kurbanlik koyunmusum isteyerek sezaryan olduğum için canim görümcek öyle dedi

Destekleriniz icin tesekkurler kizlar sallamiyorum onlari ama insanda biraz karsisindakinden anlayis beklemiyor degil.

He bir de sunu anladim iyiyim dedikce insanlar durumun ciddiyetini anlamiyor kotuyum soyleyim boyleyim demek lazimmis. Bundan sonraki taktigim bu

6 Maşallah oğluşuna ne güzel cevap vermişİçimizdekileri söylemiş

aynen iste o duzen olusmadi tabiki dolaplarda henuz. gelsin bizim minikler, duzenlenir kullanima gore.
ay bu konmari hatununu bi ben mi sevemedim. ben onsuzda duzenliyim

Malesef hepimize aynı laflar söyleniyor canım anladığım kdryla.Zaten bu süreçte psikolijimiz iyi değil,doğum da yaklaştı.Kafa da kurup duruyoruz. Zorla depresyona sokcaklar insanıAyrıca bugün doktorum 37-40 arası zamanında doğmuş oluyor bebekler dedi.Ki senin ki mecburi bir durum.Boşver takma.

aynen iste o duzen olusmadi tabiki dolaplarda henuz. gelsin bizim minikler, duzenlenir kullanima gore.
ay bu konmari hatununu bi ben mi sevemedim. ben onsuzda duzenliyim
Hayatimda okudugum en manasiz kitapti. Onun yerine 1dklik katlama videosu izlense daha yararli.
Tek faydali kısmi dikey dizilimden herseyini gorebiliyorsun, o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…