Doğum hikayem nasıl olacak çok merak ediyorum ztnÇok iyiydi yalnız
Allah yardımcın olsun vallahi.
Gün sayıyorum şuanda.
İyi sabırlısın.
Artık seni oradan götürürler doğuma
Hemde alev aleevvYanıyor muyuz genclik?
Çalışmak güzel ama ev hayatı bi başka çalışırken kıymeti anlaşılıyocalismayi bende seviyorum ama hamileligin son zamanlari zor olmustu, stresli bir işim vardi surekli karnim kasiliyordu eve gecince normale döndüm hersey...
Hayirlisi olsun canim.sen.sıkma canını 37 gayet ideal Allah yardimciniz olsun8 agustosa bi dogumda bizden yazin, tabi kucuk hanim daha once gelmek istemezsekolestaz yuzunden riske atmamak icin 37+0da sezeryan dogum olacak ama benim cok bilmis gorumcem ve kayinvalidem cocugu erken alicaklar kuveze sokucaklar (bebek icin iyi olan oysa bence sorun yok) diye soylenip duruyorlar. Cunku onlar doktordan daha iyi biliyorlar He bir de keske normal dogum olsaymis bunu diyen gorumcem kendi istegiyle sezeryan oldu ki bence bu da gayet normal bisey. Yani parktaki teyzede en yakininizdaki kisi de herseyin en iyisini biliyor kimse sizin ruh halinizi dusunmuyor. Burayi okuyunca herkes ayni yoldan geciyor demekki diyorum.
ahahah cok tatlisin soyle tabikide akil akildan ustundur!Onun yeri orasi degil, disarda tozlanir deme dışı tozlansa ne olur?
Dolaba duzene bilerek tam bakmadim susmam falankendi isimi tam yaptım da burdan Almanya' ya cemkirmem kaldi
DövseymisssNst sırası beklerken gruba bakim dedim. Devlet hastanesi nde hemşireden paparayı yedim. Tlfonu göbeğinizden uzak tutun. Hatta tlfn taşımayın bile, hep bebeğe zarar dedi...tırstım attım çantaya☺
ahaha ya bi git abla hee hee deseydinNst sırası beklerken gruba bakim dedim. Devlet hastanesi nde hemşireden paparayı yedim. Tlfonu göbeğinizden uzak tutun. Hatta tlfn taşımayın bile, hep bebeğe zarar dedi...tırstım attım çantaya☺
Gerçekten herkes bir sussa artik. Sanane lan sanane?! Damar benim kan benim!!8 agustosa bi dogumda bizden yazin, tabi kucuk hanim daha once gelmek istemezsekolestaz yuzunden riske atmamak icin 37+0da sezeryan dogum olacak ama benim cok bilmis gorumcem ve kayinvalidem cocugu erken alicaklar kuveze sokucaklar (bebek icin iyi olan oysa bence sorun yok) diye soylenip duruyorlar. Cunku onlar doktordan daha iyi biliyorlar He bir de keske normal dogum olsaymis bunu diyen gorumcem kendi istegiyle sezeryan oldu ki bence bu da gayet normal bisey. Yani parktaki teyzede en yakininizdaki kisi de herseyin en iyisini biliyor kimse sizin ruh halinizi dusunmuyor. Burayi okuyunca herkes ayni yoldan geciyor demekki diyorum.
Kullanım sıklığına gore duzenlemek bir çözüm olabilir;ahahah cok tatlisin soyle tabikide akil akildan ustundur!
benim sorunum ortada esya sevmiyorum. kendi bavulum dolaplara sigmadigindan ortada (ne ortasi bi kosede!) duruyo o bile batiyo bana ahaha..buyuk buyuk dolaplar seviyorum o yuzden, ortada durmasin esyalar diye (e ben bide biliyosun kapitalizmin tuketici usaklarindan biriyim)ay yok mesela nevresimlerim en sagda altta, ustunde baddaniyeler, ama muslinler en soldaki dolapta. havlular ortadaki dolapta. bunlar birbirinden ayri duruyo ya, basiyolar bana sonra ‘aman ufff ablam gelince o duzenler!’ diyip kapatiyorum dolaplari o cok pratik dusunur duzen konusunda ona biraktim tatilinden bi donsun bisuru isi var
Ay catliycam simdi susmuyorlardi bende kurbanlik koyunmusum isteyerek sezaryan olduğum için canim görümcek öyle dedi8 agustosa bi dogumda bizden yazin, tabi kucuk hanim daha once gelmek istemezsekolestaz yuzunden riske atmamak icin 37+0da sezeryan dogum olacak ama benim cok bilmis gorumcem ve kayinvalidem cocugu erken alicaklar kuveze sokucaklar (bebek icin iyi olan oysa bence sorun yok) diye soylenip duruyorlar. Cunku onlar doktordan daha iyi biliyorlar He bir de keske normal dogum olsaymis bunu diyen gorumcem kendi istegiyle sezeryan oldu ki bence bu da gayet normal bisey. Yani parktaki teyzede en yakininizdaki kisi de herseyin en iyisini biliyor kimse sizin ruh halinizi dusunmuyor. Burayi okuyunca herkes ayni yoldan geciyor demekki diyorum.
Ya senin özel bir durumun var sonuçta nasıl bu kadar anlayışsız olabiliyorlar ya8 agustosa bi dogumda bizden yazin, tabi kucuk hanim daha once gelmek istemezsekolestaz yuzunden riske atmamak icin 37+0da sezeryan dogum olacak ama benim cok bilmis gorumcem ve kayinvalidem cocugu erken alicaklar kuveze sokucaklar (bebek icin iyi olan oysa bence sorun yok) diye soylenip duruyorlar. Cunku onlar doktordan daha iyi biliyorlar He bir de keske normal dogum olsaymis bunu diyen gorumcem kendi istegiyle sezeryan oldu ki bence bu da gayet normal bisey. Yani parktaki teyzede en yakininizdaki kisi de herseyin en iyisini biliyor kimse sizin ruh halinizi dusunmuyor. Burayi okuyunca herkes ayni yoldan geciyor demekki diyorum.
Hayirlisi olsun canim.sen.sıkma canını 37 gayet ideal Allah yardimciniz olsun
Gerçekten herkes bir sussa artik. Sanane lan sanane?! Damar benim kan benim!!
Ay catliycam simdi susmuyorlardi bende kurbanlik koyunmusum isteyerek sezaryan olduğum için canim görümcek öyle dedi
Ya senin özel bir durumun var sonuçta nasıl bu kadar anlayışsız olabiliyorlar ya
Nasıl ikinizde sağlıklıysanız öyle olsun.
Aramızda 1 gün var. Bana dese 9unda gel alalım diye giderim yani.Sanki bu sıcaklarda hamile hamile yaşamak çok kolay bi de ağzı olan konuşuyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah.
Maşallah oğluşuna ne güzel cevap vermişAdlinaa senin sevimsiz teyze hikayeni okuyunca aklıma geldi geçen oğlumla bir parkın içinden geçerken teyzenin biri, ahh yavruuumm allah bir avazda kurtarsın seni dedi ama nasıl acıyarak sağol teyze dedim, hiç durmadan devam ediyoruz..oğlum ne dedi o diye sordu doğumun rahat, kolay geçsin, herşey güzel olsun demek istedi dedim..bilmiş oğlumun cevabı, daha önce de yaptım güzel oldu, bu da güzel olur deseydin ya sıpa yaaa, kendi çok güzel olmuş, çok gülmüştüm o an, senin teyze sayesinde hatırladım olayı
Ay catliycam simdi susmuyorlardi bende kurbanlik koyunmusum isteyerek sezaryan olduğum için canim görümcek öyle dedi
aynen iste o duzen olusmadi tabiki dolaplarda henuz. gelsin bizim minikler, duzenlenir kullanima gore.Kullanım sıklığına gore duzenlemek bir çözüm olabilir;
Muslin sizin tarafta cok kullaniliyor mesela, hepsi elinin altinda olsun. Nevresim dedigin sey haftada 1 mi degisir bebekte? Haftada 1 elim gidecekse yakinimda ustlerde olmasına. Havlu her gun banyo yaptiracaksak muslinlere yakin olsun. Battaniye oenye örtü vs de el altinda olsun ki cikarken cat diye alabilelim. Kiyafetler zaten en yakin yerde olmalı. Falan fisman.
Gerci kullanirken düzen olustiracagiz, simdi ne desek boş. Bir de ben uzun suredir konmari katlayip cekmece duzeni kurdum kendime, Mutlu'nun esyalarini da ayni sekilde yapmaya calistim. O kiyafetler dik dizilemedi tek sorun o
Malesef hepimize aynı laflar söyleniyor canım anladığım kdryla.Zaten bu süreçte psikolijimiz iyi değil,doğum da yaklaştı.Kafa da kurup duruyoruz. Zorla depresyona sokcaklar insanı8 agustosa bi dogumda bizden yazin, tabi kucuk hanim daha once gelmek istemezsekolestaz yuzunden riske atmamak icin 37+0da sezeryan dogum olacak ama benim cok bilmis gorumcem ve kayinvalidem cocugu erken alicaklar kuveze sokucaklar (bebek icin iyi olan oysa bence sorun yok) diye soylenip duruyorlar. Cunku onlar doktordan daha iyi biliyorlar He bir de keske normal dogum olsaymis bunu diyen gorumcem kendi istegiyle sezeryan oldu ki bence bu da gayet normal bisey. Yani parktaki teyzede en yakininizdaki kisi de herseyin en iyisini biliyor kimse sizin ruh halinizi dusunmuyor. Burayi okuyunca herkes ayni yoldan geciyor demekki diyorum.
Hayatimda okudugum en manasiz kitapti. Onun yerine 1dklik katlama videosu izlense daha yararli.aynen iste o duzen olusmadi tabiki dolaplarda henuz. gelsin bizim minikler, duzenlenir kullanima gore.
ay bu konmari hatununu bi ben mi sevemedim.ben onsuzda duzenliyim
Benimkiler yanıyo ayaklar ya çok hassaslaştılar su içmeye çalışıyorum bolcaarkadaslar eller ayaklarinz cok sisince kasiniyormu
dun misafir vardı ayakta kalinca ayaklarim cook sismis bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?